eatmydust Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Ρωτησα στο καταλληλο θεμα αλλα απαντηση δεν πηρα...εχω το baudtec router...πως μπορω να αλλαξω τον κωδικο,να το ξεκλειδωσω κλπ?? Καταρχάς ποιον ακριβώς κωδικό θέλεις να αλλάξεις? Τον κωδικό του admin ή τον κωδικό του wi-fi? Κι όταν λες ξεκλείδωμα, τι ακριβώς θέλεις να ξεκλειδώσεις? Γίνε λιγάκι πιο σαφής!:) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Καταρχάς ποιον ακριβώς κωδικό θέλεις να αλλάξεις? Τον κωδικό του admin ή τον κωδικό του wi-fi? Κι όταν λες ξεκλείδωμα, τι ακριβώς θέλεις να ξεκλειδώσεις? Γίνε λιγάκι πιο σαφής!:) Οταν παω να μπω αποτο κινητο ειναι κλειδωμενο λεει...αυτον τον κωδικο... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 (edited) Προ ημερών σας είχα γράψει ότι κλείδωσα στα 15.101Kbps. Έπειτα όμως από έναν απο-συγχρονισμό της γραμμής μου κλείδωσε στα 14.494Kbps τα οποία και εξακολουθώ να έχω μέχρι στιγμής. Γιατί όμως έπεσε? :worry: Οταν παω να μπω αποτο κινητο ειναι κλειδωμενο λεει...αυτον τον κωδικο... Στη γραμμή διευθύνσεων πληκτρολογείς 192.168.1.1, θα σου πετάξει παραθυράκι και θα σου ζητήσει Όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, για όνομα χρήστη θα πατήσεις admin και κωδικό 1234 και θα σε βάλει στη σελίδα του modem-router σου. Έπειτα θα πας στην καρτέλα Interface Setup και εν συνεχεία στην υπο-καρτέλα Wireless. Ρολλάροντας προς τα κάτω θα βρεις κάποιες υπο-ενότητες Multiple SSIDs Settings και WEP. Εκεί βρίσκεται και ο κωδικός του Wireless αναλόγως τι είδος κωδικού είναι επιλεγμένο(WEP-64bits, WEP-128bits, WPA-PSK, WPA2-PSKm WPA-PSK/WPA2-PSK) Αν δεις παράξενο κωδικό(με κεφαλαία, πεζά γράμματα και 1-2 αριθμούς και θέλεις να τον αλλάξεις, τότε σου προτείνω να επιλέξεις WEP-128bits και να πληκτρολογήσεις 26 νούμερα τα οποία και θα είναι ο νέος κωδικός του Wireless σου. Τέλος, ρόλλαρε τέρμα κάτω τη σελίδα και πάτα SAVE:) Edited May 10, 2010 by eatmydust Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Καλησπέρα! Έχω το εξής προβληματάκι...έβαλα στο γραφείο την πιο απλή σύνδεση ΟΤΕ (ουτε ιντερνετ ούτε τίποτε με σκοπό να την αναβαθμίσω αργότερα όταν μπώ).Πήγα σήμερα να περάσω μια προώθηση στο κινητό *21*κινητό# και μου λέει ότι η υπηρεσία δεν ενεργοποιήθηκε..κάνω κάτι λάθος???πρέπει να έχω κάτι άλλο ενεργοποιημένο στην γραμμή κάποια υπηρεσία πχ? ευχαριστώ πολύ! Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Καλησπέρα! Έχω το εξής προβληματάκι...έβαλα στο γραφείο την πιο απλή σύνδεση ΟΤΕ (ουτε ιντερνετ ούτε τίποτε με σκοπό να την αναβαθμίσω αργότερα όταν μπώ).Πήγα σήμερα να περάσω μια προώθηση στο κινητό *21*κινητό# και μου λέει ότι η υπηρεσία δεν ενεργοποιήθηκε..κάνω κάτι λάθος???πρέπει να έχω κάτι άλλο ενεργοποιημένο στην γραμμή κάποια υπηρεσία πχ? ευχαριστώ πολύ! Πρεπει να παρεις το 134 για να στην ενεργοποιήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 ...που είναι πιθανόν να σου που ότι θέλουν το αίτημα με φαξ, αν θεωρείται επαγγελματική σύνδεση. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 (edited) Προ ημερών σας είχα γράψει ότι κλείδωσα στα 15.101Kbps. Έπειτα όμως από έναν απο-συγχρονισμό της γραμμής μου κλείδωσε στα 14.494Kbps τα οποία και εξακολουθώ να έχω μέχρι στιγμής. Γιατί όμως έπεσε? :worry: ειναι λιγο στοχασικο αυτο(τυχαιο) η διαφορα που εχεις ειναι μικρη,οταν δεν εχει αιχμη πχ σαββατο η κυριακη που ειναι ολοι έξω κ οχι στο ιντερνετ τοτε θα δεις οτι θα συχρονιζεις πιο ψηλα,αλλα μια διαφορα 0,5-1mbps δεν ειναι σημαντικη.... Edited May 18, 2010 by rigasnic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Εδώ και καιρό έχω conn-x σύνδεση και όταν την είχα ενεργοποιήσει (πριν 2 χρόνια) είχα πάρει μαζί ένα modem δώρο.Αυτή τη στιγμή όμως χρειάζομαι ένα router ασύρματο δικαιούμαι άραγε να το ζητήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Μολις εκανα συνδεση Conn-x Internet + Ομιλία adsl 24 mbps (44,64€ τελική τιμή) για εναν χρονο συμβολαιο, αν κανω αιτηση φορητοτητας ξερουμε τι θα πληρωσω...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Αφού το λες μόνος σου ότι έκανες για 1 χρόνο, πώς θα κάνεις αίτηση φορητότητας; Απλά θα την απορρίψει ο ΟΤΕ. Εκτός αν είναι ακόμα σε φάση που ακυρώνεται. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Η μεταβαση σε μεγαλυτερη ταχυτητα (απο 8 σε 24) γινεται αυτοματα ή πρεπει να κανεις αιτηση στο 134? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 απο καποιο αρθρο: "Οι αναβαθμίσεις αφορούν όλους τους πελάτες, νέους και υφιστάμενους, λιανικής και χονδρικής, οικιακούς και επιχειρησιακούς. Οι υφιστάμενοι πελάτες πανελλαδικά θα αναβαθμιστούν σταδιακά, μέσα στους επόμενους μήνες, στις παραπάνω ταχύτητες χωρίς να χρειάζεται καμία ενέργεια από την πλευρά τους":) *δε θυμαμαι πηγη :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Στην υπηρεσια Conn-x talk συμπεριλαμβανεται παγιο στην τελικη τιμη? γιατι στο παρακατω site αγορας δεν υπολογιζεται καθολου... http://oteshop.ote.gr/storefront/-/conn-x-talk/prodconn_x_talk.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Στην υπηρεσια Conn-x talk συμπεριλαμβανεται παγιο στην τελικη τιμη? γιατι στο παρακατω site αγορας δεν υπολογιζεται καθολου... http://oteshop.ote.gr/storefront/-/conn-x-talk/prodconn_x_talk.html Ποιο πάγιο εννοείς του connx ή του connx-talk? Το λινκ λεει αυτα για Connx 2Mbps & TALK ZONES BASIC • Ταχύτητες πρόσβασης(Conn-x 2Mbps) € 16,78 • Επιλογές απεριορίστων κλήσεων(20:00 - 08:00) € 6,61 ή • Επιλογές απεριορίστων κλήσεων(κάθε μέρα, όλη μέρα) € 15,15 • ΔΩΡΟ ενσύρματο modem ΣΥΝΟΛΟ € 23,39 ή € 31,93 Τα παραπάνω είναι μηνιαία πάγια + Το πάγιο του τηλεφώνου + Οτι κλήσεις κανεις εκτος της ζώνης του TALK ZONES BASIC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 εννοω το παγιο της PSTN γραμμης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 εννοω το παγιο της PSTN γραμμης... διαβασε λιγο το ποστ μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 ναι... το διαβασα 3-4 και με μπερδεψε... καταρχην το λινκ δε μιλαει μονο για 2mbps αλλα και για τα 24... και γενικως σου επιτρεπει να διαλεξεις και αλλα πακετα για κλησεις προς σταθερα και εξωτερικου με το αναλογο τελος... Ας πουμε πιο συγκεκριμενα οτι ενδιαφερομαι για 24mbps.... € 22,88 Μηνιαίο τέλος Επιλογές απεριορίστων κλήσεων(κάθε μέρα, όλη μέρα) € 15,15 Μηνιαίο τέλος +ΔΩΡΟ WiFi modem/ router ΣΥΝΟΛΟ € 38,03 / μηνα.... Και ρωταω: Υπολογιζεται το παγιο της PSTN γραμμης (ΑΚΑ Εφαπαξ και περιοδικα τελη - € 12,4/μηνα που δινω τοσα χρονια στον ΟΤΕ ) στην τιμη ή θα το πληρωνω επιπλεον? Γιατι το συστημα με βαζει κανονικα να αγορασω το πακετο και αναφερει ως τελικη τιμη τα 38.03... δεν αναφερει πουθενα τη λεξη παγιο... το ιδιο και εδω: http://www.conn-x.gr/Default.aspx?MenuID=39 http://www.conn-x.gr/Default.aspx?MenuID=56 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Ποιο πάγιο εννοείς του connx ή του connx-talk? Το λινκ λεει αυτα για Connx 2Mbps & TALK ZONES BASIC • Ταχύτητες πρόσβασης(Conn-x 2Mbps) € 16,78 • Επιλογές απεριορίστων κλήσεων(20:00 - 08:00) € 6,61 ή • Επιλογές απεριορίστων κλήσεων(κάθε μέρα, όλη μέρα) € 15,15 • ΔΩΡΟ ενσύρματο modem ΣΥΝΟΛΟ € 23,39 ή € 31,93 Τα παραπάνω είναι μηνιαία πάγια + Το πάγιο του τηλεφώνου + Οτι κλήσεις κανεις εκτος της ζώνης του TALK ZONES BASIC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 nikos_kallithea έτσι όπως του απαντάςΤα παραπάνω είναι μηνιαία πάγια + Το πάγιο του τηλεφώνου + Οτι κλήσεις κανεις εκτος της ζώνης του TALK ZONES BASIC είναι σαν να του λες ότι τα παραπάνω περιλαμβάνουν και το πάγιο της γραμμής. madmax: Όχι δεν περιλαμβάνουν το πάγιο της γραμμής και θα πρέπει να το προσθέσεις. Ο ΟΤΕ δεν το αναφέρει στην παραγγελία γιατί θεωρεί ότι έχεις γραμμή την οποία αναβαθμίζεις. Ο ΟΤΕ σου γράφει μόνο τις νέες χρεώσεις. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Υπάρχει ασύρματο modem-router της BaudTec με εμβέλεια σήματος Ν ή Ν+ ? Το άσπρο ασύρματο που δίνουν έχει δείκτη σήματος G που είναι κατώτερο των Ν και Ν+ Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Ενω αντιθετα στην ιδια προσφορα απο forthnet (2play) δεν υπαρχει κανενος ειδους "κρυφη" χρεωση να υποθεσω... τα 40.57/Μηνα ειναι τελικη τιμη χωρις παγιο ΟΤΕ... (το οποιο δεν πληρωνεις αφου η γραμμη παει στην forthnet)...Μαλιστα... @eatmydust ναι εχει αυτο: http://www.baudtec.com.tw/p_wlan%20adsl2+%20router_tn263r4.htm# τι το θες εσυ το N?? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 @eatmydust ναι εχει αυτο: http://www.baudtec.com.tw/p_wlan%20adsl2+%20router_tn263r4.htm# τι το θες εσυ το N?? :lol: Απ' ό,τι έχω διαβάσει το Ν έχει μεγαλύτερη διαπερατικότητα(ας πούμε) και μπορώ να χρησιμοποιήσω οποιαδήποτε συσκεύη με wi-fi σε μεγαλύτερη απόσταση(ή να έχω πιο δυνατό σήμα σε μια x θέση σε σχέση με το ασύρματο με δείκτη G) απ' ότι μπορώ τώρα με το υπάρχον ασύρματο BaudTec που δίνει δωρεάν ο ΟΤΕ. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 θα παω μαλλον κι εγω σημερα να κανω μια conexx συνδεση,μου ελεγαν για cyta αλλα δεν με δελεαζει και τοσο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Τα ποστς περί συνδεσμολογίας φίλτρου μεταφέρθηκαν εδώ.:) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 ειναι λιγο φαρμακι το connex η μου φαινεται? θελω να φυγω απο forthnet και θυμομουν οτι το connex ειχε διαφορα πακετα αλλα τωρα βλεπω μονο δυο προϊοντα με ιδιες (φσρμακερες) τιμες στο site Κοιταγα κατι σαν το 2play lite της HOL Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts