Jump to content

Όταν ο «κολλητός» σου τα φτιάχνει με αυτή που σ'αρέσει ..

poseidon2004
 Κοινοποίηση

Εσύ τι κανείς λοιπόν ??  

50 members have voted

1. 1. Εσύ τι κανείς λοιπόν ??

• Δεν πας καθόλου στο πάρτι
      7
    • Πας το πάρτι και το παίζεις άνετος λες και δεν τρέχει κάτι
      20
    • Πας στο μαγαζί που γίνεται το πάρτι μαζί με την νέα σου κοπέλα
      7
    • Πας στο πάρτι με τη νέα κοπέλα σου
      10
    • άλλο ?
      6

Recommended Posts

Ο << κολλητός >> σου τα φτιάχνει μ αυτή που σ αρέσει

(φίλος να σου πετύχει )…! Εκείνη σε καλεί στα γενέθλια της … (δεν το εχει μάθει απο εσένα οτι σου άρεσε )

Εσύ τι κανείς λοιπόν ?

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

• Απαντήσεις 52
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Θα απαιτούσα να χωρίσουν αμέσως, διαφορετικά θα είχαμε τρομοκρατικές ενέργειες :cool:
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Σκοπός μου δεν είναι να τους χωρίσω αλλά κυρίως να τους της σπάσω (και κυρίως στο πρώην φίλο μου , που δεν του μιλάω από τότε που είναι μαζί της )…απλά δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω…

Σκοπός μου δεν είναι να τους χωρίσω αλλά κυρίως να τους της σπάσω (και κυρίως στο πρώην φίλο μου , που δεν του μιλάω από τότε που είναι μαζί της )…απλά δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω…

Α δηλαδή δεν πρόκειται απλώς για δημοσκόπηση, είναι φλέγον προσωπικό θέμα!!! Λοιπόν, πηγαίνεις στο πάρτυ με κάποιον φίλο σου... δείχνεις στεναχωρημένος για να φτιαχτεί "ο εχθρός" ενώ στο μεταξύ έχεις κανονίσει κάποια που θα βρίκσεται στο πάρτυ και φυσικά είναι μία από τις ομορφότερες εκεί μέσα, να σου την πέσει και λίγο αργότερα να φύγετε μαζί μέσα στα σιρόπια... Δεν ξέρω πως θα το σκηνοθετήσεις αλλά θα είναι σούπερ!

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Ερώτηση: το 3ο σε τι διαφέρει απο το 4ο;

εγώ ψηφίζω 3ο/4ο με πολλες μπιχτες στον κολλητό :!: :hunter: :kill: :knife: :rocket: :knife:

Ποσειδώνα, ο κολλητός σου το ήξερε πως σου αρέσει; Του το είπες ξεκάθαρα ότι θες να κάνεις κάτι μαζί με αυτήν, οπότε να μην έχει βλέψεις;

Αυτά ξεκαθαρίζονται από νωρίς...

Α δηλαδή δεν πρόκειται απλώς για δημοσκόπηση, είναι φλέγον προσωπικό θέμα!!! Λοιπόν, πηγαίνεις στο πάρτυ με κάποιον φίλο σου... δείχνεις στεναχωρημένος για να φτιαχτεί "ο εχθρός" ενώ

Σιγά μη κάνω το στεναχωρημένο εκτός ότι δεν μου πάει , πως θα φανεί ότι πλένω τα δόντια μου με Crest Extra Whiting ? ε ?

:p :lol: :lol:

στο μεταξύ έχεις κανονίσει κάποια που θα βρίκσεται στο πάρτυ και φυσικά είναι μία από τις ομορφότερες εκεί μέσα, να σου την πέσει και λίγο αργότερα να φύγετε μαζί μέσα στα σιρόπια... Δεν ξέρω πως θα το σκηνοθετήσεις αλλά θα είναι σούπερ!

η παρέα και οι καλεσμένοι είναι λίγο περίεργη υπόθεση γιατί γνωριζόμαστε όλοι πολλά χρόνια …Εγώ κάτι έχω στο μυαλό μου αλλά θέλω να δω εάν υπάρχει καμία άλλη ιδέα …

Ο << κολλητός >> σου τα φτιάχνει μ αυτή που σ αρέσει

(φίλος να σου πετύχει )…! Εκείνη σε καλεί στα γενέθλια της … (δεν το εχει μάθει απο εσένα οτι σου άρεσε )

Εσύ τι κανείς λοιπόν ?

ξεκόβεις τελείως από τον "κολλητό σου", της λες την όλη φάση με ένα μήνυμα ή από κοντά..και μετά δεν πας καθόλου στο πάρτι..

Ερώτηση: το 3ο σε τι διαφέρει απο το 4ο;

εγώ ψηφίζω 3ο/4ο με πολλες μπιχτες στον κολλητό :!: :hunter: :kill: :knife: :rocket: :knife:

Το 3ο από το 4ο διαφέρουν στο ότι στο ένα 3ο πας στο ίδιο μαγαζί χωρίς να κάτσεις μαζί τους ενώ στην άλλη περίπτωση είσαι μαζί τους

Όσο για τις μπηχτές , δεν νομίζω , δεν το έκανα τη περίοδο που τα φτιάξανε … θα το κάνω τώρα …? :O :innocent:

Ποσειδώνα, ο κολλητός σου το ήξερε πως σου αρέσει; Του το είπες ξεκάθαρα ότι θες να κάνεις κάτι μαζί με αυτήν, οπότε να μην έχει βλέψεις;

Αυτά ξεκαθαρίζονται από νωρίς...

Ναι ναι το ήξερε ! είχαμε κάνει συζητήσεις επί συζητήσεων … Να φανταστείς την περίοδο που μου άρεσε εμένα πολύ , δεν έκανα κίνηση μαζί της , για να μην τσακωθούμε και χαλάσει η φίλια μας …ο μ……

Αυτή έχει κολλητή; Αν ναι τότε φτιάξε τα μαζί της... ;)

Μεγάλο λάθος που δεν ανοίχτηκες πιο γρήγορα...

υ.γ: Το 3ο και το 4ο δεν είναι το ίδιο; Τελικά που γίνεται το πάρτι;;;; :worry: :lol:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Ναι ναι το ήξερε ! είχαμε κάνει συζητήσεις επί συζητήσεων … Να φανταστείς την περίοδο που μου άρεσε εμένα πολύ , δεν έκανα κίνηση μαζί της , για να μην τσακωθούμε και χαλάσει η φίλια μας …ο μ……

Α, δεν ξηγήθηκε καλά το καριολίδι (καινούργια βρισιά, δεν λογοκρίνεται)... μάλιστα.

Θέλει τρελό ξύλο ο τύπος. Τον έχεις; :rolleyes:

Έπρεπε ρε γμτ να κινηθείς πιο γρήγορα όμως...

Πήγαινε στο πάρτι και παίξτο αδιάφορος. Δεν σου καίγεται καρφί ρε παιδί μου... Τον καλείς λίγο απόμερα και του χώνεις ένα αριστερό άπερκατ στα πλευρά συνοδευόμενο από ένα γονατίδι στο σαγώνι. Μετά χωρίς δόντια τι να τον κάνει η γκόμενα μου λες; ;) :cool:

Να διευκρινίσω ότι ο <<κολλητός >> δεν ήταν ο αδελφικός παιδικός φίλος , ναι μεν γνωριζόμασταν χρόνια( από το δημοτικό ) αλλά κάναμε παρέα τα τελευταία 2 χρόνια , ήμασταν στο ίδιο θρανίο , κ περνάγαμε αρκετό χρόνο και εκτός σχολείου …

Στο μυαλό μου έχει αρχίσει ν έρχεται η ιδέα να εμπλέξω τη κολλητή μου εκτός ότι είναι ΘΕΑ :love: :secret: , του άρεσε κάποτε … :secret: - βασικά και σε ποιον δεν αρέσει αλλά τέλος πάντων - :secret:

Ναι πολύ πιο ωραία και με ΠΟΛΥ μεγάλο αριθμό κατακτήσεων στο ενεργητικό της … believe me ;-)

Ναι πολύ πιο ωραία και με ΠΟΛΥ μεγάλο αριθμό κατακτήσεων στο ενεργητικό της … believe me ;-)
Τότε μπορείς να γνωρίσεις σε μένα την κολλητή σου και στείλε μου PM με το όνομα του τύπου φωτό και διεύθυνση και θα το κανονίσω εγώ....

;)

LoL Δεν το πιστεύω ρε Νίκο... Το ίδιο συνέβει και σε μένα πριν 1 περίπου μήνα

εγώ είχα πάει διακοπές και θα έλειπα για 20 μέρες και τότε ο κύριος ''κολλητός'' μου τα

έφτιαξε με μια κοπέλα πολύ καλή μου φίλη που της την είχα πέσει εγώ πριν αλλά δεν έγινε κάτι και η κοπέλα του έλεγε ότι αφού είναι εδώ ο Μάνος δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αλλά μόλις έφυγα βρήκαν την ευκαιρία και ο κύριος και η κυρία και τα μπλέξανε. Τέλος πάντων για να μην στα πολυλογώ τσακωθήκαμε και τώρα τα χάλασε με την άλλη και μου ζητήσαν και οι δύο συγνώμη και τώρα κάπως τα βρήκαμε...

Να πας στο πάρτυ να τα σπάσεις όλα και να δίξει ότι δεν σου καίγεται καρφί και αν παίζει και καινούργιο πρόσωπο ακόμα καλύτερα!

Don't worry Nick be happy!

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Τότε μπορείς να γνωρίσεις σε μένα την κολλητή σου και στείλε μου PM με το όνομα του τύπου φωτό και διεύθυνση και θα το κανονίσω εγώ....

;)

Ευτυχώς που η κολλητή μου δεν είναι του internet …γιατί άμα δει ότι της κάνω ηλεκτρονικό προξενιό … θα …. :knife: :shoot: :shoot:

μένα πριν 1 περίπου μήνα

εγώ είχα πάει διακοπές και θα έλειπα για 20 μέρες και τότε ο κύριος ''κολλητός'' μου τα

έφτιαξε με μια κοπέλα πολύ καλή μου φίλη που της την είχα πέσει εγώ πριν αλλά δεν έγινε κάτι και η κοπέλα του έλεγε ότι αφού είναι εδώ ο Μάνος δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αλλά μόλις έφυγα βρήκαν την ευκαιρία και ο κύριος και η κυρία και τα μπλέξανε. Τέλος πάντων για να μην στα πολυλογώ τσακωθήκαμε και τώρα τα χάλασε με την άλλη και μου ζητήσαν και οι δύο συγνώμη και τώρα κάπως τα βρήκαμε...

Να πας στο πάρτυ να τα σπάσεις όλα και να δίξει ότι δεν σου καίγεται καρφί και αν παίζει και καινούργιο πρόσωπο ακόμα καλύτερα!

Don't worry Nick be happy!

Αυτά συμβαίνουν …γιατί δεν το χαμε συζητήσει εμείς ?Btw Μάνο …δεν στεναχωριέμαι αλλά εκεί που υποτίθεται δεν με ένοιαζε το θέμα …τώρα ξυπνάει η εκδικητική πλευρά του εαυτού μου :innocent:

Go on! Πρόσεχε όμως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Είναι κακή φάση η εκδίκιση...

πάντα.

Ξεπέρασέ το,

απλά είναι κάτι για να ξέρεις για το μέλλον...

σίγουρα πρέπει να κάνεις πιο γρήγορα πρώτη κίνηση...

(σου μιλάει ο έμπειρος τύπος που δεν έχει κάνει την κίνηση 1,5 χρόνο τώρα...)

μου εχει τυχει ακριβως το ιδιο πριν απο 5-6 χρονια.Λοιπον εχω μια θεωρια σχετικα με τους φιλους.Εχει να κανει με σκαλοπατακια :)

Ο τυπος ηταν κολλητος,ολη την ωρα μαζι.Κ πηγε κ τα εριξε σε κοπελα,πρωην-μεγαλη αγαπη-(εν γνωσει του αυτο το τελευταιο).Αυτη ανταποκριθηκε κ μια μερα εμαθα τυχαια οτι ειναι μαζι.Το επαιξα cool κ προσπαθησα να το δω απο τη θετικη πλευρα,δηλαδη το ποσο σκαρτα μου φερθηκαν κ στην τελικη δεν αξιζει να εχεις τετοιους ανθρωπους ψηλα.

Αυτος επεσε απο το σκαλοπατακι του κολλητου,κατρακυλησε :)

Κ παραμενει αρκετα σκαλοπατατακια κατω..Κ να ξερεις,τετοιοι τυποι κανουν πολλα πραγματα,οχι μονο να σου τρωνε τη γκομενα..Τσεκαρισμενο..

Κ καποια στιγμη οταν χωρισε(κ δεν κρατησε κ πολυ),η συγνωμη του δεν εγινε δεκτη

Ace of Hearts..