petrangcc Δημοσιεύτηκε February 14, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 14, 2021 (edited) 8 λόγοι αγοράς 1,39" 326 ppi υψηλής ανάλυσης οθόνη Υποστήριξη Always-On οθόνης 32 γραμμάρια, ελαφρύς σχεδιασμός 3 χρώματα λουράκια / 3 χρώματα case ρολογιού Πάνω από 100 επιλεγμένες προσόψεις ρολογιού Υποστηρίζει live και προσαρμοσμένες προσόψεις Τσιπ GPS υψηλής ποιότητας 12nm Εντοπισμός θέσης από 4 διαφορετικά συστήματα σε πραγματικό χρόνο (GPS/BAIDU/GLONASS/GALILEO) Μέτρηση οξυγόνου στο αίμα Κάντε μέτρηση και παρακολουθήστε την υγεία σας Πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας 16 ημερών Διάρκεια ζωής μπαταρίας 50 ωρών συνεχόμενης χρήσης σπορ και GPS 117 sports modes* Αλγόριθμος Firstbeat 24-ωρη παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού Παρακολούθηση ύπνου / παρακολούθηση stress / ενέργεια σώματος Διαθέσιμο πλέον επίσημα στην Ελλάδα με πλήρες ελληνικά σε μενού και εφαρμογη. Edited February 14, 2021 by petrangcc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliu_n Δημ. February 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2021 Το πηρα απιστευτο ρολοϊ τελεια οθονη αλλα δεν μετραει χιλιομετρα δυστηχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. February 21, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Το έχω παραγγείλει κι εγώ το περιμένω πως και πως. Δώσε αν θέλεις καμία πληροφορια παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliu_n Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Τι να πω απλως ενθουσιασμενος μεγαλη φωτεινη οθονη συνδεεται τελεια μετο κινητο redmi 9pro ελαφρυ ομορφα watchface το μονο που περιμενω να βαλουν αποσταση καποια στιγμη στις μετρησεις.θα το ευχαριστηθεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Πως γίνεται να μην μέτρα απόσταση; Τα mi band μπορούν και μετρούν απόσταση, αυτό όχι; Είναι bug? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliu_n Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Εχει βηματα θερμιδες ορθοστασια.....αποσταση γιοκ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. February 22, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Εφόσον έχει GPS δε γίνεται να μην μέτρα απόσταση θεωρώ. Έκανες έναρξη με κάποια άσκηση? Πχ ανοιχτό τρέξιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliu_n Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Δεν εχει αποσταση στην οθονη δεν το χρησιμοποιω για ασκησεις εκει λογικα θα δειχνει.Τα αλλα smart που ειχα στην κυρια οθονη εδειχναν βηματα αποσταση θερμιδες παλμους αυτο δεν εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. February 23, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Δοκίμασε κάποιο αλλo Watchface μήπως αυτό που έχεις δεν έχει την ένδειξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliu_n Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 Κανενα watch face δεν την εχει.Εστειλα μηνυμα στην χιαομι ελπιζω να το λαβουν υποψιν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. February 25, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα σε μπλε. Καταπληκτικό σε όλα του. Ποιοτικότατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Είναι ιδέα μου ή μετά την τελευταία αναβάθμιση οι μετρήσεις τού είναι λίγο ότι να ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 Καλημερα με ποια εφαρμογη στο κινητο δουλευει το ρολοι? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 Xiaomi Wear, μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 Τελικά είστε ευχαριστημένοι μ αυτό το ρολοι; Κρίμα που δεν απαντάει σε κλήσεις. Δεν το καταλαβαίνει η εταιρία ότι είναι ένα μεγάλο πλην; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos Δημ. November 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2021 Το πηρα και ησυχασα. Για πρωτο ρολοι καλο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. December 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2021 Καλησπέρα! Χρόνια πολλά ! Φαίνεται κάπου η απόσταση εκτός απο τα βήματα ; δεν μπορώ να το βρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos Δημ. December 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2021 Επιλεγεις πχ περπατημα και βαζεις στοχο ποση αποσταση θελεις να περπατησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisHD Δημ. May 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2022 Καλησπέρα, επειδή έχω καταλήξει στο συγκεκριμένο ρολόι θα ήθελα να μάθω απο κατόχους αν φαίνεται υπερβολικά μεγάλο στο χέρι , ειδικά σε λεπτό καρπό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos Δημ. May 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2022 Ειναι αντρικο ρολοι θα ελεγα μετριου μεγεθους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lesa19822 Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 Γεια σας, Κερδισα τον Οκτωβρη 2022 το εν λογω ρολοι και το χρησιμοποιησα για 4-5 μερες και εκτοτε το ειχα αφησει σε ενα συρταρι. Μετα απο κανα 4μηνο δηλαδη τωρα τον Μαρτη το θυμηθηκα για να το ξαναφορεσω. Αφου το φορτισα δουλευε κομπλε ωστοσο μου εβγαλε μυνημα για αναβαθμιση την οποια και εκανα μεσω του iPhone 13 Pro μου με το οποιο το εχω ζευγοποιημενο. Με το που τελειωσε η αναβαθμιση το ρολοι ειναι νεκρο. Η οθονη δεν ξανααναψε, χαθηκε η συνδεσιμοτητα με το τηλεφωνο και το μονο που αναβοσβηνει ειναι το πρασινο φωτακι απ την κατω πλευρα. Οτι κ αν πατησα, οτι κ αν εκανα δε δουλευει με τιποτα. Εχει συμβει και σε καποιον αλλον?? παει το μυαλο καπου τι μπορει να συνεβη?? Εχω πλεον στα χερια μου το τιμολογιο αγορας απο το Πλαισιο για να δω τι θα κανω μηπως χρειαζεται να το παω στο σερβις αλλα και παλι ψαχνω να δω τι εχει συμβει.. Ευχαριστω οποιον απαντησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisHD Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 On 16/3/2023 at 6:06 ΜΜ, lesa19822 said: Γεια σας, Κερδισα τον Οκτωβρη 2022 το εν λογω ρολοι και το χρησιμοποιησα για 4-5 μερες και εκτοτε το ειχα αφησει σε ενα συρταρι. Μετα απο κανα 4μηνο δηλαδη τωρα τον Μαρτη το θυμηθηκα για να το ξαναφορεσω. Αφου το φορτισα δουλευε κομπλε ωστοσο μου εβγαλε μυνημα για αναβαθμιση την οποια και εκανα μεσω του iPhone 13 Pro μου με το οποιο το εχω ζευγοποιημενο. Με το που τελειωσε η αναβαθμιση το ρολοι ειναι νεκρο. Η οθονη δεν ξανααναψε, χαθηκε η συνδεσιμοτητα με το τηλεφωνο και το μονο που αναβοσβηνει ειναι το πρασινο φωτακι απ την κατω πλευρα. Οτι κ αν πατησα, οτι κ αν εκανα δε δουλευει με τιποτα. Εχει συμβει και σε καποιον αλλον?? παει το μυαλο καπου τι μπορει να συνεβη?? Εχω πλεον στα χερια μου το τιμολογιο αγορας απο το Πλαισιο για να δω τι θα κανω μηπως χρειαζεται να το παω στο σερβις αλλα και παλι ψαχνω να δω τι εχει συμβει.. Ευχαριστω οποιον απαντησει Ολοκληρώθηκε κανονικά η ενημέρωση; Σε ποιά έκδοση έκανες ενημέρωση; Εμένα είναι στην 1.3.69 το ρολόι, και το Mi fitness (android) 3.14.0i . Στην τελευταία αναβάθμιση έχω την εντύπωση ότι αφαιρέθηκαν κάποια faces . Μήπως δεν έχει άλλο περασμένο μέσα το ρολόι και για αυτό δεν εμφανίζει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lesa19822 Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 Just now, AkisHD said: Ολοκληρώθηκε κανονικά η ενημέρωση; Σε ποιά έκδοση έκανες ενημέρωση; Εμένα είναι στην 1.3.69 το ρολόι, και το Mi fitness (android) 3.14.0i . Στην τελευταία αναβάθμιση έχω την εντύπωση ότι αφαιρέθηκαν κάποια faces . Μήπως δεν έχει άλλο περασμένο μέσα το ρολόι και για αυτό δεν εμφανίζει κάτι; Δε ξερω ουτε ποια ειχε ουτε ποια εκδοση ενημερωσε. Παντως το πηγα infoquest και σε 2 εργασιμες με ειδοποιησαν να παραλαβω κ με εκπληξη μου εδωσαν καινουργιο σφραγισμενο το οποιο κ εβαλα αγγελια προς πωληση σφραγισμενο! Αψογοι στην εξυπηρετηση τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2023 Καλησπερα στην παρεα, πως κανουμε αναβαθμιση στο ρολοι; ποια ειναι η τελευταια του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts