giannis12a Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Και το πως καθόταν στο χέρι το Arc είναι άνευ προηγουμένου ή μάλλον καλύτερα άνευ επομένου. Άν και όπως το βλέπω και αυτό με το τόξο όπισθεν, παίζει να κάθεται το ίδιο άψογα στο χέρι. Ίδωμεν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Αυτό είναι που μου αρέσει,Α ρε αθάνατο arc Και το πως καθόταν στο χέρι το Arc είναι άνευ προηγουμένου ή μάλλον καλύτερα άνευ επομένου. Άν και όπως το βλέπω και αυτό με το τόξο όπισθεν, παίζει να κάθεται το ίδιο άψογα στο χέρι. Ίδωμεν... ειναι και ματ πισω το υλικο οποτε ακομα καλυτερο πιασιμο...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 First design comparison shots and sample images from the Sony Xperia GX 13MP camera appear http://www.phonearena.com/news/First-design-comparison-shots-and-sample-images-from-the-Sony-Xperia-GX-13MP-camera-appear_id30363#4- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 χωρίς να έχω πιάσει το arc στα χέρια μου, αυτή η καμπύλη που κάνει στη φωτογραφία το GX φαίνεται έξυπνη για τον τρόπο που το κρατάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Eίναι τόσο μακρόστενο που μου φαίνεται σχεδιαστική συνέχεια του Ray και ας διαφέρουν στις ίντσες ! Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koucos Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Μπόμπα το κινητό! Αυτό που ψάχνω! Άλλα μάλλον η τιμή του δεν θα είναι αυτή που ψάχνω... Παράθεση Koucos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 sony xperia gx review dual core ics android 4.0 http://www.youtube.com/watch?v=toibqV1M0As sony xperia gx http://www.youtube.com/watch?v=hDs4f4jliJA Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 μου αρεσει πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 μου αρεσει πολυ. Και εμενα . Όπως εχω ξαναγράψει ,το θεωρώ απο τα ποιο όμορφα τηλεφώνα μαζί με το one x.. :shock::shock: Δεν ξέρω βέβαια πότε θα έρθει κατα δω μεριά .Ελπίζω σύντομα Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djnick Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Και εμενα . Όπως εχω ξαναγράψει ,το θεωρώ απο τα ποιο όμορφα τηλεφώνα μαζί με το one x.. :shock::shock: Δεν ξέρω βέβαια πότε θα έρθει κατα δω μεριά .Ελπίζω σύντομα +1 Πολυ ομορφο μαζι με το gx αντε να ερθουν συντομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 +1 Πολυ ομορφο μαζι με το gx αντε να ερθουν συντομα! Μαζι με το Acro S μηπως εννοεις;; :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Το Arc της νέας γενιάς είναι πιστεύω, βάση design.:) Πολύ ωραίο σε design και εξαιρετικό από πλευράς χαρακτηριστικών. Ότι πρέπει για νέα συσκευή. Η Sony παρουσιάζει εξαιρετικά ενδιαφέροντα smartphones. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djnick Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Μαζι με το Acro S μηπως εννοεις;; :p χαχαχα ναι :p μπλεχτηκα λιγο με τα τοσα θεματα που εκανα post :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 χαχαχα ναι :p μπλεχτηκα λιγο με τα τοσα θεματα που εκανα post :lol: Χαχα!η Sony φταιει που καθε βδομαδα παρουσιαζει και δυο νεα τηλεφωνα! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 (edited) Xperia GX Αυτη η εικονα εμφανίστηκε στην επίσημη σελίδα του xperia google + https://plus.google.com/117586446271921149656/posts και ίσως να ειναι η ανακοίνωση του gx ή του ion σύμφωνα πάντα με τις φήμες http://www.pocketdroid.net/wp-content/uploads/2012/06/Ghost-Teaser-Blue-338x338.jpg Edited June 10, 2012 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 (edited) Ένα νεο κινητο απο την σονυ Κάμερα και βίντεο 12.1 megapixel camera with photo light and Auto focus Sony’s Exmor™ R for mobile CMOS sensor 16x digital zoom HD video recording (1080p) 3D Sweep Panorama Ιmage playback, supported formats: BMP, GIF, JPEG, PNG, WBMP Image capture, supported format: JPEG Video playback and recording, supported formats: 3GPP, MP4 Accelerated Adobe Flash Video Front-facing camera (1.3 megapixel, 720p) Face detection Οθόνη 4.6”, 1280 x 720 pixels 16M color TFT Reality Display with Mobile BRAVIA® Engine Scratch-resistant, shatter proof sheet on mineral glass Capacitive touchscreen with on-screen QWERTY keyboard Screenshot capturing Προ-εγκατεστημένες εφαρμογές Google Voice Search Google Talk with video chat Google Mail Google Maps with Street View and Latitude Μνήμη RAM: 1GB Flash memory: 16GB eMMC Expansion slot: microSD, up to 32GB Ψυχαγωγία xLOUD Experience – audio filter technology from Sony FM Radio with RDS 3.5 mm audio jack for headphones Audio playback, supported formats: MP3, 3GPP, MP4, SMF, WAV, OTA, Ogg vorbis Audio recording, supported formats: 3GPP, MP4, AMR 3D and motion gaming Timescape with Twitter integrated Facebook inside Xperia 2.0 Sony Entertainment Network (selected markets only) TV launcher Συνδεσιμότητα και επικοινωνία USB High speed 2.0 and Micro USB support WiFi and WiFi Hotspot functionality HDMI Support DLNA Certified Synchronisation via Exchange ActiveSync, Google Sync and Facebook aGPS WebKit web browser with Pan & zoom Bluetooth technology Native USB tethering NFC ANT+ technology Δίκτυα GSM GPRS/EDGE 850, 900, 1800, 1900 UMTS HSPA+ 850, 1700, 1900, 2100 LTE Band IV and Band XVII Επίσημη ιστοσελίδα http://www-static.se-mc.com/blogs.dir/0/files/2012/05/xperia-ion-lt28i-black-464x533.png Edited June 13, 2012 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 (edited) Μιλάμε για τούμπανο...κ σασί από αλουμίνιο....κ ο καλύτερος επεξεργαστής που υπάρχει αυτη τη στιγμή...κ μεγάλη οθόνη με τέλεια ανάλυση και 16gb εσωτερική μνήμη κ sd δέχεται...και 12 mp κάμερα Full hd....και το θέλωωωωωωωωωωω.... Edited June 13, 2012 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 αχ αυτο το κινητο.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Xperia GX Αυτη η εικονα εμφανίστηκε στην επίσημη σελίδα του xperia google + https://plus.google.com/117586446271921149656/posts και ίσως να ειναι η ανακοίνωση του gx ή του ion σύμφωνα πάντα με τις φήμες http://www.pocketdroid.net/wp-content/uploads/2012/06/Ghost-Teaser-Blue-338x338.jpg http://www.youtube.com/watch?v=HQUIzrmYwaA&feature=relmfu Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 To επομενο μου κινητο... σε κανα χρονο απο τωρα θα ειναι και σε καλη τιμη! Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 To επομενο μου κινητο... σε κανα χρονο απο τωρα θα ειναι και σε καλη τιμη! Σε ένα χρόνο από τώρα?μία χαρά,γρήγορη αγορά,θα το βάλουν μάλιστα στην χρονομηχανη για να κρατήσουμε φρέσκα τα specs. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djnick Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Εχουμε κανενα νεο για το κινητακι παιδια;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djnick Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Τελειο!Υπαρχει περιπτωση να ερθει ευρωπη;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Σε ένα χρόνο από τώρα?μία χαρά,γρήγορη αγορά,θα το βάλουν μάλιστα στην χρονομηχανη για να κρατήσουμε φρέσκα τα specs. ναι μεχρι την ανοιξη του 13 ποιος ξερει τι θα εχει γινει αλλα μεχρι να ερθει ελλαδα εχουμε κανα 6 μηνο πιστευω, τα spec του για κανονικη και λογικη χρηση μια χαρα ειναι (για παιχνιδια δεν με νοιαζει ουτε μου λενε κατι τα τετραπυρηνα) και το sk17i μια χαρα με βγαζει μεχρι τοτε.. :P Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Η Sony ετοιμαζεται να λανσαρει το GX στην Ιαπωνια μεσα στον Ιουλιο πιθανοτητα.......Αντε να το δουμε και Ευρωπη μερια:) Οριστε και ενα video http://news.softpedia.com/news/New-Sony-Xperia-GX-Promo-Videos-Emerge-279822.shtml To γλυκοκοιταζω παντως ειναι πολυ ελκυστικο και ομορφο σαν το arc και επισης πολυ καλη κινηση απο την εταιρεια το on/off button στα πλαγια. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts