konstantinoslp Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 μαλλον με xperia S φιλε Γιαννη σε μισω...... nikpet θελουμε και τη δικια σου αποψη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Αν το δει κάποιος σε κατάστημα Θεσσαλονίκης ας μας ενημερώσει. Πιστεύω απο βδομάδα όλο και κάπου θα υπάρχει. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Μιας και η κοροιδια των Ελληνικων αντιπροσωπειων δεν τελειωνει ποτε, προτεινω οσοι τελικα το αποκτησουμε να το παρουμε απο εξωτερικο. Δηλαδη ποσο μα***** ειμαστε εδω ρε παιδια;;; Μα αυτο θα κανουμε! Εγω σκοπευω να το παρω απο Ιταλια! @giannis12a ηρθε;;;;;;; Αυριο παω Πλαισιο! Πρωτη φορα που θα τρεξω στο εμπορικο για κατι!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 μαλλον με xperia S φιλε Γιαννη σε μισω...... nikpet θελουμε και τη δικια σου αποψη! Για ρίχτε μια μάτια ας πούμε στο 1.24, 1.50 το "καπάκι" πίσω γιατί δεν εφάπτη καθόλου καλά;; :o Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Επειδη δε μπορω να δω το video τωρα μηπως το ειχε ανοιξει αυτο που κανει το hands-on και απλα δεν το εκλεισε καλα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Επειδη δε μπορω να δω το video τωρα μηπως το ειχε ανοιξει αυτο που κανει το hands-on και απλα δεν το εκλεισε καλα;;; Δε ξέρω από τι είναι αλλά φαίνεται καθαρά ότι δεν εφαπτη στο σώμα του τηλεφώνου και αφήνει "κενά", σαν να είναι πετσικαρισμενο... Βέβαια και στο σβησιμο με τη γομα κουνιέται αρκετά αλλά εκεί δικαιολογητε. Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Δες και σε αλλα hands-on σε προηγουμενες σελιδες αν ειναι ετσι. Αν δεν ειναι, προφανως φταιει ο τυπος που κανει το συγκεκριμενο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Δε ξέρω από τι είναι αλλά φαίνεται καθαρά ότι δεν εφαπτη στο σώμα του τηλεφώνου και αφήνει "κενά", σαν να είναι πετσικαρισμενο... Βέβαια και στο σβησιμο με τη γομα κουνιέται αρκετά αλλά εκεί δικαιολογητε. Οχι φιλε μ!δεν το χει κλεισει καλα! Το κινητο ειναι παρα πολυ συμπαγες και κουμπωνει τελεια. φοβερη κατασκευη.μην σε αγχωνει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Οχι φιλε μ!δεν το χει κλεισει καλα! Το κινητο ειναι παρα πολυ συμπαγες και κουμπωνει τελεια. φοβερη κατασκευη.μην σε αγχωνει Oντως ειναι πολυ καλη κατασκευη και παραξενευτηκα και εγω που ειπε οτι εχει καποιο κενο. Και αυτος κανει που κανει το hands-on, δε μπορει να κοιταξει αν το εχει κλεισει καλα; Ελεος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Δεν αμφιβάλλω... Έτσι φαινόταν και απλά αναρωτήθηκα.... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Oντως ειναι πολυ καλη κατασκευη και παραξενευτηκα και εγω που ειπε οτι εχει καποιο κενο. Και αυτος κανει που κανει το hands-on, δε μπορει να κοιταξει αν το εχει κλεισει καλα; Ελεος... Δεν ειναι χαντς ον. Δειχνει οτι πισω δεν βρωμιζει το πλαστικο.και ετσι οπως εσβηνε με τη γωμα,θα του βγηκε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Δεν ειναι χαντς ον. Δειχνει οτι πισω δεν βρωμιζει το πλαστικο.και ετσι οπως εσβηνε με τη γωμα,θα του βγηκε. Ααα.. Επειδή δε μπορώ να δω το video νόμιζα οτι είναι hands-on! Sent from my X8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Αυτό που είδα στο Πλαίσιο , μια χαρά ήτανε , ούτε κενά ούτε τίποτα, μην αγχώνεστε μια χαρά είναι το καπάκι του.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vulkan007 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 το expansys το ελληνικο ειναι παργματι ελληνικο? δηλαδη χρεωνωμαι φπα ελλαδας η καποιο ευρωπαικο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Πράγματι το ΦΠΑ είναι το ελληνικό (23%) που σημαίνει ότι υπάρχει υποκατάστημα, αντιπρόσωπος ( όπως στο Amazon) κάτι άλλο με έδρα Ελλάδα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλει ενδοκοινοτικές συναλλαγές (για το εταιρικό/επαγγελματικό ΦΠΑ) , αφού το τιμολόγιο τους έχει ελληνικό ΑΦΜ ????? Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vulkan007 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 θελει τετοιο...κριμα:/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpet Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Πράγματι το ΦΠΑ είναι το ελληνικό (23%) που σημαίνει ότι υπάρχει υποκατάστημα, αντιπρόσωπος ( όπως στο Amazon) κάτι άλλο με έδρα Ελλάδα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλει ενδοκοινοτικές συναλλαγές (για το εταιρικό/επαγγελματικό ΦΠΑ) , αφού το τιμολόγιο τους έχει ελληνικό ΑΦΜ ????? Σε τι σε επηρεάζει ότι θα αποκτήσεις κάτι ως ενδοκοινοτική απόκτηση; Ίσα ίσα, που δεν θα μπλέξεις με το ΦΠΑ (ελπίζω κάποια στιγμή με την απλοποίηση του ΚΒΣ να το καταργήσουν επιτέλους για συναλλαγές μεταξύ επαγγελματιών/εταιρείων στην περίπτωση που εκπίπτει) καθώς δε χρειαστεί να πληρώσεις το x ποσό που αντιστοιχεί στο ΦΠΑ, το οποίο θα πρέπει να συμψηφιστεί με το ΦΠΑ των πωλήσεών σου στην περιοδική κλπ κλπ Πήγα κι εγώ σήμερα στο Πλαίσιο Μεταμόρφωσης και το είδα... Μπορώ να πω ότι ήταν όπως το περίμενα... Στιβαρή κατασκευή, οθόνη απίστευτης ευκρίνειας, λίγο μεγάλο για μένα (αν και έχω ήδη συμβιβαστεί με την ιδέα και ελπίζω να το συνηθίσω γρήγορα), γρήγορη κάμερα και πολύ καθαρές φωτογραφίες. Δυστυχώς δεν έπαιζε εκείνη τη στιγμή το wifi hotspot του Πλαισίου, ώστε να δω κάποια πράγματα όντας συνδεδεμένο στο Internet... Επίσης, δεν είχαν ιδέα για τα Smart tags (Το NFC κάπου πρέπει να το είχαν ξανακούσει :P )... Πόσο μάλλον αν θα φέρουν (όχι ότι με ενδιαφέρει μιας και αγοράζω συνήθως από εξωτερικό)... Κρίμα.. Anyway... http://www.clove.co.uk/sony-xperia-nfc-smarttags-blue-white-red-black-4-pack Για όποιον ενδιαφέρεται 22 λίρες (without VAT) για 4 smart tags, μαζί με τα μεταφορικά προς Ελλάδα, μετά από πολύ πρόχειρη αναζήτηση... Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρχει και καλύτερη τιμή... Παράθεση -- Nikpet -- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 To ειδα!!!!! Πηγα στο Πλαισιο και το ειδα!! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!! Δε χρειαζεται να πω τις εντυπωσεις μου. Φανταζομαι φανερωθηκα απο την αρχικη προταση!!!:love::love::love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Σε τι σε επηρεάζει ότι θα αποκτήσεις κάτι ως ενδοκοινοτική απόκτηση; Ίσα ίσα, που δεν θα μπλέξεις με το ΦΠΑ (ελπίζω κάποια στιγμή με την απλοποίηση του ΚΒΣ να το καταργήσουν επιτέλους για συναλλαγές μεταξύ επαγγελματιών/εταιρείων στην περίπτωση που εκπίπτει) καθώς δε χρειαστεί να πληρώσεις το x ποσό που αντιστοιχεί στο ΦΠΑ, το οποίο θα πρέπει να συμψηφιστεί με το ΦΠΑ των πωλήσεών σου στην περιοδική κλπ κλπ Απλά μια δήλωση παραπάνω !!!!! (Συμφωνώ με την κατάργηση) Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 To ειδα!!!!! Πηγα στο Πλαισιο και το ειδα!! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!! Δε χρειαζεται να πω τις εντυπωσεις μου. Φανταζομαι φανερωθηκα απο την αρχικη προταση!!!:love::love::love: Καλα πως κρατηθηκες και δεν το πήρες?? το χαλβαδιαζεις καιρό εσυ απο ότι θυμάμαι γι αυτό λέω...καλο καλο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Κρατηθηκα γιατι no money...:( (εχω και μια 4ημερη να πληρωσω) Αλλα που θα μου παει. Θα το χτυπησω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Κρατηθηκα γιατι no money...:( (εχω και μια 4ημερη να πληρωσω) Αλλα που θα μου παει. Θα το χτυπησω... Σε ποιο το ειδες;;; sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Σε ποιο το ειδες;;; sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard... Μεταμορφωση. Ημουν εξω για δουλειες και περασα και μια βολτα και απο εκει. Θα παω τη Δευτερα λογικα και στο εμπορικο στα Σπατα να δω αν το εχουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Ελπίζω να μην ξεφτιληστει σαν τιμη και το πάρει κι η κουτση μαρία. Η κουτση μαρια εχει ιφον στο σονακι θα κολησει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Η κουτση μαρια εχει ιφον στο σονακι θα κολησει! Πράγματι η κουτση Μαρία έχει iphone και ας κοστιζει 670€. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts