Jump to content

Samsung Galaxy S21 Ultra

George6633
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, zerv_5800 said:

Μηπως εννοείς μέσω samsung kies κλπ Γιατί το smart switch ειναι Για μεταφορά δεδομένων. Αν εννοείς μέσω kies την περνάει από πάνω χωρίς να σβήνει τίποτα?? 

Ναι την περνάει όλη την rom από την αρχή χωρίς να σου σβήσει τίποτα.  Απλά είναι λίγο χρονοβόρο. 

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

22 minutes ago, challenge143 said:

Ναι την περνάει όλη την rom από την αρχή χωρίς να σου σβήσει τίποτα.  Απλά είναι λίγο χρονοβόρο. 

Κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς.. Στο τέλος τέλος δεν ξέρω τι διαφορά έχει σε σχέση με την (ποιο μικρή) που δίνει μέσο OTA αλλά οκ είναι και αυτή μια μέθοδος!! 

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

3 ώρες πριν, zerv_5800 said:

Την πέρασες από πάνω χύμα η έκανες πρώτα μια επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και μετά install?? Πάντως συμβουλή μου κάνε και ένα wipe cache partition από το recovery στην περίπτωση που δεν έχεις κάνει.. Θα βοηθήσει σίγουρα. 

Ναι, απλά αναβάθμιση, γιατί το είχα στήσει πολύ πρόσφατα και δεν ήθελα όλα πάλι από την αρχή. Στο recovery πως μπαίνω; Power button και πάνω πλήκτρο ήχου;

13 minutes ago, summit1_1 said:

Ναι, απλά αναβάθμιση, γιατί το είχα στήσει πολύ πρόσφατα και δεν ήθελα όλα πάλι από την αρχή. Στο recovery πως μπαίνω; Power button και πάνω πλήκτρο ήχου;

Ναι σωστά με το με το πάνω πλήκτρο σίγουρα απλά θέλει να το έχεις συνδέσει και με ένα καλώδιο usb (του φορτιστή) με μικρή τάση π.χ από το PC κλπ. Χωρίς καλώδιο συνδεδεμένο στην θύρα δεν θα σου μπει.. 

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

1 hour ago, zerv_5800 said:

Ναι σωστά με το με το πάνω πλήκτρο σίγουρα απλά θέλει να το έχεις συνδέσει και με ένα καλώδιο usb (του φορτιστή) με μικρή τάση π.χ από το PC κλπ. Χωρίς καλώδιο συνδεδεμένο στην θύρα δεν θα σου μπει.. 

Το έκανα με καλώδιο από pc, με του φορτιστή δε γινόταν. Το wipe έγινε σε 1-2 δευτερόλεπτα, ελπίζω να έγινε δουλειά.

Καλησπέρα σας. Έχουμε κάνα νέο περί αυτονομίας με το νέο update ui 7 ?? Πάει καλά έχει κάποιο drain!? Συν και πλην να έχουμε μια εικόνα?? 

Παιδιά βγάλαμε κάνα συμπέρασμα τι έγινε γιατί τόσο νεκρα.. Πάει κλαταρανε τα κινητά με την αναβαθμιση..?? Αχαχα 

Πήγα να κατεβάσω το Kies από το επίσημο site στο PC και μόλις πάω να ανοίξω το αρχείο EXE για εγκατάσταση κρασαρει.. Ξέρει κανείς τι παίζει?? 

46 minutes ago, zerv_5800 said:

Παιδιά βγάλαμε κάνα συμπέρασμα τι έγινε γιατί τόσο νεκρα.. Πάει κλαταρανε τα κινητά με την αναβαθμιση..?? Αχαχα 

Πήγα να κατεβάσω το Kies από το επίσημο site στο PC και μόλις πάω να ανοίξω το αρχείο EXE για εγκατάσταση κρασαρει.. Ξέρει κανείς τι παίζει?? 

Μμ περίεργο.  Για προσπάθησε να συνδέσεις το κινητό στον υπολογιστή μήπως σου δώσει την πολυτέλεια να το κάνει εγκατάσταση εκ νέου.  Θυμάμαι κάπως έτσι το είχα κάνει.  Όταν πάω σπίτι κ το θυμηθώ θα σου πω ακριβώς τι γίνεται.  Όσο γιατην αναβάθμιση κανένας δεν έχει τολμήσει να την κάνει χάχα εμείς με το s24 γκρινιαζαμε πότε θα έρθει κ εδώ νεκρα. Πέρα από την πλάκα στο 24αρι μου έκατσε καλά εμένα αλλά κ στο 22αρι από Ότι διαβάζω καλά έχει κάτσει.  Φαντάσου ότι στο 21 πρέπει να το κάνω γιατί το έχω αφήσει σχεδόν ένα χρόνο πίσω από ενημέρωση κ συνέχεια με ζαλίζει η γυναίκα ότι τις πετάει ποιο τακτικά ενημέρωση λογισμικού παρόλο που το έχω κλείσει. Κ από την άλλη φοβάμαι την αυτονομία του που είναι τρομερή.  

Το έκανα και αυτό αλλά δεν βλέπω δουλειά. Μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα στο PC μόλις κάνω 2 πλο κλικ για εγκατάσταση... Όντως ακόμη και τώρα το s21 ultra έχει πολύ καλή αυτονομία.. Αυτοί οι 2-3 που την έβαλαν ας μας πουν.

20250514_162722.jpg