Jump to content

Samsung Galaxy S21 Ultra

George6633
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, DjTony said:

Πατάω να ανοίξω την οθόνη τώρα και μου δείχνει μαύρο. Μόνο τη μπάρα επάνω έδειχνε με ώρα wifi κλπ.. Τι σκάλωματα τρώει ρε γαμωτο..

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Έκανες την ενημέρωση Ιουνίου; Μήπως έχει κάποιο bug. 

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Η τελευταία αναβάθμιση παίζει να έχει κάτι πολύ ωραία μην το ματιάσω.. ρολάρει πολύ καλά το κινητό..

Ποιες Samsung Galaxy συσκευές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εξαιρετικό Enhance-Χ app

https://techmaniacs.gr/enhance-x-app-samsung-devices/

10 ώρες πριν, LELELO said:

Ποιες Samsung Galaxy συσκευές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εξαιρετικό Enhance-Χ app

https://techmaniacs.gr/enhance-x-app-samsung-devices/

Το έχεις δουλέψει να μας πεις εμπειρικά αν αξίζει; 

50 minutes ago, challenge143 said:

Το έχεις δουλέψει να μας πεις εμπειρικά αν αξίζει; 

Όχι το έβαλα χθες το βράδυ και λογικά θα το δουλέψω να δω τι κάνει

εχω προβλημα με το fast charging δουλευει για 10 δευτερολεπτα και μετα μπαινει σε συμβατικη φορτιση δεν φταιει φορτιστης καλωδιο. Επισης μου πεταει και μηνυμα για υγρασια η βρωμια στην θυρα πως το καθαριζω?

υπογραφή εκτός ορίων

11 ώρες πριν, dimitris15 said:

εχω προβλημα με το fast charging δουλευει για 10 δευτερολεπτα και μετα μπαινει σε συμβατικη φορτιση δεν φταιει φορτιστης καλωδιο. Επισης μου πεταει και μηνυμα για υγρασια η βρωμια στην θυρα πως το καθαριζω?

Αυτό το σύμπτωμα είναι μόνο από καλώδιο η πρόβλημα θύρας type c κ στο λέω γιατί συνάδελφος το είχε πριν από 1 βδομάδα κ πήρε καλώδιο 3 ή 5 αμπέρ κ διορθώθηκε το πρόβλημα . Δοκίμασε και τα διαγνωστηκα που σου έχει Ίδη το τηλέφωνο κ αν δεν βρεις άκρη τότε μόνο smarteck.  (Στον υπολογιστή όταν το βάζεις αναγνωρίζει την θύρα για μεταφορά αρχείων; )

δοκιμασα φορτιστες και καλωδια που σιγουρα υποστηριζουν 45W φορτιση. Το pc το βλεπει το κινητο κανονικα

υπογραφή εκτός ορίων

Δυστυχώς όπως τα περιγράφεις είναι η θύρα. 
Πόσα θέλει η smartec για θύρα φόρτισης;

Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

υπογραφή εκτός ορίων

8 ώρες πριν, dimitris15 said:

Πόσα θέλει η smartec για θύρα φόρτισης;

Το ποιο σωστό είναι να τους πάρεις τηλέφωνο να κλείσεις ραντεβού να το ελέγξουν πρώτα κ να σου πουν το ακριβές ποσό.  Όσο κ να κάνει αναγκαστικά θα τα δώσεις γιατί είναι μια πολύ καλή συσκευή που αξίζει.  Αλλά δεν πιστεύω να είναι και τόσο ακριβά. 

Καλησπέρα στην ομάδα σκέφτομαι να πουλήσω το s21 ultra να πάω στο s23 θα το δώσω μαζί με 2 θήκες τηνια με το πενάκι και την λευκή με το παραθυράκι. Ήθελα να ρωτήσω γιατί δεν γνωρίζω εγώ το είχα πάρει από ένα παιδί που το είχε μόλις ένα μήνα αλλά η απόδειξη είναι τιμολόγιο πλαίσιο ισχύει ένας χρόνος εγγύηση στα τιμολόγια όπως είναι στην apple η 2;

38 minutes ago, vaggouras90 said:

Καλησπέρα στην ομάδα σκέφτομαι να πουλήσω το s21 ultra να πάω στο s23 θα το δώσω μαζί με 2 θήκες τηνια με το πενάκι και την λευκή με το παραθυράκι. Ήθελα να ρωτήσω γιατί δεν γνωρίζω εγώ το είχα πάρει από ένα παιδί που το είχε μόλις ένα μήνα αλλά η απόδειξη είναι τιμολόγιο πλαίσιο ισχύει ένας χρόνος εγγύηση στα τιμολόγια όπως είναι στην apple η 2;

2 χρονια δινει η σαμσουνγκ

Το ποιο σωστό είναι να τους πάρεις τηλέφωνο να κλείσεις ραντεβού να το ελέγξουν πρώτα κ να σου πουν το ακριβές ποσό.  Όσο κ να κάνει αναγκαστικά θα τα δώσεις γιατί είναι μια πολύ καλή συσκευή που αξίζει.  Αλλά δεν πιστεύω να είναι και τόσο ακριβά. 
60 ευρώ είπε η Samsung ρώτησα και για αλλαγή μπαταρίας μου είπαν 30 ευρώ οπότε μπορεί να τα αλλάξω πακέτο γιατί αυτή κλείνει 3 χρόνια

υπογραφή εκτός ορίων

60 ευρώ είπε η Samsung ρώτησα και για αλλαγή μπαταρίας μου είπαν 30 ευρώ οπότε μπορεί να τα αλλάξω πακέτο γιατί αυτή κλείνει 3 χρόνια

Στη Smartec πήρες τηλέφωνο?
Μόνο 30 ευρώ σου είπαν αλλαγή μπαταρίας σίγουρα??

Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

2 ώρες πριν, manan69t said:

Στη Smartec πήρες τηλέφωνο?
Μόνο 30 ευρώ σου είπαν αλλαγή μπαταρίας σίγουρα??

θυρα φορτισης + μπαταρια γυρω στα 90 μου ειπαν ολα μαζι τωρα μπορει να ειναι 100 δεν ξερω

υπογραφή εκτός ορίων

θυρα φορτισης + μπαταρια γυρω στα 90 μου ειπαν ολα μαζι τωρα μπορει να ειναι 100 δεν ξερω
Για συσκευή επιπέδου ναυαρχίδας είναι μία χαρά τιμή.
Ρώτησα γιατί γύρω στα 20-30 ευρώ ξέρω αλλάζουν μπαταρία τον πρώτο χρόνο ή μέσα στη εγγύηση δε θυμάμαι καλά.
Εσένα είναι εκτός εγγύησης οπότε η τιμή που σου είπαν είναι πολύ καλή αν όντως ισχύει

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Γεια σας παιδια! Ακουστε το προβλημα μου και αν μπορειτε βοηθηστε: Ειχα s20+, μου αρεσει να τραβαω βιντεο φυση με την κυρια καμερα σε 4k 60fps και να την βλεπω σε εξωτερικη μεγαλη οθονη, εσπασε, και αγοραζω s21ultra μεταχειρισμενο! Η αληθεια ειναι οτι ειχε κουτι, ξεχασα να ζητησω αποδειξη, ηταν καπως φθηνο και ο πωλητης αν και φαινοταν αξιοπιστος την κοπανησε γρηγορα γρηγορα και βαριεμαι να τον κυνηγαω κιολας... Παρατηρησα οτι τα βιντεο απο την κυρια καμερα εχουν προβλημα... Δεν ειναι σε καμια περιπτωση του επιπεδου του s20+... Μεγαλη διαφορα. Ιδιως εχουν προβλημα με την εστιαση στο κατω δεξιο 1/4 του βιντεο. Οσο πας αριστερα ειναι εστιασμενο και κρυσταλλινο στην λεπτομερια ενω οσο πας κατω δεξια ειναι ανεστιαστο και θολο... 

1ον. Πως και που μαθαινω πληροφοριες απο το serial του κινητου μου; Πχ ποτε πωληθηκε πρωτη φορα, τι χωρας ρομ φοραει, αν εχει εγγυηση... (εδω γελαμε) 

2ον. Προβληματα με τις καμερες του s21ultra διαβαζω... Αξιζει να φτιαξω τις καμερες... αλλα που και ποσο? Αλλαζει μονο η βασικη ή ολες μαζι; Στο s20+ τραβουσα μονο με την κυρια γιατι ειχα προσεξει οτι η υπερευρυγωνια δεν ειχε οξυτητα. Η κυρια εσκιζε.

Ευχαριστω.

Edited by samsungoleeee

6 ώρες πριν, samsungoleeee said:

Γεια σας παιδια! Ακουστε το προβλημα μου και αν μπορειτε βοηθηστε: Ειχα s20+, μου αρεσει να τραβαω βιντεο φυση με την κυρια καμερα σε 4k 60fps και να την βλεπω σε εξωτερικη μεγαλη οθονη, εσπασε, και αγοραζω s21ultra μεταχειρισμενο! Η αληθεια ειναι οτι ειχε κουτι, ξεχασα να ζητησω αποδειξη, ηταν καπως φθηνο και ο πωλητης αν και φαινοταν αξιοπιστος την κοπανησε γρηγορα γρηγορα και βαριεμαι να τον κυνηγαω κιολας... Παρατηρησα οτι τα βιντεο απο την κυρια καμερα εχουν προβλημα... Δεν ειναι σε καμια περιπτωση του επιπεδου του s20+... Μεγαλη διαφορα. Ιδιως εχουν προβλημα με την εστιαση στο κατω δεξιο 1/4 του βιντεο. Οσο πας αριστερα ειναι εστιασμενο και κρυσταλλινο στην λεπτομερια ενω οσο πας κατω δεξια ειναι ανεστιαστο και θολο... 

1ον. Πως και που μαθαινω πληροφοριες απο το serial του κινητου μου; Πχ ποτε πωληθηκε πρωτη φορα, τι χωρας ρομ φοραει, αν εχει εγγυηση... (εδω γελαμε) 

2ον. Προβληματα με τις καμερες του s21ultra διαβαζω... Αξιζει να φτιαξω τις καμερες... αλλα που και ποσο? Αλλαζει μονο η βασικη ή ολες μαζι; Στο s20+ τραβουσα μονο με την κυρια γιατι ειχα προσεξει οτι η υπερευρυγωνια δεν ειχε οξυτητα. Η κυρια εσκιζε.

Ευχαριστω.

Δυστυχώς φίλε η ποιο αξιόπιστη πηγή για τις πληροφορίες που θελεις κ πάνω στο οικονομικό κομμάτι είναι μόνο να σε ενημερώσει η αντιπροσωπεία που κ εκεί θα πεις το serial number κ θα σε καθοδηγήσει. 

Σημερα δοκιμασα κατω απο το ηλιακο φως ολες τις καμερες. Η κυρια σιγουρα εχει προβλημα. Φαινεται ο φακος που κανει φοκους ή καποιος αλλος φακος στην πορεια να μην ειναι ευθυγραμμισμενος και ετσι κατω δεξια εμφανιζει προβλημα- ανεστιαστη η εικονα... Αλλα δυστηχως και η υπερευρυγωνια απαραδεκτη εικονα - οξυτητα - χρωματα βγαζει. Σαν να μην ειναι αισθητηρας καλου κινητου... Αλλα και η 3x και αυτη εστιαζει κοντα και τα μακρινα πραγματα στο καδρο δειχνουν ανεστιαστα και χαλια. Και ο 10x επισης σοφτ εικονα χωρις πολυ λεπτομερεια οπως πρεπει για 4k βιντεο. Πραγματικα δεν ξερω τι να υποθεσω... Εχει απαραδεκτες καμερες το s21ultra, εχουν αλλαχτει ολες μαζι με ιμιτασιον..., πραγματικα δεν ξερω τι να υποθεσω, ουτε τι να κανω. Θα δω μηπως φταιει καπως το λειζερ οτοφοκους, θα το καλυψω για να αναγκασω τις καμερες να εστιασουν χωρις αυτο... Δωστε καμια βοηθεια παιδια, οποιος ασχολειται με καμερες και βιντεο 4k.

Edited by samsungoleeee

1 ώρα πριν, samsungoleeee said:

Σημερα δοκιμασα κατω απο το ηλιακο φως ολες τις καμερες. Η κυρια σιγουρα εχει προβλημα. Φαινεται ο φακος που κανει φοκους ή καποιος αλλος φακος στην πορεια να μην ειναι ευθυγραμμισμενος και ετσι κατω δεξια εμφανιζει προβλημα- ανεστιαστη η εικονα... Αλλα δυστηχως και η υπερευρυγωνια απαραδεκτη εικονα - οξυτητα - χρωματα βγαζει. Σαν να μην ειναι αισθητηρας καλου κινητου... Αλλα και η 3x και αυτη εστιαζει κοντα και τα μακρινα πραγματα στο καδρο δειχνουν ανεστιαστα και χαλια. Και ο 10x επισης σοφτ εικονα χωρις πολυ λεπτομερεια οπως πρεπει για 4k βιντεο. Πραγματικα δεν ξερω τι να υποθεσω... Εχει απαραδεκτες καμερες το s21ultra, εχουν αλλαχτει ολες μαζι με ιμιτασιον..., πραγματικα δεν ξερω τι να υποθεσω, ουτε τι να κανω. Θα δω μηπως φταιει καπως το λειζερ οτοφοκους, θα το καλυψω για να αναγκασω τις καμερες να εστιασουν χωρις αυτο... Δωστε καμια βοηθεια παιδια, οποιος ασχολειται με καμερες και βιντεο 4k.

Από την στιγμή που είναι όλα μαύρα κ χάλια το καταλαβαίνεις κ εσύ από μόνος σου ότι δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε.  Κάνε τον κόπο να το πας για σέρβις και αν είσαι στην εγγύηση όλα καλά, αν όχι πρέπει να επωμιστείς το κόστος κ να το φτιάξεις, εάν είναι μεγάλο το κόστος κ δεν μπορείς να το υποστηρίζεις μονόδρομος να το βάλεις και εσύ για πούλημα. 

αποφασισα να το στειλω service παιδια δεν την παλευω χωρις quick charge παιδια θα αλλαξω και την μπαταρια προληπτικα

υπογραφή εκτός ορίων

Τι εγγυηση? Δεν διαβαζεις πιο πανω? Χωρις αποδειξη το αγορασα. Που βλεπω αν ειμαι στην εγγυηση? Επαρχια ειμαι, δεν ειμαι Αθηνα. Αντε να το παω μεχρι ενα πολυ καλο και φθηνο μαγαζι επισκευων που εχουμε εδω... 

Edited by samsungoleeee