mj23 Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 snik said: ena tragoudi pou leei <oww baby baby...what i have to fall in love with you> einai ligo palio xserete pos legetai? Matthew Fisher - Why did I have to fall in love with you. Οι φυλακες και τα δικαστηρια θα γινουν παιδικες χαρες, και οταν δικαστεις απο τον χειροτερο σου εαυτο θα προδωθεις. Και θα προδωσεις. Και θα φυλακιστεις. Και θα αναγκαστεις να ομολογησεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpanos Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 jason1983 said: Christina prepei na exeis lathos...:shifty: To tragoudi nomizw oti einai tis Natalie Merchant apo to album "The House Carpenter's Daughter" tou 2003.kykloforei sto net ws autousio kommati 5.04".. den nomizw na einai mono gia th diafhmish idou twra an exw lathos sorry:X Ο τίτλος πρέπει να είναι: Τen Thousand Maniacs - Which Side Are You On (αμα το βρεί κανενας pm me) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Χριστίνα πρέπει να έχεις λάθος και στο κομμάτι που μου είπες με την Anastacia. Το κατέβασα, δεν είναι αυτό και λογικό ήταν αφού αυτό που ψάχνω το λέει μαζί με τον Sting! iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 ALR said: Χριστίνα πρέπει να έχεις λάθος και στο κομμάτι που μου είπες με την Anastacia. Το κατέβασα, δεν είναι αυτό και λογικό ήταν αφού αυτό που ψάχνω το λέει μαζί με τον Sting! Δεν εχω ακουσει για καποιο ντουετο της Anastacia με τον Sting :O Τελευταιο ντουετο πριν απο αυτο με τον Eros ειναι με τον Ben Moody και πριν απο αυτο με τον Shamur http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 ilpanos said: Ο τίτλος πρέπει να είναι: Τen Thousand Maniacs - Which Side Are You On (αμα το βρεί κανενας pm me) Και γω αυτό είχα διαβάσει ως προς την εκτέλεση της διαφήμισης. jason1983 έχει ζητηθεί εκτενώς το θέμα,κάνε έναν κόπο να διαβάσεις προηγούμενα μηνύματα. Επίσης το σωστό θέμα για την αναζήτηση κομματιών από διαφημίσεις είναι αυτό : Soundtracks διαφημίσεων & εκπομπών III ;) Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mj23 Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 ilpanos said: Ο τίτλος πρέπει να είναι: Τen Thousand Maniacs - Which Side Are You On (αμα το βρεί κανενας pm me) Η Natalie Merchant της οποιας ειναι και το παραπανω τραγουδι, περιλαμβανεται στο αλμπουμ "The House Carpenter's Daughter", 2003, τραγουδησε για 12 χρονια (1981-1993) στους 10,000 Maniacs. Οι φυλακες και τα δικαστηρια θα γινουν παιδικες χαρες, και οταν δικαστεις απο τον χειροτερο σου εαυτο θα προδωθεις. Και θα προδωσεις. Και θα φυλακιστεις. Και θα αναγκαστεις να ομολογησεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 mj23 said: Matthew Fisher - Why did I have to fall in love with you. Η' Dimension-X feat TF - Why'd I Have To Fall In Love With U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpanos Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 mj23 said: Η Natalie Merchant της οποιας ειναι και το παραπανω τραγουδι, περιλαμβανεται στο αλμπουμ "The House Carpenter's Daughter", 2003, τραγουδησε για 12 χρονια (1981-1993) στους 10,000 Maniacs. Πάντως δεν είναι αυτή η εκτέλεση που ακούγεται στην διαφήμιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Xourxoulitsos said: Δεν εχω ακουσει για καποιο ντουετο της Anastacia με τον Sting :O Τελευταιο ντουετο πριν απο αυτο με τον Eros ειναι με τον Ben Moody και πριν απο αυτο με τον Shamur Με τρομάζεις τώρα! Μήπως έχω παραισθήσεις ;:p Η anastacia έχει χαρακτηριστική φωνή και θα ορκιζόμουν ότι άκουσα τον Sting..Το κομμάτι με τον shamur το ξέρω..Το eros μόλις το κατέβασα, άρα μας μένει αυτό με τον Ben Moody αλλιώς κάτι περίεργο γίνεται:blink: iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Όπως αναφέρει και η Nelly, το θέμα έχει συζητηθεί εκτενώς στο σωστό thread. :) Όποιος δεν βαριέται, κάνει μια αναζήτηση και διαβάζει τα σχετικά posts. :) Ένα είναι σίγουρο και βέβαιο. Η ερμηνεύτρια του τραγουδιού της διαφήμισης Δ Ε Ν είναι η Natalie Merchant, ούτε οι 10.000 Maniacs δεν έχουν καμιά διασκευή αυτού του τραγουδιού σε κανένα τους album. Αλλά κάντε έναν κόπο να ακούσετε το τραγούδι της Natalie και αυτό το sample (από την διαφήμιση), μαζί και αν συνεχίσετε να πιστεύεται πως είναι το ίδιο... Πάω πάσο. :p Ευτυχώς δεν είμαι η μόνη που το πιστεύω αυτό... Αλλιώς θα πίστευα πως κάτι δεν πάει καλά με τα αυτιά μου... :lol: Μπορείτε να δείτε και στο site της. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ αναφορά και στο forum υπάρχει και ένα σχετικό topic που φανατικοί της Natalie το απορρίπτουν. Επίσης εδώ θα δείτε και τους δημιουργούς της διαφήμισης. :) Τί άλλο πια...; :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magicnio Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Πήπως υπαρχει κανείς που να θυμάται 2 παλία ελλήνικά τραγουδάκια: 1) Ντουέτο μια κοπέλα (ίσως η Κατερίνα Κυρμιτζή) με έναν άνδρα που στο ρεφρέν ελέγαν ένα χαρακτιριστικό Νανανανανανα νανανανανα και ο τίτλος ήταν κάτι σε σχέση με Νυχτερινό... 2)Το άλλο αν θυμάμαι καλά έχει τίτλο "Η Παραμυθένια" τραγουδάει μια κοπέλα πάλι! Επείδή με τίποτα δεν βρίσκονται μεσου του Net αρακαλώ αμα καποιος ξερει ακριβώς τίτλους ή ακόμη καλήτερα τα έχει να μου στείλει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Magicnio said: Πήπως υπαρχει κανείς που να θυμάται 2 παλία ελλήνικά τραγουδάκια: 1) Ντουέτο μια κοπέλα (ίσως η Κατερίνα Κυρμιτζή) με έναν άνδρα που στο ρεφρέν ελέγαν ένα χαρακτιριστικό Νανανανανανα νανανανανα και ο τίτλος ήταν κάτι σε σχέση με Νυχτερινό... 2)Το άλλο αν θυμάμαι καλά έχει τίτλο "Η Παραμυθένια" τραγουδάει μια κοπέλα πάλι! Επείδή με τίποτα δεν βρίσκονται μεσου του Net αρακαλώ αμα καποιος ξερει ακριβώς τίτλους ή ακόμη καλήτερα τα έχει να μου στείλει! Το πρώτο μήπως είναι το "Στην Πίσω Τσέπη Του Blue Jean" ; Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Αλλο ενα αγνωστο κομματι εδω , μαλλον ιταλικο , οποιος το ξερει ας πει :) . Α και κατι αλλο , πως λεγεται το τραγουδι απο την ταινια ΄΄ Ο τελευτειος των Μοικανων ΄΄ ???? @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Το ιταλικο ειναι Laura Pausini - La Solitudine :love: :music: http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Magicnio said: Πήπως υπαρχει κανείς που να θυμάται 2 παλία ελλήνικά τραγουδάκια: 1) Ντουέτο μια κοπέλα (ίσως η Κατερίνα Κυρμιτζή) με έναν άνδρα που στο ρεφρέν ελέγαν ένα χαρακτιριστικό Νανανανανανα νανανανανα και ο τίτλος ήταν κάτι σε σχέση με Νυχτερινό... Νίκος Γρηγοριάδης & Κατερίνα Κυρμιζή - Νυχτερινό Απίστευτο κομμάτι... [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magicnio Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 gkr41 said: Νίκος Γρηγοριάδης & Κατερίνα Κυρμιζή - Νυχτερινό Απίστευτο κομμάτι... Μήπως έχεις τους στίχους? Αν ναι pls στειλτους μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Μια μουσική τις νύχτες με τυραννάει και την ψυχή μου νότα - νότα κεντάει τα άσπρα πλήκτρα της καρδιάς μου χτυπάει και τ' όνομά σου πάντα μου τραγουδάει με πάθος Μια μουσική τις νύχτες με κυνηγάει και στ' όνειρό μου σα γεράκι βουτάει το μαύρο πέπλο του μυαλού μου τρυπάει και η μορφή σου από παντού ξεπηδάει σε θέλω Μια μουσική τις νύχτες με ξαγρυπνάει και της ψυχής μου τις χορδές γρατζουνάει τη μυρωδιά σου κάθε ήχος γεννάει και σαν αγρίμι ο πόθος με τριγυρνάει σε θέλω [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Xourxoulitsos said: Το ιταλικο ειναι Laura Pausini - La Solitudine :love: :music: Thanks !!!! :) @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 το ritmo caliente ποια το λεει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 kostakiss said: το ritmo caliente ποια το λεει? TERRANEGRA - Ritmo caliente Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Το ορθότερο νομίζω ότι είναι Alycia Stefano - Ritmo Caliente ;) Βέβαια κάποιο ρόλο παίζει το Terranegra αλλά δεν ξέρω τι. :p :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 edo kai kairo psaxno ena tragoudi de ksero pos legetai dustuxos einai mpalanta k leei kapos"don't walk away from me..."exei foni san tin mariah carey den ksero an einai sigura auti i oxi. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 aleka_gates said: edo kai kairo psaxno ena tragoudi de ksero pos legetai dustuxos einai mpalanta k leei kapos"don't walk away from me..."exei foni san tin mariah carey den ksero an einai sigura auti i oxi. Μάλλον εννοείς το 'Whitney Houston - I have nothing' :) http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 nai auto einai!! euxaristo para poli! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 paidia poia ksena tragoudia htan epitixua to 96-97? psaxnw yia komatia pou akougontousan sto jeronimo groovy opws to 'how much is the fish' ...? episis ena komati pou leei 'i wanna be i wanna be i wanna be your lover, i wanna be next to you(h kati tetoio) sthn arxh tragoudaei mia antrikh fwnh kai meta mpainei kai mia gunaika kai leei ena stixo... help:) I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts