mzvpsp Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Καλημέρα σε όλο το φόρουμ. Ψάχνω τα εξής: 1. Τραγούδι με τους στίχους (ζεϊμπέκικο) "Θα μεγαλώσει και θα στρώσει λέγαν όλοι μα εγώ δεν άκουγα τη γνώμη κανενός γύρω μου ήτανε αγγέλοι και διαβόλοι δική μου η κόλαση δικός μου κι ο ουρανός" 2. Τραγούδι με τους στίχους (ζεϊμπέκικο) "Και μη μου πεις πως δεν μπορείς όλα τα γούστα να μου κάνεις, και μη μου πεις πως υποφέρεις και πονάς όπως κι εγώ, δε θα κρυφείς τσάμπα το έβαλες σκοπό να με τρελάνεις, μιλάω εγώ και ας μου πεις μετά πως φταίει το ποτό, μη φοβηθείς, μάθε να παίζεις να κερδίζεις και να χάνεις, σε μία λέξη δε χωράει να σου πω πως σ'αγαπώ" Ευχάριστώ πολύ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Καλημερα σε όλους! Ψάχνω δύο κομματάκια καινούρια, πιστεύω το έργο σας θα είναι εύκολο!:happy: Πρώτο Δευτερο Είναι amr μικρού μεγέθους! Ευχαριστώ! CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Late Night Alumni - Empty Streets apo to In Search of Sunrise 5 Los Angeles apo DJ Tiesto :up:Eχετε να προτεινεται κατι παρομοιο?.....το κομματι δεν παιζεται :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Καλημέρα σε όλο το φόρουμ. Ψάχνω τα εξής: 1. Τραγούδι με τους στίχους (ζεϊμπέκικο) "Θα μεγαλώσει και θα στρώσει λέγαν όλοι μα εγώ δεν άκουγα τη γνώμη κανενός γύρω μου ήτανε αγγέλοι και διαβόλοι δική μου η κόλαση δικός μου κι ο ουρανός" 2. Τραγούδι με τους στίχους (ζεϊμπέκικο) "Και μη μου πεις πως δεν μπορείς όλα τα γούστα να μου κάνεις, και μη μου πεις πως υποφέρεις και πονάς όπως κι εγώ, δε θα κρυφείς τσάμπα το έβαλες σκοπό να με τρελάνεις, μιλάω εγώ και ας μου πεις μετά πως φταίει το ποτό, μη φοβηθείς, μάθε να παίζεις να κερδίζεις και να χάνεις, σε μία λέξη δε χωράει να σου πω πως σ'αγαπώ" Ευχάριστώ πολύ http://new.e-go.gr/music/articles.asp?catid=3761&subid=2&pubid=256978 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 ενα remix του the drill που στην αρχη λεει i want to make your b..... ενας ανδρας το λεει... πως το λενε? κανεις γιαυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Guyz, πως λέγεται το είδος στο οποίο ανήκει το κομμάτι "Requiem For A Dream"; Κανένα κομμάτι άλλο σε τέτοιο στυλ έχετε να προτείνετε; Anyone?:O Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Ψάχνω μερικά τραγούδια να κάνω ένα cd για το αυτοκίνητο με ιταλικούς στίχους, είτε original κομμάτια είτε διασκευές, πρόσφατα (μέχρι 2 χρόνια παλαιότητα :p) που να σου φτιάχνουν τη διάθεση. Ενδεικτικά αναφέρω τα Zucchero - Baila Morena και Flavio Cristilli - Porti Via (διασκευή του Sadness In Your Eyes από Kirka), για να καταλάβετε σε τι στυλ θέλω να κινηθώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους ανταποκριθούν. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Mipos egine prosfata remix tou First Day twn Placebo? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 ενα remix του the drill που στην αρχη λεει i want to make your b..... ενας ανδρας το λεει... πως το λενε?κανεις γιαυτο? Μήπως είναι καμιά μ@λ... τύπου David Guetta & Joakim Garraud mix; Λυπάμαι, αλλά το original είναι by far το καλύτερο. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Mipos egine prosfata remix tou First Day twn Placebo? Timo Maas ft. Brian Molko - First Day. Θα το βρεις στο πιο πρόσφατο album του Timo Mass, το Pictures. ;) :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Ψάχνω μερικά τραγούδια να κάνω ένα cd για το αυτοκίνητο με ιταλικούς στίχους, είτε original κομμάτια είτε διασκευές, πρόσφατα (μέχρι 2 χρόνια παλαιότητα :p) που να σου φτιάχνουν τη διάθεση. Ενδεικτικά αναφέρω τα Zucchero - Baila Morena και Flavio Cristilli - Porti Via (διασκευή του Sadness In Your Eyes από Kirka), για να καταλάβετε σε τι στυλ θέλω να κινηθώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους ανταποκριθούν. Γενικα.... Caruso-Lucio Dalla Las Cosas Que Vives/E ritorno-Laura Paussini Fuego en el fuego/Otra como tu-Eros Ancora vivo-Andriano Celentano Questo Piccolo Grande Amore-Claudio Baglioni I SENZA PAROLE-Vasco Rossi Nome e Cognome-L' Amore Conta-Luciano Ligabue Susanna ZERO ASSULOTO MINIMALISMI Perche ti amo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Timo Maas ft. Brian Molko - First Day. Θα το βρεις στο πιο πρόσφατο album του Timo Mass, το Pictures. ;) Ευχαριστω :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WoW Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Μήπως είναι καμιά μ@λ... τύπου David Guetta & Joakim Garraud mix; Λυπάμαι, αλλά το original είναι by far το καλύτερο. Sumfwnw apoluta einai 8eiko :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Eχετε να προτεινεται κατι παρομοιο?.....το κομματι δεν παιζεται :up: Από τα πιο πρόσφατα, δοκίμασε τα: Ολόκληρο το 1o CD από το ISOS 5 Above & Beyond- Can't Sleep Luminary - Amsterdam Ρίξε και μια ματιά στο thread με τις trance προτάσεις. Συνήθως όσα προτείνονται εκεί, είναι αναλόγου στυλ. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 paidia ena pou lei "" kai afou valw se mia taksi ta asimazefta...."" pio ine ;;;; eyxaristw:) Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 paidia ena pou lei "" kai afou valw se mia taksi ta asimazefta...."" pio ine ;;;; eyxaristw:) Για τον Νότη λες... :p Σφακιανάκης - Πάρ'τον δρόμο Λυπάμαι, αλλά το original είναι by far το καλύτερο. Εμένα μ'αρέσει και το Pakito - Living on video (που ουσιαστικά είναι remix του drill ;) ) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 paidia ena pou lei "" kai afou valw se mia taksi ta asimazefta...."" pio ine ;;;; eyxaristw:) Aπ'το τελευταίο CD του Νότη "Παρ'το δρόμο" The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 sas efxaristw gia tin amesi adapokrisi!!!!!!! Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tiestos_7 Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Μάγκες φοβερή ιστοσελίδα!Συνεχίστε έτσι!Μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει μια λίστα τραγουδιών τύπου Pakito_Living On Video? Thanks εκ των προτέρων!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορία για ένα τραγούδι παλιό που λέει συνέχεια pa pa pa pa pa pa hu ma mau pa pa hu ma mau pa pa pa hu ma mau pa pa hu ma mau....????? I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορία για ένα τραγούδι παλιό που λέει συνέχεια pa pa pa pa pa pa hu ma mau pa pa hu ma mau pa pa pa hu ma mau pa pa hu ma mau....????? http://www.rockabilly.nl/lyrics4/s0130.htm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonnys-G Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Hi! iparxi ena tragoudi pou leei "Angelina, Angelina and you call my name..." mipos to gnorizei kanis? If you wanna win a war, you must serve NO MASTER but your AMBITION... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Ένα ελληνικό τραγουδάκι που λέει: Λύσε τα μαλλιά σου κι ας το φόρεμα στο πάτωμα να πέσει, θέλω να σε βλέπω.... όμορφη είσαι όμορφη... Ποιός το λέει βρε παιδιά; ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Ένα ελληνικό τραγουδάκι που λέει: Λύσε τα μαλλιά σου κι ας το φόρεμα στο πάτωμα να πέσει, θέλω να σε βλέπω.... όμορφη είσαι όμορφη... Ποιός το λέει βρε παιδιά; Το αυθεντικό από Κώστα Τουρνά - Όμορφη Και η πρόσφατη διασκευή από Stavento - Όμορφη :) Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Το αυθεντικό από Κώστα Τουρνά - Όμορφη Και η πρόσφατη διασκευή από Stavento - Όμορφη :) Ευχαριστώ όμορφη:) ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts