kostakiss Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 ενα r'n'b τραγουδι που λεει i'm a husler hommie i'm a husler(συνεχεια)..οσοι ετυχε να πανε china fix οταν επαιζει ο dj_pritanys ισως ξερουν..τα φωτα σας πλιζ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 ενα r'n'b τραγουδι που λεει i'm a husler hommie i'm a husler(συνεχεια)..οσοι ετυχε να πανε china fix οταν επαιζει ο dj_pritanys ισως ξερουν..τα φωτα σας πλιζ!! Cassidy - I'm A Hustler Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Cassidy - I'm A Hustler tnx a lot..φοβερο r'n'b track!!:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 psaxnw tragoudi mias ginaikas, kainourgio p leei "paramithia tou anemou kai tis xalimas" καινούριο δεν ξέρω αν είναι αλλά νομίζω λες της Ιωάννας κουταλίδου-οι αντρες θελουν σκότωμα? Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 psaxnw tragoudi mias ginaikas, kainourgio p leei "paramithia tou anemou kai tis xalimas" Έλενα Παπαρίζου - Η αγάπη σου δε μένει πια εδώ :) Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Το ξέρει κανείς αυτό; Δε μπορώ να βγάλω και τους στίχους γμτ :( [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Το ξέρει κανείς αυτό; Δε μπορώ να βγάλω και τους στίχους γμτ :(Δεν το ξέρω αλλά σαν να μου φαίνεται ότι στο πρώτο μέρος λέει "All I've got,is all Ι've done":) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Το ξέρει κανείς αυτό; Δε μπορώ να βγάλω και τους στίχους γμτ :( Μου θυμίζει λίγο Justin Timberlake... Από lyrics πιάνω και ένα "is my faith in..." Πολύ μικρό το sample πάντως ;) Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakoulis Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Έλενα Παπαρίζου - Η αγάπη σου δε μένει πια εδώ :) thx a lot:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos102 Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 mhpws xerei kaneis ena tragoudi apo thn tsaligopoulou pou periexei ton exhs stixo "pws na krathsei to kormi auth h nyxta" ? mono auto 8ymamai:O Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 μηπως ξερει κανεις ενα τραγουδι που παει καπως ετσι...pekerap pekerap pekerap..let's go let's go....oooou oooou.. το επαιζε συχνα στο aqua mare@Φουρκα Χαλκιδικής καθε κυριακη.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 mhpws xerei kaneis ena tragoudi apo thn tsaligopoulou pou periexei ton exhs stixo "pws na krathsei to kormi auth h nyxta" ? mono auto 8ymamai:O "Εγώ σ' αγάπησα εδώ" [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nix_ Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Ψάχνω ένα τραγούδι εδώ και αρκετό καιρό. Το τραγούδι είναι ξένο και, έπαιξε στο κλείσιμο της σημερινής εκπομπής του Λαζόπουλου στον Αλφα. Οποιος τυχαίνει να γνωρίζει, θα του ήμουν ευγνώμων! Quadra 660av Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Παιδιά ηχογράφησα 2 τραγούδια από το ραδιόφωνο και θέλω τα φώτα σας για να βρω καλλιτέχνη/τίτλο :) Οι ηχογραφήσεις είναι καλής ποιότητας. Το πρώτο θα το βρείτε εδώ και το δεύτερο εδώ. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :) Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqqqqaa Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Επειδή το ψάχνω πάρα πολυ καιρό μήπως ξέρει κανείς το τραγούδι που πάει κάπως έτσι:"Χωρίς εσένανε είμαι ένα τίποτα..."Αντρας το τραγουδάει.Ευχαριστώ εκ των προτέρον...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Επειδή το ψάχνω πάρα πολυ καιρό μήπως ξέρει κανείς το τραγούδι που πάει κάπως έτσι:"Χωρίς εσένανε είμαι ένα τίποτα..."Αντρας το τραγουδάει.Ευχαριστώ εκ των προτέρον...... Μάλλον θέλεις των Vips, «Χωρίς Εσένα». :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanoKrator Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Έχετε δει την ταινία "Brazil"? θυμάστε το ομόνυμο τραγούδι που παίζει κατά την διάρκεια? Ποιός μπορεί να μου πεί τους συντελεστές του τραγουδιού και σε ποιό δίσκο μπορώ να το βρώ? Άραγε υπάρχει soundtrack της ταινίας? μην το ψάχνεις, εσύ το 'χεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Έχετε δει την ταινία "Brazil"? θυμάστε το ομόνυμο τραγούδι που παίζει κατά την διάρκεια? Ποιός μπορεί να μου πεί τους συντελεστές του τραγουδιού και σε ποιό δίσκο μπορώ να το βρώ? Άραγε υπάρχει soundtrack της ταινίας? Gia koita edw :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanoKrator Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Gia koita edw :) άψογος - ευχαριστώ! :) μην το ψάχνεις, εσύ το 'χεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Κάποια πληροφορία γι αυτό, έχουμε? Θα ντύσω τη φωτιά φουσκοθαλασσιά, φλόγα του γυαλιού, ξεχασμένη στα μετάξια του ουρανού. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nix_ Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Επειδή το ψάχνω πάρα πολυ καιρό μήπως ξέρει κανείς το τραγούδι που πάει κάπως έτσι:"Χωρίς εσένανε είμαι ένα τίποτα..."Αντρας το τραγουδάει.Ευχαριστώ εκ των προτέρον...... VIPS - Xwris Esenane Quadra 660av Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Παιδιά ηχογράφησα 2 τραγούδια από το ραδιόφωνο και θέλω τα φώτα σας για να βρω καλλιτέχνη/τίτλο :) Οι ηχογραφήσεις είναι καλής ποιότητας. Το πρώτο θα το βρείτε εδώ και το δεύτερο εδώ. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :) Tο δεύτερο: Bles - Rain forest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanoKrator Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Αφού είστε πολύ καλοί, θα ήθελα να σας δοκιμάσω και σε κάτι δύσκολο που με πεδεύει εδώ και βδομάδες απο τότε που πήγα στις 45μοίρες: Ροκ τραγούδια (δεκαετίας 90 μάλλον) που ψάχνω ποιός τα τραγουδάει: 1η ροκιά) απόσπασμα ρεφρεν: I 'm yours, you 're mine... 2η ροκιά) λέξη κλειδί: Brooklin 3η ροκιά) απόσπασμα ρεφραίν: Too many teardrops... μην το ψάχνεις, εσύ το 'χεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Αφού είστε πολύ καλοί, θα ήθελα να σας δοκιμάσω και σε κάτι δύσκολο που με πεδεύει εδώ και βδομάδες απο τότε που πήγα στις 45μοίρες: Ροκ τραγούδια (δεκαετίας 90 μάλλον) που ψάχνω ποιός τα τραγουδάει: 1η ροκιά) απόσπασμα ρεφρεν: I 'm yours, you 're mine... 2η ροκιά) λέξη κλειδί: Brooklin 3η ροκιά) απόσπασμα ρεφραίν: Too many teardrops... 1.Μήπως Sade - Paradise ή Betty Carter - I'm Yours, You're Mine 2.- 3.The Stranglers - 96 Tears (Αρχικά των ? & the Mysterians).Υπάρχει σε πολλές άλλες διασκευές επίσης. Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 ψαχνω ενα τραγουδι,μπιτακι πολυ ωραιο που σε καποια φαση ακουγετε chili chili κατι τετοιο... επισης κ το τραγουδι απο το dream show τα ονοματα θελω οχι να μου στειλει καποιος κανενα τραγουδι(για να μην παρεξηγηθω) παρακαλω help~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts