Jump to content

Μουσικές Προτάσεις και Αναζητήσεις! [IV]

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον τα ξανα-ανεβασα το ενα ειναι εδω http://rapidshare.de/files/6187071/__919___967___959___947___961___940___966___951___963___951_.amr.html

και το αλλο ειναι εδω

http://rapidshare.de/files/6187385/__919___967___959___947___961___940___966___951___963___951___4_.amr.html

όποιος τα εχει και μπορει να μου τα στειλει να τα στειλει στο jimmys324@gmail.com

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Tis AEK to tragoudi(Foibos) yparxei?

An nai mipos 8a mporousa na to exo sto mobilelord@gmail.com

thx

PS xero-xero .....ntropi mou

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

Tis AEK to tragoudi(Foibos) yparxei?

An nai mipos 8a mporousa na to exo sto mobilelord@gmail.com

thx

PS xero-xero .....ntropi mou

Θα σου το στείλω αύριο το πρωί.

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ακουσα στα village ενα τραγουδι-δεν ξερω αν ειναι καινουργιο- beataki, τραγουδούσε μια γυναίκα και μετά ακουγόταν ενα χαρακτηριστικό σφύριγμα. Δεν είναι ούτε το killer's song ουτε το ritmo caliente ουτε απο το kill bill... :wacko: πρωτη μου φορα το ακουσα και μου αρεσε τρελα.

Καμια ιδέα?? :worry:

σιγα μωρε.. Στην Ελλάδα ζούμε . . . :w00t:

Αν και δεν τραγουδάει γυναίκα, μήπως είναι το Bob Sinclair - Love Generation;

Λοιπον τα ξανα-ανεβασα το ενα ειναι εδω http://rapidshare.de/files/6187071/__919___967___959___947___961___940___966___951___963___951_.amr.html

και το αλλο ειναι εδω

http://rapidshare.de/files/6187385/__919___967___959___947___961___940___966___951___963___951___4_.amr.html

όποιος τα εχει και μπορει να μου τα στειλει να τα στειλει στο jimmys324@gmail.com

Το πρώτο το ξέρω, αλλά έχω κολλήσει, ποιος το ξέρει;;

Το δεύτερο είναι Duran Duran - What Happens Tomorrow

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

ακουσα στα village ενα τραγουδι-δεν ξερω αν ειναι καινουργιο- beataki, τραγουδούσε μια γυναίκα και μετά ακουγόταν ενα χαρακτηριστικό σφύριγμα. Δεν είναι ούτε το killer's song ουτε το ritmo caliente ουτε απο το kill bill... :wacko: πρωτη μου φορα το ακουσα και μου αρεσε τρελα.

Καμια ιδέα?? :worry:

Carolina marquez - Pleasure from the ground

ίσως

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Το Στης εκκλησιάς την πόρτα σε remix το θέλω και γωωωωωωωωωωωωωω :)

ptg@myqnet.gr

θα σου στείλω 2 remix που έχω αν σου κάνουν ;)

επειδη μου γύρισαν τα mail που έστειλα κανε ενα καθάρισμα μην τυχών και φούλαραν

Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο.

Το νέο single της Madonna απο το νέο της album Confessions On The Dancefloor είναι το Hung Up και είναι....αχεμ...πως να το πω....χάλια..κρίμα το γύρισε στο εντελώς 70s dance
Namaste!

Carolina marquez - Pleasure from the ground

ίσως

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλα δεν είναι ουτε αυτο... Μαλλον πρέπει να είναι καποιο καινουργιο τραγουδακι. Γενικά θυμιζει αρκετα το the killer's song. Λεει τα δικα της μια γυναικα και μετα μπαινει το σφυριγμα..

Παιδιά ένα τραγούδι που λέει <<Τόσα τραγούδια για τους έρωτες γιατί να γράφονται,λες και όλα τα χρέη του ανθρώπου παραγράφονται>>

Ξέρει κανείς τίτλο?

thnx

Παιδιά ένα τραγούδι που λέει <<Τόσα τραγούδια για τους έρωτες γιατί να γράφονται,λες και όλα τα χρέη του ανθρώπου παραγράφονται>>

Ξέρει κανείς τίτλο?

thnx

Ανοιχτή θάλασσα - Όλα είναι απλά (από το δίσκο "Μη περιμένεις νέα απ' τον πόλεμο")

Google rulezzz! ;)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Παιδιά μήπως ξέρετε πώς λέγετε ένα τραγούδι του Πάνου Κιάμου που είναι ντουέτο με μία γυναίκα και λέει:Έρωτας μου λες δεν είναι όμως έρωτας θα γίνει.. :this:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά μήπως ξέρετε πώς λέγετε ένα τραγούδι του Πάνου Κιάμου που είναι ντουέτο με μία γυναίκα και λέει:Έρωτας μου λες δεν είναι όμως έρωτας θα γίνει.. :this:

Πάνος Κιάμος & Σοφία Βήκα - Έρωτας

paidia pls help....psaxno ena tragoudi tou dalara palio(mallon apo to cd Ρεμπέτικα Της Κατοχής ) pou ixe afton ton stixo:

"i varvara kathe vradi sti glifada ksenixtai"...pls paidia ama toxi kapios i ama kserei kanis pou mporo na vro tous stixous toulaxiston na to pi giati ine anagi

paidia pls help....psaxno ena tragoudi tou dalara palio(mallon apo to cd Ρεμπέτικα Της Κατοχής ) pou ixe afton ton stixo:

"i varvara kathe vradi sti glifada ksenixtai"...pls paidia ama toxi kapios i ama kserei kanis pou mporo na vro tous stixous toulaxiston na to pi giati ine anagi

Τους στίχους που βρήκα για αυτό το τραγούδι στο google,στους έστειλα.

Για το mp3,δεν το βρήκα από Νταλάρα,αν ξέρεις ακριβώς ερμηνευτή που θέλεις και το βρω,ευχαρίστως να στο στείλω :)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Τους στίχους που βρήκα για αυτό το τραγούδι στο google,στους έστειλα.

Για το mp3,δεν το βρήκα από Νταλάρα,αν ξέρεις ακριβώς ερμηνευτή που θέλεις και το βρω,ευχαρίστως να στο στείλω :)

thnx!!!!!me soses :-)...mipos to exis apo ton Στελλάκη Περπινιάδη tote?pados thnx

Guest valeria
Ρε παιδιά ένα του Πλούταρχου που λέει: "Πουθενά δε θα υπαρχω" ποιό είναι?
"Η Aυτοκαταστροφή σου" :)

sonam, μάλλον είναι το Terranegra & Alycia Stefano - Ritmo caliente.

Το γραψε ο djjorgos πριν κάπoιες σελίδες. :)

thanks garfield αλλα δεν ειναι αυτο... :(

το ξερω το ritmo caliente.. anyway αν καταφερω να μαθω το τραγουδακι θα σασ το πω γιατι ειναι φοβερο

Πώς λέγεται ένα καινούριο τραγούδι της Μερκούρη που λέει Εοο, εοο, εοο εο

Η ώρα τρείς ... (δν θυμάμαι τη συνέχεια... :p )

Ευχαριστώ

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...