Angelic-Demon Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Ένα τραγούδι της Ειρήνης Μερκούρη που λέει "μαζί δεν κάνουμε και χώρια δε μπορούμε" ποιο είναι? Mazi den kanoume kai xoria den mporoume-Eirini Merkouri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Εδώ και λίγο καιρό ακούω στα ραδιόφωνα ένα τραγούδι ξένο που αρχίζει με κάτι "κραυγές" (αν θυμάμαι καλά) και μετά συνεχίζει με το τραγούδι Feel the beat (Robbie Rivera mix). Εψαξα όλα τα remix από αυτό το τραγούδι και δεν μπορώ να το βρώ. Μήπως έχει ιδέα κανείς πιο είναι; Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaFmAn Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 guys i need help :D το τραγουδι blue monday το λεει μια κοπελια σε ακουστικι version πειτε μου plz τον ακριβη τιτλο και το συγκροτημα αν γνωριζετε :) EDIT : found it :D Flunk - Blue Monday :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaster Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Παιδιά, μήπως ξέρει κανείς κάποιο από τα παρακάτω τραγούδια? Τα ψάχνω εδώ και καιρό... είναι ηχογραφημένα από ραδιόφωνο αυτοκινήτου :p το unknown έχει στην αρχή κάποιες αυξομειώσεις στην ένταση, αλλά μετά στρώνει... :) unknown unknown_1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Παιδιά, μήπως ξέρει κανείς κάποιο από τα παρακάτω τραγούδια? Τα ψάχνω εδώ και καιρό... είναι ηχογραφημένα από ραδιόφωνο αυτοκινήτου :p το unknown έχει στην αρχή κάποιες αυξομειώσεις στην ένταση, αλλά μετά στρώνει... :) unknown unknown_1 unknown: Sweet Coffee - Don't need you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampel Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 έχει κανείς να προτείνει συγκροτήματα που παίζουν το είδος μουσικής που παίζουν οι Maroon 5? Τhanks [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Παιδιά, μήπως ξέρει κανείς κάποιο από τα παρακάτω τραγούδια? Τα ψάχνω εδώ και καιρό... είναι ηχογραφημένα από ραδιόφωνο αυτοκινήτου :p το unknown έχει στην αρχή κάποιες αυξομειώσεις στην ένταση, αλλά μετά στρώνει... :) unknown unknown_1καλά βρε, 2ΜΒ δεν είναι sample, όλο το mp3 είναι... πάντως δε το ξέρω. [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 έχει κανείς να προτείνει συγκροτήματα που παίζουν το είδος μουσικής που παίζουν οι Maroon 5? Τhanks Χωρίς πολλή σκέψη: Keane, Coldplay, Wilco... Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panozR Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Παιδιά ένα τραγούδι που έπαιζε όλο το καλοκαίρι στο διαφημιστικό του Best με μια κοπέλα να λέει: "...just close your eyes and dream, feel the (*) from within...". Στο (*) είναι μια λέξη που δε τη θυμάμαι... Μήπως ξέρει κάποιος τίτλο?? panozR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaster Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 καλά βρε, 2ΜΒ δεν είναι sample, όλο το mp3 είναι... πάντως δε το ξέρω. Απλώς ακουγόταν χάλια και είπα κι εγώ να ανεβάσω λίγο το bitrate.. :O Για να μήν παραπονιέστε ορίστε η καινούρια έκδοση :p : unknown_1 (0.90 MB!) περιμένω απαντήσεις .... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Ένα τραγούδι ίσως της Thalia που λέει parole, parole, parole ή κάτι τέτοιο, πώς το λένε? το έχει κανεις? (irenem@pathfinder.gr) Μάλλον λες το "Tre parole" της Valeria Rossi. Δεν το έχω αλλά πιστεύω να το βρεις στο dc++. Good luck! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAMBIKOS Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Proteino..: Tyler James - Your Woman :music: Mou exei kolisei edo kai 2 meres :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Dj Rouge - Parole Parole http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Gadjo - So many times (to remix)!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Παιδιά ένα μπιτάκι μου ζητήσανε με τούρκικο στυλ που παίζει πολύ τελευταία! Δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες, αν μπορέσει κανείς, ας βοηθήσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Proteino..: Tyler James - Your Woman :music: Mou exei kolisei edo kai 2 meres :rolleyes: Καλό. Ακόμα καλύτερο όμως το αυθεντικό από White Town. Να'σαι καλά. Μας ταξίδεψες κάποια χρόνια πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Παιδιά ένα μπιτάκι μου ζητήσανε με τούρκικο στυλ που παίζει πολύ τελευταία! Δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες, αν μπορέσει κανείς, ας βοηθήσει! Νομίζω πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος. Δεν θα ήθελα να σου πω το Boro boro από Arash γιατί φαντάζομαι ότι θα το ξέρεις. Υπάρχουν πάρα πολλά κομμάτια τον τελευταίο καιρό σε oriental style. Σε πιο γρήγορο beat θα σου πρότεινα Mokka-Leili. Με κάποιες παραπάνω πληροφορίες όμως είμαι βέβαιος ότι θα πάρεις απάντηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. September 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 To έχω ζητήσει 2 φορές με τους στίχους αλλά δε το βρήκε κανείς, σήμερα το ηχογράφησα: link (31KB) Ποιο είναι; [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Παιδιά ένα μπιτάκι μου ζητήσανε με τούρκικο στυλ που παίζει πολύ τελευταία! Δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες, αν μπορέσει κανείς, ας βοηθήσει! Πολύ πιθανό να ζητάς το Tools (ft. Iba) - Sexy Cherry το οποίο δεν κατατάσσεται βέβαια στα "μπιτάκια" αλλά στα αραβο-RNB και ντουετο... Μπορεί βέβια να είναι και το Back To Basics - Nur Shans που είναι καθαρό αραβο-μπιτάκι... GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_pom Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Μηπως καποιος ξερει πως λεγεται το τραγουδι που παραθετω σε αυτο το Link Live Streaming από Ζάκυνθο και Stigma FM 97.6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Και εμενα αυτα τα 2 ηρθαν στο νου, δυστυχως ομως δεν ειναι καποιο απ αυτα! Μου ειπε οτι ειναι ντουετο, το τραγουδανε λεει 2..παραπανω δε γνωριζω τιποτα! Για δοκίμασε "Bombay dreams" και "Temptation" από Arash μια και λες για ντουέτο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Ψαχνω μια διασκευη του Sweet Dreams η οποια ξεκινα με ωραιο ρυθμο και νταπαντουμα :p Any ideas? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Ψαχνω μια διασκευη του Sweet Dreams η οποια ξεκινα με ωραιο ρυθμο και νταπαντουμα :p Any ideas? Isws --->> Cerrone By Nico Schenetti - Je Suis Music (Ns Vs Eurythmics Remix) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 To έχω ζητήσει 2 φορές με τους στίχους αλλά δε το βρήκε κανείς, σήμερα το ηχογράφησα: link (31KB) Ποιο είναι; Με ποιο προγραμμα ανοιγει; Εαν μου το στειλεις σε Mp3, ισως σε βοηθησω! http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cartsiu Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Πως λέγεται ένα τραγούδι hip hop που πάει "Δεν σας ακουω μηπως πρεπει να το πειτε πιο δυνατα;" και μετα "ελα και ανεβασε το tempo δωσε ολα ο,τι εχεις ραπ";;; http://briefcase.pathfinder.gr/download/gspyrou/20910/245274/0/a4.jpg Audi A4 Power. Vorsprung durch Technik. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts