Jump to content

Ισότητα και φιλότιμο


BlueBoy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε ποιό κέρασμα σταματά ο άντρας να είναι τζέντλεμαν και γίνετε κορόιδο ;

Στο πρώτο.

Δυστυχώς όμως ειμαι μεγάλο κορόιδο. :O

Link to comment
Share on other sites

sto proto kerasma o kanonas leei na plhrosei o antras...sto 2o den einai upoxreotiko..

kai fusika apo ekei kai pera stamataei kai h "upoxreosh"

to kalutero gia mena einai na plhronei mia o enas mia o allos...oxi bebaia na kratate kai hmerologio...mporei ego na bgo 6 fores as poume tis 3 na plhrosei o allos kai tis epomenes 3 ego...kai fysika den einai sostes atakes tou styl "ego thn perasmenh fora edosa 60e ki esy shmera mono 10"

prosopika erxomai se duskolh 8esh otan plhronei mono o allos...giauto otan ebgaina rantevou sto 1o,ante kai sto 2o plhrone o antras(einai kai o antrikos egoismos sth mesh pou leei "8a thn keraso.de 8a plhronei gynaika ta dika mou") meta kernousa ego,kai meta eite enalaks eite o ka8enas ta dika tou...

 

fysika kai oi kopeles -oi perissoteres-de lene tpt an stamathsei o sunodos tous na kernaei..de bgainoume alloste mazi sas gia to kerasma alla giati goustaroume thn parea sas..

oson afora to erothma sou gia ta pothria,otan eimai ekso eite sto spiti kai serviro allous fysika kai serviro prota tous allous kai teleutaia emena...einai zhthma kalon tropon ayto!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*
Link to comment
Share on other sites

Πάει λοιπόν το πρώτο ραντεβού , κέρασε ο άντρας .

Τη δεύτερη φορά ? τη τρίτη ? σε ποιό κέρασμα σταματά ο άντρας να είναι τζέντλεμαν και γίνετε κορόιδο ;

Ισότητα δεν έχουμε ? και οι δύο δεν δουλεύουμε ;

Εχει ξεπεραστεί αυτό το θέμα ή νιώθουμε κομπλεξικά εμείς οι άντρες όταν μια γυναίκα μας κεράσει ;

Εχει ξεπεραστεί αυτό το θέμα ή οι κοπέλες νιώθουν πως δεν είναι τζέντλεμαν ο δεσμός τους όταν βαρέθηκε να κερνάει;Που ξεκινά και που σταματά η ευγένεια σε συνδυασμό με την ισότητα ;

Γεμίζουμε πρώτα το ποτήρι της κοπέλας μας και μετά το δικό μας ή όχι ;

Η κοπέλα μας έχει γεμίσει ποτέ το δικό μας ποτήρι πρώτα ;

 

Με λίγα λόγια Ισότητα και φιλότιμο στο τραπέζι του chat and fun :)

Μα δεν υποτίθεται πως σε μια σχέση, αυτό δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο?

Για μένα, το ταμείο ήταν πάντα κοινό. Οταν αρχίσαμε να έχουμε σχέση με τον άντρα μου, ήταν φοιτητής, εγώ εργαζόμουν περιστασιακά, οποτε, όποιος είχε (κ συνήθως αυτός γιατί έκανε μόνιμα μαθήματα) κερνουσε.

Και πριν απο αυτόν, μαθητικές σχέσεις, μια απο τα ίδια: ταμείο κοινό.

τώρα, αν δεν υπάρχει σχέση, το σωστό για μένα είναι να κεράσει την πρώτη φορά αυτός, μετά να ανταποδώσει η κοπέλα και μετά... όποιος προλαβαίνει :D

Link to comment
Share on other sites

Εγώ συμφωνώ ότι πρέπει να υπάρχει κοινό ταμείο

Κοινό ταμείο όμως δεν εννοούμε ο ένας να βάζει και ο άλλος να βγάζει χαχαχαχα

Μιλάμε για την αρχή μιας σχέσης , τότε που πρέπει να θέσεις τις βάσεις

Δηλαδή εμένα με νευριάζει όταν κάποιες κοπέλες θεωρούν δεδομένο ότι θα τους φερθεί ο άλλος σαν να είναι βασίλισες και ότι είναι υποχρέωσή του να το κάνει μόνο και μόνο επειδή είναι κοπέλες και οι ίδιες πχ μπορεί να είναι υπέρμαχες της ισότητας

(Φέρνω φανταστικά παραδείγματα για να κάνουμε chat and fun ) :)

Link to comment
Share on other sites

Guest valeria
Όταν ήμουν στις αρχές της σχέσης μου τις πρώτες φορές (για κανά μήνα) το έτερον ήμιση δεν δεχόταν με τίποτα να πληρώνω εγώ...Είχα αρχίσει να νιώθω πολύ άσχημα γιατί εκείνη την εποχή δεν είχε και πολλά λεφτά και του είπα ότι ή θα αρχίσω να πληρώνω κι εγώ,ή δεν ξαναβγαίνω μαζί του (και καλά :p ) Από τότε λοιπόν πλήρωνα εγώ κάποιες φορές (για να καλύψω κάπως τις φορές που με είχε κεράσει) και μετά πληρώναμε εναλλάξ (τώρα αν πλήρωνε κάποιος από τους δύο,δύο φορές συνεχόμενα δεν χάθηκε κι ο κόσμος).Πλέον μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια σχέσης,πληρώνουμε όπως κάτσει,ποιος έχει πιο πολλά ψιλά ας πούμε πχ (αν εγώ έχω 50αρι κι εκείνος 20αρι πληρώνει εκείνος για να μην χαλάσω το 50αρι και το αντίθετο)ή αν έχει δυσκολίες εκείνη την εποχή πχ πληρώνω εγώ,γενικότερα δεν προσέχω πλέον και πολύ αυτά τα πράγματα υπάρχει ένα χμ...κοινό budget να το πω...Όσο για το άλλο με το νερό θα συμφωνήσω με τη freak :)
Link to comment
Share on other sites

προσωπικα εγω λιγες ειναι οι φορες που εχω αφησει να με κερασει γυναικα κι αυτο επειδη και καλα εκανε οτι πηγε στη τουαλετα ενω στη πραγματικοτητα πηγε και πληρωσε τον λογαριασμο.

δεν το παιρνω σαν θεμα ισοτητας κι ουτε νομιζω οτι πιανομαι κοροιδο οταν κερναω συνεχωμενα καποια κοπελα που συνοδευω,απλα το χω σαν αρχη αυτο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

προσωπικα εγω λιγες ειναι οι φορες που εχω αφησει να με κερασει γυναικα κι αυτο επειδη και καλα εκανε οτι πηγε στη τουαλετα ενω στη πραγματικοτητα πηγε και πληρωσε τον λογαριασμο.

 

Και εγώ έτσι κάνω! Και καλά πάω τουαλέτα και πάω και πληρώνω το λογαριασμό. Δεν μ αρέσει συνέχεια να πληρώνει ο άλλος! :)

Θέλω διακοπές!

 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Χαχα, άλλοι τσιγκούνηδες λένε ότι ξέχασαν το πορτοφόλι και πληρώνει η γυναίκα στο πρώτο ραντεβού :fool: :p

https://www.e-steki.gr - Forum γενικών συζητήσεων!

Link to comment
Share on other sites

Σε οτι της συμφερει θελουν ισοτιτα, κατα τα αλλα εμεις ειμαστε οι μλκ τους για να ειναι αυτες κερδισμενες...
Link to comment
Share on other sites

Σε οτι της συμφερει θελουν ισοτιτα,

lol :D :p

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Link to comment
Share on other sites

Σε οτι της συμφερει θελουν ισοτιτα, κατα τα αλλα εμεις ειμαστε οι μλκ τους για να ειναι αυτες κερδισμενες...

 

Είσαι μόνο 13 και είπες το πιο σωστό πράγμα που ειπώθηκε :lol:

Ισότητα έχουν αλλά δέκα δέκα τις σακούλες με τα ρούχα κ τα ψώνια μπορούν να τις σηκώσουν , ένα κουτί στη δουλειά με χαρτί να το πάρουν πιο πέρα δεν μπορούν :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

 

...σε αυτά τα θέματα δεν υπάρχει θεσφατο....

 

 

H μονη σωστη κουβεντα.

 

Μπορει να κερασεις 2 φορες και να εισαι μ@λακας, και να κερνας 2 χρονια και να εισαι σωστος.

 

Εξαρταται απο το χαρακτηρα του καθενος και τη σχεση του με τα λεφτα, απο την οικονομικη κατασταση του καθενος, απο το ειδος της σχεσης, απο, απο, απο...

Link to comment
Share on other sites

Στο πρώτο ραντεβου ο καθένας τα δικά του, και στο δευτερο τα ίδια, και στο τρίτο και στο τέταρτο και τώρα μετά από τέσσερα χρόνια που είμαστε μαζι εχουμε πλέον κοινό ταμείο και δεν εχουμε τέτοια προβλήματα.

 

Χωρίς να θέλω να το παίξω φεμινήστρια ή κάπως, δεν αφηνα ειδικά στα πρώτα ραντεβού να μου πληρώσουν τον καφέ αλλά ουτε εκανα κι εγω κίνηση να κεράσω. Ισως φταίει το οτι αρχισα τα ραντεβού αφού μπήκα στη σχολή και ήμουν κάπως μεγαλούτσικη.... :p :p . Απλά ποτέ δεν ήθελα να φέρω τον αλλο σε δύσκολη θέση και προτιμούσα αυτό. Ουτε αντιπαραθέσεις για το ποιος θα πληρώσει ουτε τίποτα. Ασε που δεν θεωρω εναν αντρα τζεντλεμαν απο το αν θα μου πληρωσει τον καφε... (αυτο ειναι παιδιάστικο και συγνωμη κιολας) εγω μετραω τις κινησεις π.χ. αν θα μου βάλει νερο ασχετα αν θα μου βαλει πρωτα ή μετά από εκείνον, αν θα είναι διακριτικός και δεν θα καρφώνεται στην καρσόνα με το μίνι, αν θα με συνοδεψει μεχρι κοντα στο σπιτι και θα περιμενει να μπω μέσα κι οχι να με αφησει μεσα στη νυχτα μόνη μου.

 

Χωρις να παρεξηγηθώ (γιατι βλέπω ενα κλίμα κάπως, μιλάω για μένα χωρίς να κρίνω τις υπολοιπες γυναίκες και τους αντρες)

 

Φιλικά... :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg
Link to comment
Share on other sites

off topic posts

 

Σεμνά! :!:

 

Έχετε άλλη μία ευκαιρία να συζητήσετε για την ουσία του θέματος και όχι να τσακώνεστε μεταξύ σας! :!:

 

Για απορίες, παρακαλώ ΡΜ. :)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Link to comment
Share on other sites

Φαίνεται πως sto Myphone έχουνε μαζευτεί όλες οι σωστές γυναίκες.

Όλες οι υπόλοιπες δεν ξέρω σε ποιο φόρουμ γράφουνε.

Το 90% των γυναικών αν βγούνε για πρώτη φορά σε ραντεβού με άντρα με τον οποίο κάτι πάει να γίνει (όχι φιλικά εννοώ) και στο τέλος αυτός δεν κεράσει,θα τον πούνε γύφτο και θα σχολιάσουνε το γεγονός με τις φίλες τους.

Ό,τι και να λένε οι 3-4 κοπελίτσες που γράφουνε εδώ,για αυτό το πράγμα δε μου αλλάζουνε τη γνώμη.Επαναλαμβάνω: το 90%.

Μπορεί μετά και αφού ξεκινήσει η σχέση να κερνάνε και αυτές που και που (το κλασικό κερνάω καφέ,κερνάς μπουζούκια) αλλά στο πρώτο ραντεβού είναι έτσι.Και αυτό το δέχομαι.1 βράδυ είναι,ε πάει στο διάλο λες.

Το κακό είναι πως υπάρχουν πολλές,ευτυχώς εδώ μιλάμε για πολύ μικρότερο ποσοστό που έχει την απαίτηση να τις πληρώνεις και στο πρώτο,και στο δεύτερο και στο...νιοστό,μέχρι τελικά να αποφασίσει αν σε θέλει.

Και αν τελικά σε θέλει,μπορεί να συνεχίσει να θέλει να την πληρώνεις λες και σου κάνει χάρη που είναι μαζί σου.

Κολλητή μου φίλη,πολύ σωστή κατά τ'άλλα μ'εξέπληξε απίστευτα πριν από καμιά βδομάδα όταν μου είπε την εξής ιστορία: (και μιλάμε για κοπέλα 26 χρονών,όχι κανά παιδάκι) Γνωρίζει έναν τύπο και με τα πολλά ανταλλάζουνε τηλέφωνα και βγαίνουνε.Κερνάει ο τύπος στο πρώτο ραντεβού.Ξαναβγαίνουνε,κερνάει ξανά στο δεύτερο.Στο τρίτο (και ενώ η φίλη είχε αποφασίσει πως καλούτσικος είναι και μάλλον γουστάρει) λέει αυτός στο τέλος "άσε,πληρώνω εγώ" ,αρχίζει η φίλη τα "μα όχι,τι λες,θα πληρώσω εγώ αυτή τη φορά" και τελικά αποφασίζουν να πληρώσει ο καθένας τα δικά του.

Τί έγινε στο τέλος;Την επόμενη μέρα με παίρνει και μου λέει "άσε δεν ξαναβγαίνω με τον γύφτο,μπλα μπλα μπλα,καλά εγώ ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΡΕΛΑ,ΑΥΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ Μ'ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΤΟ;;;"

Και επαναλαμβάνω δε μιλάμε ούτε για κοριτσάκι,ούτε για χαζο-γκόμενα.

Δυστυχώς,αυτή τη νοοτροπία αποκτάνε πολλές γυναίκες (Ελληνίδες).

Προσωπικά,κάνω την κίνηση να πληρώσω στο πρώτο ραντεβού και μόνο.Αν αυτή δεν πει έστω "όχι,όχι,τι είναι αυτά",ακόμα και για την τρέλα που είπε και η φίλη μου,δεν ξαναβγαίνω εγώ μαζί της.Από το 2ο και έπειτα,δεν πάει να χτυπάει τον **** της κάτω,ο καθένας τα δικά του και ας με πει και γύφτο.

Καλύτερα γύφτος παρά ο μαλ*** της κάθε ηλίθιας.

Αν φυσικά υπάρξει σχέση στο τέλος και δεις ότι η κοπέλα όντως αξίζει, τα πάντα αλλάζουν και δεν υπάρχουν στάνταρ.Αν δεις πως η άλλη είναι φιλότιμη και σε κερνάει ακόμα και ένα παγωτό επειδή θέλει και όχι επειδή πρέπει,δικαίωμα σου να της πληρώνεις τα πάντα.

Αλλά γυναίκες του τύπου "αν ο άντρας δε πληρώσει στο πρώτο ραντεβού,τον ξεχνάω" μου προκαλούν αηδία και μόνο.

Και είναι πολλές.

Link to comment
Share on other sites

Φαίνεται πως sto Myphone έχουνε μαζευτεί όλες οι σωστές γυναίκες.

Όλες οι υπόλοιπες δεν ξέρω σε ποιο φόρουμ γράφουνε.

Σωστός.

Το 90% των γυναικών αν βγούνε για πρώτη φορά σε ραντεβού με άντρα με τον οποίο κάτι πάει να γίνει (όχι φιλικά εννοώ) και στο τέλος αυτός δεν κεράσει,θα τον πούνε γύφτο και θα σχολιάσουνε το γεγονός με τις φίλες τους.

Ό,τι και να λένε οι 3-4 κοπελίτσες που γράφουνε εδώ,για αυτό το πράγμα δε μου αλλάζουνε τη γνώμη.Επαναλαμβάνω: το 90%.

Σωστός

Μπορεί μετά και αφού ξεκινήσει η σχέση να κερνάνε και αυτές που και που (το κλασικό κερνάω καφέ,κερνάς μπουζούκια) αλλά στο πρώτο ραντεβού είναι έτσι.Και αυτό το δέχομαι.1 βράδυ είναι,ε πάει στο διάλο λες.

Το κακό είναι πως υπάρχουν πολλές,ευτυχώς εδώ μιλάμε για πολύ μικρότερο ποσοστό που έχει την απαίτηση να τις πληρώνεις και στο πρώτο,και στο δεύτερο και στο...νιοστό,μέχρι τελικά να αποφασίσει αν σε θέλει.

Και αν τελικά σε θέλει,μπορεί να συνεχίσει να θέλει να την πληρώνεις λες και σου κάνει χάρη που είναι μαζί σου.

Σωστός :lol:

Δυστυχώς,αυτή τη νοοτροπία αποκτάνε πολλές γυναίκες (Ελληνίδες).

Προσωπικά,κάνω την κίνηση να πληρώσω στο πρώτο ραντεβού και μόνο.Αν αυτή δεν πει έστω "όχι,όχι,τι είναι αυτά",ακόμα και για την τρέλα που είπε και η φίλη μου,δεν ξαναβγαίνω εγώ μαζί της.Από το 2ο και έπειτα,δεν πάει να χτυπάει τον **** της κάτω,ο καθένας τα δικά του και ας με πει και γύφτο.

Καλύτερα γύφτος παρά ο μαλ*** της κάθε ηλίθιας.

Αν φυσικά υπάρξει σχέση στο τέλος και δεις ότι η κοπέλα όντως αξίζει, τα πάντα αλλάζουν και δεν υπάρχουν στάνταρ.Αν δεις πως η άλλη είναι φιλότιμη και σε κερνάει ακόμα και ένα παγωτό επειδή θέλει και όχι επειδή πρέπει,δικαίωμα σου να της πληρώνεις τα πάντα.

Αλλά γυναίκες του τύπου "αν ο άντρας δε πληρώσει στο πρώτο ραντεβού,τον ξεχνάω" μου προκαλούν αηδία και μόνο.

Και είναι πολλές.

Σωστός.

 

Η αλήθεια αποτυπωμένη στα φορα του myPhone.

ΑΡΧΟΝΤΑΣ . & -

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητε Βaator λυπάμαι για τη γνωμη που εχεις σχηματίσει για το 90% των γυναικων και ειμαι σιγουρη οτι απο κάπου εχει προκύψει... Θα σε παρακαλούσα όμως να μη μας βάζεις ολες στο ίδιο καζάνι και ευτυχως δεν είμαστε μόνο το 10% αυτές που ξέρουμε τι μας γίνετε και τι θέλουμε...

 

Αν θέλεις να δώσεις κάποιο ποσοστό καλύτερα να ξεχωρίσεις τις γυναίκες που ερωτεύονται την τσέπη και το αυτοκινητο σας (γενικα σαν αντρες μιλάω και όχι προσωπικά) και δυστυχώς ειναι παρα πολλες και σε αυτές που σας ερωτευονται και βγαίνουν μαζι σας για το χαρακτήρα σας.

 

Δεν θέλω να ερθω σε αντιπαραθεση με τις δικές σας απόψεις... απλά δεν ειμαι καμμια κοπελίτσα όπως ανεφερες και μου φάνηκε κάπως ειρωνικό το ότι όλες οι σωστες στο myphone μαζευτήκαμε...

 

Όσο για το παράδειγμα που ανέφερες με τη φιλη σου... λυπάμαι για τη συμπεριφορά της ως γυναίκα... γιατι είμαστε συνομίλικες αλλά εγω εχω μάθει να είμαι ανεξαρτητη και να μην εχω αναγκη τον καφε, το ποτο ή μπουζουκια που θα μου πληρωσει ο καθενας και ετσι ειμαι εδω και πολλά χρόνια οχι τωρα που μεγαλωσα...

 

Φιλικά πάντα....

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg
Link to comment
Share on other sites

Φαίνεται πως sto Myphone έχουνε μαζευτεί όλες οι σωστές γυναίκες.

 

Όλες οι υπόλοιπες δεν ξέρω σε ποιο φόρουμ γράφουνε.

 

 

Έλα τώρα. Μην κάνεις ότι δεν ξέρεις. :p Δεν είναι προφανές το πού; :p

 

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=59647&highlight=cosmopolitan

 

Συμφωνώ με όλα τα υπόλοιπα... :)

Link to comment
Share on other sites

Εμένα με αηδιάζει το γεγονός πως όταν μιλάς για προβλήματα του χαρακτήρα τους γενικά, σου λένε αυτές που συμμετέχουν στη κουβέντα πως, <<απαπαπαπα, -τσόκαρα, - εγώ δεν κάνω ποτέ έτσι>> και ειναι οι ίδιες που τα κάνουν. Αυτό το πρόσεξα και εδω,σε αυτή την συζήτηση.
Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Εμένα με αηδιάζει το γεγονός πως όταν μιλάς για προβλήματα του χαρακτήρα τους γενικά, σου λένε αυτές που συμμετέχουν στη κουβέντα πως, <<απαπαπαπα, -τσόκαρα, - εγώ δεν κάνω ποτέ έτσι>> και ειναι οι ίδιες που τα κάνουν. Αυτό το πρόσεξα και εδω,σε αυτή την συζήτηση.

Ναι ε? Δε λές που ακριβώς το είδες, μήπως το δω κι εγώ?? :confused:

Link to comment
Share on other sites

Κατι ασχετο με το topic και να με συγχωρειτε γι' αυτο, αλλα επιτελους βαρεθηκα να βλεπω εδω μεσα να καταληγουμε συνεχεια στο ιδιο!:(

 

Το λαθος που κανουμε αντρες και γυναικες ειναι οτι βλεπει το ενα φυλο το αλλο ανταγωνιστικα.

Σχεδον παντα εδω μεσα καταληγουμε, οτι "Οι γυναικες μας ταλαιπωρειται, μας κοροιδευετε"..."οι αντρες δεν μας συμπεριφερεστε ομορφα, μας απατατε" και τετοια παρομοια!:rolleyes:

Απο την ιδια πλευρα ειμαστε και τα δυο φυλα!;)

Ουτε ανταγωνιστες, ουτε εχθροι και αντιπαλοι. Θα πρεπει να σεβομαστε και να εκτιμουμε το αλλο φυλο! Οταν το καταλαβουμε αυτο, τοτε οι σχεσεις μας θα γινουν πολυ καλυτερες, υγιεις και ουσιαστικες!

Επειδη μας συμπεριφερθηκαν καποιοι ασχημα, τους βαζουμε ολους τους ανθρωπους ενα με το σωρό?:confused:

Οι συμforumιτες-τισσες, την επομενη φορα ας το σκεφτουν, πριν σταξουν χολη για το αλλο φυλο!:X

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Link to comment
Share on other sites

Κατα τη γνωμη μου ισοτητα υπαρχει μονο οπου συμφερει τις κυριες. :rolleyes: Νταξει,ενα καφε,ενα ποτο ή ενα...σουβλακι θα με κερασει,ομως οταν παμε στα...χοντρα(μπουζουκια,κλαμπακια,ακομα & σινεμα)τοτε αιφνης θα θυμηθει πως ειναι το "ασθενες φυλο"... :mad: δε λεω,υπαρχουν & εξαιρεσεις,αλλα απλα επιβεβαιωνουν τον κανονα... ;) ασε που εχω ακουσει απιθανες περιπτωσεις(ευτυχως δε μου'χει τυχει προσωπικα!)κοπελες να βγαινουν εξω χωρις ευρω στο τσαντακι τους & να δημιουργειται προβλημα,αν δε φτανουν τα λεφτα του αντρα :w00t:
Link to comment
Share on other sites

Εμένα με αηδιάζει το γεγονός πως όταν μιλάς για προβλήματα του χαρακτήρα τους γενικά, σου λένε αυτές που συμμετέχουν στη κουβέντα πως, <<απαπαπαπα, -τσόκαρα, - εγώ δεν κάνω ποτέ έτσι>> και ειναι οι ίδιες που τα κάνουν. Αυτό το πρόσεξα και εδω,σε αυτή την συζήτηση.

Ρώτα τις φίλες σου το τι λένε σε πρωτο ραντεβού με αγόρι,για να μην πω να ρωτήσεις και τον εαυτό σου και παρεξηγηθείς. :)

Μπάς περιπτώση,μιλάω για τις περισσότερες.

Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...