konakis Δημ. March 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2025 Την κατεβάζω κι εγώ, αντε για να δούμε, ας ελπίσουμε ότι θα στρώσει και θα διορθωθεί... 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. March 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2025 Moυ ήρθε χτες η VF έκδοση, 1.0.7.0, για ενημέρωση ασφάλειας Φλεβάρη 2025, χωρίς κάτι άλλο στις πληροφορίες. Δεν έχω ακόμα ανοίξει την αυτόματη, δεν έχει κολλήσει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2025 Εγώ την έχω περάσει μερικές μέρες, μέχρι στιγμής όλα οκ δεν το έχει ξανακάνει 3 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasGG Δημ. March 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2025 Και σε εμένα, με αυτόματη ενεργοποιημένη δεν έχει κολλήσει. Φαίνεται να το έφτιαξαν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2025 Σα να έστρωσε, κοντεύει βδομάδα και δεν μου το έχει ξανακάνει 2 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. March 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2025 Καλά πάμε, ναι. Από τη Δευτέρα έχω και την αυτόματη ανοικτή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 Πέρασα χειροκίνητα και την ενημέρωση Google play Μαρτίου, για κάποιον λόγο είχε κολλήσει στον Νοέμβριο του '24. 2 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2025 Μου βγήκε ενημέρωση...την περνάω και ο θεός βοηθός... μην φάμε πάλι καμιά φόλα με την οθόνη... Security patch Μαρτίου 2 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasGG Δημ. April 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2025 Από χθες καλά πάει. Μάλλον δώσανε μόνο το System Security και δεν πειράξανε κάτι άλλο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. April 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2025 Κανένα νέο για το HyperOS v2, υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2025 Συνεχίζουμε ακάθεκτοι 👊 και φέτος με το εργαλειάκι αν και μετράει πια 3μιση χρόνια απ' τον Νοέμβριο του 21 αγοράστηκε. Ήρθε και το update για το Google play Απριλίου 🤙 2 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. May 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2025 Έκδοση 1.0.8.0 από χτες, για το VF, με ενημέρωση ασφαλείας Απρίλη. Δυστυχώς, εδώ και 1 μήνα σχεδόν, έχω μια κάθετη γραμμή πρσινο/μωβ/ασπρο, ανάλογα την επαφή που (δεν) κάνει το digitiser, μετά από πτώση. Κάποιες φορές εξαφανίζεται εντελώς, αλλά γενικά είναι εκεί και είναι αρκετά εκνευριστική. Θα φάει συναυλίες-διακοπές-αλάτια/άμμους κλπ και από τέλη Σεπτέμβρη θα αποσυρθεί, λίγο πριν κλείσει 3ετία στα χέρια μου. Αν μου έλεγαν ότι με ένα 100ρικο το πολύ επισκευάζεται (κάποια "κόλληση", ίσως) εννοείτια θα το έκανα, αλλά δεν το βλέπω πιθανό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2025 Πολύ τίμιο τηλέφωνο με πάρα πολύ σμουθ λειτουργία σε όλα του τελείως ξεκούραστο τηλεφωνάκι δεν το περίμενα φτου φτου.... 2 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. June 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2025 (edited) On 15/5/2025 at 6:23 ΜΜ, Dekaohtoura said: Δυστυχώς, εδώ και 1 μήνα σχεδόν, έχω μια κάθετη γραμμή πρσινο/μωβ/ασπρο, ανάλογα την επαφή που (δεν) κάνει το digitiser, μετά από πτώση. Κάποιες φορές εξαφανίζεται εντελώς, αλλά γενικά είναι εκεί και είναι αρκετά εκνευριστική. Θα φάει συναυλίες-διακοπές-αλάτια/άμμους κλπ και από τέλη Σεπτέμβρη θα αποσυρθεί, λίγο πριν κλείσει 3ετία στα χέρια μου. Αν μου έλεγαν ότι με ένα 100ρικο το πολύ επισκευάζεται (κάποια "κόλληση", ίσως) εννοείτια θα το έκανα, αλλά δεν το βλέπω πιθανό. Θέλει 140€ μόνο για το ανταλλακτικό (οθόνη+πλαίσιο, αυθεντικά), οπότε δεν με βλέπω να ασχολούμαι. Τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη θα μπει στο κουτί του ή θα πάει σε κάποιον που συνειδητά δεν θα γκρινιάζει. εδιτ: Ψάχνοντας λίγο παραπάνω, ανταλλακτικό (το ίδιο, αυθεντικό, υποτίθεται)+εργασία, βγαίνει στα 95€, οπότε κάτι γίνεται. Edited June 18, 2025 by Dekaohtoura 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. July 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2025 (edited) Για πείτε, μιας και τρέχουν προσφορές στο "Π". Χ7 Pro, F7 Ultra ή 14Τ Pro? Ας πούμε ότι η τιμή έρχεται σε 2η μοίρα, αυτή τη στιγμή. edit: Άκυρο για το "Π", κρατάμε την ερώτηση για τις συσκευές Edited July 21, 2025 by Dekaohtoura Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. August 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 Τελικά, εδώ και δύο εβδομάδες, με ένα 14Τ Pro, αρκετά ευχαριστημένος. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. September 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2025 On 24/8/2025 at 7:08 ΜΜ, Dekaohtoura said: Τελικά, εδώ και δύο εβδομάδες, με ένα 14Τ Pro, αρκετά ευχαριστημένος. Γιατί αρκετά και όχι τέλειο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. September 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2025 21 ώρες πριν, Keraunos said: Γιατί αρκετά και όχι τέλειο; Γιατί τέλειο δεν είναι. Έχει χαζοθέματα το ΛΣ, βελτιώνονται σε κάθε νέα έκδοση από όσο καταλαβαίνω, αλλά έχει δρόμο ακόμα. Τίποτα dealbreaking, αλλά σίγουρα τα παρατηρώ. Η συνολική εικόνα (ταχύτητα/αποκρισιμότητα) είναι ένα τσακ καλύτερη, μέχρι εκεί όμως. Το βασικό πρόβλημα (χωρίς να γίνεται καθημερινά προβληματικό, ευτυχώς), είναι η λειτουργία του VoWiFi, που είναι σαφώς κατώτερη από ότι στο Μι11ι. Στα ίδια ακριβώς δίκτυα που ήμουν χρόνια χωρίς θέμα, τώρα παραπονιούνται ότι με χάνουν, ότι έχω σπασίματα/ηχώ. Η μπαταρία είναι εξαιρετική, 36-40ώρες με μπόλικη χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2025 (edited) Mi 11i ζεί και βασιλεύει...4χρονια κλείνει σε λίγες μέρες, πολύ τίμιο τηλέφωνο... επί ευκαιρίας Google play ενημέρωση Σεπτεμβρίου τσέκαρα και αναβάθμισα πριν από λίγο Edited October 10, 2025 by konakis 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasGG Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου Καλή Χρονιά με υγεία στην ομάδα. Αν και πλέον κάτοχος του 14T Pro, σήμερα είδα το Mi11i έλαβε νέο update 1.0.19.0 UKKEUXM (5GB) Fix: Errors occurred in some cases. Μάλλον παρατηρήθηκαν προβλήματα με την προηγούμενη και τα διόρθωσαν, εγώ δεν είχα πάντως. Ακούει η Xiaomi τους χρήστες του Mi11i, σε αντίθεση με αυτούς του 14T Pro που περιμένω απάντηση σε ανατροφοδότηση 1μιση μήνα τώρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου Κι εγώ μετά από 4 χρόνια περίπου με το Mi 11i το έδωσα πριν δυο μήνες πηγαίνοντας στο εξαιρετικό 15T pro 12/512. Μου χάρισε πολλές όμορφες στιγμές όλο αυτό το διάστημα των 4 χρόνων, πολύ αξιόλογο και αξιόπιστο κινητό, εύχομαι να τα πάει έτσι καλά και το νέο μου απόκτημα από τον περασμένο Νοέμβριο... 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts