Jump to content

Xiaomi Mi 11 / 11i

stoni90
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την κατεβάζω κι εγώ, αντε για να δούμε, ας ελπίσουμε ότι θα στρώσει και θα διορθωθεί...

Konakis.

Moυ ήρθε χτες η VF έκδοση, 1.0.7.0, για ενημέρωση ασφάλειας Φλεβάρη 2025, χωρίς κάτι άλλο στις πληροφορίες.

Δεν έχω ακόμα ανοίξει την αυτόματη, δεν έχει κολλήσει.

Εγώ την έχω περάσει μερικές μέρες, μέχρι στιγμής όλα οκ δεν το έχει ξανακάνει 

Konakis.

• 3 weeks later...

Πέρασα χειροκίνητα και την ενημέρωση Google play Μαρτίου, για κάποιον λόγο είχε κολλήσει στον Νοέμβριο του '24.

IMG_20250329_195946.jpg

Konakis.

• 2 weeks later...

Μου βγήκε ενημέρωση...την περνάω και ο θεός βοηθός... μην φάμε πάλι καμιά φόλα με την οθόνη...

Screenshot_2025-04-11-11-34-25-420_com.android.updater.jpg

Security patch Μαρτίου 

Screenshot_2025-04-11-11-39-14-805_com.android.updater.jpg

Konakis.

• 3 weeks later...

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι 👊 και φέτος με το εργαλειάκι αν και μετράει πια 3μιση χρόνια απ' τον Νοέμβριο του 21 αγοράστηκε. Ήρθε και το update για το Google play Απριλίου 🤙

Konakis.

• 2 weeks later...

Έκδοση 1.0.8.0 από χτες, για το VF, με ενημέρωση ασφαλείας Απρίλη.

Δυστυχώς, εδώ και 1 μήνα σχεδόν, έχω μια κάθετη γραμμή πρσινο/μωβ/ασπρο, ανάλογα την επαφή που (δεν) κάνει το digitiser, μετά από πτώση.

Κάποιες φορές εξαφανίζεται εντελώς, αλλά γενικά είναι εκεί και είναι αρκετά εκνευριστική.

Θα φάει συναυλίες-διακοπές-αλάτια/άμμους κλπ και από τέλη Σεπτέμβρη θα αποσυρθεί, λίγο πριν κλείσει 3ετία στα χέρια μου.

Αν μου έλεγαν ότι με ένα 100ρικο το πολύ επισκευάζεται (κάποια "κόλληση", ίσως) εννοείτια θα το έκανα, αλλά δεν το βλέπω πιθανό.

Πολύ τίμιο τηλέφωνο με πάρα πολύ σμουθ λειτουργία σε όλα του τελείως ξεκούραστο τηλεφωνάκι δεν το περίμενα φτου φτου....

Konakis.

• 1 month later...
On 15/5/2025 at 6:23 ΜΜ, Dekaohtoura said:

Δυστυχώς, εδώ και 1 μήνα σχεδόν, έχω μια κάθετη γραμμή πρσινο/μωβ/ασπρο, ανάλογα την επαφή που (δεν) κάνει το digitiser, μετά από πτώση.

Κάποιες φορές εξαφανίζεται εντελώς, αλλά γενικά είναι εκεί και είναι αρκετά εκνευριστική.

Θα φάει συναυλίες-διακοπές-αλάτια/άμμους κλπ και από τέλη Σεπτέμβρη θα αποσυρθεί, λίγο πριν κλείσει 3ετία στα χέρια μου.

Αν μου έλεγαν ότι με ένα 100ρικο το πολύ επισκευάζεται (κάποια "κόλληση", ίσως) εννοείτια θα το έκανα, αλλά δεν το βλέπω πιθανό.

Θέλει 140€ μόνο για το ανταλλακτικό (οθόνη+πλαίσιο, αυθεντικά), οπότε δεν με βλέπω να ασχολούμαι.

Τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη θα μπει στο κουτί του ή θα πάει σε κάποιον που συνειδητά δεν θα γκρινιάζει.

εδιτ: Ψάχνοντας λίγο παραπάνω, ανταλλακτικό (το ίδιο, αυθεντικό, υποτίθεται)+εργασία, βγαίνει στα 95€, οπότε κάτι γίνεται.

Edited by Dekaohtoura

• 1 month later...

Για πείτε, μιας και τρέχουν προσφορές στο "Π".

Χ7 Pro, F7 Ultra ή 14Τ Pro?

Ας πούμε ότι η τιμή έρχεται σε 2η μοίρα, αυτή τη στιγμή.

edit: Άκυρο για το "Π", κρατάμε την ερώτηση για τις συσκευές

Edited by Dekaohtoura

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
On 24/8/2025 at 7:08 ΜΜ, Dekaohtoura said:

Τελικά, εδώ και δύο εβδομάδες, με ένα 14Τ Pro, αρκετά ευχαριστημένος.

Γιατί αρκετά και όχι τέλειο;

21 ώρες πριν, Keraunos said:

Γιατί αρκετά και όχι τέλειο;

Γιατί τέλειο δεν είναι.

Έχει χαζοθέματα το ΛΣ, βελτιώνονται σε κάθε νέα έκδοση από όσο καταλαβαίνω, αλλά έχει δρόμο ακόμα. Τίποτα dealbreaking, αλλά σίγουρα τα παρατηρώ.

Η συνολική εικόνα (ταχύτητα/αποκρισιμότητα) είναι ένα τσακ καλύτερη, μέχρι εκεί όμως.

Το βασικό πρόβλημα (χωρίς να γίνεται καθημερινά προβληματικό, ευτυχώς), είναι η λειτουργία του VoWiFi, που είναι σαφώς κατώτερη από ότι στο Μι11ι. Στα ίδια ακριβώς δίκτυα που ήμουν χρόνια χωρίς θέμα, τώρα παραπονιούνται ότι με χάνουν, ότι έχω σπασίματα/ηχώ.

Η μπαταρία είναι εξαιρετική, 36-40ώρες με μπόλικη χρήση.

• 5 weeks later...

Mi 11i ζεί και βασιλεύει...4χρονια κλείνει σε λίγες μέρες, πολύ τίμιο τηλέφωνο... επί ευκαιρίας  Google play ενημέρωση Σεπτεμβρίου τσέκαρα και αναβάθμισα πριν από λίγο 

Screenshot_2025-10-10-18-15-21-960_com.android.settings.jpg

Edited by konakis
Konakis.

• 2 months later...

Καλή Χρονιά με υγεία στην ομάδα.

Αν και πλέον κάτοχος του 14T Pro, σήμερα είδα το Mi11i έλαβε νέο update 1.0.19.0 UKKEUXM (5GB)

Fix: Errors occurred in some cases.

Μάλλον παρατηρήθηκαν προβλήματα με την προηγούμενη και τα διόρθωσαν, εγώ δεν είχα πάντως. 

Ακούει η Xiaomi τους χρήστες του Mi11i, σε αντίθεση με αυτούς του 14T Pro που περιμένω απάντηση σε ανατροφοδότηση 1μιση μήνα τώρα. 

Κι εγώ μετά από 4 χρόνια περίπου με το Mi 11i το έδωσα πριν δυο μήνες πηγαίνοντας στο εξαιρετικό 15T pro 12/512. Μου χάρισε πολλές όμορφες στιγμές όλο αυτό το διάστημα των 4 χρόνων, πολύ αξιόλογο και αξιόπιστο κινητό, εύχομαι να τα πάει έτσι καλά και το νέο μου απόκτημα από τον περασμένο Νοέμβριο...

Konakis.