johnny_htc Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 2 ώρες πριν, pavlidisc said: Στην Cosmoκάρτα μπορείς να καλείς 2 νούμερα Cosmote με χρέωση 0,02€/λεπτό. Δίνεις μια φορά 5€, ενεργοποιείς την υπηρεσία και από εκεί και μέρα στην ουσία μιλάς δωρεάν με αυτά τα δύο νούμερα. Για όποιον τον ενδιαφέρει φυσικά...😎 Ωραίο. Της έχουν δώσει κάποια ουσία σαν ύπαρξη έτσι λοιπόν 👌🏻 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Ποτέ δεν ανέβηκε λίστα με τα νούμερα που νίκησαν στον διαγωνισμό του What's Up και Cosmote... https://www.whatsup.gr/experiences/diagwnismoi/tora-xmas24-diagonismos 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 4 minutes ago, elkons said: Ποτέ δεν ανέβηκε λίστα με τα νούμερα που νίκησαν στον διαγωνισμό του What's Up και Cosmote... https://www.whatsup.gr/experiences/diagwnismoi/tora-xmas24-diagonismos Όντως. Υποτίθεται έγινε η κλήρωση στις 9 του μήνα. Τα φάγανε μεταξύ τους, λολ 😆🤪 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Εγώ το είχα πει από εκείνη την μετά σε δευτερόλεπτα είχαν κλείσει στο wh τη κλήρωση Και μετά λένε για της Vodafone στημένοι... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν @VIPdriverποτέ δεν θα κερδίσεις σε διαγωνισμό τελικά.. 😂😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Η κλήρωση έγινε στις 9 και ακολουθεί ενημέρωση των νικητών και αποδοχή των δώρων. Αυτο καταλαβαίνω απο τους όρους. Απο που προκύπτει οτι "το στήσανε", "τα φάγανε"; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 2 minutes ago, kmpatra said: Η κλήρωση έγινε στις 9 και ακολουθεί ενημέρωση των νικητών και αποδοχή των δώρων. Αυτο καταλαβαίνω απο τους όρους. Απο που προκύπτει οτι "το στήσανε", "τα φάγανε"; Πέρυσι ας πάμε γιατί ανακοινώθηκαν οι νικητές; ενώ φέτος όχι; αφού οι όροι ήταν οι ίδιοι, τόσο μυστικό είναι να ανεβάσουν τη λίστα των νικητών; https://www.whatsup.gr/experiences/diagwnismoi/xmas-diagonismos-dora 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 3 minutes ago, kmpatra said: Η κλήρωση έγινε στις 9 και ακολουθεί ενημέρωση των νικητών και αποδοχή των δώρων. Αυτο καταλαβαίνω απο τους όρους. Απο που προκύπτει οτι "το στήσανε", "τα φάγανε"; Αστειευόμαστε ρε παιδιά... Σιγά τις μέρες που πέρασαν, θα τα βγάλουν τα αποτελέσματα. Παρόμοιο διαγωνσιμό είχαν κάνει και τον Σεπτέμβρη θυμάμαι και είχαν αναρτήσει τα νούμερα των συνδρομητών 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν (edited) Δεν βλεπω καπου στους όρους να αναφέρεται η υποχρέωση να δημοσιοποιησουν τη λιστα σε καποια σελίδα. Κι αν θελουν να το κανουν, απο τις 9, σημερα εχει 13, με ΣΚ ενδιάμεσα. Αν δεν εχει ολοκληρωθεί η επικοινωνία τι να βγάλουν; Γιατι πρέπει να βγουν αβίαστα συμπεράσματα; Αν βγει η λιστα στις 20 ή στις 30 του μήνα τι θ'αλλάξει; Οτι δεν βγηκε σήμερα σημαίνει κάτι κακό; 5 minutes ago, elkons said: Πέρυσι ας πάμε γιατί ανακοινώθηκαν οι νικητές; ενώ φέτος όχι; αφού οι όροι ήταν οι ίδιοι, τόσο μυστικό είναι να ανεβάσουν τη λίστα των νικητών; https://www.whatsup.gr/experiences/diagwnismoi/xmas-diagonismos-dora Edited 17 ώρες πριν by kmpatra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Οκ ένα πράγμα είπα μη πέσετε να με φάτε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 6 minutes ago, kmpatra said: Δεν βλεπω καπου στους όρους να αναφέρεται η υποχρέωση να δημοσιοποιησουν τη λιστα σε καποια σελίδα. Κι αν θελουν να το κανουν, απο τις 9, σημερα εχει 13, με ΣΚ ενδιάμεσα. Αν δεν εχει ολοκληρωθεί η επικοινωνία τι να βγάλουν; Γιατι πρέπει να βγουν αβίαστα συμπεράσματα; Αν βγει η λιστα στις 20 ή στις 30 του μήνα τι θ'αλλάξει; Οτι δεν βγηκε σήμερα σημαίνει κάτι κακό; Θα βγει... Απλά κάποιοι μπορεί να έχουν, μαζί και εμένα θα έβαζα, την χαρά της ανυπομονησίας, κλαίν 😜 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Στην εφαρμογή της κοσμοτε πώς στο καλό θα καταφέρω να τσαταρω με κάποιον άνθρωπο και όχι με το ρομπότ που δε καταλαβαίνει τι το λέω???? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Εγώ του λέω σύνδεση με εκπρόσωπο απλά κ με συνδέει αφού έχω πει μερικά απο πανω που δεν έχει καταλάβει 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 1 hour ago, elkons said: Εγώ του λέω σύνδεση με εκπρόσωπο απλά κ με συνδέει αφού έχω πει μερικά απο πανω που δεν έχει καταλάβει Άπειρες φορές το έχω πει και άκρη δε βγήκε. Με ξαναπεταει Αγία έναρξη συνομιλίας 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 1 minute ago, mol said: Άπειρες φορές το έχω πει και άκρη δε βγήκε. Με ξαναπεταει Αγία έναρξη συνομιλίας Εγώ πολλές φορές γράφω άσχετα λόγια που δεν είναι περι τηλεφωνίας ωστε να το μπερδέψω και τις περισσότερες φορές πετυχένει. 5 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 3 minutes ago, mol said: Άπειρες φορές το έχω πει και άκρη δε βγήκε. Με ξαναπεταει Αγία έναρξη συνομιλίας Για ποιο θέμα θες να εξυπηρετηθείς; 1 minute ago, Nikos_96 said: Εγώ πολλές φορές γράφω άσχετα λόγια που δεν είναι περι τηλεφωνίας ωστε να το μπερδέψω και τις περισσότερες φορές πετυχένει. Εξέλιξη αιτήματος λέω και μετά απαντάει ενδιαφέρεστε για Cosmote neo ; λέω όχι απαντάει θέλετε να εξυπηρετηθείτε με τον αριθμο 698ΧΧΧΧΧΧΧ; Ναι πατάω και με συνδεθεί στα πρώτα λεπτά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 9 ώρες πριν, pavlidisc said: Στην Cosmoκάρτα μπορείς να καλείς 2 νούμερα Cosmote με χρέωση 0,02€/λεπτό. Δίνεις μια φορά 5€, ενεργοποιείς την υπηρεσία και από εκεί και μέρα στην ουσία μιλάς δωρεάν με αυτά τα δύο νούμερα. Για όποιον τον ενδιαφέρει φυσικά...😎 Υπάρχει ακόμη αυτή η υπηρεσία; 4 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Στην εφαρμογή του what's up μπορείτε να δείτε τη λίστα με τους νικητές του διαγωνισμού των Χριστουγέννων (βιαστήκατε κάποιοι να βγάλετε άστοχα συμπεράσματα). 2 1 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts