cu2goup Δημ. Πέμπτη στις 04:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:44 μμ 1 minute ago, Antonio21 said: Η cosmote δεν σε αναγκάζει να αγοράσεις κάρτα ανανέωσης; Όχι.. απλώς 3€ η φορητότητα. Ενώ οι άλλοι σου δίνουν δωρεάν τη φορητότητα αλλά προπληρώνεις το πρώτο σου πακέτο. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Πέμπτη στις 04:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:50 μμ 5 minutes ago, cu2goup said: Όχι.. απλώς 3€ η φορητότητα. Ενώ οι άλλοι σου δίνουν δωρεάν τη φορητότητα αλλά προπληρώνεις το πρώτο σου πακέτο. Πολύ καλό. Ζήτησα νέο αριθμό. 8 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 04:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:54 μμ 3 minutes ago, Antonio21 said: Πολύ καλό. Ζήτησα νέο αριθμό. Η ενεργοποίηση είναι πανεύκολη να ξέρεις μέσω του What's Up app Ευκαιρία να έχουμε συγκριτικά σπίτι σου ή άλλου με τις ταχύτητες! 6 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. Πέμπτη στις 05:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:01 μμ Εχει κάνει κανένας φορητότητα απο καρτοκινητό σε καρτοκινητό ; η COSMOTE καλεί για αντιπροσφορά ;; ή δεν τους νοιάζουν τα καρτοκινητά ;; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Πέμπτη στις 05:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:01 μμ 5 minutes ago, elkons said: Η ενεργοποίηση είναι πανεύκολη να ξέρεις μέσω του What's Up app Ευκαιρία να έχουμε συγκριτικά σπίτι σου ή άλλου με τις ταχύτητες! Περιμένω την φορητότητα σε giga max Unlimited. Την πήρα για ένα φίλο που δεν το έχει και πολύ. Λογικά σαν το cosmote neo θα είναι την έχω κάνει την διαδικασία. Ευχαριστώ πολύ 😊 5 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 05:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:04 μμ Ναι απλά σκαναρεις κάνεις τη ταυτοποίηση και ξεκινάει κατευθείαν. Δίνει και 5GB δώρο για το app δώρο εάν δε βάλεις κάρτα σύντομα. 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Πέμπτη στις 05:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:06 μμ (edited) Την πάτησα το Γιωτομπαλο έκανα φορητότητα σε συμβόλαιο έδωσα και 100€ εγγύηση. Και την άλλη μέρα βγηκε η προσφορά του What's Up 😂 Θα το έκανα whats up και μετά τους 9 μήνες βλέπαμε.. Edited Πέμπτη στις 05:06 μμ by Antonio21 4 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. Πέμπτη στις 05:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:44 μμ 37 minutes ago, Antonio21 said: Την πάτησα το Γιωτομπαλο έκανα φορητότητα σε συμβόλαιο έδωσα και 100€ εγγύηση. Και την άλλη μέρα βγηκε η προσφορά του What's Up 😂 Θα το έκανα whats up και μετά τους 9 μήνες βλέπαμε.. Αν έκανες τη σύνδεση εκτός καταστήματος έχεις δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασης εντός 14 ημερών χωρίς πέναλτι. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν (edited) 8 ώρες πριν, ANAGNPANA said: Μα εγώ θέλω να βάλω την άλλη εταιρία για να ξαναγυρίσω στην COSMOTE με την προσφορά για ποιο λόγο να με υποχρεώνει να αγοράζω πακέτο η COSMOTE δε σε υποχρεώνει να αγοράσεις πακέτο μόνο την κάρτα Εσύ θα το κάνεις αυτό και είναι μεμονωμένη περίπτωση. Δηλαδή έτσι θα έχεις τον αριθμό, χωρίς υπόλοιπο; Πώς λοιπόν η φορητότητα είναι φθηνότερη προς την cosmote; Edited 23 ώρες πριν by Serafeim1981 1 1 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Για να με καλέσουν από την τρέχουσα εταιρία που είμαι για αντιπροσφορα πατάω άμεση ή έμμεση φορητότητα στην κάρτα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 8 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Εσύ θα το κάνεις αυτό και είναι μεμονωμένη περίπτωση. Δηλαδή έτσι θα έχεις τον αριθμό, χωρίς υπόλοιπο; Πώς λοιπόν η φορητότητα είναι φθηνότερη προς την cosmote; Α καλά αλλά λόγια να αγαπιόμαστε διάβασε καλύτερα τι γράφω και μετά προσπάθησε να κατάλαβεις Τελικά ακύρωσα την φορητότητα στο CU Θα μου επιστρέψουν τα χρήματα και παράγγειλα ένα νέο νούμερο what’s up και θα το. Έχω στο κινητό μου ως δεύτερη κάρτα με eSIM και είμαι κομπλέ 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν (edited) Παιδιά μόλις μου έστειλαν μέιλ να βάλω την νέα κάρτα στο κινητό. Έχω όμως μόνο εξερχόμενες κλήσεις προς το παρόν. Οι εισερχόμενες πόσο θα καθυστερήσουν; Edit: όλα καλά στο 10λεπτο έστρωσε. Edited 12 ώρες πριν by cu2goup 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 4 minutes ago, cu2goup said: Παιδιά μόλις μου έστειλαν μέιλ να βάλω την νέα κάρτα στο κινητό. Έχω όμως μόνο εξερχόμενες κλήσεις προς το παρόν. Οι εισερχόμενες πόσο θα καθυστερήσουν; Edit: όλα καλά στο 10λεπτο έστρωσε. Πήρες την προσφορά ; Σε πόσες μέρες σου έστειλαν την κάρτα ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 14 minutes ago, cu2goup said: Παιδιά μόλις μου έστειλαν μέιλ να βάλω την νέα κάρτα στο κινητό. Έχω όμως μόνο εξερχόμενες κλήσεις προς το παρόν. Οι εισερχόμενες πόσο θα καθυστερήσουν; Edit: όλα καλά στο 10λεπτο έστρωσε. Εγώ έχω κάνει ενεργοποίηση της σιμ από την Τρίτη μέσω της εφαρμογής για φορητότητα. Θα ενεργοποιηθεί σήμερα ; Γιατί χρειάζομαι ομιλία ντατα και είναι κρίμα να κάνω ανανέωση στο νούμερο τώρα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 2 minutes ago, Jimakos43 said: Εγώ έχω κάνει ενεργοποίηση της σιμ από την Τρίτη μέσω της εφαρμογής για φορητότητα. Θα ενεργοποιηθεί σήμερα ; Γιατί χρειάζομαι ομιλία ντατα και είναι κρίμα να κάνω ανανέωση στο νούμερο τώρα Κι εγώ την Τρίτη το έκανα και σήμερα πριν λίγο μπήκα Cosmote. 13 minutes ago, ANAGNPANA said: Πήρες την προσφορά ; Σε πόσες μέρες σου έστειλαν την κάρτα ; Παρήγγειλα 21 μου τη στείλανε 23 ενεργοποίησα 24 και σήμερα ολοκληρώθηκε. Με μπόλικες αργίες και σ/κ μέσα ε.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Γίνεται εξαιρετικά γρήγορα η διαδικασία. 3 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Συνδέθηκα πρίν 5λ αλλά δεν λειτουργούν τα δεδομένα ενώ είναι επιλεγμένο το apn. 2 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Να κάνετε και επανεκκίνηση τις συσκευές σας. 3 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Έκανα αλλά δεν έχει πιάσει ακόμα δίκτυο θα δείξει σε μερικά λεπτά 3 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Just now, elkons said: Έκανα αλλά δεν έχει πιάσει ακόμα δίκτυο θα δείξει σε μερικά λεπτά Μάλλον θέλει λίγο χρόνο να του δώσεις 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Νταξει έστρωσε μια χαρά όλα. 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Με ποια εταιρία ερχετε η κάρτα sim speedex? 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Εμένα με Courier center αλλά είμαι εκτός Αττικής, αν είναι Speedex καλά κρασιά 2 1 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν (edited) Εγώ ακόμη τίποτα, έλαβα την κάρτα εδώ και 8 μέρες περίπου , μου είπαν μόλις κοπεί το σήμα να βάλω την άλλη και τέλος, πότε όμως; Αυτή η ΝΟΒΑ μάλλον το καθυστερεί μπας και κάνω καμιά ανανέωση να πάρουν το δεκάρικο Edited 11 ώρες πριν by dimtz 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 3 minutes ago, dimtz said: Εγώ ακόμη τίποτα, έλαβα την κάρτα εδώ και 8 μέρες περίπου , μου είπαν μόλις κοπεί το σήμα να βάλω την άλλη και τέλος, πότε όμως; Αυτή η ΝΟΒΑ μάλλον το καθυστερεί μπας και κάνω καμιά ανανέωση να πάρουν το δεκάρικο Μήπως δεν πάτησες άμεση φορητότητα; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts