Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω συμβόλαιο cosmote και θέλω να το κάνω κάρτα.

Αυτό που χρειάζομαι είναι γύρω στα 200-300 λεπτά ομιλίας για όλες τις εταιρείες και τα σταθερά.

Επίσης, χρειάζομαι αρκετά δεδομένα. Γύρω στα 2Gb.

Τι θα με συμβουλεύατε; Προτιμώ Cosmote αλλά δε θα είχα πρόβλημα να πάω σε άλλη εταιρεία.

Και για τι κόστος μιλάμε περίπου;

Επίσης, περιμένω το One plus 3T που έχει 2 κάρτες sim. Για να έχω δύο μαζί.

Ευχαριστώ.

Edited by fytotech
hi

• Απαντήσεις 44,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έχω συμβόλαιο cosmote και θέλω να το κάνω κάρτα.

Αυτό που χρειάζομαι είναι γύρω στα 200-300 λεπτά ομιλίας για όλες τις εταιρείες και τα σταθερά.

Επίσης, χρειάζομαι αρκετά δεδομένα. Γύρω στα 2Gb.

Τι θα με συμβουλεύατε; Προτιμώ Cosmote αλλά δε θα είχα πρόβλημα να πάω σε άλλη εταιρεία.

Και για τι κόστος μιλάμε περίπου;

Επίσης, περιμένω το One plus 3T που έχει 2 κάρτες sim. Για να έχω δύο μαζί.

Ευχαριστώ.

Ρίξε μια ματιά στα πακέτα της Φρογκ, έχει σήμα Κοσμοτε http://www.frogmobile.gr

Edited by LAZSKG

Ρίξε μια ματιά στα πακέτα της Φρογκ, έχει σήμα Κοσμοτε http://www.frogmobile.gr

Φαίνεται ενδιαφέρον. Μήπως γνωρίζεις πως θα κάνω την αλλαγή με φορητότητα;

hi

Φαίνεται ενδιαφέρον. Μήπως γνωρίζεις πως θα κάνω την αλλαγή με φορητότητα;

13897 είναι το τηλέφωνο

#DONBASS #DONETSK

Λέει ότι έχει ήδη κοσμοτέ συμβόλαιο οπότε δεν θέλει φορητότητα αλλά αλλαγή σε καρτοκινητό. Άρα μάλλον μόνο σε κατάστημα μπορεί να το κάνει

τελευταια μερα σημερα, οποιος θελει δινω για ανταλλαγη mb για χρονο,

επισης εχω και αρκετα πακετα sms, free αυτα, οποιος χρησιμοποιει να στειλει pm

Bρε παιδιά λύστε μου μία απορία γιατί είμαι μπερδεμένος.'Οταν βάζεις από κατάστημα τα 10 ευρώ δεν μένουν μέσα τα 8,90 στην κάρτα?Και τον προηγούμενο μήνα μου πήρε 5 ευρώ και το σαββάτο που έβαλα είχα υπόλοιπο περίπου 2 ευρώ και πήγε στα 10,90.Μετά από κάποια ώρα πήγε στα 4,90 χωρίς να ενεργοποιήσω τίποτα άλλο πέραν της αυτόματης ενεργοποίησης με τα 200' λεπτά (πλέον 250') που παλιά δεν μου έτρωγε το 5,04 και είχα το υπόλοιπο ακέραιο.(8,90)

Άλλαξε κάτι και δεν το έχω πάρει χαμπάρι?:blink:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Bρε παιδιά λύστε μου μία απορία γιατί είμαι μπερδεμένος.'Οταν βάζεις από κατάστημα τα 10 ευρώ δεν μένουν μέσα τα 8,90 στην κάρτα?Και τον προηγούμενο μήνα μου πήρε 5 ευρώ και το σαββάτο που έβαλα είχα υπόλοιπο περίπου 2 ευρώ και πήγε στα 10,90.Μετά από κάποια ώρα πήγε στα 4,90 χωρίς να ενεργοποιήσω τίποτα άλλο πέραν της αυτόματης ενεργοποίησης με τα 200' λεπτά (πλέον 250') που παλιά δεν μου έτρωγε το 5,04 και είχα το υπόλοιπο ακέραιο.(8,90)

τα 250 λεπτά είναι 6 ευρώ, οπότε σωστά είναι τα 4.90 υπόλοιπο μετά την ενεργοποίηση του πακέτου 250 προς όλους

Τώρα τρώει 6 ευρώ με 5 ευρώ δεν υπάρχουν πακέτα.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

8,93€ πιστώνονται με ανανέωση 10€. Λογικά έχεις αυτόματη ενεργοποίηση του πακέτου "250 λεπτά προς όλους με 6€".

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Θελω να βαλω καρτα σ εναν αριθμο whats up , μπορω να το κανω online ; αν ναι με ποιον τροπο; το λιγοτερο που μπορω να βαλω ποσο ειναι; ευχαριστω

Θελω να βαλω καρτα σ εναν αριθμο whats up , μπορω να το κανω online ; αν ναι με ποιον τροπο; το λιγοτερο που μπορω να βαλω ποσο ειναι; ευχαριστω

καλησπερα ναι μπορεις να βαλεις το ελαχιστο 5 ευρω , για online ανανεωση δες εδω https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=T91

καλησπερα ναι μπορεις να βαλεις το ελαχιστο 5 ευρω , για online ανανεωση δες εδω https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=T91

Σ ευχαριστω πολυ φιλε, καλη συνεχεια.

Μπορείς να βάλεις κάρτα σε αριθμό whatsup (ακομα και frog τσέκαρα ότι γίνεται) από το Whatsup application.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Μπορείς να βάλεις κάρτα σε αριθμό whatsup (ακομα και frog τσέκαρα ότι γίνεται) από το Whatsup application.

Το ελάχιστο είναι 5 ευρώ

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Το ελάχιστο είναι 5 ευρώ

Ναι και παλι καλα που το εχουν..

Το ιδιο ακριβως γινεται και απο το cu app.

Οκ, ευχαριστω φιλε, εβαλα καρτα 5 ευρω απο το link που ανεβασε το παιδι πιο πανω , ευκολα και γρηγορα. Μου ηρθε πριν λιγο μηνυμα προσφορας αποκλειστικη για μενα (σιγουρα θα την εχουν αρκετοι) , με 10 ευρω ανανεωση θα εχω 1000mb ιντερνετ αυτοματα και με 4 ευρω 600 λεπτα ομιλιας προς whats up και 200 προς ολους ,ενεργοποιηση εως τον απριλιο το 17 , η απορια μου ειναι οτι αν κανω τωρα μια ανανεωση και ενεργοποιησω το πακετο θα το εχω για παντα η καποια στιγμη θα ληξει ;

Οκ, ευχαριστω φιλε, εβαλα καρτα 5 ευρω απο το link που ανεβασε το παιδι πιο πανω , ευκολα και γρηγορα. Μου ηρθε πριν λιγο μηνυμα προσφορας αποκλειστικη για μενα (σιγουρα θα την εχουν αρκετοι) , με 10 ευρω ανανεωση θα εχω 1000mb ιντερνετ αυτοματα και με 4 ευρω 600 λεπτα ομιλιας προς whats up και 200 προς ολους ,ενεργοποιηση εως τον απριλιο το 17 , η απορια μου ειναι οτι αν κανω τωρα μια ανανεωση και ενεργοποιησω το πακετο θα το εχω για παντα η καποια στιγμη θα ληξει ;

Κάποια στιγμή ανυποπτα θα την λήξουν έχω την εντύπωση..

Edited by Inevar

Αφού στο λέει: "ενεργοποιηση εως τον απριλιο το 17".

Δεν υπάρχει τπτ "μόνιμο/για πάντα" στην κινητή τηλεφωνία. Αν σου έλεγαν 2 αριθμοί Cosmote με 0,01€/1΄ για πάντα, ΠΙΑ είναι 0,02€/1΄και μετά από 3 χρόνια μπορεί να είναι 0,04€/1΄ (πάλι "για πάντα"...έτσι?)

Αφού "μάθεις":

α) Να βάζεις 10€υρες κάρτες

β) Να ενεργοποιείς το συγκεκριμένο πακέτο

και γ) το "μάθουν" από την (κάθε) εταιρεία ότι το "έμαθες για τα καλά"

Μπορούν να το αποσύρουν και να στο κάνουν κάτι άλλο ακριβότερο κ με μικρότερη διάρκεια.

Κατάλαβες;......:D

Αφού στο λέει: "ενεργοποιηση εως τον απριλιο το 17".

Δεν υπάρχει τπτ "μόνιμο/για πάντα" στην κινητή τηλεφωνία. Αν σου έλεγαν 2 αριθμοί Cosmote με 0,01€/1΄ για πάντα, ΠΙΑ είναι 0,02€/1΄και μετά από 3 χρόνια μπορεί να είναι 0,04€/1΄ (πάλι "για πάντα"...έτσι?)

Αφού "μάθεις":

α) Να βάζεις 10€υρες κάρτες

β) Να ενεργοποιείς το συγκεκριμένο πακέτο

και γ) το "μάθουν" από την (κάθε) εταιρεία ότι το "έμαθες για τα καλά"

Μπορούν να το αποσύρουν και να στο κάνουν κάτι άλλο ακριβότερο κ με μικρότερη διάρκεια.

Κατάλαβες;......:D

Εγώ διαφωνώ με τον Jimmiss

πάρα πολλές φορές και το ξέρει μέχρι και κόντρες έχουμε !!!

Αλλά σε αυτό που λέει παραπάνω έχει δίκιο απόλυτα

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

66810bff4a5822f468217dbc1dd23b38.jpg

ΤΩΡΑ σερφάρεις δωρεάν και μοιράζεις

GIGABYTE στους φίλους σου!

Έσκασε GIGAντιο κύμα σερφαρίσματος με 4GB στο #pare_moirase!

Τώρα με τη νέα προσφορά του What’s Up στο #pare_moirase, έχεις ΔΩΡΟ 4GB για να σερφάρεις εσύ δωρεάν με 1GB αλλά και να μοιράσεις από 1GB σε 3 φίλους σου.

Μπες στο m.whatsup.gr ή στο What’s Up Application, άνοιξε το #pare_moirase και πνίξε τους κολλητούς στα GIGAΒΥΤΕ για να σερφάρετε μαζί με το super γρήγορο δίκτυο COSMOTE!

* Για να μοιράσεις ΜΒ πρέπει να έχεις κάνει μία ανανέωση τις τελευταίες 60 ημέρες

* Το δώρο του 1GB ισχύει για 3 ημέρες και αφορά χρήση εντός Ελλάδας

* Μπορείς να δηλώσεις μέχρι και 3 φίλους με αριθμό What’s Up

* Η προσφορά ισχύει έως 31/01/2017

Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1

Edited by lek88

Έχω κάρτα micro sim what's up και πήρα τηλέφωνο που δέχεται nano sim. Μπορώ να πάω σε κατάστημα cosmote και να μου τη κόψουν δωρεάν ; Υπάρχει κάποιο κόστος ή πρέπει να πάρω άλλη sim ;

Στάλθηκε από το Lenovo TB3-710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk