Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την πρώτη ώρα έλεγε 86 η 89€ δεν θυμάμαι μετά εξαφανίστηκε. 

Nova only Edge SA For Ever.. 

8 ώρες πριν, Antonio21 said:

Την πρώτη ώρα έλεγε 86 η 89€ δεν θυμάμαι μετά εξαφανίστηκε. 

Ακολουθώ την δική σου ιστορία απο ότι φένεται. Πόσο καιρό είναι που έχει ενεργοποιηθεί η σύνδεσή σου;

Redmi By Xiaomi

20 ώρες πριν, Nikos_96 said:

Κάποιοι απο δώ θα το έχουν διαβάσει και στο νήμα της καρτοκινητής αλλα εδώ πιστεύω είναι ποιό σωστό να το γράψω μήπως μου φύγει το άγχος..Την προηγούμενη εβδομάδα μου έβγαλε στην εφαρμογή του what's up μια προσφορά που την ονόμαζε ''μοναδική'' όπως φένεται στην φωτογραφία.. Πάτησα οτι ενδιαφέρομαι και όντως στην 2η εργάσιμη με πήρα απο το τμήμα προωθητικών προσφορών (2108006300) Και μέσω email μου έτσειλαν την σύμβαση 18μηνη όπως έγραφε. Η υπάλληλος μου έλεγε όμως κάτι περίεργα οτι έχεις 40% έκπτωση και οτι η τιμή που θα πληρώνω θα είναι 22,14€ (στο banner του what's up έγραφε 22,20€). Μου είπε επίσης οτι μην ανησυχώ και να παραβλέψω το τι βλέπω στο συμβόλαιο γιατί αυτές οι προσφορές δεν μπορούν να περαστούν στην πράξη στα χαρτιά αλλα εγώ θα πληρώνω 22,14€. Αφου ενεργοποιήθηκε η σύνδεση παίρνω το 13888 να δώ τί βλέπουν. Η υπάλληλος μου είπε οτι βλέπει 30,75€ όπως και φένεται στα χαρτιά του συμβολαίου στην φωτογραφία..Ξαναπαίρνω το τμήμα προσφορών και μου λέει η υπάλληλος οτι οι εκπτώσεις περνάνε σταδιακά στο σύστημα και να μην ανησυχώ. Μου είπε επίσης ''κλείσε να στείλω email για απάντηση επιβεβαίωσης στο τάδε τμήμα και θα σε ξαναπάρω πίσω''. Όντως μετά απο λίγη ώρα με ξαναπαίρνει και μου λέει οτι ανήκω σε ειδική κατηγορία και με διάφορες εκπτώσεις θα πληρώνω για gigamax unlimited 22.14€. Άντε λέω πάμε και βλέπουμε..Σαν τον διάολο σήμερα μπάινω στην εφαρμογή και στις πληροφορίες προγράμματος βλέπω οτι στο τρέχον πρόγραμμα έχει ένα ποσό 80,35€ δίπλα!! Αλλα αυτό το ποσό μία φενόταν, μία εξαφανιζόταν κάθε φορά που έμπενα στο app..Δέν ξέρω ρε μάγκες..Αυτά τα τμήματα προσφορών δεν τα εμπιστεύομαι. Τί να κάνω να μην με φάει το άγχος; Έχει κάποιος άλλος ανάλογη εμπειρία αν είναι τα λόγια τους ντόμπρα; Το μόνο που μου δίνει ελπίδα να είναι πραγματική η τιμή που μου δίνουν είναι οτι το εμφάνισε στην επίσημη εφαρμογή του what's up...

5d3ba3a4-c3e3-4714-84f4-6e9ca40e6e1f.jpg

cosmote.png

Μην σε προβληματιζει αυτο το τηλεφωνο.Και σε εμενα την πρωτη φορα με καλεσαν απο το 2103507510 για να με κανουν προσφορα και οταν τους πηρα πισω να τους πω οτι συμφωνω αλλα δεν ηταν η κυρια που με εδωσε την προσφορα μου ειπαν οτι θα με καλεσει η ιδια το απογευμα και δια μαγειας με καλεσε απο το 13888 τα κεντρικα του οτε οποτε μην φοβασαι τιποτα Ισχυει οτι σε ειπε στο τηλεφωνο

11 ώρες πριν, Nikos_96 said:

Ακολουθώ την δική σου ιστορία απο ότι φένεται. Πόσο καιρό είναι που έχει ενεργοποιηθεί η σύνδεσή σου;

17/01/2025 με το πρώτο πάγιο δώρο. 

Έχω καλέσει και την εξυπηρέτηση πελατών που μου ανέφεραν 22.14€ και την κοπέλα που κάναμε μαζί την αίτηση από το τμήμα προσφορών. 

5 minutes ago, Antonio21 said:

17/01/2025 με το πρώτο πάγιο δώρο. 

Έχω καλέσει και την εξυπηρέτηση πελατών που μου ανέφεραν 22.14€ και την κοπέλα που κάναμε μαζί την αίτηση από το τμήμα προσφορών. 

Εμένα δεν μου δώσανε 1ο πάγιο δώρο αλλα θέλω να επαληθεύσω αν ισχύει στην πράξη το 22,14€. Όταν λές έχεις καλέσει δηλαδή ακόμα περιμένεις να σε πάρουν; Δέν έχεις δηλαδή εξακριβώσει κ εσύ αφου ο πρώτος σου ήταν δωρεάν αν ισχύει το 22,14€ σωστά;

Redmi By Xiaomi

Μόλις είδα το συμβόλαιο που υπογράφω γράφει 30.75€ κάλεσα την κοπέλα που κάναμε την αίτηση. 

Μου ανέφερε τελική τιμή 22.14€. 

Και έχω μιλήσει άλλες 2 φορές μαζί της και άλλες 2 με την εξυπηρέτηση πελατών. 

18/02 θα βγει ο επόμενος λογαριασμός. 

Edited by Antonio21