cmvr Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν On 6/3/2025 at 8:06 ΠΜ, elkons said: Σπίτι σουρνεται ντεν έχει Ν78 και κουζίνα έχει Ε Οκ ναι θα δηλώσω φορητότητα μετά. Αναμένουμε Αφού εχει Ε ή νονταρα είσαι πλήρως καλυμμένος 🤣 Ετζ sa plus only 🤣 1 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 8 ώρες πριν, Arinos said: Αυτό δεν θα μπορούσε να πάει σε εκείνο το πακέτο με προπληρωμή της Vodafone; Το λέω γιατί καταλαβαίνω πως δεν έχει ανάγκη για επιδόσεις Cosmote λόγω των μόλις 2.5 GB και η τιμή του είναι αρκετά υψηλή για μόλις 2.5 GB. Ήθελα να φύγω από Vf και να τα πληρώνω και όλα μαζί 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Λέτε και σε άλλα καταστήματα να δίνουν τόσο Gigamax Unlimited από καρτοκινητό σε συμβόλαιο χωρίς σταθερή; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) 2 ώρες πριν, elkons said: Λέτε και σε άλλα καταστήματα να δίνουν τόσο Gigamax Unlimited από καρτοκινητό σε συμβόλαιο χωρίς σταθερή; Πάντως εγώ μόλις ανανέωσα σε φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο με απεριόριστη ομιλία,κάποια μηνύματα και 10 GB στην ίδια τιμή. Δηλαδή το πρόγραμμα που ήδη είχα. Πήρα στο 2102706400 όπου είναι το τμήμα ανανέωσης κινητής και δεν μου έδιναν τίποτα άλλο από ότι λέει το app οπότε με δική μου πρωτοβουλία κάλεσα στο 13888 όπου μια ευγενική κυρία με εξυπηρέτησε άψογα αφού είχα κάτσει κάνα τέταρτο με εικοσάλεπτο στην αναμονή και το μήνυμα έκανε λόγω για χρόνο αναμονής κάτω των τεσσάρων λεπτών και με συνοπτικές διαδικασίες με ανανέωσε μέχρι τον Ιανουάριο 2027 Edited 4 ώρες πριν by aektzhs 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Τιμή; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts