Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, GaleaNatur said:

Ελα ντε, για αυτο θελω να μιλησω τηλεφωνικα να μου πουν που κατεληξε αυτη η χρεωση,αλλα δεν ξερω που να παρω. το 13888 εχει επιλογες μονο για πελατες

Πας εδώ κ κατεβάζεις αντίγραφο πληρωμής. Θα φαίνεται ποιος και τι. 

IMG_6735.png

Edited by hercoulis

18 ώρες πριν, jaguar13 said:

Μίλησα σήμερα για το ίδιο, voucher 300αρι και μου έδωσε τιμή 29,90 με απεριόριστα σταθερά κινητά (ανανέωση από 100). Το θέμα είναι ότι δεν μου ανανεώνει την προσφορά στα δύο καρτοκινητα (από 10€ και 3gb έκαστο) οπότε την ευχαρίστησα και αρνήθηκα την ανανέωση. Όχι τίποτα άλλο αλλά θα έβαζα και το tv full pack και της το είπα αλλά αρνήθηκε. Να δω τώρα τι πρόσφορα δίνει η voda  σε φορητότητα μπας και κουνηθούν λίγο. Όσοι ανανεώσετε πρόσφατα σας έκοψαν τις παροχές στα καρτοκινητα (όσοι είχατε);;;

Ναι, εγώ πήρα ο ίδιο στο 210... που είχα φέρει το σταθερό στον ΟΤΕ πριν 2 χρόνια και μου είχαν δώσει και τα γνωστά δώρα στα δύο καρτοκινητά και δεν τα ανανεώνουν τα δώρα. Οπότε περιμένω, έχω ακόμα 1+ μήνα καιρό. Κρίμα πάντως... 😞

4 ώρες πριν, hercoulis said:

Πας εδώ κ κατεβάζεις αντίγραφο πληρωμής. Θα φαίνεται ποιος και τι. 

IMG_6735.png

δεν γραφει κατι το ιδιατερο Cosmote με Περιγραφή, Cosmote Avt Telco Mpay, Marousi

3 minutes ago, GaleaNatur said:

δεν γραφει κατι το ιδιατερο Cosmote με Περιγραφή, Cosmote Avt Telco Mpay, Marousi

Μήπως είχες καμιά ενεργή συνδρομή payzy και στην ανανέωσε για ένα χρόνο, κάτι τέτοιο ίσως είναι