Getapen Δημ. February 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2023 (edited) Καλημέρα αγαπητοί, Έχω τη συσκευή τη συγκεκριμένη και είμαι απίστευτα ευχαριστημένος . Το έχω δύο χρόνια και ακόμα δεν του έχω κάνει επαναφορά εργοστάσιακων ρυθμίσεων. Το τελευταίο δίμηνο μου κάνει το εξής.. Στο άσχετο αρχίζουν να ανοίγουν πράγματα σαν να πατάω εγώ την οθόνη με τη διαφορά ότι δεν την ακουμπάω. Αυτοβούλως δηλαδή 😁.. Το κάνω restart και επανέρχεται. Καμία ιδέα για το τι συμβαίνει? Edited February 3, 2023 by Getapen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. November 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2023 Έχω ένα θέμα με την φόρτιση εδώ και καιρό , εάν πέσει κάτω από 30% η μπαταρία , δεν ενεργοποιείται η ταχεία φόρτιση αλλά πάει πολύ αργά , 2 ώρες για να φθάσει το 67% . Εάν αποσυνδέσω και συνεχίσω ξανά τότε σε λιγότερο από μισή ώρα είναι στο 100% . Αν το συνδέσω μεταξύ 30-40% το κάνει μία στις 3 , ενώ αν το συνδέσω με πάνω από 40% φορτίζει πάντα γρήγορα . Έτυχε σε κανέναν κάτι παρόμοιο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts