aektzhs 1 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 (edited) 4 minutes ago, marios239 said: Βόλο παίζουν όλα ρολόι! Και Google κανονικά! Και σε εμένα όλα κανονικά εδώ στην Θήβα. Είτε το Google Είτε η vf παίζουν κανονικότατα,επανήλθε και το speed test που έβγαζε Error και όλα είναι όπως πριν. Έχω υποψία πως κάτι παίζει,καθώς άλλες περιοχές έχουν επηρεαστεί πιο πολύ και άλλες πιο λίγο Το live chat Μέσω του My CU app παίζει κανονικά Edited September 8, 2025 by aektzhs 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 2 minutes ago, VIPdriver said: Η βόνταφον εδώ κ 40 λεπτά στη Θεσσαλονίκη είναι νεκρή. Κοσμοτεονλι ρε! Ναι την ειδα 😂 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 ΕΡΧΕΤΑΙ το υπεργρηγορο SA της vfαρας κοροιδααα 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 3 minutes ago, VIPdriver said: Η βόνταφον εδώ κ 40 λεπτά στη Θεσσαλονίκη είναι νεκρή. Κοσμοτεονλι ρε! Νεκρή δλδ εκτός δικτύου ή χωρίς ίντερνετ; Εδώ πάλι 4 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Ιντερνετ νάδα. Κλήσεις δεν ξέρω. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 https://www.speedtest.net/result/i/6745936692 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 https://techmaniacs.gr/vodafone-giati-tha-echeis-kalytero-sima-syntoma-se-5g-stin-ellada/ 1 minute ago, VIPdriver said: Ιντερνετ νάδα. Κλήσεις δεν ξέρω. Το χτεσινό φεγγάρι θα φταίει 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 1 minute ago, VIPdriver said: Ιντερνετ νάδα. Κλήσεις δεν ξέρω. Αν είσαι με συσκευή Android, ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις του Ιδιωτικού DNS. Εμένα αυτό με έκαψε την τελευταία φορά. 4 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 9 minutes ago, marios239 said: Αν είσαι με συσκευή Android, ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις του Ιδιωτικού DNS. Εμένα αυτό με έκαψε την τελευταία φορά. Δεν καταλαβαίνω κινέζικα, αλλά με κοσμοτε χοτσποτ δουλευω κανονικά. Το αστείο είναι ότι την στιγμή που έπεσε η βόνταφον, απαντούσα στο ερωτηματολογιο του mycosmote για τσαμπα ίντερνετ... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Πρέπει να υπήρχε πρόβλημα και με τη Vodafone και όχι μόνο με Google απ'οτι βλέπω σε γειτονικό forum. Καμία σύνδεση με εξωτερικό από 16:00 έως 16:30. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Κανονικά πρέπει να βγει μία ανακοίνωση να μας πει αν είναι πρόβλημα της Google όπως την άλλη φορά που είχαν βάλει banner στην ιστοσελίδα. Βέβαια σε τέσσερεις ημέρες παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα,αν και σήμερα ήταν πιο ήπιο αφού δεν επηρεασε καθολικά και διήρκησε λιγότερο από την προηγούμενη φορά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 (edited) https://www.capital.gr/epixeiriseis/3943154/diktuo-vodafone-5g-pio-grigoro-pio-isxuro-kai-pio-stathero-apo-pote/ Και η ειρωνεία! Edited September 8, 2025 by Chrischal1908 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Σου έχω μεγαλύτερη ειρωνεία Μόνο ο Scooby-Doo λείπει από την εικόνα. 8 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 7 minutes ago, Chrischal1908 said: https://www.capital.gr/epixeiriseis/3943154/diktuo-vodafone-5g-pio-grigoro-pio-isxuro-kai-pio-stathero-apo-pote/ Και η ειρωνεία! Απίστευτη η ατυχία τους 😂 Ευτυχώς αυτή τη φορά το πρόβλημα κράτησε λιγότερο. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Just now, marios239 said: Απίστευτη η ατυχία τους 😂 Ευτυχώς αυτή τη φορά το πρόβλημα κράτησε λιγότερο. Αλήθεια πως και δεν έπεσαν οι άλλοι 2 να ρίξουν τη διαφήμιση ή να την αλλάξουν όπως στη περίπτωση της Nova; 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 παντως και εγώ ούτε VSDL είχα, ουτε δεδομένα στο κινητό απο τις 4:00 ως 4:40 βεβαια η αγγλική η vodafone που έχω (roaming στην vf gr), μια χαρα επαιζε μπαλα 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 1 minute ago, tasosathan said: παντως και εγώ ούτε VSDL είχα, ουτε δεδομένα στο κινητό απο τις 4:00 ως 4:40 βεβαια η αγγλική η vodafone που έχω (roaming στην vf gr), μια χαρα επαιζε μπαλα Πρέπει να γινόταν το αντίστροφο. Ένα CU που έχει ξάδερφος μου στη Γερμανία ήταν σε vodafone.de και φαινόταν απενεργοποιημένο για λίγη ώρα. Μετά από Airplane mode έφτιαξε. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 10 minutes ago, elkons said: Αλήθεια πως και δεν έπεσαν οι άλλοι 2 να ρίξουν τη διαφήμιση ή να την αλλάξουν όπως στη περίπτωση της Nova; Δεν κάνει τόσο επιθετική (misleading κατ' εμε) δυσφήμηση όσο η Nova, μάλλον δε βρίσκουν από κάπου να πιαστούν. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Ελπίζουμε να μην ξανασυμβεί. Ας δουν οι υπεύθυνοι τι μπορούν να κάνουν ώστε να μην επηρεάζεται από τρίτους η λειτουργία του δικτύου 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 50 minutes ago, elkons said: Σου έχω μεγαλύτερη ειρωνεία Μόνο ο Scooby-Doo λείπει από την εικόνα. Είναι αξιόπιστο ειδικά στις κλήσεις! No1! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Έλα βρε σε πειράζω 😛 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Το θέμα είναι ότι και τις 2 φορές που κόπηκε έτσι απότομα η σύνδεση με το ίντερνετ, ήμουν σε σημαντικές κλήσεις. Να βγουν να μας πουν τι έφταιγε και άμα το έλυσαν επιτέλους. (Αν και την πρώτη φορά καταλαβαίνω ότι έφταιγε και η Google?) Θα μας κάνουν να κουβαλάμε δεύτερη κάρτα (που και στις 2 περιπτώσεις δούλευε κανονικά η Cosmote) 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 (edited) 2 minutes ago, elkons said: Έλα βρε σε πειράζω 😛 Το ξέρω! 😂 Τον Δεκέμβριο θα φτάσει περί το 1,3 δις επενδύσεις. Οπτικές, 5G και περιεχόμενο! Όχι και άσχημα για νεοσύστατη εταιρεία! United Group 🫶 Edited September 8, 2025 by Chrischal1908 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 28 minutes ago, Chrischal1908 said: Το ξέρω! 😂 Τον Δεκέμβριο θα φτάσει περί το 1,3 δις επενδύσεις. Οπτικές, 5G και περιεχόμενο! Όχι και άσχημα για νεοσύστατη εταιρεία! United Group 🫶 Το να κοβει τα απεριόριστα data στην καρτοκινητή δεν ειναι θετικό σημάδι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Έξω από το Βεακειο, Λιόλιου. Η COSMOTE EDGE, ως γνωστόν έχει τραγικό σήμα στην περιοχή 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts