geofak Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Σημερινή καταγραφή ορεινών Άρτας και η πρώτη σε nperf στο συγκεκριμένο κομμάτι. Άρτα - Μεσοπυργος - Μηλιανά - Άρτα. Και μια μέτρηση με 5g στο τέλος της διαδρομής 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) Μπήκε επιτέλους και Β7 μετά τη προσθήκη της Β28!! Νομίζω πως είχε άδεια για Β7 και Β28 αλλά τόσα χρόνια δεν τις είχαν ανάψει..εε λοιπόν τις άνοιξαν, θα τις περάσω και στο CellMapper 😃 Edited 4 ώρες πριν by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 11 minutes ago, elkons said: Μπήκε επιτέλους και Β27 μετά τη προσθήκη της Β28!! Νομίζω πως είχε άδεια για Β7 και Β28 αλλά τόσα χρόνια δεν τις είχαν ανάψει..εε λοιπόν τις άνοιξαν, θα τις περάσω και στο CellMapper 😃 Θα παίξει λογικά καλύτερα τώρα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 1 minute ago, Gv2008 said: Θα παίξει λογικά καλύτερα τώρα Σίγουρα.. μάλλον θα είδαν πως δέχεται τεράστια κίνηση η συγκεκριμένη κεραία. Μόνο η Nova δεν έχει κίνηση. Συνήθως στις ώρες αιχμής στη κεραία αυτή COSMOTE έχει RSRQ -17 έως-20,vf -14 εώς -17 και NOVA -9 εως -11. *συνήθως* 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 17 minutes ago, elkons said: Μπήκε επιτέλους και Β27 μετά τη προσθήκη της Β28!! Νομίζω πως είχε άδεια για Β7 και Β28 αλλά τόσα χρόνια δεν τις είχαν ανάψει..εε λοιπόν τις άνοιξαν, θα τις περάσω και στο CellMapper 😃 Αυτή έχει n78; 2 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 minute ago, marios239 said: Αυτή έχει n78; Ναι όλες έχουν απλώς NOVA VF κάνα χρόνο που έχουν είναι χωρίς άδεια εκπομπής N78 έτσι παίζουν. Πριν κάνα μήνα με δύο μήνες πέρασε η ΕΕΤΤ είδα γύρω γύρω και από τότε ήταν κλειστή Ν78 από τη συγκεκριμένη κεραία nova Vodafone Τώρα δε ξέρω μπαίνω χειροκίνητα με COSMOTE SIM για να περνάω τις μη περασμένες τους μπάντες στις κεραίες τους πχ β7 ανέβαζα CellMapper που δεν φαινόταν Vodafone. Έβαλα και Β1 στη NOVA 13073 ίσως αυτές τις μέρες φανούν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts