panos.k2 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου (edited) 9 minutes ago, georgeavl3 said: Τώρα μένει να βρω από πού εκπέμπει η 166 (στην οποία εκπέμπει και η Nova με το ίδιο eNb άρα συνεγκατασταση). Στο ΕΕΤΤ δε βρίσκω τίποτα. Καστρο είναι. Πάρε και φωτό. 20 minutes ago, katsiletra said: PCI γράφει 356. Το enb άμα το ψάξεις στο Cellmaper είναι η κεραία στα MyMarket εκεί στον Βελισσάριο. H Cosmote είναι 4052 το enb εκεί στους Λιγκιάδες. Το 502 που λες είναι της Nova με Vodafone στο κέντρο. Έπιανε από κει N78 ενώ ήμουν κάτω από την κεραία;; Άσχετο αλλά στην 993 πρέπει να βάλει 5G στα 700 όπως και η Cosmote. Από την 502 με Ν78 μια μέρα είχα πάρει αυτήν τη μέτρηση. στο κόκκινο κυκλακι βλέπεις το PCΙ που σου «στέλνει» Ν78. Δεν παιρνεις Απαραίτητα Ν78 και 4G+ από την ίδια κεραια. Edited 14 Ιανουαρίου by panos.k2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Δεν ξέρω, αλλά μια μέρα που είχα πάει Jumbo, το Netmonster μου έβγαλε την 2266 κι όταν κοίταξα Cellmaper μου την έβγαλε σ αυτό το σημείο εκεί που είναι και τα My MyMarket. Τώρα δεν ξέρω αν είναι λάθος περασμένη. Πάντως N78 δεν νομίζω να έχει νόημα να βάζανε σε τέτοια απόσταση από την πόλη. Ήταν "κόκκινη" άρα δεν είχε επιβεβαιώσει κάποιος τη θέση της. Τώρα με αυτό που ανέβασες ελυσες την απορία μου, γιατί αυτό το 2266 ήταν πραγματικά ξεμπαρκο στο χάρτη. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Ήταν "κόκκινη" άρα δεν είχε επιβεβαιώσει κάποιος τη θέση της. Τώρα με αυτό που ανέβασες ελυσες την απορία μου, γιατί αυτό το 2266 ήταν πραγματικά ξεμπαρκο στο χάρτη.Πότε πρόλαβες και άλλαξες θέση στο Cellmaper;; Οπότε είναι συνεγκατάσταση με την 4004; N78 εκεί; Μόνο για το χωριό έχει νόημα πάντως. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Δεν είναι "συνεγκατασταση", απλώς για κάποιο λόγο εκπέμπει με άλλο eNb. Το ίδιο γίνεται και στην Ηγουμενίτσα με τα eNb 10734 και 16371 (που είναι ο ίδιος ιστός ουσιαστικά), αλλά στην Ηγουμενίτσα γίνεται και στην Νόβα και στη VF.Πάντως το ότι πιάνει και στα Γιάννενα δε νομίζω ότι έχει σκοπό να καλύψει μόνο το χωριό των Λιγγιαδων, το οποίο έτσι και αλλιώς έχει κάλυψη και από τις κεραίες της πόλης.Η n78 σου ερχόταν από τον ΟΤΕ. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Δεν είναι "συνεγκατασταση", απλώς για κάποιο λόγο εκπέμπει με άλλο eNb. Το ίδιο γίνεται και στην Ηγουμενίτσα με τα eNb 10734 και 16371 (που είναι ο ίδιος ιστός ουσιαστικά), αλλά στην Ηγουμενίτσα γίνεται και στην Νόβα και στη VF.Ναι κατάλαβα τι λες. Δεν πρέπει να φαίνεται στο Cellmaper στον ίδιο ιστό; Ή δίπλα τουλάχιστον, γιατί έχει μια απόσταση είδα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Ναι κατάλαβα τι λες. Δεν πρέπει να φαίνεται στο Cellmaper στον ίδιο ιστό; Ή δίπλα τουλάχιστον, γιατί έχει μια απόσταση είδα. Το έβαλα πρόχειρα, θα το φτιάξω τώρα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Δεν είναι "συνεγκατασταση", απλώς για κάποιο λόγο εκπέμπει με άλλο eNb. Το ίδιο γίνεται και στην Ηγουμενίτσα με τα eNb 10734 και 16371 (που είναι ο ίδιος ιστός ουσιαστικά), αλλά στην Ηγουμενίτσα γίνεται και στην Νόβα και στη VF.Πάντως το ότι πιάνει και στα Γιάννενα δε νομίζω ότι έχει σκοπό να καλύψει μόνο το χωριό των Λιγγιαδων, το οποίο έτσι και αλλιώς έχει κάλυψη και από τις κεραίες της πόλης.Η n78 σου ερχόταν από τον ΟΤΕ. Να πιανα και στο σπίτι Ν78 καλά θα ήταν. Μόνο Ν1 πάνω και δεν έχει τέτοιες ταχύτητες. Κάποια στιγμή μου έβγαλε κι αυτήν το Netmonster την 899. Αυτή που πέφτει;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου (edited) 21 minutes ago, katsiletra said: Να πιανα και στο σπίτι Ν78 καλά θα ήταν. Μόνο Ν1 πάνω και δεν έχει τέτοιες ταχύτητες. Γύρω από τη μακρυγιαννη πιάνει, ειδικά αν είσαι σε ψηλό όροφο γαζώνει. Στο σπίτι μου πιάνει και δε χάνεται, είναι Τούρμπο. Εσυ που μένεις πιο κατω στους αμπελοκηπους απ οτι εγώ δύσκολο να πιάσεις. Edited 14 Ιανουαρίου by panos.k2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Γύρω από τη μακρυγιαννη πιάνει, ειδικά αν είσαι σε ψηλό όροφο γαζώνει. Στο σπίτι μου πιάνει και δε χάνεται, είναι Τούρμπο. Εσυ που μένεις πιο κατω στους αμπελοκηπους απ οτι εγώ δύσκολο να πιάσεις. Εκεί μου την έβγαλε όταν πέρασα τις κεραίες πιο πάνω. Στο Cellmaper δεν τη βρήκα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου (edited) 20 minutes ago, katsiletra said: Εκεί μου την έβγαλε όταν πέρασα τις κεραίες πιο πάνω. Στο Cellmaper δεν τη βρήκα. Η 899 (δεν ειδα πριν την ερώτηση σου) είναι στην πεδινη μέσα Edited 14 Ιανουαρίου by panos.k2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, georgeavl3 said: 1 ώρα πριν, katsiletra said: Ναι κατάλαβα τι λες. Δεν πρέπει να φαίνεται στο Cellmaper στον ίδιο ιστό; Ή δίπλα τουλάχιστον, γιατί έχει μια απόσταση είδα. Το έβαλα πρόχειρα, θα το φτιάξω τώρα Έβαλες και τους ιστούς της Cosmote και Nova, εκτός της Vodafone στο Cellmaper. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Ναι, της Nova και Vf μόνο βασικά. Της Cosmote υπήρχαν ήδη. Δεν ξέρω αν έχω κάνει κανένα λάθος. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 1 minute ago, georgeavl3 said: Ναι, της Nova και Vf μόνο βασικά. Της Cosmote υπήρχαν ήδη. Δεν ξέρω αν έχω κάνει κανένα λάθος. H πρώτη φώτο Vodafone, η δεύτερη φώτο είναι της Cosmote, η τρίτη Nova. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Α για φωτογραφίες των κεραιών λες εσύ; Δεν τα έχω βάλει εγώ αυτά. Γενικά δεν ασχολούμαι με το να ανεβάζω εικόνες στο Cellmapper, μόνο να βάζω τους σταθμούς στη σωστή θέση. Τώρα που το λες, θα το κοιτάξω και αυτό μιας και έχουμε φωτογραφίες. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 2 minutes ago, georgeavl3 said: Α για φωτογραφίες των κεραιών λες εσύ; Δεν τα έχω βάλει εγώ αυτά. Γενικά δεν ασχολούμαι με το να ανεβάζω εικόνες στο Cellmapper, μόνο να βάζω τους σταθμούς στη σωστή θέση. Τώρα που το λες, θα το κοιτάξω και αυτό μιας και έχουμε φωτογραφίες. Κάποιος τις ανέβασε και στο Cellmaper. Εντωμεταξύ η 2786 που είναι στα διόδια Τερόβου στην Ιόνια, πρέπει να έχει λάθος θέση. Είναι και μια πάνω σε μια ράχη, μετά το σταθμό διοδίων προς Αθήνα και κάποιος πρέπει να την έχει σβήσει από το Cellmaper, γιατί δεν την εμφανίζει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 29 minutes ago, katsiletra said: Κάποιος τις ανέβασε και στο Cellmaper. Εντωμεταξύ η 2786 που είναι στα διόδια Τερόβου στην Ιόνια, πρέπει να έχει λάθος θέση. Είναι και μια πάνω σε μια ράχη, μετά το σταθμό διοδίων προς Αθήνα και κάποιος πρέπει να την έχει σβήσει από το Cellmaper, γιατί δεν την εμφανίζει. Δίπλα στην αερογέφυρα στο τέρμα της ανηφόρας μετά τα διόδια. 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Δίπλα στην αερογέφυρα στο τέρμα της ανηφόρας μετά τα διόδια.Ναι γι αυτήν λέω. Αυτή έδινε 5G και για κάποιο λόγο δεν εκπέμπει τώρα και δεν υπάρχει και στο Cellmaper. Εκπέμπει μόνο η 2786, κι έχει μόνο 4G+. Νομίζω πως δεν έχει περαστεί στη σωστή θέση. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου (edited) Όταν περασα τελευταία φορά, ειδα κεραια ακριβώς σε αυτό το σημείο. Νέα ειναι, δεν την είχα ξαναδεί. Λογικά για αυτή λέτε. Είναι πυλωνας(κοκκινος-ασπρος) και εκπέμπουν οι συνεργάτιδες Edited 14 Ιανουαρίου by panos.k2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 2 minutes ago, panos.k2 said: Όταν περασα τελευταία φορά, ειδα κεραια ακριβώς σε αυτό το σημείο. Νέα ειναι, δεν την είχα ξαναδεί. Είναι πυλωνας(κοκκινος-ασπρος) και εκπέμπουν οι συνεργάτιδες Έτσι ακριβώς. Ο (σχετικά) κοντός κόκκινος ιστός. 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 1 minute ago, memoriesradio said: Έτσι ακριβώς. Ο (σχετικά) κοντός κόκκινος ιστός. Με τα κάτασπρα πανελς που βλέπουν καρφί τον δρόμο του ρεύματος της ανόδου(που οδηγεί προς ιωαννινα δηλαδή) 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 3 minutes ago, panos.k2 said: Με τα κάτασπρα πανελς που βλέπουν καρφί τον δρόμο του ρεύματος της ανόδου(που οδηγεί προς ιωαννινα δηλαδή) Και με τα μαύρα καλώδια, και τις ασημί βίδες. 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Έχει περαστεί λάθος στο Cellmaper. Είναι περασμένη δίπλα από το κτήριο του σταθμού διοδίων, αλλά είναι πιο κάτω. Εγώ λέω για έναν ιστό που είναι στο ρεύμα προς Αθήνα μετά τις τουαλέτες πάνω στην ράχη δεξιά. Από εκεί είχε 5G και τώρα είναι κλειστό. Όπως επίσης δεν φαίνεται στο Cellmaper η κεραία. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 5 minutes ago, katsiletra said: Έχει περαστεί λάθος στο Cellmaper. Είναι περασμένη δίπλα από το κτήριο του σταθμού διοδίων, αλλά είναι πιο κάτω. Εγώ λέω για έναν ιστό που είναι στο ρεύμα προς Αθήνα μετά τις τουαλέτες πάνω στην ράχη δεξιά. Από εκεί είχε 5G και τώρα είναι κλειστό. Όπως επίσης δεν φαίνεται στο Cellmaper η κεραία. Για τον ίδιο σταθμό λέμε. Μάλλον δηλαδή, γιατί σ' αυτή την ζωή, τίποτα δεν είναι σίγουρο... 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου (edited) 12 minutes ago, memoriesradio said: Και με τα μαύρα καλώδια, και τις ασημί βίδες. Πιλότος είσαι😂 Άσε εμας να παλεύουμε με τη μυωπια… 12 minutes ago, katsiletra said: Έχει περαστεί λάθος στο Cellmaper. Είναι περασμένη δίπλα από το κτήριο του σταθμού διοδίων, αλλά είναι πιο κάτω. Εγώ λέω για έναν ιστό που είναι στο ρεύμα προς Αθήνα μετά τις τουαλέτες πάνω στην ράχη δεξιά. Από εκεί είχε 5G και τώρα είναι κλειστό. Όπως επίσης δεν φαίνεται στο Cellmaper η κεραία. Αν μιλάμε για το κομμάτι Γιάννενα-Φιλιππιάδα λέμε για τον ίδιο σταθμο, ο μόνος με 5G στην Ιονία στο κομμάτι αυτο Τωρα αυτό για αυτό που λες δεν ξερω να απαντήσω. Ίσως επειδή είναι νέος σταθμός τον προσαρμόζουν. Edited 14 Ιανουαρίου by panos.k2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Αν μιλάμε για το κομμάτι Γιάννενα-Φιλιππιάδα λέμε για τον ίδιο σταθμο, ο μόνος με 5G στην Ιονία μέχρι την αρτα. Τωρα αυτό για αυτό που λες δεν ξερω να απαντήσω. Ίσως επειδή είναι νέος σταθμός τον προσαρμόζουν. Μάλλον αυτή θα ναι, απλώς έχει περαστεί λάθος. 5G είναι κλειστό εδώ και κάνα δύο βδομάδες. Περνάω συχνά και δεν έχει τώρα. Άσχετο αλλά είχα κάτι χρόνια να πάω στη Σβούρα στους Λιγκιάδες. Ευτυχώς δεν πήγα για τσίπουρα εκεί θα μουν ακόμα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts