marios239 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 2 minutes ago, elkons said: Στις άδειες μόνο η Cosmote έχει Ν78 Vodafone Nova δεν έχει Ν78 ούτε έχουν άδεια για να μπει δυστυχώς, μπουκωμένη πολύ φαίνεται. Εκεί θυμάμαι έχει 3 κεραίες 1 Cosmote 1 Vodafone 1 WIND (NOVA) Ή 1 Cosmote και 1 συνεγκατασταση vf nova; και 3ος ιστός δεν ξέρω @MIKU Γι' αυτή την άδεια δε μιλάμε; https://myphone.gr/forum/topic/6210/?do=findComment&comment=7356093 4 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Εγώ μπήκα μέσω διαύγεια δεν ξέρω άμα δεν έχουν αλλάξει τα έγγραφα θα δω και στο keraies μετά 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου (edited) 29 minutes ago, elkons said: Εγώ μπήκα μέσω διαύγεια δεν ξέρω άμα δεν έχουν αλλάξει τα έγγραφα θα δω και στο keraies μετά Αα οκ. Οι δηλώσεις ΔΤΚΚ (τροποποιήσεις χωρίς απαίτηση νέας άδειας) δεν ανεβαίνουν/φαίνονται στο διαύγεια. Άρα η άδεια που βρήκες είναι πιο παλιά. Edited 18 Μαρτίου by marios239 5 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Just now, marios239 said: Αα οκ. Οι δηλώσεις ΔΤΚΚ (τροποποιήσεις χωρίς απαίτηση νέας άδειας) δε ανεβαίνουν/φαίνονται στο διαύγεια. Άρα η άδεια που βρήκες είναι πιο παλιά. Κάποιες ανεβαίνουν κάποιες όχι νομίζω, αναλόγως 😏 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Στο keraies πράγματι φαίνεται Μακάρι με το καλό να ξεμπουκώσει 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Just now, johnny_htc said: Κάποιες ανεβαίνουν κάποιες όχι νομίζω, αναλόγως 😏 Απ' ότι έχω παρατηρήσει, αν βγάλουν νέα Άδεια κατασκευής κεραίας για την τροποποίηση ανεβαίνει στο Διαύγεια. Αν είναι ΔΤΚΚ δεν ανεβαίνει. Δεν είμαι σίγουρος μόνο ποια είναι η διαφορά μεταξύ δτκκ και κανονικής τροποποίησης. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Just now, marios239 said: Απ' ότι έχω παρατηρήσει, αν βγάλουν νέα Άδεια κατασκευής κεραίας για την τροποποίηση ανεβαίνει στο Διαύγεια. Αν είναι ΔΤΚΚ δεν ανεβαίνει. Δεν είμαι σίγουρος μόνο ποια είναι η διαφορά μεταξύ δτκκ και κανονικής τροποποίησης. Παίζει να έχεις και δίκιο όντως. Ίσως παλιότερα ανέβαζαν τα πάντα στο διαύγεια και κάποια στιγμή σταμάτησαν γιατί άρχισε να γίνεται χαμός; Ποιος ξέρει. Αλλά και γω πολλές φορές έχω παρατηρήσει τελευταία να ανακαλύπτω κεραίες που έχουν τροποποίηση την άδεια και δεν έχει αναρτηθεί 😏 Ίσως η διαφορά να είναι ότι αλλάζουν ιστό στην ΔΤΚΚ, αλλάζουν θέση της κεραίας άραγε στην ταράτσα ας πούμε; Αλλαγή τοπογραφικου μάλλον και να απαιτεί έγγραφα από κάθε αρμόδια υπηρεσία εκ νέου. Δηλαδή μάλλον αν μπλέκουν και άλλον δημόσιο φορέα, να πρέπει να το αναρτούν στο διαύγεια, κάτι τέτοιο θα είναι 😏 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 2 ώρες πριν, elkons said: Στις άδειες μόνο η Cosmote έχει Ν78 Vodafone Nova δεν έχει Ν78 ούτε έχουν άδεια για να μπει δυστυχώς, μπουκωμένη πολύ φαίνεται. Εκεί θυμάμαι έχει 3 κεραίες 1 Cosmote 1 Vodafone 1 WIND (NOVA) Ή 1 Cosmote και 1 συνεγκατασταση vf nova; και 3ος ιστός δεν ξέρω @MIKU Cosmote μόνη της, ο πύργος της WIND κατέβηκε. 2 ώρες πριν, marios239 said: Βλέπω χρειάζεται επειγόντως η n78 💀 Που να δεις το καλοκαίρι με γεμάτες τις παραλίες και τα εξοχικά... Το Πάσχα θα ανεβάσω μέτρηση να κλάψετε. 7 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 6 minutes ago, MIKU said: Cosmote μόνη της, ο πύργος της WIND κατέβηκε. Που να δεις το καλοκαίρι με γεμάτες τις παραλίες και τα εξοχικά... Το Πάσχα θα ανεβάσω μέτρηση να κλάψετε. Μέχρι το Πάσχα ίσως βάλουν τη Ν78 μιας και έχουν βγάλει άδεια.. Θα δείξει έχουμε εσένα να μας ενημερώσεις ούτως ή άλλως 😝 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου https://epirusgate.gr/diamartyria-gia-tin-egkatastasi-keraion-kinitis-tilefonias-stin-preveza-kalesma-tou-nt-adedy-stis-17-martiou/ Ελλάδα - 2.0 1 1 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 2 minutes ago, katsiletra said: https://epirusgate.gr/diamartyria-gia-tin-egkatastasi-keraion-kinitis-tilefonias-stin-preveza-kalesma-tou-nt-adedy-stis-17-martiou/ Ελλάδα - 2.0 Ναι τώρα που έφτιαξαν τη Πρέβεζα λίγο να τη ξανά χαλάσουν σε κάλυψη και ταχύτητα 💀 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Τετάρτη στις 02:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:25 μμ Γυμναστήριο alterlife Μελισσίων, εξωτερικός χώρος, ακριβώς κάτω από την κεραία της Vodafone. 11 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τετάρτη στις 02:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:29 μμ 3 minutes ago, MIKU said: Γυμναστήριο alterlife Μελισσίων, εξωτερικός χώρος, ακριβώς κάτω από την κεραία της Vodafone. Επιτέλους το έφτιαξαν εκεί δηλαδή 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Τετάρτη στις 02:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:54 μμ 24 minutes ago, johnny_htc said: Επιτέλους το έφτιαξαν εκεί δηλαδή Ναι, είχε περίπου 150, αν θυμάμαι καλά. Καιρός ήταν. Να δούμε αν θα βελτιωθεί το δίκτυο στην περιοχή, που πάσχει. 7 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Τετάρτη στις 03:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 03:57 μμ Καλλικράτεια 13 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Παρασκευή στις 02:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:24 μμ (edited) Θεσσαλονίκη - Αγίου Δημητρίου (Ideal άρτο ζαχαροπλαστείο) Πλατεία Ναυαρίνου Στον κάθετο από Εγνατία μέχρι Τσιμισκή, ~100Mbps+. Ναυαρίνου με Σβώλου 600Mbps+. Μέσα στην πλατεία (καφέ Ενοχές), κλάφτα Χαράλαμπε (δλδ εγώ). Edited Παρασκευή στις 05:01 μμ by memoriesradio 10 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Σάββατο στις 10:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:09 πμ (edited) Άργησα λίγο αλλά σας ανεβάζω μετρήσεις από την Σίντρα και την Λισαβόνα. Σίντρα(μισή ώρα περίπου έξω από την Λισαβόνα) Πρώτη μου μέτρηση στο κέντρο της Λισσαβόνας Ντα λουζ(γήπεδο Μπενφίκα) Πριν το ματς και στο μουσείο είχε τέτοιες ταχύτητες Κατά την διάρκεια του αγώνα Κέντρο πρωτεύουσας με θέα το ποτάμι και τον Ατλαντικό Ωκεανό Ουμπέρτο Ντελγκάντο το αεροδρόμιο της Λισσαβόνας Δώρο για τους φίλους φωτογραφίες Edited Σάββατο στις 10:10 πμ by aektzhs 1 15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Σάββατο στις 04:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:17 μμ Ταβέρνα Παγασητικός, παραλία καλών νερών. Και κάποια nm καθώς περπατούσα: Στην εκκλησία Ανάμεσα στον 1ο και 2ο παράλληλο πάνω απ' την παραλία Σε μεγάλη αλάνα (δημοτικό πάρκινγκ) Στο πίσω μέρος της αυλής που πάντα με πετούσε σε edge Στο μπαλκόνι που επίσης είχε συνήθως edge Εσωτερικός χώρος, στο μπάνιο που με έβγαζε 7/10 φορές εκτός δικτύου Όταν είναι άδειο το δίκτυο, κάτι γίνεται πλέον. Το καλοκαίρι θέλω να δω πόσο edge θα πέφτει, ακόμα κι έξω. (αυτό το quote έχει μείνει εδώ και σε mobile δε μπορώ να το βγάλω) On 21/3/2025 at 3:09 ΜΜ, georgebad said: 8 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 04:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:23 μμ 4 minutes ago, marios239 said: Ταβέρνα Παγασητικός, παραλία καλών νερών. Και κάποια nm καθώς περπατούσα: Στην εκκλησία Ανάμεσα στον 1ο και 2ο παράλληλο πάνω απ' την παραλία Σε μεγάλη αλάνα (δημοτικό πάρκινγκ) Στο πίσω μέρος της αυλής που πάντα με πετούσε σε edge Στο μπαλκόνι που επίσης είχε συνήθως edge Εσωτερικός χώρος, στο μπάνιο που με έβγαζε 7/10 φορές εκτός δικτύου Όταν είναι άδειο το δίκτυο, κάτι γίνεται πλέον. Το καλοκαίρι θέλω να δω πόσο edge θα πέφτει, ακόμα κι έξω. (αυτό το quote έχει μείνει εδώ και σε mobile δε μπορώ να το βγάλω) Συγνώμη όταν εχει κίνηση κλείνει cells και όταν δεν έχει ανοίγει; τι κάνουν οι τύποι 😅 Κάτι εχει αλλάξει η Vodafone από χτες στα -124dBm δεν πετάει Ε πάντως. Καλό αυτό. Η κοντ μέχρι-139dBm κλασικά . 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Σάββατο στις 04:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:33 μμ 1 minute ago, elkons said: Συγνώμη όταν εχει κίνηση κλείνει cells και όταν δεν έχει ανοίγει; τι κάνουν οι τύποι 😅 Όχι, απλά τώρα δεν έχει κόσμο το δίκτυο, έχει λιγότερες παρεμβολές, και συνδέει πιο εύκολα σε 4g. Το καλοκαίρι που έχει κόσμο, έχει περισσότερη κίνηση, περισσότερες παρεμβολές από άλλους συνδρομητές. Συνολικά έχει χειρότερη ποιότητα σήματος και μιας και το σήμα είναι ήδη οριακό πετάει σε edge. Θα δούμε πως θα πάει φέτος βέβαια. 7 minutes ago, elkons said: Κάτι εχει αλλάξει η Vodafone από χτες στα -124dBm δεν πετάει Ε πάντως. Καλό αυτό. Κρατάει πολύ το 4g και αν τυχόν πέσει σε 2g γυρνάει εύκολα πάλι σε 4g. Η κοντ από 4g με πάει κατευθείαν εκτός δικτύου. Δε περνάει καν από 2g. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 04:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:39 μμ Εάν είσαι 4G -139dBm τι να πιάνει το EDGE 😅 γιαυτό λογικά πάει εκτός δικτύου. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Σάββατο στις 05:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:01 μμ 37 minutes ago, elkons said: Συγνώμη όταν εχει κίνηση κλείνει cells και όταν δεν έχει ανοίγει; τι κάνουν οι τύποι 😅 Κάτι εχει αλλάξει η Vodafone από χτες στα -124dBm δεν πετάει Ε πάντως. Καλό αυτό. Η κοντ μέχρι-139dBm κλασικά . αναΚΟΝΤα ονλυ 🤣 1 1 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Κυριακή στις 06:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:59 μμ (edited) Θεσσαλονίκη - Κοκκινόχωρι (Βασ. Καρράς) - Δράμα Στον Βασιλακη όλα κομπλέ. Στην Δράμα μέτρια πράγματα όπως και στην διαδρομή από Αμφίπολη. Όλα ανεβασμένα σε nPerf & CellMapper (CellMapper ΔΕΝ κατέγραψε τίποτα, όσο είναι παρέα με το nPerf). Edited Κυριακή στις 11:58 μμ by memoriesradio 10 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 07:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:02 μμ 1 minute ago, memoriesradio said: Δε πιστεύω να τη βγάλεις μόνο με ψωμί έτσι; 😋 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Κυριακή στις 07:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:24 μμ 22 minutes ago, elkons said: Δε πιστεύω να τη βγάλεις μόνο με ψωμί έτσι; 😋 4 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts