memoriesradio Δημ. Χθες στς 02:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:20 μμ Παναγία Σουμελά 200+ Ν1 Πιροσκί με ελληνικό καφεδάκι δίπλα... 12 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Χθες στς 02:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:29 μμ On 15/3/2025 at 2:20 ΜΜ, memoriesradio said: Παναγία Σουμελά 200+ Ν1 Πιροσκί με ελληνικό καφεδάκι δίπλα... Expand 200; 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Χθες στς 02:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:31 μμ Ν. Δημητριάδα Βόλου. Περιμένουμε ακόμα τη ρύθμιση της n78. Καλά Νερά Πηλίου, παραλιακά σε ταβέρνα. 7 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 02:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:32 μμ On 15/3/2025 at 2:31 ΜΜ, marios239 said: Ν. Δημητριάδα Βόλου. Περιμένουμε ακόμα τη ρύθμιση της n78. Καλά Νερά Πηλίου, παραλιακά σε ταβέρνα. Expand Θα μιλήσω σήμερα με τη Vodafone για ένα τηλ μιας φίλης θέλεις να τους αναφέρω και για τη κεραία εκεί; 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Χθες στς 02:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:36 μμ On 15/3/2025 at 2:32 ΜΜ, elkons said: Θα μιλήσω σήμερα με τη Vodafone για ένα τηλ μιας φίλης θέλεις να τους αναφέρω και για τη κεραία εκεί; Expand Φαντάζομαι θα το φτιάξουν όταν περάσουν απο Μαγνησία για ενεργοποίηση συχνοτήτων. Αν έχεις χρόνο πες τους μήπως μπορούν να κάνουν κάτι απομακρυσμένα. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 02:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:40 μμ On 15/3/2025 at 2:36 ΜΜ, marios239 said: Φαντάζομαι θα το φτιάξουν όταν περάσουν απο Μαγνησία για ενεργοποίηση συχνοτήτων. Αν έχεις χρόνο πες τους μήπως μπορούν να κάνουν κάτι απομακρυσμένα. Expand Έγινε, στέλνω προσωπικό μήνυμα για περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη κεραία. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν On 15/3/2025 at 2:29 ΜΜ, p_k said: 200; Expand Mbps... 2 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Vodafone εγγύηση Εαν δεν είναι μπουκωμένη στο LTE και δεν έχει Ν78 είναι πολύ καλή με Ν1 Γενικά άμα αυξηθεί η χωρητικότητα θα είναι μια χαρά η Vodafone δεν θέλει και πολλά 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 23 ώρες πριν, memoriesradio said: Mbps... Expand Έτσι πες 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Γιατί Gbps περίμενες ; 😃 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Καλά Νερά, στην αυλή του σπιτιού απ' την πλευρά που κοιτάει προς Πήλιο. Απ' την άλλη πλευρά έχει ένα ωραιότατο edge. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν (edited) Ακόμα 1Gbps + (εκτός από την διασταύρωση με εθνική στον Άγιο Στέφανο) δεν έχω δει κάπου αλλού, για να νταλκαδιαστώ με το modem. Πείτε μου εγγυημένα σημείο να περάσω... Edited 16 ώρες πριν by memoriesradio 8 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν On 15/3/2025 at 2:20 ΜΜ, memoriesradio said: Παναγία Σουμελά 200+ Ν1 Πιροσκί με ελληνικό καφεδάκι δίπλα... Expand Άρχοντας είσαι 😊 6 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 20 ώρες πριν, memoriesradio said: Ακόμα 1Gbps + (εκτός από την διασταύρωση με εθνική στον Άγιο Στέφανο) δεν έχω δει κάπου αλλού, για να νταλκαδιαστώ με το modem. Πείτε μου εγγυημένα σημείο να περάσω... Expand Με επιφύλαξη, αν σε βγάλει από δω κάποια στιγμή, πλατεία Αγίας Φωτεινής, Νέα Σμύρνη. Από τις πρώτες υλοποιήσεις Ν78 για την κυρά βοντα. Αν όχι 1000αρι, το 800-900αρι το θυμάμαι μπορώ να σου πω😏. Έλα καλημερεες 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) Παιδιά τελευταία έχω διακοπές στο ίντερνετ με αναμμένο το 5g κανονικά. Διαρκούν από ελάχιστα δευτερόλεπτα έως λεπτό περίπου. Παρατηρήσατε κάτι ανάλογο; Δεν έγινε σε μία περιοχή αλλά σε δύο διαφορετικές. ΥΓ Δεν γίνεται και όλη την ώρα.. μιλάμε για 2-3 φορές μέσα σε 3 μέρες. Edited 8 ώρες πριν by cu2goup 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 8 ώρες πριν, cu2goup said: Παιδιά τελευταία έχω διακοπές στο ίντερνετ με αναμμένο το 5g κανονικά. Διαρκούν από ελάχιστα δευτερόλεπτα έως λεπτό περίπου. Παρατηρήσατε κάτι ανάλογο; Δεν έγινε σε μία περιοχή αλλά σε δύο διαφορετικές. ΥΓ Δεν γίνεται και όλη την ώρα.. μιλάμε για 2-3 φορές μέσα σε 3 μέρες. Expand Εγώ το παθαίνω συνέχεια με το Redmi Note 12 Pro 5G και με τους 3 παρόχους. Χ για λίγα δευτερόλεπτα ενώ υπάρχει σήμα και επανέρχεται αμέσως. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν (edited) 7 ώρες πριν, elkons said: Εγώ το παθαίνω συνέχεια με το Redmi Note 12 Pro 5G και με τους 3 παρόχους. Χ για λίγα δευτερόλεπτα ενώ υπάρχει σήμα και επανέρχεται αμέσως. Expand Σοβαρά μιλάς;; Το ίδιο έχω κι εγώ!! Πωωωω την πατήσαμε. Θα είναι λόγω του τελευταίου update. Edited 7 ώρες πριν by cu2goup 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 7 ώρες πριν, cu2goup said: Σοβαρά μιλάς;; Το ίδιο έχω κι εγώ!! Πωωωω την πατήσαμε. Θα είναι λόγω του τελευταίου update. Expand Ίσως το διορθώσουν με Hyperos 2.0 τι να πω.. Εμένα γίνεται από το καλοκαίρι έχω κάνει όλα τα update αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 7 ώρες πριν, elkons said: Ίσως το διορθώσουν με Hyperos 2.0 τι να πω.. Εμένα γίνεται από το καλοκαίρι έχω κάνει όλα τα update αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι. Expand Εγώ πάντως τελευταία το παρατήρησα επειδή μου γράφει κάτω στο FB ότι είμαι offline. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 7 ώρες πριν, cu2goup said: Εγώ πάντως τελευταία το παρατήρησα επειδή μου γράφει κάτω στο FB ότι είμαι offline. Expand Εγώ το χω παρατηρήσει πολλές φορές Πρώτα έχει Χ (Καμία υπηρεσία) μετά μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης και μετά ξανά μπαίνει στον πάροχο Ενώ υπάρχει σήμα το κάνει χωρίς λόγο. Και εν ώρα κλήσης μου έχει τύχει 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Μάγκες και μέσα σε συγγενικό πρόσωπο με βοντα και Xiaomi, τα ίδια, έκανε διακοπές ή κλήση, ενώ εκεί που είναι έχω τσεκάρει, έχει στρώσει (παλιότερα ήταν δράμα..). Δίπλα άλλο τηλέφωνο πάλι βοντα, αλλά Huawei, αστέρι η κλήση. Τι να πω.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 7 ώρες πριν, elkons said: Εγώ το χω παρατηρήσει πολλές φορές Πρώτα έχει Χ (Καμία υπηρεσία) μετά μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης και μετά ξανά μπαίνει στον πάροχο Ενώ υπάρχει σήμα το κάνει χωρίς λόγο. Και εν ώρα κλήσης μου έχει τύχει Expand Εμένα Χ δεν μου κάνει καθόλου. Τα δείχνει όλα κανονικά απλώς δεν έχω ίντερνετ. Αυτό το είχα ξαναπάθει αλλά εκεί έφταιγε ξεκάθαρα το δίκτυο σε τουριστικό μέρος για πολλές ώρες. Και φυσικά όχι μόνο στο δικό μου κινητό. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Εμένα και με Cosmote και με Nova θα το δείξει το Χ για δευτερόλεπτα Και στο fb ένας το χε αναφέρει https://m.facebook.com/groups/1682146585145973/posts/7656596807700891/ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν On 14/3/2025 at 9:40 ΠΜ, mixtri said: Δεν καταλαβαίνω γιατί σε ζαλίζουν. Όσοι έχουν παράπονα μιλάνε απευθείας με τις εταιρείες; Δεν καταλαβαίνω κάτι ίσως. Expand Όταν τους έχεις πελάτες και φίλους και έχουν πάρει 100 φορές στην τεχνική και δε βγάζουν άκρη ψάχνουν κάπου να τα πουν.... Τους είπα αλλάζω αντικείμενο θα γίνω αγρότης αρωματικών φυτών να γλυτώσω 🤣 23 ώρες πριν, elkons said: Vodafone εγγύηση Εαν δεν είναι μπουκωμένη στο LTE και δεν έχει Ν78 είναι πολύ καλή με Ν1 Γενικά άμα αυξηθεί η χωρητικότητα θα είναι μια χαρά η Vodafone δεν θέλει και πολλά Expand Έχει πάρει πολύ λαό δεν έχει κοφτή στα unlimited και έχει θέματα μέσα και στην Αθήνα. Θέλει άμεσα αναβάθμιση σε κάποιους σταθμούς. Πάντως κάνοντας upload σε server Ελλάδα και εξωτερικού η βονταφον παραμένει αυτή που ανεβάζει πιο γρήγορα από όλες παρόλο που στις άλλες στα speedtest δίνουν περισσότερα γκάζια. 3 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 5 ώρες πριν, cmvr said: Όταν τους έχεις πελάτες και φίλους και έχουν πάρει 100 φορές στην τεχνική και δε βγάζουν άκρη ψάχνουν κάπου να τα πουν.... Τους είπα αλλάζω αντικείμενο θα γίνω αγρότης αρωματικών φυτών να γλυτώσω 🤣 Expand Θα ανοίξεις και μαντείο να δίνεις χρησμούς που δουλεύει και που όχι η καθεμια εταιρεία; 🤣🤣🤣 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts