elkons Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Συνεγκατασταση σε οτετζήδικο κτήριο πρώτη φορά ! Άμα είχαμε συμφωνία αντί vf nova συμφωνία Cosmote Nova θα έπιαναν σχεδόν παντού 😄 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 6 ώρες πριν, marios239 said: Για κάποιο λόγο η vf έχει αφήσει 2 σημαντικές κεραίες στη Μαγνησία ακόμα σε 4g. Την 376 που ανέφερες, και την 158 στο κέντρο του Βόλου. Ίσως έχουν κάποιο θέμα με ιδιοκτήτες; Ποιός ξέρει. Η vf όντως στη Ν. Αγχίαλο έχει μόνο την 1992. Η nova αν θυμάμαι καλά έχει και μια συνεγκατάσταση σε κτήριο ΟΤΕ προς τα εκεί που ίσως δε μπορεί να πατήσει η vf. Δεν έχουν πρόβλημα με τον εναν τουλάχιστον ιδιοκτήτη γιατί σε συνεγκατάσταση η νοβα την έχει αναβαθμίσει. 12 ώρες πριν, Arinos said: Δεν ξέρουμε ποιος το είδε αλλά εννοεί ότι η τελευταία καταγραφή ήταν στις 6/1. Μπορείς να δεις και ανά cell πότε καταγράφηκε το τελευταίο αν πατήσεις πάνω του ή αν κατέβεις παρακάτω στις πληροφορίες της κεραίας. Ναι, λάθος διατύπωση, αν γίνεται από τεχνικούς της vf εννοώ. 6 ώρες πριν, elkons said: Συνεγκατασταση σε οτετζήδικο κτήριο πρώτη φορά ! Άμα είχαμε συμφωνία αντί vf nova συμφωνία Cosmote Nova θα έπιαναν σχεδόν παντού 😄 Χρειάζονται κεραίες, ας είναι 4G και 3G. Αρκεί να υπάρχει σήμα πρωτίστως γιατί με μία γραμμή σήμα δε γίνεται. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 12 minutes ago, hercoulis said: Δεν έχουν πρόβλημα με τον εναν τουλάχιστον ιδιοκτήτη γιατί σε συνεγκατάσταση η νοβα την έχει αναβαθμίσει. Στον Αλμυρό δεν είναι συνεγκατάσταση! Ο καθένας έχει τη δική του κεραία, εξου και τα διαφορετικά enb. 14 minutes ago, hercoulis said: Ναι, λάθος διατύπωση, αν γίνεται από τεχνικούς της vf εννοώ. Θεωρητικά στο cellmapper συμμετέχει όποιος θέλει. Τώρα, τεχνικοί δε νομίζω. Λογικά έχουν δικά τους εργαλεία για τη συλλογή δεδομένων. 3 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Η Θερμοπυλών 27 δε λειτουργεί, λόγω αδειοδοτησης. Την έχουνε ανοίξει την καμινάδα. Τώρα σ ένα μαύρο καζάνι είναι και οι 2. Το πρόσεξα και αυτό που λες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 40 minutes ago, hercoulis said: Η Θερμοπυλών 27 δε λειτουργεί, λόγω αδειοδοτησης. Την έχουνε ανοίξει την καμινάδα. Τώρα σ ένα μαύρο καζάνι είναι και οι 2. Το πρόσεξα και αυτό που λες. Αυτό δεν το ήξερα. Τότε ίσως περιμένουν κάποια άδεια για να τις ενοποιήσουν. 3 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 13 ώρες πριν, babis3g said: ΑΝ κάποιος ξέρει, γιά να καταλάβω, εδω η φωτό δείχνει 2 μπάντες...4G 1800 & 5G 2100 ... δηλαδή είναι κλειδωμένο & στις 2 πού δουλεύουν σε συνδυασμό το 5G ... ή απλά δείχνει τι δυνατότητες υπάρχουν από την πάροχο ? & είτε είναι κλειδωμένο στην μία ή στην άλλη εναλλαγή ? ευχαριστώ Αν και δεν είμαι ο πιό κατάλληλος εδώ να σου απαντήσει γενικά όταν βλέπεις 5G NSA σημαίνει non-standalone δηλαδή το 5G δεν είναι αυτόνομο αλλά πατάει "πάνω", δηλαδή χρησιμοποιεί τις υποδομές, από το δίκτυο 4G. Σε NSA λειτουργία βασίζονται σε δίκτυο πυρήνα 4G με την προσθήκη κόμβων πρόσβασης 5G. Οπότε στη φωτό το κινητό είναι συνδεδεμένο στην 2100 (n1) που χρησιμοποιεί τον πυρήνα της 1800 (Β3). Για πιό τεχνικές λεπτομέρειες έχει παιδιά εδώ στο myphone που γνωρίζουν πολλά περισσότερα! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 10 ώρες πριν, KrisB-free97 said: Αν και δεν είμαι ο πιό κατάλληλος εδώ να σου απαντήσει γενικά όταν βλέπεις 5G NSA σημαίνει non-standalone δηλαδή το 5G δεν είναι αυτόνομο αλλά πατάει "πάνω", δηλαδή χρησιμοποιεί τις υποδομές, από το δίκτυο 4G. Σε NSA λειτουργία βασίζονται σε δίκτυο πυρήνα 4G με την προσθήκη κόμβων πρόσβασης 5G. Οπότε στη φωτό το κινητό είναι συνδεδεμένο στην 2100 (n1) που χρησιμοποιεί τον πυρήνα της 1800 (Β3). Για πιό τεχνικές λεπτομέρειες έχει παιδιά εδώ στο myphone που γνωρίζουν πολλά περισσότερα! Μέχρι εδώ σωστά Ανάλογα τη κεραία και τις συνθήκες αν έχεις κοντά σου κεραία Ν78 και δυνατό σήμα 5G θα πάει 3500 και 4G μια ή παραπάνω μπάντες αλλά πιο υψηλές (πχ 2100,2600 ή και τις 2) αν έχεις πολύ χαμηλό σήμα (-120dBm και άνω) ίσως πάει LTE B20 (800) με 5G NSA N28 (700) ή άμα δεν είναι αναβαθμισμένη η κεραία με Ν78 θα πιάνεις κάποια άλλη μπάντα 5g με συνδυασμό LTE. Γενικά δε βασίζονται οι μπάντες Lte οι συνδυασμοί με του 5G δηλαδή τώρα η Cosmote δε παίζει να σε βάλει 800αρα lte με 5g n78 είπαμε 💩 @mixtri θα ξερει πιο καλα πιστεύω. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Η vf σκάβει για οπτική προς το ξενοδοχείο Αίγλη στο κέντρο του Βόλου, που υπάρχει το enb 158, έως τώρα b3 only. Να ελπίζω για n78; 4 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 50 minutes ago, elkons said: Μέχρι εδώ σωστά Ανάλογα τη κεραία και τις συνθήκες αν έχεις κοντά σου κεραία Ν78 και δυνατό σήμα 5G θα πάει 3500 και 4G μια ή παραπάνω μπάντες αλλά πιο υψηλές (πχ 2100,2600 ή και τις 2) αν έχεις πολύ χαμηλό σήμα (-120dBm και άνω) ίσως πάει LTE B20 (800) με 5G NSA N28 (700) ή άμα δεν είναι αναβαθμισμένη η κεραία με Ν78 θα πιάνεις κάποια άλλη μπάντα 5g με συνδυασμό LTE. Γενικά δε βασίζονται οι μπάντες Lte οι συνδυασμοί με του 5G δηλαδή τώρα η Cosmote δε παίζει να σε βάλει 800αρα lte με 5g n78 είπαμε 💩 @mixtri θα ξερει πιο καλα πιστεύω. Εξαιρετικός για να μαθαίνουμε κιόλας εμείς οι μεγαλύτεροι διαβάζοντας στο myphone.. ο φίλος babis3g εγώ B-free97 αντιλαμβάνεσαι οτι υπάρχει σιγά-σιγά αρχαιολογικό ενδιαφέρον εδώ! 😁😉 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) Και εγώ από το myphone τα έμαθα τα περισσότερα 😄 Και ευχαριστώ πολύ τα παιδιά εδώ. Edited 1 ώρα πριν by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) Κι εγώ πριν το myphone δεν ήξερα απολύτως τίποτα από δίκτυα κινητής, και τελικά έχει γίνει χόμπι μου. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου κινούν αρκετά το ενδιαφέρον οι ασύρματες τηλεπικοινωνίες. Edited 1 ώρα πριν by marios239 4 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 54 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 54 λεπτά πριν 29 minutes ago, marios239 said: Κι εγώ πριν το myphone δεν ήξερα απολύτως τίποτα από δίκτυα κινητής, και τελικά έχει γίνει χόμπι μου. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου κινούν αρκετά το ενδιαφέρον οι ασύρματες τηλεπικοινωνίες. Παίζει σπουδαίο ρόλο ας το πούμε, ότι ψάχνουμε για τα τέλεια μέρη που να μη ξεμενεις ποτέ από γρήγορο ίντερνετ και κάπου εκεί ανάβει η γκαύλα για σταθμούς, Ν78 κλπ 🤪 1 hour ago, elkons said: Και εγώ από το myphone τα έμαθα τα περισσότερα 😄 Και ευχαριστώ πολύ τα παιδιά εδώ. Παιχταράς έχεις γίνει μαν εδώ μέσα 😉😜😜😜. Άξιος 😎😜 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts