Chrischal1908 Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, marios239 said: Στάση Διαγώνιος, οδός Μητροπόλεως, Θεσσαλονίκη. Το micro είναι σχεδόν δίπλα οπότε αναμενόμενο. Είχα ξεχάσει να ποστάρω το παρακάτω: Εν έτει 2025 μη αναβαθμισμένη b20 only που καλύπτει εθνική οδό... Ίσως τέλος Μάρτη! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου Just now, Chrischal1908 said: Ίσως τέλος Μάρτη! Για να δούμε. Πέρασαν το Δεκέμβρη και αναβάθμισαν κάποιες κεραίες σε Λάρισα και Μαγνησία. Έχουν μείνει ακόμα όμως μη αναβαθμισμένες. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου Αεροδρόμιο Χανίων βλέπω ότι αναβαθμίσανε κάτι ψιλά αυτές οι ταχύτητες το καλοκαίρι σίγουρα δεν υπήρχαν 12 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, zerokill said: Αεροδρόμιο Χανίων βλέπω ότι αναβαθμίσανε κάτι ψιλά αυτές οι ταχύτητες το καλοκαίρι σίγουρα δεν υπήρχαν Κάτι ψιλά ναι όντως χάλια μαύρα σε λεω😃 Πάρε νοντ να βλέπεις 4Gbps 😏 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου Θεσσαλονίκη σήμερα το βραδάκι σε διάφορες περιοχές παρατήρησα αρκετά συχνά διάφορα σκαλώματα στο broadband με μεταπτώσεις σε 4G+ σε διάφορα σημεία μέσα στην πόλη και πριν από λίγο και σε Ε (για 1sec) με τις κεραίες δίπλα από το σπίτι. 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 35 minutes ago, memoriesradio said: Θεσσαλονίκη σήμερα το βραδάκι σε διάφορες περιοχές παρατήρησα αρκετά συχνά διάφορα σκαλώματα στο broadband με μεταπτώσεις σε 4G+ σε διάφορα σημεία μέσα στην πόλη και πριν από λίγο και σε Ε (για 1sec) με τις κεραίες δίπλα από το σπίτι. Μάλλον κάτι πειράζουν απομακροσμένα στις τοπικές κεραίες..συνήθως τέτοιες ώρες τα κάνουν αυτά για να μην επηρεάσει πολλούς συνδρομητές και το δίκτυο πάθει κοκομπλοκο. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κέντρο πάντως βλέπω καλή εικόνα. Στην Γερμανική σχολή που βλέπω από το μπαλκόνι έχει 100+ όχι φουλ σήμα εντός αλλά απροβλημάτιστα στριμ 8 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 12 ώρες πριν, elkons said: Μάλλον κάτι πειράζουν απομακροσμένα στις τοπικές κεραίες..συνήθως τέτοιες ώρες τα κάνουν αυτά για να μην επηρεάσει πολλούς συνδρομητές και το δίκτυο πάθει κοκομπλοκο. Ναι εννοείται, και εύχομαι να είναι για καλό τα update αυτά... 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου (edited) 17 ώρες πριν, zerokill said: Αεροδρόμιο Χανίων βλέπω ότι αναβαθμίσανε κάτι ψιλά αυτές οι ταχύτητες το καλοκαίρι σίγουρα δεν υπήρχαν πωπωπω ωραίο, δεν μπορούσα να μην πω κάτι, τώρα κατάλαβα τι είναι το 5G χαμηλά ping, χαμηλα latency downloads/uploads, σαν καλωδιακή γραμμή ΕDIT πάντως παρόλα αυτά είναι σαν καλωιακή σύνδεση ... εδώ με το καλώδιο χαμηλά στα latecny & ping ακόμα & σε μακρυνή 2.5 χιλ adsl γραμμή, χτεσινή δική μου μέτρηση Edited 2 Φεβρουαρίου by babis3g 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 3 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Φεβρουαρίου Πλατεία Αριστοτελους Τούμπα γήπεδο κλάψανε μανούλες στο χθεσινό μάτς. Ούτε κλήση δεν έβγαζες. μονο αν έκλεινες το 5G μπορούσες να στείλεις iMessage. 9 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Φεβρουαρίου Πόσο κόσμο θα χει στην Αριστοτέλους..😛 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 3 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Φεβρουαρίου 7 minutes ago, elkons said: Πόσο κόσμο θα χει στην Αριστοτέλους..😛 Πρωινό φραπεδακι λογικά, αν έχει και καλό καιρό 😜😜😜😎 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Φεβρουαρίου Just now, johnny_htc said: Πρωινό φραπεδακι λογικά, αν έχει και καλό καιρό 😜😜😜😎 Εδώ μέσα στη μουντάδα είμαστε πάλι συννεφιά έχει Λες να μετακομίσω Θεσσαλονίκη;..λολ 😛 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 3 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Φεβρουαρίου Δεν έχει κόσμο σίγουρα σε σχέση με μια ηλιόλουστη Κυριακή ! 5 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 3 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Φεβρουαρίου 1 minute ago, elkons said: Εδώ μέσα στη μουντάδα είμαστε πάλι συννεφιά έχει Λες να μετακομίσω Θεσσαλονίκη;..λολ 😛 Και δω Αθήνα ήλιο τώρα 😜. Μου έχει κρασαρει στο μεταξύ δύο φορές σήμερα στο άνοιγμα το site του φόρουμ, λολ. Θυμηθήκαμε τα παλιά μάλλον πριν λίγο καιρό που είχε τρελό θέμα πάλι 😅 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Φεβρουαρίου Just now, johnny_htc said: Και δω Αθήνα ήλιο τώρα 😜. Μου έχει κρασαρει στο μεταξύ δύο φορές σήμερα στο άνοιγμα το site του φόρουμ, λολ. Θυμηθήκαμε τα παλιά μάλλον πριν λίγο καιρό που είχε τρελό θέμα πάλι 😅 Εγώ δεν έχω κάποιο θέμα μια χαρά φορτώνει:) 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. Τρίτη στις 11:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:14 πμ Τις 2 μέρες που έμεινα Θεσ/κη τελικά πολύ μέτρια η Vodafone γενικότερα. Συνήθως έπαιζε διψήφια ... κέντρο Αριστοτέλους 100+- .. Παραλία Λ.Πύργο Χανθ και εκεί παν κατ 100 150 στην πολυκατοικία που έμενα ακριβώς δίπλα στο Γκαίτε στο ασανσέρ edge στο σπίτι 2-3 γραμμές 80-100. Το μετρό εξαιρετικό, το μόνο που με απογοήτευσε ήταν ότι η Πίτσα Σάκης στην Λ.Στρατού πλέον δεν υπάρχει σαν συνταγή έχει μείνει μόνο το όνομα. 8 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Τρίτη στις 11:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:21 μμ (edited) Καλησπέρα!!!!Μόλις χτες έφτασα Πορτογαλία και όπως σας είχα υποσχεθεί θα σας ανεβάσω μετρήσεις και φώτο. Να σας πω απλά ότι το δίκτυο στην Πορτογαλία είναι άπαικτο και θεωρώ ότι η τοπική Vodafone με την οποία έχω κάνει όλες τις μετρήσεις(με MEO και NOS θα σας μεταφέρω ότι μου λένε οι γνωστοί μου)είναι ακόμα πιο πάνω και από την ελληνική Cosmote. Το δίκτυο σε 5G δεν έχει πέσει κάτω από τα 200 Mbps. Γενικά όμως όλα τα δίκτυα έχουν συνεχής κάλυψη ακόμα και μέσα στο μετρό(στο Πόρτο γιατί Λισαβόνα θα κατέβω μέσα στην εβδομάδα)παρόλα αυτά υπάρχουν μέρη όπου πάει μέχρι 4G+ ακόμα και πάνω στην εθνική οδό. Πουθενά δεν έχω δει σκέτο 4G Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος Αεροδρόμιο Λισαβόνας Τυχαία μέτρηση κάπου στον εθνικό αυτοκινητόδρομο Λισαβόνα-Πόρτο Αβέιρο(καμία ώρα πριν το Πόρτο) Πόρτο στην σιδερένια γέφυρα Πολύ θετικό το γεγονός που δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το ότι η Vodafone είναι διεθνής εταιρεία,αλλά μόλις έβγαλα την λειτουργία πτήσης αμέσως με σύνδεσε με την Vodafone Πορτογαλίας,ενώ οι άλλες δύο ήθελαν κάνα πεντάλεπτο με την Cosmote αν συνδεόταν σε NOS και όχι σε MEO να χρειαζόταν επανεκκίνηση για να λειτουργήσουν τα δεδομένα Edited Τρίτη στις 11:24 μμ by aektzhs 1 13 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Τρίτη στις 11:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:48 μμ Καλά να περάσετε ωραίες φωτογραφίες βάλτε και άλλες εάν θέλετε 👌 3 3 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Τετάρτη στις 03:35 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 03:35 πμ 4 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Καλησπέρα!!!!Μόλις χτες έφτασα Πορτογαλία και όπως σας είχα υποσχεθεί θα σας ανεβάσω μετρήσεις και φώτο. Να σας πω απλά ότι το δίκτυο στην Πορτογαλία είναι άπαικτο και θεωρώ ότι η τοπική Vodafone με την οποία έχω κάνει όλες τις μετρήσεις(με MEO και NOS θα σας μεταφέρω ότι μου λένε οι γνωστοί μου)είναι ακόμα πιο πάνω και από την ελληνική Cosmote. Το δίκτυο σε 5G δεν έχει πέσει κάτω από τα 200 Mbps. Γενικά όμως όλα τα δίκτυα έχουν συνεχής κάλυψη ακόμα και μέσα στο μετρό(στο Πόρτο γιατί Λισαβόνα θα κατέβω μέσα στην εβδομάδα)παρόλα αυτά υπάρχουν μέρη όπου πάει μέχρι 4G+ ακόμα και πάνω στην εθνική οδό. Πουθενά δεν έχω δει σκέτο 4G Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος Αεροδρόμιο Λισαβόνας Τυχαία μέτρηση κάπου στον εθνικό αυτοκινητόδρομο Λισαβόνα-Πόρτο Αβέιρο(καμία ώρα πριν το Πόρτο) Πόρτο στην σιδερένια γέφυρα Πολύ θετικό το γεγονός που δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το ότι η Vodafone είναι διεθνής εταιρεία,αλλά μόλις έβγαλα την λειτουργία πτήσης αμέσως με σύνδεσε με την Vodafone Πορτογαλίας,ενώ οι άλλες δύο ήθελαν κάνα πεντάλεπτο με την Cosmote αν συνδεόταν σε NOS και όχι σε MEO να χρειαζόταν επανεκκίνηση για να λειτουργήσουν τα δεδομένα Καλά να περάσεις! Έχουμε πολλά κοινά με τους Πορτογάλους!🇵🇹 Περιμένουμε και άλλες φωτογραφίες και μετρήσεις!🫡 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Τετάρτη στις 07:47 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:47 πμ Καλά να περάσετε φίλε 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 08:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:51 πμ 9 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Καλησπέρα!!!!Μόλις χτες έφτασα Πορτογαλία και όπως σας είχα υποσχεθεί θα σας ανεβάσω μετρήσεις και φώτο. Να σας πω απλά ότι το δίκτυο στην Πορτογαλία είναι άπαικτο και θεωρώ ότι η τοπική Vodafone με την οποία έχω κάνει όλες τις μετρήσεις(με MEO και NOS θα σας μεταφέρω ότι μου λένε οι γνωστοί μου)είναι ακόμα πιο πάνω και από την ελληνική Cosmote. Το δίκτυο σε 5G δεν έχει πέσει κάτω από τα 200 Mbps. Γενικά όμως όλα τα δίκτυα έχουν συνεχής κάλυψη ακόμα και μέσα στο μετρό(στο Πόρτο γιατί Λισαβόνα θα κατέβω μέσα στην εβδομάδα)παρόλα αυτά υπάρχουν μέρη όπου πάει μέχρι 4G+ ακόμα και πάνω στην εθνική οδό. Πουθενά δεν έχω δει σκέτο 4G Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος Αεροδρόμιο Λισαβόνας Τυχαία μέτρηση κάπου στον εθνικό αυτοκινητόδρομο Λισαβόνα-Πόρτο Αβέιρο(καμία ώρα πριν το Πόρτο) Πόρτο στην σιδερένια γέφυρα Πολύ θετικό το γεγονός που δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το ότι η Vodafone είναι διεθνής εταιρεία,αλλά μόλις έβγαλα την λειτουργία πτήσης αμέσως με σύνδεσε με την Vodafone Πορτογαλίας,ενώ οι άλλες δύο ήθελαν κάνα πεντάλεπτο με την Cosmote αν συνδεόταν σε NOS και όχι σε MEO να χρειαζόταν επανεκκίνηση για να λειτουργήσουν τα δεδομένα Στο αεροδρόμιο όμως σε δίκτυο η Ελλάδα φυσάει Πολύ όμορφο μέρος να περάσεις (ή περάσετε αν είστε πολλοί) υπέροχα ! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Τετάρτη στις 10:11 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:11 πμ Σας ευχαριστώ πολύ!!!! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Τετάρτη στις 10:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:39 πμ 26 minutes ago, aektzhs 1 said: Σας ευχαριστώ πολύ!!!! Καλά να περάσεις ! 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Τετάρτη στις 12:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:00 μμ 1 ώρα πριν, aektzhs 1 said: Σας ευχαριστώ πολύ!!!! Έχει και 3G εκεί; 🤔 Πάντως το ότι η Vodafone σκίζει στην Πορτογαλία μου το έλεγε και φίλος που ήταν Ισπανία για κανά 8μηνο και είχε πάει 2-3 φορές. Σε αντίθεση με την Vodafone Spain που ήταν χάλια (και πουλήθηκε μετά). 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts