cu2goup Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 18 minutes ago, johnny_htc said: Επίσης από Θεσσαλονίκη μέχρι Ξάνθη, επίσης δεν υπάρχει τίποτα και όποιος θέλει πιπί, προσπαθήστε σε κάποιο πολύ εμφανές σημείο και βραδινές ώρες με φακουδάκι και γιλέκο με αντανακλαστικά πάνω του λολ Έχει parking και τουαλέτες κατά διαστήματα.. ΣΕΑ δεν έχει.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 6 minutes ago, johnny_htc said: Εν τω μεταξύ τότε, τα κινητά ήταν όντως ωραία εμφανισιακά για όποιον τα θυμάται. Δηλαδή οκ, τετράγωνες κατασκευές ήταν και είναι για λειτουργικούε λόγους, αλλά προσπαθούσαν να δώσουν μια δόση designιας, ό,τι κρατάς κάτι ιδιαίτερο. Τώρα όλα ίδια και το iphone τείνει να είναι πχ το ίδιο εδώ και 6 γενιές μη σου πω περίπου. Ή xiaomi ξέρω γω, δεν ξέρεις ποιο μοντέλο κρατάς, λολ 🥲 Άσε για μπαταρία άνοιγες τσουπ το καπάκι και άλλαζες στο πιτς φιτίλι. Τώρα θες ολόκληρη διαδικασία. Σήραγγα Παναγιάς ή Μαλακάσι, όπως θέλετε. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 54 minutes ago, johnny_htc said: Ναι βρε. Άμα παίζουν σε κέντρα πόλεων, σμπούτσα τους εννοείται, βάζουν τούμπανα ιστούς, ό,τι θα έπρεπε δηλαδή να βάζουν παντού όπως πχ σε σας στον ΟΤΕ. Βάλε δες cellmapper έχει και φωτογραφίες πολλές φορές από ιστούς σε διάφορες πόλεις, πχ Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη ξεχωρίζουν πολλές. 😛 Σε ΣΕΑ της Εγνατίας να πάτε (διόδια ) 🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂🤣 Καφέ θα πιούμε στα ΣΕΑ στο Αυγό. Έχει ΣΕΑ η Εγνατία; Γιατί το μόνο που ξέρω είναι ενας υπαίθριος καμπίνες δίπλα στα διόδια στον Ανήλιο (Μαλακάσιο). 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 10 ώρες πριν, miaow said: Καλημέρα. 313 σελίδες δεν είναι λίγες. Ερώτηση, λοιπόν: στις περιοχές 🔻Αμαρουσίου 🔻Μελισσίων 🔻Βριλησσίων 🔻Κηφισιάς 🔻Νέας Ιωνίας πώς αξιολογείτε την απόδοση, όσοι είστε συνδρομητές VODAFONE; Προσώρας, χρησιμοποιώ συσκευή 4G (...iPhone 6s Plus...ναι, το χρησιμοποιώ, αδιάλειπτα, από το 2016, με δύο αλλαγές μπαταρίας...). Όμως, σύντομα θα την αντικαταστήσω και οποιαδήποτε νέα (ανεξαρτήτως OS), μάλλον θα είναι συμβατή με 5G. Ευχαριστώ ανεξαρτήτως απόκρισης / ανταπόκρισης. Καλησπέρα. Μελίσσια είναι άθλια. Δεν υπάρχει άλλη λέξη να χρησιμοποιήσω. Μαρούσι αρκετά καλή. Βριλήσσια, καλή έως μέτρια. 6 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 3 minutes ago, memoriesradio said: Καφέ θα πιούμε στα ΣΕΑ στο Αυγό. Έχει ΣΕΑ η Εγνατία; Γιατί το μόνο που ξέρω είναι ενας υπαίθριος καμπίνες δίπλα στα διόδια στον Ανήλιο (Μαλακάσιο). Στο μεταξύ, είναι μια χαρά δρόμος για να ανοίξει κάποιος μαγαζί, γιατί έχει αρκετή κίνηση, αλλά θα τον κλέισουν όπως έκαναν όλα τα μαγαζία που είχαν ανοίξει από πολύ παλιά πάνω στην εθνική Αθήνας -Θεσσαλονίκης και μόλις το πήρε εργολάβος, τους τα αμπάρωσε... Αλλά θέλει απαλλοτριώσεις θα μου πεις, δεν έχουν χωράφια δίπλα στο δρόμο, είναι λίγο διαφορετικά εδώ. Οφφ τόπικ, του άλλαξα τα φώτα 😅 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Πάνω από τα παλιά ΤΕΙ Πάτρα. 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 3 minutes ago, miltos74 said: Πάνω από τα παλιά ΤΕΙ Πάτρα. Οκ, ούτε κρύο, ούτε ζέστη είναι η αλήθεια. Απλά οκ νούμερα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 1 ώρα πριν, katsiletra said: Άσε για μπαταρία άνοιγες τσουπ το καπάκι και άλλαζες στο πιτς φιτίλι. Τώρα θες ολόκληρη διαδικασία. Σήραγγα Παναγιάς ή Μαλακάσι, όπως θέλετε. Μόνος σου είσαι στην κεραία 44 minutes ago, johnny_htc said: Οκ, ούτε κρύο, ούτε ζέστη είναι η αλήθεια. Απλά οκ νούμερα. Μια χαρά είναι. Δες πόσο χαμηλό είναι το σήμα 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 13 ώρες πριν, geovision said: Καλή χρονιά να έχουμε. Δεν έχεις όμως πετύχει 2.5ΜΒ ταχύτητα 5G με Κοτε στην Β. Ηπείρου (χτες βράδυ έδινε γύρω στα 70-80). Κι εγώ να την κάνω είμαι γιατί μου έρχεται ανανέωση συμβολαίου απο απεριόριστα όλα με 14.75 στα 28-29ευρώ. Ντροπη! Με τιμή στα 14,75€ λίγο δύσκολο να γίνει ικανοποιητική πρόταση. Προσωπικά μέχρι 22-23 θα τα έδινα όμως. 5 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 10 ώρες πριν, Gv2008 said: Μόνος σου είσαι στην κεραία Μια χαρά είναι. Δες πόσο χαμηλό είναι το σήμα Δίκιο έχεις. Έχω στο μυαλό μου περίπου πώς θα πήγαινε η Cosmote με τέτοιο σήμα και μπερδεύτηκα. Εδώ καλά είμαστε λογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts