elkons Δημ. Πέμπτη στις 10:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:28 μμ Καλά αν είναι μικρή χρέωση δε με πειράζει χαλάλι αν πράξουν κιόλας, μη μου στειλει η κοτε κάνα λογαριασμό τριψήφιο και πάω από καρδιά,κρίμα είναι ακόμα δεν έφτασα σε κρίσιμη ηλικία. 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Πέμπτη στις 10:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:28 μμ 32 minutes ago, marios239 said: "Naftilos", παραλία Καλών Νερών. Νομίζω δε χρειάζεται να γράψω κάτι. Εικονικό edge. Όχι κλήσεις, ούτε sms δε στέλνει. Για λίγο προσπάθησε να συνδεθεί στο 4g. Ιδού το αποτέλεσμα. Αυτές τις μέρες που είμαι στα Καλά Νερά μου έρχεται να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο. Κλήσεις βγαίνουν μόνο με wifi calling. Οπουδήποτε αλλού καθυστερημένα sms ειδοποίησης. Σε εξωτερικό χώρο, πρέπει να κρατάω ψιλά το κινητό για να βγεί κλήση. Αν το 'χω στην τσέπη φαίνεται απενεργοποιημένο. Λόγω του χαμηλού σήματος 4g έξω, δε δουλεύει καν το volte. Όσο ικανοποιημένος είμαι απ' τη vf στο Βόλο και τη Θεσσαλονίκη, τόσο δυσαρεστημένος είμαι εδώ. Ήξερα ότι είχε πρόβλημα, αλλά όχι κι έτσι! Τους δίνω μέχρι τον Ιούνιο του 25. Αν δε δω βελτίωση, ή έστω άδεια για κεραία, θα τους πράξω για να φύγω χωρίς ρήτρα. Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα. Δεν προσπαθεί καν πλέον. Δίκτυο γιοκ. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 10:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:29 μμ Just now, marios239 said: Δεν προσπαθεί καν πλέον. Δίκτυο γιοκ. Ούτε η nova; Θα επικοινωνήσω μαζί τους απλώς γύρω στο μεσημέρι. 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Πέμπτη στις 10:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:32 μμ Just now, elkons said: Καλά αν είναι μικρή χρέωση δε με πειράζει χαλάλι αν πράξουν κιόλας, μη μου στειλει η κοτε κάνα λογαριασμό τριψήφιο και πάω από καρδιά,κρίμα είναι ακόμα δεν έφτασα σε κρίσιμη ηλικία. Τηλέφωνο βραδιάτικο στο τεχνικό τμήμα για ανύπαρκτη κεραία στα Καλά Νερά: - "Ναι καλησπέρα σας, ήθελα να ρωτήσω γιατί μαμιεστε τόσο πολύ στη περιοχή μου" Υπάλληλος -"Την όρεξη σου είχαμε βραδιάτικο μλκ, μας χάλασες την ήρεμη βάρδια μας" (από μέσα του) 😂😂😂 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 10:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:36 μμ Τέτοια ώρα νομίζω είναι κλειστό τ τεχνικό τμήμα ή θα είναι κάνα χαϊβάνι οπότε το αφήνω για το μεσημέρι. 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Πέμπτη στις 10:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:40 μμ 7 minutes ago, elkons said: Ούτε η nova; Θα επικοινωνήσω μαζί τους απλώς γύρω στο μεσημέρι. Η nova είναι κάπως καλύτερα γιατί εκπέμπει 900mhz απ' το Σωρό. Αυτό την ευνοεί μόνο παραλιακά όμως. Η vf μόνο 1800. Με υπομονή 40 δευτερολέπτων κατάφερα να βγάλω κλήση, αν και η ποιότητα ήταν πολύ μέτρια. Σας έχω πρήξει λίγο με τα καλά νερά, αλλά νομίζω το παρακάτω είναι το κερασάκι στην τούρτα: Πείτε μου σας παρακαλώ ότι έχω αχρωματοψία και ο χάρτης δεν είναι μπλε στο σημείο που είναι εκτός δικτύου. 1 4 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtr24skg Δημ. Χθες στς 08:27 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:27 πμ Στην διαδρομή για Βουλγαρία Μπάνσκο κι επιστροφή μέσω Δράμας. Τα Ν78 που εντοπίστηκαν είναι τα παρακάτω: 13754 Λαγκαδάς 13758 Γερακαρού 2765 Πολυδένδρι 2764 Καρτερές 12176 Σέρρες 5053 ΤΕΙ Σερρών 4311 Λευκώνας 12167 Ηράκλεια 2133 Σιδηρόκαστρο 2124 Προμαχώνας 12684 Προσοτσάνη 913 Κορυλοβος 1900 Δράμα 12686 Αλιστράτη 12689 Ροδολίβος 12171 Νέα Ζίχνη 12177 Κερδύλλια 2125 Κερδύλλια 2178, 15462, 1699, 2315 Ασπροβάλτα 11920 Ολυμπιάδα 2104 Μεγάλη Βόλβη Οι χαμηλές ταχύτητες δεν παίζουν ρόλο παρά η χωρητικότητα. Έτσι κι αλλιώς όλα είναι ασυρματικά εκτός απο πολύ ελάχιστους σταθμούς που έχουν οπτική ίνα και μετά με την σειρά τροφοδοτούν τις υπόλοιπες. Μακάρι να είχαν όλες οι κεραίες φωτοβολταϊκά όπως στη Βουλγαρία. Εδώ που τα λέμε αντι για κοντ με Α1 που λένε για Ν78 θα γίνει βοντ Α1 και νοντ Α1. Η Κοντ άργησε παρά πολύ σε πάρα πολλά σημεία και είναι πίτα παντού Ν1 γιατί όμως άραγε; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 08:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:46 πμ 10 ώρες πριν, marios239 said: Η nova είναι κάπως καλύτερα γιατί εκπέμπει 900mhz απ' το Σωρό. Αυτό την ευνοεί μόνο παραλιακά όμως. Η vf μόνο 1800. Με υπομονή 40 δευτερολέπτων κατάφερα να βγάλω κλήση, αν και η ποιότητα ήταν πολύ μέτρια. Σας έχω πρήξει λίγο με τα καλά νερά, αλλά νομίζω το παρακάτω είναι το κερασάκι στην τούρτα: Πείτε μου σας παρακαλώ ότι έχω αχρωματοψία και ο χάρτης δεν είναι μπλε στο σημείο που είναι εκτός δικτύου. Εν τω μεταξύ, εκεί τερματίζει το υπόμνημα, δεν πάει καλύτερα λέει 😂😂😂😂 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 09:06 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:06 πμ 37 minutes ago, mtr24skg said: Στην διαδρομή για Βουλγαρία Μπάνσκο κι επιστροφή μέσω Δράμας. Τα Ν78 που εντοπίστηκαν είναι τα παρακάτω: 13754 Λαγκαδάς 13758 Γερακαρού 2765 Πολυδένδρι 2764 Καρτερές 12176 Σέρρες 5053 ΤΕΙ Σερρών 4311 Λευκώνας 12167 Ηράκλεια 2133 Σιδηρόκαστρο 2124 Προμαχώνας 12684 Προσοτσάνη 913 Κορυλοβος 1900 Δράμα 12686 Αλιστράτη 12689 Ροδολίβος 12171 Νέα Ζίχνη 12177 Κερδύλλια 2125 Κερδύλλια 2178, 15462, 1699, 2315 Ασπροβάλτα 11920 Ολυμπιάδα 2104 Μεγάλη Βόλβη Οι χαμηλές ταχύτητες δεν παίζουν ρόλο παρά η χωρητικότητα. Έτσι κι αλλιώς όλα είναι ασυρματικά εκτός απο πολύ ελάχιστους σταθμούς που έχουν οπτική ίνα και μετά με την σειρά τροφοδοτούν τις υπόλοιπες. Μακάρι να είχαν όλες οι κεραίες φωτοβολταϊκά όπως στη Βουλγαρία. Εδώ που τα λέμε αντι για κοντ με Α1 που λένε για Ν78 θα γίνει βοντ Α1 και νοντ Α1. Η Κοντ άργησε παρά πολύ σε πάρα πολλά σημεία και είναι πίτα παντού Ν1 γιατί όμως άραγε; Και εσύ πιστεύεις ότι θα περάσουν τη κοτε επειδή ξύπνησαν να βγαλουν άδειες μετά από τόσα χρόνια. Κοντ όπως λες έχεις για να δεις εκεί αν όντως έχει Ν78 ή απλά μας λες για τις άλλες και κρίνεις έτσι; 3 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Χθες στς 09:06 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:06 πμ 38 minutes ago, mtr24skg said: Στην διαδρομή για Βουλγαρία Μπάνσκο κι επιστροφή μέσω Δράμας. Τα Ν78 που εντοπίστηκαν είναι τα παρακάτω: 13754 Λαγκαδάς 13758 Γερακαρού 2765 Πολυδένδρι 2764 Καρτερές 12176 Σέρρες 5053 ΤΕΙ Σερρών 4311 Λευκώνας 12167 Ηράκλεια 2133 Σιδηρόκαστρο 2124 Προμαχώνας 12684 Προσοτσάνη 913 Κορυλοβος 1900 Δράμα 12686 Αλιστράτη 12689 Ροδολίβος 12171 Νέα Ζίχνη 12177 Κερδύλλια 2125 Κερδύλλια 2178, 15462, 1699, 2315 Ασπροβάλτα 11920 Ολυμπιάδα 2104 Μεγάλη Βόλβη Οι χαμηλές ταχύτητες δεν παίζουν ρόλο παρά η χωρητικότητα. Έτσι κι αλλιώς όλα είναι ασυρματικά εκτός απο πολύ ελάχιστους σταθμούς που έχουν οπτική ίνα και μετά με την σειρά τροφοδοτούν τις υπόλοιπες. Μακάρι να είχαν όλες οι κεραίες φωτοβολταϊκά όπως στη Βουλγαρία. Εδώ που τα λέμε αντι για κοντ με Α1 που λένε για Ν78 θα γίνει βοντ Α1 και νοντ Α1. Η Κοντ άργησε παρά πολύ σε πάρα πολλά σημεία και είναι πίτα παντού Ν1 γιατί όμως άραγε; Η A1 θεωρώ είναι κορυφή. Εχει στα σύνορα η Vf N78? 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 09:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:09 πμ (edited) 4 minutes ago, elkons said: Και εσύ πιστεύεις ότι θα περάσουν τη κοτε επειδή ξύπνησαν να βγαλουν άδειες μετά από τόσα χρόνια. Κοντ όπως λες έχεις για να δεις εκεί αν όντως έχει Ν78 ή απλά μας λες για τις άλλες και κρίνεις έτσι; Επειδή έκατσα και έψαξα άδειες που είχε αναρτήσει χτες , από τις 10 πες, οι 2 να είχαν άδεια για να βάλουν Ν78 από αυτές που έχει αναφέρει, είναι ζήτημα.. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να έχουν τόσες πολλές εκεί και την υπόλοιπη χώρα να είναι αυτό που βλέπουμε όλοι... Η βοντα έχει κάνει τρελά άλματα, αλλά δεν μας έχει δείξει ότι βάζει πουθενά τόσο πολύ N78. Μήπως έχει πέσει λίγο παραπάνω φαντασία απ ο, τι πρέπει; Επίσης η Κοντ, βγάζει και καμιά άδεια προτού κουμπώσει Ν78... Edited Χθες στς 09:10 πμ by johnny_htc 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 09:11 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:11 πμ Εμάς φέρουν γύρω γύρω οχήματα της ΕΕΤΤ και έπιασαν 2 κεραίες της nova/Vodafone χωριά άδεις για Ν78 και ξέρεις τι έγινε; απλά έφαγαν πρόστιμο και ξήλωσαν τις Ν78. Δε νομίζω να έχουν τόσες πολλές χωρίς άδεις, δε το διακινδυνεύεις έτσι. 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 09:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:19 πμ 6 minutes ago, elkons said: Εμάς φέρουν γύρω γύρω οχήματα της ΕΕΤΤ και έπιασαν 2 κεραίες της nova/Vodafone χωριά άδεις για Ν78 και ξέρεις τι έγινε; απλά έφαγαν πρόστιμο και ξήλωσαν τις Ν78. Δε νομίζω να έχουν τόσες πολλές χωρίς άδεις, δε το διακινδυνεύεις έτσι. Είναι μέσα στα χωραφια οι πιο πολλές, δεν πέφτουν καταγγελίες εύκολα, γι αυτό μάλλον. Έχουν κάνει αίτηση για άδεια προφανώς, αλλά δεν έχει βγει ακόμα. Και αυτοί προχωράνε πριν καν βγουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά πολλές φορές απ ο, τι έχω καταλάβει.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Χθες στς 09:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:34 πμ Το ίδιο έχω παρατηρήσει και σε κεραίες στην Πελοπόννησο, παίζει πολύ N78 χωρίς άδειες από κάποιες εταιρείες 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Χθες στς 09:35 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:35 πμ 23 minutes ago, elkons said: Εμάς φέρουν γύρω γύρω οχήματα της ΕΕΤΤ και έπιασαν 2 κεραίες της nova/Vodafone χωριά άδεις για Ν78 και ξέρεις τι έγινε; απλά έφαγαν πρόστιμο και ξήλωσαν τις Ν78. Δε νομίζω να έχουν τόσες πολλές χωρίς άδεις, δε το διακινδυνεύεις έτσι. Ξέρεις ποιο είναι το ποιο αστείο στο εξωτερικό ενώ έχεις πάρει άδεια για n78 τέλος την βάζεις όπου θες και απλά πρέπει να ακολουθείς τους κανόνες κλπ και συνήθως έχουν έτοιμους στύλους που μπορούν να τους βάλουν παντού 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 10:52 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:52 πμ (edited) https://youtu.be/YEgczTeJOPg?si=pnO01LYL1RCf4ZLO Edited Χθες στς 10:52 πμ by elkons 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Χθες στς 11:17 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:17 πμ 13 ώρες πριν, marios239 said: "Naftilos", παραλία Καλών Νερών. Νομίζω δε χρειάζεται να γράψω κάτι. Εικονικό edge. Όχι κλήσεις, ούτε sms δε στέλνει. Για λίγο προσπάθησε να συνδεθεί στο 4g. Ιδού το αποτέλεσμα. Αυτές τις μέρες που είμαι στα Καλά Νερά μου έρχεται να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο. Κλήσεις βγαίνουν μόνο με wifi calling. Οπουδήποτε αλλού καθυστερημένα sms ειδοποίησης. Σε εξωτερικό χώρο, πρέπει να κρατάω ψιλά το κινητό για να βγεί κλήση. Αν το 'χω στην τσέπη φαίνεται απενεργοποιημένο. Λόγω του χαμηλού σήματος 4g έξω, δε δουλεύει καν το volte. Όσο ικανοποιημένος είμαι απ' τη vf στο Βόλο και τη Θεσσαλονίκη, τόσο δυσαρεστημένος είμαι εδώ. Ήξερα ότι είχε πρόβλημα, αλλά όχι κι έτσι! Τους δίνω μέχρι τον Ιούνιο του 25. Αν δε δω βελτίωση, ή έστω άδεια για κεραία, θα τους πράξω για να φύγω χωρίς ρήτρα. Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα. Αν όντως είναι τόσο χάλια και πηγαίνεις για πολλές μέρες διακοπές ναι, αλλά εγώ θεωρώ ότι αξίζει να βγάλεις μια δεύτερη κάρτα για εκεί μόνο. 7 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Χθες στς 11:23 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:23 πμ 3 minutes ago, Nikolas14 said: Αν όντως είναι τόσο χάλια και πηγαίνεις για πολλές μέρες διακοπές ναι, αλλά εγώ θεωρώ ότι αξίζει να βγάλεις μια δεύτερη κάρτα για εκεί μόνο. Θα βγάλω 1 whats up αν είναι μέχρι να δω τι θα κάνω. Ευτυχώς που έχω κάρτα cosmote σε 4g router σπίτι και παίζει wifi calling. 7 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν (edited) Θεσσαλονίκη - Απολλώνια Πολιτεία (εσωτερικός χώρος Hondos). Edited 21 ώρες πριν by memoriesradio 9 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Πλατεία Μονοπωλίου Άρτα μεσημέρι με λίγο κόσμο 10 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 23 minutes ago, geofak said: Πλατεία Μονοπωλίου Άρτα μεσημέρι με λίγο κόσμο Ωραία μέτρηση 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 1 minute ago, Dimitris_15 said: Ωραία μέτρηση Κουκλάρα,έλα μη ντρέπεσαι, πάμε να της μιλήσουμε 😂😉 1 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 29 minutes ago, geofak said: Πλατεία Μονοπωλίου Άρτα μεσημέρι με λίγο κόσμο Samsung 5400 απλά είπε να καταστρέψει το δίκτυο oh boy 🤯🤯🤯🤯 ο Qualcomm x65 ο δικός μου σε προσκύνα πραγματικά θα ήθελα να δω πόσες συχνότητες έχει κλειδώσει αυτό το τέρας για 5g modem δεν είναι τυχαία το ν1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. 50 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 50 λεπτά πριν 13 ώρες πριν, Harry636 said: Samsung 5400 απλά είπε να καταστρέψει το δίκτυο oh boy 🤯🤯🤯🤯 ο Qualcomm x65 ο δικός μου σε προσκύνα πραγματικά θα ήθελα να δω πόσες συχνότητες έχει κλειδώσει αυτό το τέρας για 5g modem δεν είναι τυχαία το ν1 Με φουλ κόσμο στα καφενεία, ίδιο σημείο, μέτρηση τραβηγμένη τώρα μαζί με net monster. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 44 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 44 λεπτά πριν 5 minutes ago, geofak said: Με φουλ κόσμο στα καφενεία, ίδιο σημείο, μέτρηση τραβηγμένη τώρα μαζί με net monster. Πύραυλος 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts