Jump to content

Vodafone 5G εντυπώσεις

CptBill
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Just now, georgebad said:

Είναι το ίδιο πράγμα , έλεος … Το Massive mimo έχεις κλειστό , πχ 32T32R και 64Τ64R.  εκτίθεσαι όταν υποστηρίζεις ατράνταχτα την άποψη σου και ακυρώνεις όλους τους άλλους 

Καμία σχέση το 5g έχει layers και όλος ο εξοπλισμός στην Ελλάδα είναι με 8 όπως σε όλα τα nsa όπως πλέον υπάρχουν με 16 για sa 

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χθες, κοντά στο μετρό Ακρόπολη. Μέτρια πράγματα. Στα στενά γύρω από τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, που είναι διάφορα μαγαζιά, με το ζόρι λειτουργούσε, γιατί το σήμα ήταν κακό. 

Screenshot_2024-11-20-12-48-08-258_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2024-11-20-12-47-23-770_cz.mroczis.netmonster.jpg

3 minutes ago, Harry636 said:

Καμία σχέση το 5g έχει layers και όλος ο εξοπλισμός στην Ελλάδα είναι με 8 όπως σε όλα τα nsa όπως πλέον υπάρχουν με 16 για sa 

Αν ξέρεις αγγλικά , μετέφρασε το μου και όλες οι απορίες σου θα λυθούν IMG_2010.thumb.jpeg.0658ba13851c680af03e3c4e95cb9336.jpeg

1 minute ago, georgebad said:

Αν ξέρεις αγγλικά , μετέφρασε το μου και όλες οι απορίες σου θα λυθούν IMG_2010.thumb.jpeg.0658ba13851c680af03e3c4e95cb9336.jpeg

IMG_5908.thumb.jpeg.05082cfab4362ea9fdfa36afb25f75ef.jpeg

όντως δεν γνωρίζετε αγγλικά δεν σας παρεξηγώ γράφει layer στρώματα στα ελληνικά 

και όπως βλέπετε στην φωτογραφία που έχω ξανά ανεβάσει ότι έχω διαλέξει όχι στο su mimo mu Mimo 

4 minutes ago, Harry636 said:

IMG_5908.thumb.jpeg.05082cfab4362ea9fdfa36afb25f75ef.jpeg

όντως δεν γνωρίζετε αγγλικά δεν σας παρεξηγώ γράφει layer στρώματα στα ελληνικά 

και όπως βλέπετε στην φωτογραφία που έχω ξανά ανεβάσει ότι έχω διαλέξει όχι στο su mimo mu Mimo 

Ναι αλλά πας με 8trx mimo layers ΠΕΣ ΤΑ ΟΠΩΣ ΘΕΣ , που δεν γίνεται φίλε μου όπως και να το κάνουμε . Ακόμα και να το έχει ο εξοπλισμός τα κινητά μας δεν το υποστηρίζουν . Τελευταία φορά θα το πω  , έχει καταντήσει αηδία η ισχυρογνωμοσύνη σου . 

Edited by georgebad

2 minutes ago, georgebad said:

Ναι αλλά πας με 8trx mimo layers ΠΕΣ ΤΑ ΟΠΩΣ ΘΕΣ , που δεν γίνεται φίλε μου όπως και να το κάνουμε . Ακόμα και να το έχει ο εξοπλισμός τα κινητά μας δεν το υποστηρίζουν . Τελευταία φορά θα το πω  , έχει καταντήσει αηδία η ισχυρογνωμοσύνη σου . 

Τα layer έχουν σχεσει με την μετάδοση της συχνότητας σε διαφορετικές φάσεις δεν έχει καμία σχέση το 8tr γιατί υπάρχουν ακόμα και 128 tr πχ αλλά μέχρι στιγμής μόνο 16 layer 

όπως ξέρω από το άτομο που πουλάνε το εξοπλισμό στην Ελλάδα όλα τα 5g nsa έχουν 8 

Γνωρίζεις τον Τούρκο βρε θηρίο που πουλάει τα Huawei; Δε στο είχα!

Φέρε τον έλεγχο να σου βάλω άριστα!

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

Just now, Harry636 said:

Τα layer έχουν σχεσει με την μετάδοση της συχνότητας σε διαφορετικές φάσεις δεν έχει καμία σχέση το 8tr γιατί υπάρχουν ακόμα και 128 tr πχ αλλά μέχρι στιγμής μόνο 16 layer 

όπως ξέρω από το άτομο που πουλάνε το εξοπλισμό στην Ελλάδα όλα τα 5g nsa έχουν 8 

Θα προσπαθήσω άλλη μια φορά . ΟΤΑΝ λέμε ότι έχουμε 4tr σημαίνει ότι έχουμε 4 διαφορετικές κεραίες που εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα απλά με διαφορά στην φάση , phase shifted δλδ. Σε ένα σύστημα με 4 κεραίες να εκπαιμουν σε 4 διαφορετικές φάσεις χρειάζεσαι ένα σύστημα να λαμβάνει με 4 κεραίες αυτό phase shifted σήμα για να το αξιοποιήσεις .εστω  λοιπόν ότι όντως η Vodafone κάνει deploy το 8mimo 8trx 8layers  στον εξοπλισμό της στην συγκεκριμένη συχνότητα , άρα μεταδίδει με 8 διαφορετικές φάσεις . Αν εσύ όμως έχει μόνο δύο κεραίες να λαμβάνουν πως γίνεται να λες ότι υποστηρίζεις και τα 8 layers της διαφοράς της φασης ; 

38 minutes ago, georgebad said:

Θα προσπαθήσω άλλη μια φορά . ΟΤΑΝ λέμε ότι έχουμε 4tr σημαίνει ότι έχουμε 4 διαφορετικές κεραίες που εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα απλά με διαφορά στην φάση , phase shifted δλδ. Σε ένα σύστημα με 4 κεραίες να εκπαιμουν σε 4 διαφορετικές φάσεις χρειάζεσαι ένα σύστημα να λαμβάνει με 4 κεραίες αυτό phase shifted σήμα για να το αξιοποιήσεις .εστω  λοιπόν ότι όντως η Vodafone κάνει deploy το 8mimo 8trx 8layers  στον εξοπλισμό της στην συγκεκριμένη συχνότητα , άρα μεταδίδει με 8 διαφορετικές φάσεις . Αν εσύ όμως έχει μόνο δύο κεραίες να λαμβάνουν πως γίνεται να λες ότι υποστηρίζεις και τα 8 layers της διαφοράς της φασης ; 

https://www.fierce-network.com/tech/t-mobile-pulls-more-out-2-5-ghz-mu-mimo-5g-demo-ericsson

16 minutes ago, Harry636 said:

Λέμε το ίδιο πράγμα με το άρθρο . Απλά σου λέω ότι στα 800mhz , ούτε massive mimo υπάρχει ούτε beam forming ούτε καν 4mimo . 

43 minutes ago, georgebad said:

Λέμε το ίδιο πράγμα με το άρθρο . Απλά σου λέω ότι στα 800mhz , ούτε massive mimo υπάρχει ούτε beam forming ούτε καν 4mimo . 

IMG_5914.jpeg

Just now, Harry636 said:

IMG_5914.jpeg

Beam forming έχουν όλες από το 4 g μάλιστα άμα δεν απατώμαι 

43 minutes ago, Harry636 said:

IMG_5914.jpeg

Beam forming έχουν όλες από το 4 g μάλιστα άμα δεν απατώμαι 

https://www.sharetechnote.com/html/Handbook_LTE_BeamForming.html#:~:text=Beamforming by Precoding %3A This is,'BeamForming' implictely or explicitely.