georgebad Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Just now, Harry636 said: Αυτό. Που δείχνεις είναι 4g Μα η 800αρα είναι 4G carrier 😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 minute ago, Harry636 said: Αυτό. Που δείχνεις είναι 4g Κοιτα 5g specs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) 1 hour ago, memoriesradio said: Καλημέρα. Πριν από 6 ώρες, απάντησα στο συγκεκριμένο topic και σε συγκεκριμένο post, αλλά έπεσε λογοκρισία και άμεση διαγραφή. Άλλη φορά θα κρατάω screenshot, για περαιτέρω χρήση... 😉 κάποιον θα στεναχώρησες και το είπε στη μαμά του.. Edited 3 ώρες πριν by Teiresias_ 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 minute ago, Harry636 said: Κοιτα 5g specs Εξήγησε το μου . Αν κάποιος βάλει 4x4 mimo , η 2χ4 ή 4χ2 σε low band , το κάνει γιατί θέλει να βελτιώσει cell edge κτλπ . Καταρχάς τα RRUs που το κάνουν είναι λίγα , και επίσης ποιο το νόημα για αύξηση του though put από την στιγμή ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ . Ασε τι λέει κάθε chip manufacturer , ο κατασκευαστής του κινητού το υποστηρίζει ; ΟΧΙ . Ούτε σε nr βάζουν 4χ4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 minute ago, georgebad said: Εξήγησε το μου . Αν κάποιος βάλει 4x4 mimo , η 2χ4 ή 4χ2 σε low band , το κάνει γιατί θέλει να βελτιώσει cell edge κτλπ . Καταρχάς τα RRUs που το κάνουν είναι λίγα , και επίσης ποιο το νόημα για αύξηση του though put από την στιγμή ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ . Ασε τι λέει κάθε chip manufacturer , ο κατασκευαστής του κινητού το υποστηρίζει ; ΟΧΙ . Ούτε σε nr βάζουν 4χ4 Που σου ήρθε αυτό ; Στα κινητά στο 5g πάει ανάλογα με το 5g Soc δεύτερον απάνω στο 10 MHz μ15khz όχι Mimo 256 qam 8L mu Mimo δεν έχει το γράφει με μεγάλα γράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 24 minutes ago, Harry636 said: Που σου ήρθε αυτό ; Στα κινητά στο 5g πάει ανάλογα με το 5g Soc δεύτερον απάνω στο 10 MHz μ15khz όχι Mimo 256 qam 8L mu Mimo δεν έχει το γράφει με μεγάλα γράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 5 minutes ago, georgebad said: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Just now, Harry636 said: Ξαναδιάβασε αυτά που σου έστειλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 3 minutes ago, georgebad said: Ξαναδιάβασε αυτά που σου έστειλα Είναι ανάλογα το 5g Soc αυτό το έχω πει το γράφει για κάθε chipset όπως εγώ έχω iPhone 14 Pro Max 512 gb και έχει Qualcomm x65 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 hour ago, MIKU said: Cosmote: 5G παντού με ταχύτητες περίπου 200. Στο -2 βγάζει εκτός δικτύου. Vodafone: 4G/5G ανάλογα τον όροφο με άθλιες μονοψήφιες ταχύτητες, διακοπές στις κλήσεις. -1 και -2 εκτός δικτύου. Nova: Ε και 5G με συνεχείς εναλλαγές ΧΩΡΙΣ δυνατότητα κλήσης σε πολλά σημεία του Νοσοκομείου (όροφοι!). -1 και -2 εκτός. Κ π είχε η NOVA 5G μουφα είναι εντός του κτηρίου, σέρνεται όπου εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 minute ago, Harry636 said: Είναι ανάλογα το 5g Soc αυτό το έχω πει το γράφει για κάθε chipset όπως εγώ έχω iPhone 14 Pro Max 512 gb και έχει Qualcomm x65 Το κινητό σου δεν έχει 4mimo σε low band . 600mhz 700 800 900 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 4 minutes ago, georgebad said: Το κινητό σου δεν έχει 4mimo σε low band . 600mhz 700 800 900 Άμα θυμάμαι καλά 4 carrier 300 MHz κατέβασμα και 8L Just now, Harry636 said: Άμα θυμάμαι καλά 4 carrier 300 MHz κατέβασμα και 8L Κοίταξε λίγο δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο με αυτή. Την ιστορία δεν έχω χρόνο και δεν έχω σκοπό να ακούω τα υβριστικά σχόλια κάποιον γιατί δεν μπορούσαν να βρουν κάτι λάθος σε αυτά που ανέβαζα και ειδικά υβριστικά σχόλια για την εργασία μου και για εμένα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) Θα το πω στη μαμά μου... Κανείς δεν είπε υβριστικά σχόλια εναντίον σου αγαπητέ! Για αυτό είπα ότι από εδώ και στο εξής θα κρατάω screenshots, για τα διαγραμμένα posts από τον μπαμπά και την μαμά... Αλλά εσύ είσαι αυτός που προσπαθείς (ευτυχώς ανεπιτυχώς) να μας πείσεις ότι το άσπρο είναι μαύρο, στη δική μας δουλειά. Ας μείνει ο καθένας στον τομέα του, να υπάρχει άποψη, αλλά αν αυτή είναι λάθος, όχι και να την επιβάλλει με το έτσι θέλω... Κι όπως είπε ένας εδώ μέσα που χαίρει την εκτίμησή μου, δεν είναι εύκολο να αλλάζουμε συκώτι κάθε μέρα... Edited 2 ώρες πριν by memoriesradio 1 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 4 minutes ago, Harry636 said: Άμα θυμάμαι καλά 4 carrier 300 MHz κατέβασμα και 8L Κοίταξε λίγο δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο με αυτή. Την ιστορία δεν έχω χρόνο και δεν έχω σκοπό να ακούω τα υβριστικά σχόλια κάποιον γιατί δεν μπορούσαν να βρουν κάτι λάθος σε αυτά που ανέβαζα και ειδικά υβριστικά σχόλια για την εργασία μου και για εμένα . Αγαπητέ τα 300mhz , είναι το συνολικό bandwidth που μπορεί να κάνει aggregate σε sub 6 συχνότητες με 4διαγπρερικους carriers Πχ 100mhz n78 + 100mhz n78 + 100mhz n78 . Το chipset ναι το υποστηρίζει αυτό που λες αλλά 1) η apple έχει μεριμνήσει για τέτοιες υλοποιήσεις ; Όχι . 2) η Vodafone έχει κάνει Τέτοιο deployment ; Πιθανότατα όχι . Κανένα κινητό δεν υποστηρίζει 8mimo ολόκληρο σαν combo, όπως επίσης τα κινητά δεν υποστηρίζουν 4mimo σε low band . Δεν θα το συνεχίσω σου έστειλα paper του 24 που λέει ξεκάθαρα ότι οι συσκευές που το υποστηρίζουν είναι 3-4 δεν μπορώ να σου δώσω άλλη πληροφορία 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 5 minutes ago, memoriesradio said: Θα το πω στη μαμά μου... Κανείς δεν είπε υβριστικά σχόλια εναντίον σου αγαπητέ! Για αυτό είπα ότι από εδώ και στο εξής θα κρατάω screenshots, για τα διαγραμμένα posts από τον μπαμπά και την μαμά... Αλλά εσύ είσαι αυτός που προσπαθείς (ευτυχώς ανεπιτυχώς) να μας πείσεις ότι το άσπρο είναι μαύρο, στη δική μας δουλειά. Ας μείνει ο καθένας στον τομέας του, να υπάρχει άποψη, αλλά αν αυτή είναι λάθος, όχι και να την επιβάλλει με το έτσι θέλω... Κι όπως είπε ένας εδώ μέσα που χαίρει την εκτίμησή μου, δεν είναι εύκολο να αλλάζουμε συκώτι κάθε μέρα... Που είναι τα σχόλια σου πριν μερικές ώρες ; Για απάντησε μου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 10 minutes ago, Harry636 said: Όπως έχετε δει ή μετρήσεις γι 5g nsa χωρίς mu mimo 256 qam και 10 MHz bw 15khz μ ειναι 400mbps + Προσπαθώ τόση ώρα να σε πείσω ότι κανένα κινητό δεν έχει την δυνατότητα για 8mimo σε low band . Δεν μπορείς να καταλάβεις . Βάλε σε αυτό το σημείο 2 και μετά πες μου πόσο θα βγάλεις Τα speedtest που βγάζεις είναι πιθανόν LTE primary band 20 + κάποια carriers LTE +n1 ή n1+n78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 1 minute ago, georgebad said: Προσπαθώ τόση ώρα να σε πείσω ότι κανένα κινητό δεν έχει την δυνατότητα για 8mimo σε low band . Δεν μπορείς να καταλάβεις . Βάλε σε αυτό το σημείο 2 και μετά πες μου πόσο θα βγάλεις Τα speedtest που βγάζεις είναι πιθανόν LTE primary band 20 + κάποια carriers LTE +n1 ή n1+n78 Mu Mimo γράφει όχι πόσες φορές θέλετε να το πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 2 minutes ago, Harry636 said: Mu Mimo γράφει όχι πόσες φορές θέλετε να το πω Ακριβώς από πάνω βάλε 2 . Γιατί αυτό είναι το setup που έχουν σχεδόν ΟΛΟΙ , και αυτό είναι το setup που υποστηρίζει το κινητό σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 2 minutes ago, Harry636 said: Το no τι σημαίνει στα αγγλικά μάλλον όχι Άλλο το massive mimo άλλο το 8T8R . Αν δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις μην επιμένεις τόσο πολύ . Σου λέω ακριβώς το deployment που έχουμε εδώ και με γράφεις . Βάλε 2 ακριβώς πάνω από το No του massive mimo και πες μου τι σου βγάζει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Just now, georgebad said: Άλλο το massive mimo άλλο το 8T8R . Αν δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις μην επιμένεις τόσο πολύ . Σου λέω ακριβώς το deployment που έχουμε εδώ και με γράφεις . Βάλε 2 ακριβώς πάνω από το No του massive mimo και πες μου τι σου βγάζει Εχω βάλει NO δλδ τι άλλο θα ακούσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 1 minute ago, Harry636 said: Εχω βάλει NO δλδ τι άλλο θα ακούσω Το κάνω εγώ για σένα δεν πρζ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 2 minutes ago, georgebad said: Άλλο το massive mimo άλλο το 8T8R . Αν δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις μην επιμένεις τόσο πολύ . Σου λέω ακριβώς το deployment που έχουμε εδώ και με γράφεις . Βάλε 2 ακριβώς πάνω από το No του massive mimo και πες μου τι σου βγάζει Ξέρετε αγγλικά; Δικιά μου απορία; στην επιλογή του massive Mimo η επιλογή είναι στο όχι Just now, georgebad said: Το κάνω εγώ για σένα δεν πρζ Με δύο layer χαχαχ Just now, Harry636 said: Ξέρετε αγγλικά; Δικιά μου απορία; στην επιλογή του massive Mimo η επιλογή είναι στο όχι Με δύο layer χαχαχ Σχεδόν όλες οι κεραίες στην Ελλάδα έχουν 8 από αυτό που της πουλάει στην Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 2 minutes ago, Harry636 said: Ξέρετε αγγλικά; Δικιά μου απορία; στην επιλογή του massive Mimo η επιλογή είναι στο όχι Με δύο layer χαχαχ Σχεδόν όλες οι κεραίες στην Ελλάδα έχουν 8 από αυτό που της πουλάει στην Ελλάδα Δεν ισχύει καθόλου αυτό που λες , κάνεις στην Ελλάδα δεν βάζει 8T8R ΕΙΔΙΚΑ σε low band , δεν ξέρω αν κάνεις στον κόσμο βάζει 8Τ8R σε low band , δεν ξέρω αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα . Εδώ 4Mimo δεν βάζουν , ακόμα και 4Mimo να βάζαν δεν το υποστηρίζουν οι συσκευές . Το 2 που βάζω είναι το 2mimo 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 1 minute ago, georgebad said: Δεν ισχύει καθόλου αυτό που λες , κάνεις στην Ελλάδα δεν βάζει 8T8R ΕΙΔΙΚΑ σε low band , δεν ξέρω αν κάνεις στον κόσμο βάζει 8Τ8R σε low band , δεν ξέρω αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα . Εδώ 4Mimo δεν βάζουν , ακόμα και 4Mimo να βάζαν δεν το υποστηρίζουν οι συσκευές . Το 2 που βάζω είναι το 2mimo Εγω μιλάω για layer τι δεν έχετε διαβάσει ακριβώς το Mimo ήταν στο όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 2 minutes ago, Harry636 said: Εγω μιλάω για layer τι δεν έχετε διαβάσει ακριβώς το Mimo ήταν στο όχι Είναι το ίδιο πράγμα , έλεος … Το Massive mimo έχεις κλειστό , πχ 32T32R και 64Τ64R. εκτίθεσαι όταν υποστηρίζεις ατράνταχτα την άποψη σου και ακυρώνεις όλους τους άλλους 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts