mol Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Από δήμο σε δήμο πας. Δεν απαγορεύεται. Για την ακρίβεια εντός νομού μπορείς να κινηθείς (εξαρτάται ΑΝ και σε τι αστυνομικό θα πέσεις) Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makis128 Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Εγω με τα τελευταια μετρα που ειδα νομίζω οτι επιτρέπεται μόνο για λόγους αθλησης κωδικός 6 και κωδικος 1 για γιατρο, υπηρεσια κτλ. Τώρα που δεν εχει αγορές click away click inside ktl πλέον με 2 νομιζω ότι δεν μπορώ να πάω σε άλλο Δήμο. Μακάρι να μην ισχύει όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Click away δεν ισχύει??? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Click away δεν ισχύει??? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν υπάρχει click away στην Αθήνα, είναι κλειστά όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 οκ, γιατι θεσσαλονικη ισχυει το click away Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Θα πάω Καλαμάτα με εξουσιοδότηση από τον πεθερό μου μαζί με τα χαρτιά του με τα κτήματα που έχει εκεί, για λιπάσματα κλπ κλπ. Η εξουσιοδότηση είναι διότι λόγω προβλημάτων υγείας δε μπορεί να πάει ο ίδιος. Η πολιτική προστασία είναι οκ. Έχουμε πάει πάνω από 10 φορές στη καραντίνα.. Δεν είχα ποτέ θέμα. Λέτε τώρα λόγω καθαράς Δευτέρας να με ζαλίσουν σε πιθανό έλεγχο στην Ελευσίνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Θα πάω Καλαμάτα με εξουσιοδότηση από τον πεθερό μου μαζί με τα χαρτιά του με τα κτήματα που έχει εκεί, για λιπάσματα κλπ κλπ. Η εξουσιοδότηση είναι διότι λόγω προβλημάτων υγείας δε μπορεί να πάει ο ίδιος. Η πολιτική προστασία είναι οκ. Έχουμε πάει πάνω από 10 φορές στη καραντίνα.. Δεν είχα ποτέ θέμα. Λέτε τώρα λόγω καθαράς Δευτέρας να με ζαλίσουν σε πιθανό έλεγχο στην Ελευσίνα; Ειλικρινά τώρα,πως περιμένεις να σου απαντήσει κάποιος;Που να ξέρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Κουβέντα να γίνεται.. Δεν ζήτησα απάντηση του στυλ μπορώ να πάω ή όχι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Λογικά δεν θα χεις κάποιο πρόβλημα. Τώρα για τους ελέγχους;λογικό από παρασκευή να την στήνουν σε περισσότερα σημεία ωστε να γράφουν τους παραβάτες. Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Παίδες, θέλω μια απάντηση αν γνωρίζει κάποιος γιατί σε όλες τις σελίδες που έχουν τα "παραθυράκια" στις μετακινήσεις τα γράφουν γενικά και αόριστα. Αυτή τη στιγμή είμαι στην Αθήνα και θέλω να πάω στο πατρικό μου μιας και δυστυχώς ο παππούς μου δεν είναι καλά. Μπορώ με το Ε1 που γράφει τη μόνιμη κατοικία, το θέμα είναι όμως πώς μπορώ να γυρίσω? Στην Αθήνα θα μείνει ο πατέρας μου που έχει το διαμέρισμα που μένω στο όνομά του. Μπορώ να πω ότι έχει θέματα υγείας (στο παραθυράκι που υπάρχει για "λόγους υγείας") και να ξαναγυρίσω ή το ban είναι μονιμο και θα πρέπει να κάτσω εκεί μέχρι να ανοίξουν τις μετακινήσεις? Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts