BlueBoy Δημοσιεύτηκε August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 26, 2005 Με αφορμή μια ταινία που είχα δει ...... ας μπούμε σε σκέψεις Κάνετε ορειβασία Είστε δεμένοι με σχοινιά εσείς και από κάτω από εσάς ένα αγαπημένο πρόσωπο πχ γονέας ή φίλος ή δεσμός κτλπ Ξαφνικά χάνει την ισορροπία του ο από κάτω σας και μένει κρεμασμένος στο κενό , με αποτέλεσμα αν δεν κόψετε το σχοινί να σκοτωθείτε και εσείς :cry: Αυτός σας εκλιπαρεί "σε παρακαλώ κόψε το σχοινί να σωθείς εσύ τουλάχιστον" Εσείς τι κάνετε ? Το κόβετε ? Περιμένετε κιας πέσετε κ εσείς ? :cry: Μου κόπηκε η ανάσα με αυτή τη ταινία που δεν θυμάμαι πως τη λένε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Το vertical limit ήταν ή καμία σχέση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueBoy Δημ. August 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Μπράβο ρε συ ναι αυτή ήταν :) Αλλά αν επικεντρωθούμε σε αυτό θα πάρουν το θέμα στην ενότητα Movies :p :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Δεν μπορώ να πάρω αυτή τη στιγμή μια τέτοια αποφαση γιατί "όποιος είναι έξω απο το χορό..." Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueBoy Δημ. August 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Ούτε εγώ έχω ακόμα επιλέξει .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Δεν θα το έκοβα γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν θα κοπεί σίγουρα το σκοινί , αν υπάρχει περίπτωση να μην κοπεί , γιατι να σκοτωθείτε τζάμπα;Άσε που δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα. Χολιγουντιανές φανφάρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 ouf de ksero..me problhmatises...basika allios apantas tora kai allios an eisai ekeinh thn ora se ayth thn katastash..opote:den ksero einai h apanthsh mou! ps.sto telos ths tainias ti egine? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 να θυμηθώ να έχω πάντα ένα σουγιά μαζί μου... Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueBoy Δημ. August 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 xaxaxaxxaxa wappy απάντησες :p Στην συγκεκριμένη ταινία όμως δεν είχε να επιλέξει για τη δική του ζωή μόνο Στο σχοινί αν δεν το έκοβε θα έπεφτε και η αδερφή του .Εκεί να δεις. Να έχεις δύο επιλογές ή να σκοτωθεί ο από κάτω σίγουρα ή να σκοτωθείτε όλοι Απαπαπαπά .... Απ'ότι βλέπω ακόμα κανείς δεν ψήφισε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 ps.sto telos ths tainias ti egine? ο καλός κέρδισε το όμορφο κορίτσι! (όπως πάντα) ;) :p :lol: Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueBoy Δημ. August 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Οχι δεν είχε καλό και όμορφο κορίτσι.Δεν στο λέω το τέλος γιατί η Νέλλυ θα μεταφέρει το θέμα μου στο movies :pppp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Και πες οτι δεν το έκοβες. Πως θα σκαρφαλώνατε και οι 2 πάνω; Αν το έκοβες, θα μπορούσες να ανέβεις άνετα και να σωθείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueBoy Δημ. August 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Ανετα και να σωθείς ? .... βλέποντας "άνετα" να πέφτει στο γκρεμό αυτός που αγαπάς ? Είσαι σίγουρος ? :) Παιδιά δεν νομίζω ότι υπάρχει απάντηση σε τέτοια διλήμματα.Δεν τα χωρά το μυαλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Μα αν δεν κόψεις το σκοινί θα πεθάνετε και οι 2 ΣΙΓΟΥΡΑ αφού δε θα μπορέσετε να ανέβετε πάνω. Καλύτερα να σωθεί ο ένας λοιπόν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 agaphte moderatora eytyxos pou den eimaste soi kai de pame kai gia oreibasia mazi Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueBoy Δημ. August 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 XAXAXAXAXAXAXAXAXA FREAK έγραψες χαχαχαχαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Ωραία..ας το αλλάξουμε τότε λίγο το σενάριο..είστε κρεμασμένοι και οι δύο και αν δεν το κόψεις το σκοινί τότε θα πέσετε και οι δύο ΣΙΓΟΥΡΑ (όπως άλλωστε έγινε και στην ταινία).Τι κάνετε τότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueBoy Δημ. August 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Αν το πάμε ακριβώς με τη ταινία τότε πρέπει να βάλουμε και άλλο άτομο Ενα στη κορυφή του σχοινιού εσύ και από κάτω το πρόσωπο που εξαιτίας του θα πέσετε όλοι .Αν το κόψεις θα σωθεί και ο απόπάνω σου αν όχι παίρνεις την ευθύνη ότι θα σκοτωθεί και ο από πάνω σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 aaaaaaaaaa thn exo dei thn tainia re paidia....meta thn perigrafh tou ble agoriou to 8umh8hka...popopo gkr41 oxi de 8a pame oreibasia! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtua_striker Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 DEN tha to ekoba me tipota.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Δεν υπήρχε περίπτωση να το κόψω ούτε μια στο εκατομμύριο. Να ζω μετά συνεχώς με την σκέψη αυτή? Άλλωστε τι νόημα θα είχε η ζωή χωρίς αυτό το αγαπημένο μου πρόσωπο? Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueBoy Δημ. August 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 DEN tha to ekoba me tipota.. Κιας ήξερες πως αν δεν το κόψεις και πέσετε θα σκοτωθεί και το πρόσωπο που είναι πιο πάνω από σένα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtua_striker Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 me tipota..an hmoun omws teleytaios tha to ekoba,. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueBoy Δημ. August 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Ο Τελευταίος όμως δεν κρατά σουγιά .Μόνο εσύ κρατάς.Ο τελευταίος το να πέσει είναι πλέον θυσία για τους άλλους. Ο Μεσαίος όμως ? αν το κόψει χάνει τον πατέρα του και σώζει σίγουρα την αδερφή του.Αν δεν το κόψει μπορεί να σκοτωθούν όλοι. Και να έχει και την αδερφή του από πάνω να του φωνάζει ΟΧΙ ΟΧΙ μη το κάνεις !!!!!! Δεν νομίζω ότι έχει απάντηση.Εγώ ακόμα δεν έχω ψηφίσει :p :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Ε ρε σοβαρά διλήμματα που έχει ο κόσμος... :rolleyes: Κράτα με να σε κρατώ να ανέβουμε το βουνό που λέει και το ρητό... Δεν θα το έκοβα. Θα προτιμούσα να κάνω μια τρελή πτήση και με το που σκάσω κάτω να ξυπνήσω και να βγω από τον εξομοιωτή του Matrix... :lol: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts