dasnowy Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν On 23/2/2025 at 8:18 ΠΜ, KrisB-free97 said: Λοιπόν προσπαθεί να συνδεθεί και σε n78 συνδέεται για λίγο και ξαναγυρνάει σε n1. Με βφ που είχα ούτε που είδε ποτέ n78 αυτό το ίδιο το Xiaomi στο σπίτι μέσα! Εκτός και μπήκε χθες και τη ρυθμίζουν τώρα! Θα τσεκάρω αργότερα και με sim βφ. Και εμένα έτσι κάνει τα τελευταία 2 χρόνια αλλά n78 δεν είδα πουθενά. On 23/2/2025 at 11:01 ΠΜ, elkons said: αν και δείχνει 100MHz είναι Ν78. Κάτι γίνεται με το netmonster και τα mediatek modem και δεν βγάζει σωστά το bandwidth. Αν πιάσει έστω και για μισό δευτερόλεπτο n78 κάπως, βγάζει 100mhz ακόμα και αν έχει γυρίσει σε n1. Την ίδια στιγμή το network signal guru, που είναι πιο αξιόπιστο, βγάζει κανονικά n1 με 20mhz. 4 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 5 ώρες πριν, dasnowy said: Κάτι γίνεται με το netmonster και τα mediatek modem και δεν βγάζει σωστά το bandwidth. Αν πιάσει έστω και για μισό δευτερόλεπτο n78 κάπως, βγάζει 100mhz ακόμα και αν έχει γυρίσει σε n1. Την ίδια στιγμή το network signal guru, που είναι πιο αξιόπιστο, βγάζει κανονικά n1 με 20mhz. Ναι αν εχω 1 μπάντα LTE και μια 5G N78 λέει 20+100MHz αν έχω 2 μπάντες LTE θα λέει 10MHz μόνο 🙂 Ενώ δεν ισχύει λέει λάθος μερικούς συνδυασμούς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 1 ώρα πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 27ο χλμ ΕΟ Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts