Jump to content

NOVA 5G

p_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

23 minutes ago, hercoulis said:

Ιάσονος πανεπιστήμιο. 

IMG_6789.png

IMG_6787.png

Κοντά στο πανεπιστήμιο έχει micro, αλλά βλέπω σε κράτησε στην 15874. Καλή ταχύτητα για την περιοχή.

Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

Καλησπέρα, Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης, Ν78

Screenshot_2025-02-05-14-12-51-205_org.zwanoo.android.speedtest-edit.jpg

Screenshot_2025-02-05-10-23-10-864_cz.mroczis.netmonster.jpg

Στην ίδια περιοχή, Ν1

Screenshot_2025-02-05-14-16-15-349_org.zwanoo.android.speedtest-edit.jpg

Screenshot_2025-02-03-13-57-21-025_cz.mroczis.netmonster.jpg

Edited by p_k

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Η 1η μέτρηση μέσα ή εξω; δυνατό το σήμα για την απόσταση, λογικά δεν υπάρχουν εμπόδια κτήρια μέσα στο χωριό, σωστά;

Επίσης Ν1 στα -97 πως τα κατάφερες μαν,δεν έπρεπε να μπει ν78; υπάρχει ρύθμιση στα Xiaomi να κλειδώσουμε μπάντες; το ψάχνω καιρό 

1 minute ago, elkons said:

Η 1η μέτρηση μέσα ή εξω; δυνατό το σήμα για την απόσταση, λογικά δεν υπάρχουν εμπόδια κτήρια μέσα στο χωριό, σωστά;

Επίσης Ν1 στα -97 πως τα κατάφερες μαν,δεν έπρεπε να μπει ν78; υπάρχει ρύθμιση στα Xiaomi να κλειδώσουμε μπάντες; το ψάχνω καιρό 

Καλησπέρα, οι μετρήσεις είναι σε εσωτερικό χώρο και δεν έχω κάνει καμία ρύθμιση στο κινητό με κλειδώματα μπάντας. Δεν θέλω να τα σκαλίζω αυτά τα πράγματα.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

2 minutes ago, p_k said:

Καλησπέρα, οι μετρήσεις είναι σε εσωτερικό χώρο και δεν έχω κάνει καμία ρύθμιση στο κινητό με κλειδώματα μπάντας. Δεν θέλω να τα σκαλίζω αυτά τα πράγματα.

Σε εσωτερικό με αυτό το σήμα και αυτή την απόσταση πολύ καλά👌 μακάρι παντού έτσι να ήταν εδώ αν μπει κάνα κτήριο ψηλο μπροστά από τα άλλα τα μικρά πάει το σήμα 😅

Α οκ επειδή έπεσε σε Ν1 έπρεπε να κρατήσει τη Ν78 γιαυτό μου έκανε εντύπωση. Τα Xiaomi δεν ήξερα πως κλειδώνουν μόνο τα Samsung αν και δεν είναι κάτι σπουδαίο δηλαδή αν κάποια στιγμή το δεις απλά να το ξεκλειδώσεις γιατί αν το ξεχάσεις κλειδωμένη Β7 δεν θα είναι ότι καλύτερο το σήμα.

13 minutes ago, elkons said:

Είναι πολύ δυνατές οι μετρήσεις για εσωτερικό χώρο, άρα βλέπει την κεραία καλά. Ίσως είναι και ψηλά απλά, σχεδόν οπτική επαφή, κομπλέ. Απλά άμα αλλάξεις λίγο το σημείο, μάλλον πέφτει δραματικά και αλλάζουν όλα. 😏

@p_k, Άλλη φορά μαν πλιζ, για να ξέρουμε, πάτα τα tabs που ανοίγουν και τις υπόλοιπες μπάντες που κάνει ca το κινητό, να δούμε pci της N78 και της N1. Νομίζω xiaomi τα βγάζει. 😏 Και τώρα αν μπορείς, βαλτα τακα τακα 

Κοίτα άμα είναι από τα πρώτα σπίτια του χωριού και βλέπει μπαμ μπροστά τη κεραία πάνω στο ύψωμα δε θα χει καν θέμα γιατί θα χτυπάει κατευθείαν εκεί. 

Νομίζω 4 sector είναι και αυτή και η διπλανή.

3 minutes ago, elkons said:

Κοίτα άμα είναι από τα πρώτα σπίτια του χωριού και βλέπει μπαμ μπροστά τη κεραία πάνω στο ύψωμα δε θα χει καν θέμα γιατί θα χτυπάει κατευθείαν εκεί. 

Νομίζω 4 sector είναι και αυτή και η διπλανή.

Ευχής έργον να έχεις δίπλα σου την κεραία. 😏

8 minutes ago, johnny_htc said:

Ευχής έργον να έχεις δίπλα σου την κεραία. 😏

Ευχής έργον να μου φέρουν 

Μια τέτοια θέλω που είχε η Magenta στα σύνορα Γερμανία Αυστρία 🤣

Screenshot_20250205_144230_Photos.thumb.jpg.9a1c9764c42e246943082e0d49b8467a.jpg

31 minutes ago, elkons said:

Ευχής έργον να μου φέρουν 

Μια τέτοια θέλω που είχε η Magenta στα σύνορα Γερμανία Αυστρία 🤣

Screenshot_20250205_144230_Photos.thumb.jpg.9a1c9764c42e246943082e0d49b8467a.jpg

Αυτή καλύπτει όλη την Ελλάδα 🤣🤣🤣🤣🤣