Gv2008 Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Σεπτεμβρίου 49 minutes ago, elkons said: Πέθανα με το EDGE 🤣 Πάνω από 300 δε λέει να βγάλει, το κινητό σου σίγουρα δεν φταίει η συσκευή ολόκληρο iphone 14! Το δίκτυο της NOVA φταίει. Αν μερικοί θαυμάζουν τα 200mbps στο 5G χαρά στο κουράγιο τους αυτό δεν είναι 5G ταχύτητες! Δεν είναι κακό το 200 mbps, αλλά υπάρχουν και σημεία που έχει 10 Mbps ακόμα και EDGE. Μέχρι και GRPS είδα κάπου για ένα δευτερόλεπτο. Οπως και να έχει ο ανταγωνισμός έχει παραπάνω ταχύτητες. Εγώ έχω δώσει διορία μέχρι τον Αύγουστο του 2026 που λήγει το συμβόλαιο. Αν ακόμα δεν έχει βελτιωθεί αισθητά το δίκτυο, θα την κάνω για άλλες παραλίες 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Σεπτεμβρίου (edited) 4 ώρες πριν, Gv2008 said: Δεν είναι κακό το 200 mbps, αλλά υπάρχουν και σημεία που έχει 10 Mbps ακόμα και EDGE. Μέχρι και GRPS είδα κάπου για ένα δευτερόλεπτο. Οπως και να έχει ο ανταγωνισμός έχει παραπάνω ταχύτητες. Εγώ έχω δώσει διορία μέχρι τον Αύγουστο του 2026 που λήγει το συμβόλαιο. Αν ακόμα δεν έχει βελτιωθεί αισθητά το δίκτυο, θα την κάνω για άλλες παραλίες GPRS ρε φίλε! 3-5Kbps και τα μυαλά στα κάγκελα. LTE 5G και χαζομάρες. Edited 7 Σεπτεμβρίου by memoriesradio 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Σεπτεμβρίου 9 minutes ago, memoriesradio said: GPRS ρε φίλε! 3-5Kbps και τα μυαλά στα κάγκελα. LTE 5G και χαζομάρες. Gprs έχω να δω 4 χρόνια να δω, εκτός κλήσης 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Στην περιοχή μου θα το δεις αλλά από άλλη εταιρεία 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Σεπτεμβρίου 19 minutes ago, p_k said: Στην περιοχή μου θα το δεις αλλά από άλλη εταιρεία Για τη πράσινη εννοείς ; σε ποια περιοχή αν επιτρέπεται; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 7 Σεπτεμβρίου (edited) Μεταξύ Cosmos και Σχολάρι σε σημεία. Edited 7 Σεπτεμβρίου by p_k 1 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, marios239 said: Παρατήρησα σήμερα ότι η Nova σε κάποιες κεραίες φαίνεται να έχει 15mhz b3 αντί για τα συνηθισμένα 10. Απενεργοποιούν σταδιακά το gsm στα 1800 και δίνουν στο 4g το bandwidth; Δε νομίζω να είναι bug του nm γιατί διαφέρει και το earfcn απ' το σύνηθες 1301. Γνωρίζει κάποιος περισσότερα; Σε τουριστικά μέρη και στην επαρχία ναι, δίνει 15Mhz B3 LTE και το GSM το δίνει όλο μεσω της 900. Το έχω δει σε Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Πλαταμώνα, Λεπτοκαρυά Πιερίας και όπου αναβαθμίζει σε 5G το κάνουν. 18 ώρες πριν, spoukos said: Κοντά στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης στην διασταύρωση του παιδικού χωριού. Έχει μια τούμπανο κεραία εκεί μέσα. Στα Πεύκα όμως είναι τραγική η Nova, με σοβαρά θέματα. 4 minutes ago, p_k said: Μεταξύ Cosmos και Σχολάρι σε σημεία. Οριακό 5G είχα εν κινήσει στη Καρδία. Τέλος πάντων, είναι τραγική η Nova. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Σεπτεμβρίου (edited) 10 minutes ago, p_k said: Μεταξύ Cosmos και Σχολάρι σε σημεία. Στο Cosmos έχει κεραίες η πράσινη παίζει άριστα. Κάτω Σχολάρι κάνει ζημιά η 101295,αλλά έχει και την 201071 και 101033 που παίζουν μια χαρά! Και η Nova δεν παίζει σούπερ εκεί είναι παρόμοιες . Πρίν πόσο καιρό είχες την εμπειρία αυτή; με τον καιρό εξελίσσονται τα δίκτυα. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να ανέβω αύριο Θεσσαλονίκη για δουλειά, θα μείνω αν πάω για μια ημέρα, εάν ναι θα τσεκάρω θα ανεβάσω speedtest, θα μάθω αργότερα αν θα πάω εγώ τελικά. Edited 7 Σεπτεμβρίου by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 7 Σεπτεμβρίου (edited) Δεν είναι το κατάλληλο νήμα και κακώς μπήκαμε σε φάση συγκρίσεων, τέλος πάντων στο Κάτω Σχολάρι η NOVA είναι πάρα πολύ δυνατή. Στο κατάλληλο νήμα μπορούμε να πούμε για την άλλη. Τέλος το οφ τοπικ. Edited 7 Σεπτεμβρίου by p_k 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Σεπτεμβρίου (edited) 12 minutes ago, p_k said: Δεν είναι το κατάλληλο νήμα και κακώς μπήκαμε σε φάση συγκρίσεων, τέλος πάντων στο Κάτω Σχολάρι η NOVA είναι πάρα πολύ δυνατή. Στο κατάλληλο νήμα μπορούμε να πούμε για την άλλη. Τέλος το οφ τοπικ. Πως είναι δυνατή αφού δεν έχει κάποια κεραία εντός της περιοχής Edit βρήκα μια πάνω σε ένα κτήριο πιο πάνω Edited 7 Σεπτεμβρίου by elkons 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 7 Σεπτεμβρίου (edited) Οι κεραίες είναι πολύ κοντά 11836 11838 Στο ανατολικό τμήμα του χωριού πιάνει η 2883 Όλες 4 cc Το cellmaper στην περιοχή και όχι μόνο είναι ελλιπεστατο. Edited 7 Σεπτεμβρίου by p_k 2 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Σεπτεμβρίου 6 minutes ago, p_k said: Οι κεραίες είναι πολύ κοντά 11836 11838 Στο ανατολικό τμήμα του χωριού πιάνει η 2883 Όλες 4 cc Το cellmaper στην περιοχή και όχι μόνο είναι ελλιπεστατο. Δυστυχώς αυτό παρατηρώ κι εγώ, το cell mapper είναι έλλειπες για Vf και nova 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, p_k said: Οι κεραίες είναι πολύ κοντά 11836 11838 Στο ανατολικό τμήμα του χωριού πιάνει η 2883 Όλες 4 cc *11836 είναι συνεγκατασταση των 3ων Η πράσινη εχει απλά eNb 201071,επίσης χτυπάει στο κάτω Σχολάρι αποτι βλέπω στο CellMapper επίσης έχει όλες τις μπάντες . Πως γίνεται να μη πιάνει εφόσον είναι η ίδια κεραία; εκπέμπει η nova παραπάνω; ή η Cosmote θα είχε βλάβη την ημερα που είδες τη συμπεριφορά αυτή. Στο ανατολικό τμήμα της περιοχής πάλι παίζει συνεγκατασταση και η Cosmote παίζει σε όλες τις μπάντες με eNb 101380.. Οπότε; ίδιες οι κεραίες εκτός μιας η οποία δεν καλύπτει στο κάτω Σχολάρι. Στο ανατολικό τμήμα της περιοχής 100% θα είναι μάπα όλες είναι πάρα πολύ μακριά η κεραία . Δεν φέρνω κάποια σύγκριση τους απλά θα έπρεπε η απόδοση να είναι πολύ παρόμοια αφού είναι οι ίδιες κεραίες,αποκλείεται να μη πιάνει τίποτα η μία και η άλλη να είναι τούμπανο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Σεπτεμβρίου 23 minutes ago, elkons said: *11836 είναι συνεγκατασταση των 3ων Η πράσινη εχει απλά eNb 201071,επίσης χτυπάει στο κάτω Σχολάρι αποτι βλέπω στο CellMapper επίσης έχει όλες τις μπάντες . Πως γίνεται να μη πιάνει εφόσον είναι η ίδια κεραία; εκπέμπει η nova παραπάνω; ή η Cosmote θα είχε βλάβη την ημερα που είδες τη συμπεριφορά αυτή. Στο ανατολικό τμήμα της περιοχής πάλι παίζει συνεγκατασταση και η Cosmote παίζει σε όλες τις μπάντες με eNb 101380.. Οπότε; ίδιες οι κεραίες εκτός μιας η οποία δεν καλύπτει στο κάτω Σχολάρι. Στο ανατολικό τμήμα της περιοχής 100% θα είναι μάπα όλες είναι πάρα πολύ μακριά η κεραία . Δεν φέρνω κάποια σύγκριση τους απλά θα έπρεπε η απόδοση να είναι πολύ παρόμοια αφού είναι οι ίδιες κεραίες,αποκλείεται να μη πιάνει τίποτα η μία και η άλλη να είναι τούμπανο. Μπορεί ο @p_kνα μέτρησε αρκετό καιρό πριν, άλλωστε δεν έχει cosmote και δεν έχει τη δυνατότητα να μετράει σε καθημερινη βάση, λογικό είναι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Σεπτεμβρίου (edited) 1 ώρα πριν, elkons said: Στο Cosmos έχει κεραίες η πράσινη παίζει άριστα. Κάτω Σχολάρι κάνει ζημιά η 101295,αλλά έχει και την 201071 και 101033 που παίζουν μια χαρά! Και η Nova δεν παίζει σούπερ εκεί είναι παρόμοιες . Πρίν πόσο καιρό είχες την εμπειρία αυτή; με τον καιρό εξελίσσονται τα δίκτυα. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να ανέβω αύριο Θεσσαλονίκη για δουλειά, θα μείνω αν πάω για μια ημέρα, εάν ναι θα τσεκάρω θα ανεβάσω speedtest, θα μάθω αργότερα αν θα πάω εγώ τελικά. Επειδή γνωρίζω τη περιοχή, από το Cosmos μέχρι την έξοδο για Νέο Ρύσιο όλες είναι καλές, και ειδικά η Cosmote επάνω στο δρόμο για Μουδανιά. Εκεί που έχει θέμα και κερδίζει η Nova είναι στην ανηφόρα και κατηφόρα στο ύψος της Καρδίας. Από το Λάκκωμα μέχρι κάτω είναι μια χαρα, πήγα πρόσφατα και έχω φίλους στη περιοχη. Η Nova μέσα στη Καλλικράτεια φέτος που πήγα ήταν για τα πανηγύρια. Πιο έξω προς Νέα Ηράκλεια ανάμεσα στα δυο χωριά που υπάρχουν πολλά εξοχικά και beach bar εκεί έπαιζε αξιοπρεπώς. Edited 7 Σεπτεμβρίου by Nikolas14 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, Gv2008 said: Δυστυχώς αυτό παρατηρώ κι εγώ, το cell mapper είναι έλλειπες για Vf και nova Για VF δεν νομίζω, γιατί το CellMapper δουλεύει υπερωρίες. Απλά δεν έτυχε να κάνω την διαδρομή Θεσσαλονίκη Πολύγυρο και τα πέριξ. Αλλά όπου αλλού περνάω καταγράφω. Χθες ήμουν Περιστέρι πχ. Απλά χρειάζεται ένας μερακλής Νοβάκιας με Android να το παίξει Amateur όπως κι εμείς... 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Σεπτεμβρίου 43 minutes ago, memoriesradio said: Για VF δεν νομίζω, γιατί το CellMapper δουλεύει υπερωρίες. Απλά δεν έτυχε να κάνω την διαδρομή Θεσσαλονίκη Πολύγυρο και τα πέριξ. Αλλά όπου αλλού περνάω καταγράφω. Χθες ήμουν Περιστέρι πχ. Απλά χρειάζεται ένας μερακλής Νοβάκιας με Android να το παίξει Amateur όπως κι εμείς... Η nova κυρίως χρειάζεται καταγραφές 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου 22 ώρες πριν, memoriesradio said: GPRS ρε φίλε! 3-5Kbps και τα μυαλά στα κάγκελα. LTE 5G και χαζομάρες. Τζιπιαρες παουερ 1 1 1 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοντά στην μεγάλη κεραία της περιοχής που δίνει μονίμως χαμηλές ταχύτητες στο σπίτι μου και για κάποιον λόγο η nova σε αντίθεση με τη Vf την προτιμά συχνότερα. N78 επειγόντως Έξω από τα Allou fun park, με πάρα πολύ κόσμο λόγω συναυλίας 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου 18 minutes ago, Gv2008 said: Κοντά στην μεγάλη κεραία της περιοχής που δίνει μονίμως χαμηλές ταχύτητες στο σπίτι μου και για κάποιον λόγο η nova σε αντίθεση με τη Vf την προτιμά συχνότερα. N78 επειγόντως Έξω από τα Allou fun park, με πάρα πολύ κόσμο λόγω συναυλίας Θα γίνει μην ανησυχείς! Ίσως και μέχρι τέλος του έτους. Έχουμε 3 ακόμη χρόνια σημαντικών επενδύσεων για τον μετασχηματισμό της Ελλάδας στα δίκτυα νέας γενιάς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου (edited) 2 ώρες πριν, Gv2008 said: Κοντά στην μεγάλη κεραία της περιοχής που δίνει μονίμως χαμηλές ταχύτητες στο σπίτι μου και για κάποιον λόγο η nova σε αντίθεση με τη Vf την προτιμά συχνότερα. N78 επειγόντως Έξω από τα Allou fun park, με πάρα πολύ κόσμο λόγω συναυλίας Θα γίνει μην ανησυχείς! Ίσως το σωτήριο έτος όπου θα ανοίξει καντίνα με σουβλάκια στον πλανήτη Άρη ο "Ζυγός" από την Θεσσαλονίκη, και θα έχει ολοκληρωθεί και το διαστημικό κοσμοδρόμιο στην Καλαμάτα... Edited 8 Σεπτεμβρίου by memoriesradio 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Στη συναυλία του Allou fun park ( δεν ξέρω από τραπερς και λοιπά απλά με τράβηξε η σύντροφος ) και έτσι απλώς μετρούσα. Η nova είχε από 10 - 40 mbps αλλά υψηλό ping. Ευτυχώς δεν έπεσε. Cosmote από τα 700 mbps έπεσε στα 250 και για Vf δεν έχω ιδέα 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου 40 minutes ago, Gv2008 said: Στη συναυλία του Allou fun park ( δεν ξέρω από τραπερς και λοιπά απλά με τράβηξε η σύντροφος ) και έτσι απλώς μετρούσα. Η nova είχε από 10 - 40 mbps αλλά υψηλό ping. Ευτυχώς δεν έπεσε. Cosmote από τα 700 mbps έπεσε στα 250 και για Vf δεν έχω ιδέα Με αυτό το ping παίζεις τέλεια πολλά παιχνίδια πχ φιδάκι 🤣🤣 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Νέα Δημητριάδα Βόλου, σε μπαλκόνι σπιτιού. Όπως βλέπετε το σήμα είναι οριακό και η κεραία παρά πολύ μακριά οπότε με έχει εντυπωσιάσει η υπερυψηλή ταχύτητα του απίστευτου δικτύου της νοβάρσς μας.... Να προσθέσω ότι ακόμα κάνει εναλλαγές με μη λειτουργική b20 απ' το Σωρό, και όχι σπάνια. 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, marios239 said: Νέα Δημητριάδα Βόλου, σε μπαλκόνι σπιτιού. Όπως βλέπετε το σήμα είναι οριακό και η κεραία παρά πολύ μακριά οπότε με έχει εντυπωσιάσει η υπερυψηλή ταχύτητα του απίστευτου δικτύου της νοβάρσς μας.... Να προσθέσω ότι ακόμα κάνει εναλλαγές με μη λειτουργική b20 απ' το Σωρό, και όχι σπάνια. -55dBm; πάνω στο πάνελ έβαλες το κινητό;🤣 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts