SCHUMIFER Δημ. February 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 Ψάξε για τη ιστοσελίδα microG Και Ακολούθα τις οδηγίες. Ενδέχεται να δουλεύει μια χαρά και χωρίς factory reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. February 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το είχα δει το ποστ στο xda αλλά δυστυχώς δεν μου δουλεύει. Δεν μπορώ να κάνω add τον λογαριασμό μου. Δεν έχω δοκιμάσει με reset, δεν έχω χρόνο. Στάλθηκε από το NOH-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. February 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 Δε δουλεύει η προσθήκη λογαριασμού αλλά δεν έχει σημασία για τις ειδοποιήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. February 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 On 25/2/2022 at 10:19 ΠΜ, SCHUMIFER said: Δε δουλεύει η προσθήκη λογαριασμού αλλά δεν έχει σημασία για τις ειδοποιήσειςΕυχαριστώ πολύ :) Μου εμφανίζει την εφαρμογή που θέλω στο cloud messaging. Στάλθηκε από το NOH-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. February 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 Ακριβώς. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι το gspace τα παίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. February 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 On 25/2/2022 at 10:34 ΠΜ, SCHUMIFER said: Ακριβώς. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι το gspace τα παίζει...Τι εννοείς; Το δοκίμασα και ότι εφαρμογή είχα μέσα στο gspace μου δουλεύει. Στάλθηκε από το NOH-NX9 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤώρα το δοκίμασα, δεν μπορώ να κατεβάσω καινούργια εφαρμογήΣτάλθηκε από το NOH-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. February 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 Ακριβώς, κρασάρει το play store(χάνει τη σύνδεση) και οι περισσότερες εφαρμογές. Το καλό είναι ότι αν απλά απεγκαταστήσεις το framework παίζει κανονικά το gspace... Αλλά δεν είναι ιδανικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 Ενημέρωση ασφαλείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 Τώρα το είδα κι εγώ. Να ρωτήσω, αν δε μου αρέσει το νέο control panel στα notifications, και θέλω το παλιό, τι κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 On 4/3/2022 at 10:04 ΜΜ, SCHUMIFER said: Τώρα το είδα κι εγώ. Να ρωτήσω, αν δε μου αρέσει το νέο control panel στα notifications, και θέλω το παλιό, τι κάνω; Κι εμένα δεν μου αρέσει αλλά δεν βρήκα πως, και αν, αλλάζει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. March 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2022 Στη χειρότερη κάνεις επαναφορά, αλλά θα τα σβήσει όλα, τόσο χάλια δεν είναι. Σε άλλα κινητά έχεις επιλογή στις ρυθμίσεις να το επαναφέρεις, εδώ δε βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. March 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2022 Παίδες έχετε βρει κάποιον έξυπνο τρόπο να δέχεστε στο mate 40 pro 2 step verification notifications? Δουλεύει και με sms απλά έλεγα μήπως υπήρχε κάποιος τρόπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 (edited) Απαντάω μόνος μου, δεν υπάρχει αλλά και τα μηνύματα δουλεύουν μια χαρά. Πλέον daily driver το 40άρι, βλέπω τις φώτο και με πιάνουν ρίγη, μετά αναρωτιέμαι μήπως χάνω ειδοποιήσεις και μου έρχονται δάκρυα. Τουλάστιχον στα περισσότερα σημαντικά δουλεύουν οι ειδοποιήσεις, να΄ναι καλά τα παιδιά του microG Θα δοκιμάσω και το curve σε λίγο Edited March 31, 2022 by SCHUMIFER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. April 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2022 On 31/3/2022 at 9:56 ΠΜ, SCHUMIFER said: Απαντάω μόνος μου, δεν υπάρχει αλλά και τα μηνύματα δουλεύουν μια χαρά. Πλέον daily driver το 40άρι, βλέπω τις φώτο και με πιάνουν ρίγη, μετά αναρωτιέμαι μήπως χάνω ειδοποιήσεις και μου έρχονται δάκρυα. Τουλάστιχον στα περισσότερα σημαντικά δουλεύουν οι ειδοποιήσεις, να΄ναι καλά τα παιδιά του microG Θα δοκιμάσω και το curve σε λίγο Expand Το curve δουλεύει απροβλημάτιστα. αυτό που μου έχει προς το παρόν μείνει είναι να βρω έναν τρόπο να μοιράζομαι αρχεία γραφείου, πχ ένα spreadsheet, όπως με τα Google sheets όπου μπορούσα να μοιράζομαι αρχεία με άλλον να έχουμε ταυτόχρονη διόρθωση των αρχείων και επίσης συντόμευση στην αρχική μου επιφάνεια στο κινητό Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. April 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2022 Μια ερώτηση, τι ρύθμιση χρειάζεται για κάποιες εφαρμογές όταν τις ανοίγεις κλείνουν ακαριαία??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. April 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2022 Εννοείς ότι κάνουν force close, ή ότι τις κλείνει το σύστημα για να ελαφρύνει μπαταρία και μνήμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. April 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2022 Ναι κάνουν force close, και ξαναδοκιμάζεις να τις ανοίξεις και ξανά τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. April 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2022 Τότε μάλλον δεν πρόκειται για ρύθμιση αλλά για κάποιο πρόβλημα. Με ποιες εφαρμογές έχεις αυτό το θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. April 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2022 viber, connect garmin, homescapes etc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. April 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2022 Από αυτές τις εφαρμογές χρησιμοποιώ το viber πολλές φορές την ώρα, κάθε ώρα, κάθε μέρα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με διακοπές του προγράμματος οπότε υποψιάζομαι ότι κάτι έχει πάει στραβά στην εγκατάσταση. Μπορείς να ξεκινήσεις με αναγκαστική διακοπή και μετά καθαρισμό της cache και μετά της storage. Αν αυτό δεν βοηθήσει απεγκατάσταση και εγκατάσταση του viber από το appgalery. Τελευταία εναλλακτική ως συνήθως factory reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. April 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2022 Μάλλον αυτό θα φταίει που δεν είναι εγκαταστημένες εξαρχής από appgallery αλλά από μεταφορά από το mate 20. Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. April 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2022 Μπορεί, γενικά τις εγκαθιστώ από appgallery κατά κύριο λόγο και δευτερευόντως από aurora, και μετά κάνω τη μεταφορά δεδομένων από το παλιό κινητό. Ειρήσθω εν παρόδω, πολλές εφαρμογές από appgallery είναι παραμετροποιημένες για huawei. Πχ το viber, κάνει αντίγραφο ασφαλείας στο huawei cloud αν την κατεβάσεις από app gallery, ενώ από αλλού στο google drive, που φυσικά δεν παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. April 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2022 Καλησπέρα.ο φορτιστης ο 40w κανει στο κινητό για γρηγορη φορτισει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. April 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2022 On 10/4/2022 at 1:21 ΜΜ, fatsionas said: Καλησπέρα.ο φορτιστης ο 40w κανει στο κινητό για γρηγορη φορτισει;;Καλησπέρα. Με αυτόν που πήρα από skroutz μου βγάζει "γρήγορη φόρτιση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. April 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2022 Ο μαμά είναι 66 watt πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts