Jump to content

Nintendo Wii

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα συμφωνήσω με αυτό αρκεί να αντικατασταθεί η λέξη "καλύτερο" με την λέξη "αρκετό" :p

Αν δεν σε απασχολεί το κάτι παραπάνω τότε "go for it". Σίγουρα θα είναι και οικονομικότερο και με μεγαλύτερη ποικιλία στα συγκεκριμένα παιχνίδια (motion control).

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Έχω ρωτήσει κι άλλους και 'ντάξει, με πείσατε :p Πριν καλά-καλά χωνέψουμε το αρνάκι του Πάσχα, θα 'χω το wii στα χέρια μου :lol:

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
ρε παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω το twilight princess εστω και μεταχειρισμενο?

Αν βάλεις το χέρι βαθιά στη τσέπη, τότε στο ebay σίγουρα.

Εδώ για παράδειγμα (http://www.thehut.com/games/platforms/nintendo-wii/legend-of-zelda-twilight-princess/8575121.html%3Fswitchcurrency=EUR?affil=BUYAT) έχει γύρω στα 36 ευρώ με μεταφορικά μαζί.

Στην Αθηνα ...παντου.

Μπορω να σου πω μερικα μαγαζακια να ρωτησεις

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• 4 weeks later...

καλησπέρα παιδιά, θέλω τη βοήθεια σας σε κάτι! ταξιδεύω σε 15 μέρες για τον πατρικό μου κι επειδή θα πάω για 2,5 μήνες θέλω να πάρω μαζί μου το wii & wii fit μου, το θέμα μου είναι πως ήδη έχω σαν χειραποσκευές 1 τη τσάντα μου, 2 τον υπολογιστή μου 3, το σκύλο μου (!) άντε πες χειραποσκευή και η κονσόλα οκ! το wii fit όμως δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρω χειραποσκευή! δε βολεύει καθόλου! είναι και μικρό το αεροπλάνο, θα με διώξουνε! υπάρχει περίπτωση να το βάλω στη βαλίτσα ανάμεσα στα ρούχα μου και τυλιγμένο με ξέρω γω τι και να είναι μια χαρά ή να μην το επιχειρήσω;

υγ δόξα τα θεό η βαλίτσα μου θα έχει πολλά ρούχα μέσα!

vodka και αθηνα-κωνσταντινουπολη δεν επαθε τιποτα, ουτε στην επιστροφη ενας γυαλινος ναργιλες φιλου οποτε μην φοβασαι :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Δηλαδή απλά το είχες ανάμεσα στα ρούχα; και δεν έπαθε τίποτα; ωραία με ξε-αγχωνεις!

Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk

απλα βαλτο στο κεντρο περιπου, οχι κοντα σε ακρη...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• 3 weeks later...

Παιδιά καλησπέρα σας και καλό μήνα.

Συγνώμη αν γίνομαι γραφικός μπορεί να έχει ξαναγίνει η ερώτηση, μήπως ξέρει κανείς κάποιο videoclub που να νοικιάζει wii παιχνίδια (θέλω το Indiana Jones Lego - τυχαίο; δε νομίζω...-). Παρακαλώ στείλτε μου pm για ευνόητους λόγους. Ευχαριστώ

Αη - Phone

• 3 months later...

Καλησπέρα

Περιμένω σε 2 ημέρες το καινούργιο μου wii και θέλω να ρωτήσω το εξης

Διάφορα χειριστήρια και άλλα αξεσουάρ που βλέπω στο ebay κάνουν δουλειά η θα κλαίω τα ευρώ μου?

Νίκος

Καλησπέρα

Περιμένω σε 2 ημέρες το καινούργιο μου wii και θέλω να ρωτήσω το εξης

Διάφορα χειριστήρια και άλλα αξεσουάρ που βλέπω στο ebay κάνουν δουλειά η θα κλαίω τα ευρώ μου?

Αν λέει ότι είναι συμβατά με Wii, ναι.

Αλλά αυτό είναι πολύ γενικό. Δείξε μας ποιό σε ενδιαφέρει να σου πούμε για την εταιρεία που το φτιάχνει, αν κάνει κτλ.

Επίσης επειδή λές για αξεσουάρ, έχε το νου σου γιατί με τα χειριστήρια του Wii που έχουν βγει σε τρεις εκδόσεις (Wii Remote, Wii Remote και Wii MotionPlus και Wii Remote+), κάποια αξεσουάρ δεν "κουμπώνουν" σε όλα.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Δέν το ήξερα, ευχαριστώ :)

Κοιτάζω και σε amazon τώρα.

Έχεις μήπως κάποιο site να μου προτείνεις?

Νίκος

Δέν το ήξερα, ευχαριστώ :)

Κοιτάζω και σε amazon τώρα.

Έχεις μήπως κάποιο site να μου προτείνεις?

Amazon.co.uk, Play.com, zavvi.com.

Γενικά έχε υπόψιν σου ότι οι καλύτερες εταιρείες για μη-αυθεντικά περιφερειακά είναι η Logic3 και η MadCatz (οι οποίες άλλωστε είναι καλές και στις υπόλοιπες κονσόλες).

Τώρα αν ψάχνεις ελληνικό site, δεν έχω κανένα πολύ φθηνό στο μυαλό μου. Ίσως το ebw.gr

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Amazon.co.uk, Play.com, zavvi.com.

Γενικά έχε υπόψιν σου ότι οι καλύτερες εταιρείες για μη-αυθεντικά περιφερειακά είναι η Logic3 και η MadCatz (οι οποίες άλλωστε είναι καλές και στις υπόλοιπες κονσόλες).

Τώρα αν ψάχνεις ελληνικό site, δεν έχω κανένα πολύ φθηνό στο μυαλό μου. Ίσως το ebw.gr

Θα το ψάξω λίγο ακόμα και θα επανέλθω...

Νίκος

• 2 weeks later...

Καλημερα.

ξερει καποιος να μου πει σιγουρα αν το μαυρο Wii παιρνει mod που να παιζει παιχνιδια απο σκληρο δισκο μεσω USB;

'Η να προτιμησω ενα παλιο λευκο;

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

• 2 weeks later...
εγώ αγόρασα το κόκκινο wii με το νέο Μάριο. Οι εντυπωσεις μου είναι οι καλύτερες αλλά όταν έκανα την αγορά είχα κατά νου ότι θέλω να παιζω με την παρέα μου και ήξερα τι αγοράζω. γενικά μόνος δεν παίζω πολύ. ακόμα και το μάριο το παίζουμε δύο άτομα, έχει πιο πολύ πλάκα και άλλο βαθμό δυσκολίας. Επίσης αγόρασα χειρίστήρια απο e-bay με 19€ τα οποία είναι άψογα αν και όχι γνήσια γλιτώνοντας τα 90€ που θα έπρεπε αν δώσω στην Ελλάδα και την nortec. Όσο για το homebrew κτλ επειδή απαιτείται η ύπαρξη ενός παιχνιδιού το οποίο είναι σπάνιο πλέον να το βρεις το lego indiana jones the original adventures έχω πάψει να το σκέφτομαι προς το παρόν. Όταν και άμα βρεθεί άλλη μέθοδος θα το σκεφτώ εκ νέου. Πάντως θα πρότεινα την αγορά του γιατί πραγματικά το gameplay σε κάνει να ξεχνάς και τα γραφικά και τα πάντα...

Είμαι λίγο καινούριος στο θέμα wii δεν έχω ξαναασχοληθεί με αυτήν την κονσόλα αφού είμαι κάτοχος ps3 και ps2 μόνο. Σκέφτομαι να αγοράσω το wii αφού έχει κάποια παιχνίδια που μου αρέσουνε αλλά και επειδή είναι συμβατό με το gamecube. Σε κάποια σελίδα έπεσα στο παραπάνω post που λέει ότι για να γίνει hombrew softmod θα πρέπει να έχεις το συγκεκριμένο παιχνίδι κτλπ κτλπ...

Έχει να προτίνει κάτι κάποιος παλιός στον νέωπα τι να αγοράσω τελικά?

Την κονσόλα με κάποιο ξεχωριστό mod το οποίο θα πρέπει να το τοποθετήσω μόνος μου (πχ από easy buy world)?

Είναι δύσκολη η διαδικασία αυτή? Θα επηρεάζει την ποιότητα των παιχνιδιών καθόλου?

Ή να το ψάξω καλύτερα και να κάνω κάτι με softmod?

Edited by Dante

I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase

Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1

Συμφωνα με αυτο http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/Nintendo-Wii/Nintendo-The-Legend-of-Zelda-Skyward-Sword-Wii-R9G-00062.htm

ειναι ΗΔΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ απο σημερα 16/11/2011.

Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

Συμφωνα με αυτο http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/Nintendo-Wii/Nintendo-The-Legend-of-Zelda-Skyward-Sword-Wii-R9G-00062.htm

ειναι ΗΔΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ απο σημερα 16/11/2011.

Δεν είναι το Indiana Jones Lego :lost:

I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase

Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1

Καλησπέρα

Έχω τη έξης ερώτηση, έχω ένα wii remote παλιό με το motion plus extra πάνω του και ένα καινούργιο με ενσωματομένο το motion plus (ελπίζω να μην σας μπέρδεψα), θέλω να πάρω ένα dual charger και θέλω να ξέρω αν οι φορτιστές είναι συμβατοί με τα παλιά και με τα νέα χειριστήρια.

Νίκος

υπάρχει αυτό που ζητάς δηλαδή dual charger που να είναι συμβατός και με απλά χειριστήρια (με ενσωματωμένο το plus) αλλά και με πιο παλιά χειριστήρια με κουμπωμένο από κάτω το εξάρτημα plus. Ακόμα όμως και αν πάρεις φορτιστή που δεν υποστηρίζει και τα δύο απλά πριν τα βάλεις για φόρτιση θα ξεκουμπώνεις το plus από το παλιό σου χειριστήριο.
tzexer

• 1 year later...
  • 8 months later...
Σκέφτομαι να αγοράσω το Nintendo Wii Lite για να παίζω Super Mario, αλλά δεν είδα στα Public πουθενά το New Super Mario bros για αυτή τη συσκευή, υπάρχει ;; :worry:

Το βρήκα στο σκρουτζ εδώ: https://www.skroutz.gr/s/3301442/New-Super-Mario-Bros-WII.html?keyphrase=NEW+SUPER+MArIO+BROS+WII

Πολύ ωραίο το παιχνίδι το κατά-ευχαριστήθηκα μέχρι να το τερματίσω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Το βρήκα στο σκρουτζ εδώ: https://www.skroutz.gr/s/3301442/New-Super-Mario-Bros-WII.html?keyphrase=NEW+SUPER+MArIO+BROS+WII

Πολύ ωραίο το παιχνίδι το κατά-ευχαριστήθηκα μέχρι να το τερματίσω.

Έπαιξα το demo και μου'ρθαν στη μνήμη εικόνες από τα παιδικά χρόνια, ειδικά στο μενού στην αρχή όπου έχει τα εικονίδια του παλιού bros ... Μπήκε στη λίστα για τα Χριστούγεννα (λογικά) ... :D