Ikesama Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 βασικά... άκυρο το τελευταίο, ψάξτε να το βρείτε! το amazon το έχει πιο ακριβά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 παιδιά τα κανάλια (chanels) τι ακριβώς είναι; πως μπορώ να βάλω κάποιο κανάλι; Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ikesama Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 βασικά... άκυρο το τελευταίο, ψάξτε να το βρείτε! το amazon το έχει πιο ακριβά αφού το έψαξα λίγο περισσότερο, βρήκα πως το έχει φθηνά στο play.com (25,49 ευρώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulchro Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Υπαρχει στο wii το donkey kong country 2? Παράθεση 6110 3310 - 3330 - Ericsson R320s - Panasonic GD 93 - 3510 - 6600 - 3230 - N73 - 5800 - C7 - iPhone 4 - iPhone 5 - iPhone 6 - iPhone 7 - iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzehos Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Όποιος θέλει να κάνει Softmod το Wii του, προτείνω: 1) αν έχετε firmware 4.3: http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/66601-4-3-softmod-guide.html 2) ή το ακόλουθο ανέχετε μικρότερο ( όπως 4.2) http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/24839-softmod-any-4-2-wii.html *μερικά Tips* * για να δείτε τι firware έχει το Wii σας: α) Πηγαίνετε στο κεντρικό menu β) Επιλέξτε τo εικονίδιο "Wii" που βρίσκετε κάτω αριστερά της οθόνης γ) Settings δ) και πάνω δεξιά θα βρείτε αυτό που ψάχνετε (η κατάληξη "e" (π.χ. 4.2e) μη σας ενοχλεί, σημαίνει "europe") *θα χρειαστείτε μια κάρτα SD και ΌΧΙ SDHC ή άλλη (πάρτε και ένα card reader καλού κακού) *Τελευταίο και σημαντικότερο: ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΝΤΕΝDO!!! btw όσοι έχουν 4.3e firmware, για να σπάσουν το Wii, χρειάζονται το παιχνίδι LEGO Indiana Jones Original Adventures. Ρωτήστε κανέναν φίλο σας άμα το έχει ή άμα δεν είστε τόσο τυχεροί και πρέπει να το αγοράσετε, προτείνω το amazon επειδή: 1) δεν είναι εύκολο να το βρεις 2) και στην περίπτωση που το βρεις η τιμή του θα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή του amazon Ελπίζω να βοήθησα ακόμα και τους λιγότεο σε επαφή με το θέμα :) --------------------------------------------------------- φίλε ikesama θέλω να σε ρωτήσω το εξής: έχω την κόκκινη έκδοση την τελευταία. Με το που συνδέθηκα στο ίντερνετ χωρίς να έχω διαβάσει το φόρουμ εδώ, έκανα αναβάθμιση μέσα από την nintendo αλλά η έκδοση που μου δείχνει ότι έχω είναι η 4.3E. Μπορώ να εφαρμόσω την παραπάνω διαδικασία; ρωτάω γιατί είδα ότι γράφεις μή κάνετε αναβάθμιση απο τη nintendo! επίσης πλέον τι θα παίζω και με ποιο τρόπο; θα γράφω τα παιχνίδια σε dvd η αναγκαστικά από κάποιο εξωτερικό μέσο; Επίσης ταινίες dvd κόπιες θα αναπαράγονται; ευχαριστώ Παράθεση tzexer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisgr Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Παιδια εχει κανεις το LEGO Indiana Jones Original Adventures ή το YU-GI-OH 5D Wheelie Breaker ενδιαφερομαι για αγορα ή και ενοικιαση το χρειαζομαι απεγνωσμενα για softmod σε 4.3Ε και δεν το βρισκω πουθενα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0422347&catid=070206 Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisgr Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Ευχαριστω για το link αλλα τελικα το βρηκα στο amazon.de με 20 euro !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzehos Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 εχει κανεις να μου προτινει με pm ατομο για hardware πειραγμα στην θεσσαλονικη; ευχαριστω ;) Παράθεση tzexer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά! Θα ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση για το wii remote.... Έχω λοιπόν εκτός από το αρχικό που έδινε η συσκευασία, αγοράσει πρόσφατα και άλλο ένα. Είχα αγοράσει επίσης και ένα σετ με 4 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες+ το φορτιστή τους. Το πρόβληγμα μου είναι το εξής: όταν είναι π.χ. φουλ φορτισμένες και τις βάλω στα δύο χειριστήρια και αρχίσω να παίζω όλα καλά, αλλά μόλις κλείσω το wii, το αρχικό χειριστήριο κρατάει τη μπαταρία στο επίπεδο που θα την αφήσω αλλά το δεύετρο κατά ένα περίεργο τρόπο συνεχίζει να την καταναλώνει και μέσα σε λίγες ώρες οι μπαταρίες έχουν και πάλι αποφορτιστεί.....:confused: Έχει τύχει και σε κανέναν άλλο αυτό, και ξέρετε μήπως γιατί μπορεί να συμβαίνει;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 (edited) Ψαχνω να βρω το Indiana Jones κάπου αλλά οι τιμές που το έχουν βάλει όπου το βρισκω ειναι αλλού (μεχρι και 250 ευρώ το είδα καπου!!!!!!) Οπότε αν ειναι να πληρώσει κανεις δεν είναι καλίτερα να πληρώσει για να βάλει το τσιπάκι??? (κάθε βοήθεια/tip για να βρώ το παιχνίδι αγορά φτηνα η και να το νοικιασω απο κάπου αν ξέρετε δεκτη :) ) Διορθωση: Το τσιπακι Wiikey Fusion στοιχιζει μεχρι 20 ευρώ οποτε σίγουρα θα το προτιμήσω!! Edited January 7, 2011 by klis Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzehos Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 φίλε έχω την εντύπωση ότι αν έχεις 4.3 έκδοση δεν μπορείς να βάλεις τσιπάκι. Μονο softmode μπορείς να κάνεις. Για αυτό και η αντίστοιχη τιμή που βρίσκεις το παιχνίδι. Όσο για να το νοικιάσεις μάλλον είναι αδύνατο γιατί απαγορεύεται η ενοικίαση παιχνιδιών της Nintendo. Αν το έχει κάποιος να σου το δανείσει ή ακόμα και να του πληρώσεις την διαδικασία καλώς. Εγώ πάντως ακόμα ψάχνω καθημερινά εδώ και δύο μήνες. Και μηνύματα σε άτομα που το έχουν έχω στείλει αλλά δεν μπαίνουν καν στον κόπο να σου απαντήσουν. τεσπα...θα βρεθεί με τον καιρό και άλλη λύση πιστεύω οπότε θα κάνουμε λίγο υπομονή Παράθεση tzexer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Απ' οτι λένε και στο σιτε του δεν υπαρχει θέμα με το Firmware, μονο με το ειδος του drive που έχει η συσκευή. Αν έχει το D3-2 δεν μπορει να παίξτει out of region παιχνιδια δες για πιο πολλες λεπτομεριες στο wiikey.com για το wiikey fusion! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzehos Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 ναι αλλά διαβάζει μόνο κάρτες των οποίων η τιμή είναι ψιλοτσιμπιμένη. Δηλαδή δεν φορτώνεις απο usb ή εξωτερικό δίσκο. Παρ όλα αυτα αν τελικά το δοκιμάσεις και είσαι ικανοποιημένος κάνε ένα κόπο να μας ενημερώσεις ώστε να το σκεφτώ και εγώ... Παράθεση tzexer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Τελικα εκανα λάθος σχετικα με την τιμή. Το wiikey Fusion που κάνει για όλα έχει κάπου 40 ευρώ και πάλι λιγότερα απο το indiana jones!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Αν κάποιος έχει βάλει τσιπάκι στη θεσσαλονίκη μπορεί να στείλει pm για πληροφορίες (που, πόσο, τι γίνεται με τα παιχνίδια κτλ) Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Αν και εχω κατα καποιο τροπο "παρατησει" το gaming πια, μου εχουν μπει τωρα τελευταια ιδεες να παρω το wii (το κοκκινο πακετακι που λεει οτι ειναι εορταστικο κτλ). Το θελω για να περναει η ωρα (κανα καλο παιχνιδακι) και για χαβαλε με φιλους (τετοια παιχνιδια εχει πολλα απ'οτι ειδα). Σκεφτηκα και για kinect ή move αλλά μιας και οπως προειπα δεν ειμαι πια και πολυ gamer δεν σκοπευω να δωσω τα παραπανω χρηματα που κοστιζουν. Αλλος λογος ειναι οτι ανεκαθεν ειχα σε μεγαλη εκτιμηση τη nintendo (ηταν η πρωτη μου κονσολα αλλωστε!) και τα παιχνιδια που εχει το wii ειναι πιο "παρεϊστικα". Με βαση αυτα που ζηταω θα μεινω ικανοποιημενος απο το wii? Αν ναι, αξιζει να το τσιπαρω? Τι κερδιζω και τι χανω σε αυτη τη περιπτωση? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 To Wii (όπως εχει πλέον εξελιχθεί) είναι μια -κατ'εξοχήν- κονσόλα για party games. Πολλοί μάλιστα, θα λέγανε πως μόνο αυτά αξίζουν στο Wii, αν και προσωπικά το θεωρώ λίγο αφοριστικό ακόμα και αν έχει μια δόση αλήθειας. Από αυτά που λες, ότι δηλαδή είσαι παλιός fan της Nintendo και πως τη θέλεις κυρίως για party παιχνίδια και δε θέλεις να ξοδέψεις και αρκετά χρήματα, νομίζω πως το Wii είναι μονόδρομος. Τα PS3/X360 είναι βέβαια πολύ πιο δυνατά μηχανήματα και με πολύ περισσότερες δυνατότητες πέρα από το gaming αλλά αν δεν τις χρειάζεσαι, γιατί να δώσεις παραπάνω χρήματα για να τις αγοράσεις; Πιστεύω πως θα μείνεις ικανοποιημένος από το Wii, με κάποιες βασικές προϋποθέσεις α) ότι καταλαβαίνεις πως θα αγοράσεις μια κονσόλα με επιεικώς μέτρια γραφικά (και σε πολλές περιπτώσεις χειρότερα και από PS2), αλλά με αρκετά ενδιαφέρον gameplay. β) ότι τα παιχνίδια που αξίζουν περισσότερο στο Wii, όπως και σε κάθε κονσόλα της Nintendo άλλωστε, είναι της Nintendo: δηλαδή, τα καλύτερα παιχνίδια που θα παίξεις, θα έχουν να κάνουν με το Mario, τη Zelda και πακέτα αθλημάτων. γ) ότι το Wii δεν είναι "σύστημα διασκέδασης" όπως τα PS3/X360, είναι απλά μια παιχνιδομηχανή. Αν αυτά δε σε πειράζουν, τότε μην το σκέφτεσαι καν...Wii με τη μία ;) Το τσιπάρισμα σου προσφέρει τη δυνατότητα να τρέχεις Homebrew εφαρμογές (δηλ. δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια φτιαγμένα από χρήστες), να τρέχεις αντίγραφα των παιχνιδιών σου (τα οποία ας θεωρήσουμε πως θα τα έχεις νόμιμα ;) και να παίζεις DVD ταινίες και αρχεία video. Αν και δε θα σου πρότεινα να το τσιπάρεις. Το Wii μπορείς να το "πειράξεις" χωρίς να του προσθέσεις chipάκι (ψάξε στο google, υπάρχουν οδηγοί για να δεις λεπτομέρειες). Αυτό που χάνεις είναι -λογικά- το online play, το οποίο μεταξύ μας δε λέει και πολλά στο Wii, οπότε μικρό το κακό και τη δυνατότητα να κάνεις εύκολα και άμεσα update της κονσόλας σου με το που βγαίνει καινούργιο firmware (με ότι καινούργιο προσφέρει αυτό) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Ευχαριστω για την ολοκληρωμενη απαντηση :D Τα γραφικα δεν με πειραζουν και τοσο, προτιμω ενα εθιστικο gameplay. Ο Mario δεν υπαρχει τυχαια 25 χρονια (αν και προτιμω τον wario), οι χαρακτηρες της nintendo εχουν αποκτησει cult status :p Αυτο με το "συστημα ψυχαγωγιας" δεν με αποσχολει αν και δεν θα ηταν ασχημο να παιζει dvd χωρις πειραγμα...το οποιο λεω να αποφυγω μιας και δεν σκοπευω να παιζω και πολλα παιχνιδια ετσι προτιμω οσα παρω να ειναι original (ισως οταν παραπαλιωσει να το δοκιμασω κι αυτο βεβαια). Εχω "ψηθει" αγρια, μεσα στη βδομαδα θα παραγγειλω το κοκκινακι :happy: ......Και μετα θα ανεβασω βιντεο στο youtube εμενα και αλλους 3 μαντραχαλους να χοροπηδαμε και να βαραμε μπουνιες στον αερα ενω βριζομαστε, υπεροχα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Αν δεν έχεις βαρεθεί το Mario, τότε το Wii είναι η καλύτερη επιλογή και για τα platform παιχνίδια μιας και τα δύο Super Mario Galaxy που έχουν κυκλοφορήσει, θεωρούνται ίσως τα καλύτερα platform παιχνίδια όλων των εποχών. Οπότε ακόμα και τις ώρες που δε θα χοροπηδάς με άλλους 3 μαντραχαλάδες παίζοντας τέννις, θα μπορείς να διασκεδάσεις και με άλλου είδους παιχνίδια! ;) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Πολλοί μάλιστα, θα λέγανε πως μόνο αυτά αξίζουν στο Wii, αν και προσωπικά το θεωρώ λίγο αφοριστικό ακόμα και αν έχει μια δόση αλήθειας. Προφανώς αυτοί οι πολλοί δεν έχουν και μεγάλη σχέση με το "άθλημα". Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzehos Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 εγώ αγόρασα το κόκκινο wii με το νέο Μάριο. Οι εντυπωσεις μου είναι οι καλύτερες αλλά όταν έκανα την αγορά είχα κατά νου ότι θέλω να παιζω με την παρέα μου και ήξερα τι αγοράζω. γενικά μόνος δεν παίζω πολύ. ακόμα και το μάριο το παίζουμε δύο άτομα, έχει πιο πολύ πλάκα και άλλο βαθμό δυσκολίας. Επίσης αγόρασα χειρίστήρια απο e-bay με 19€ τα οποία είναι άψογα αν και όχι γνήσια γλιτώνοντας τα 90€ που θα έπρεπε αν δώσω στην Ελλάδα και την nortec. Όσο για το homebrew κτλ επειδή απαιτείται η ύπαρξη ενός παιχνιδιού το οποίο είναι σπάνιο πλέον να το βρεις το lego indiana jones the original adventures έχω πάψει να το σκέφτομαι προς το παρόν. Όταν και άμα βρεθεί άλλη μέθοδος θα το σκεφτώ εκ νέου. Πάντως θα πρότεινα την αγορά του γιατί πραγματικά το gameplay σε κάνει να ξεχνάς και τα γραφικά και τα πάντα... Παράθεση tzexer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WiiPanic Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Μόλις πήρα στα χέρια μου το Yu-Gi-Oh! - 5D's Wheelie Breakers :dance::dance::dance::dance::dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzehos Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 bravo ρε συ!!! αν εισαι απο θεσσαλονικη και μπορεις να βοηθησεις στειλε μου pm. Παράθεση tzexer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthan07 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 αν εισαι απο αθηνα στειλε ενα μηνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts