Jump to content

WiiPanic

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About WiiPanic

  • Ημ. Γέννησης 01/02/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

WiiPanic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μόλις το παρέλαβα ! Από everbying, Με αυτή την προσφορά. Μάλλον ήμουβν από τους 200 τυχερούς !
  2. WiiPanic

    Sony Xperia S

    Καλησπέρα, την pure_aosp_lollipop_test11 έβαλα. Τελικά το πρόβλημα με την κάμερα εξακολουθεί να υπάρχει. για να την βλέπω πρέπει να κάνω συνέχεια reboot. Και όταν ζορίζεται στην μνήμη, χάνει και το ραδιοφωνο. Έλεγα να βάλω την 12 ή 13, αλλά στα release notes της 12&13 δεν λέει τίποτα για την κάμερα. Μάλλον θα γυρίσω στην εργοστασιακή .211. Έχεις κάποια άλλη πρόταση?
  3. WiiPanic

    Sony Xperia S

    Λοιπόν, μόλις τα κατάφερα !!! Έχω και εγω πλέον Lollipop στο xperia S ! το μόνο που αντιμετώπίσ ήταν να μην δουλευει είναι η κάμερα, που έλεγε "ΣΦΑΛΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ. Δέν είναι δυνατή η σύνδεση με τη φωτογραφική μηχανή. Αλλά με ένα reboot λύθηκε !
  4. 20 περιπου μέρες
  5. Λοιπόν, το παρέλαβα σήμερα, με παραγγελία από το TO2C πριν από 10 μέρες. Αποστολή με NL Post και εξαιρετικό tracking. Δώρο μόνο screen protector (film, οχι glass). Άλλα μαγαζιά δίνουν και case. Αρχικά το κινητό είναι πολύ γεροδεμένο και δείχνει εξαιρετικά ποιοτικό. Το κίτρινο χρώμα που επέλεξα έχει πολύ έντονο μεταλλικό/περλέ εφέ, που συμβάλει σημαντικά στον να δείχνει ακριβό και όχι φτηνιάρικο. Η μεγαλύτερη ανησυχία ήταν η απόδοση της κάμερας, η οποία όμως σε πρώτη επαφή με εξέπληξε θετικά. Στο An TuTu λέει sensor Exmor RS CMOS. Άρα είναι Sony??? Καταγράφει τέλεια χρώματα και λεπτομέρειες, κάνει focus ακαριαία, και έρχεται σε λειτουργία πριν καν το αντιληφθείς. Gps λόκαρε σε 3 δευτερόλεπτα σε εσωτερικό χώρο !!! (μέ υποβοήθηση δεδομένων) Έχει fm ράδιο με μέτρια λήψη και notification led δίπλα στην εμπρος κάμερα. Ποιότητα ακουστικού κατά την ομιλία πολύ καλή, μην πώ εξαιρετική. Το ένα και μοναδικό πίσω ηχείο είναι μέτριο σε ένταση, χωρίς μπάσο και στο σημείο που είναι (πισω) εύκολα κλείνεται (πχ αν το ακουμπήσεις κάτω, και δεν ακούγεται τίποτα). Μόλις βρώ Teana cover με ηχείο στο ebay, θα το χτυπήσω. Λήψη wifi απροβλημάτιστη στα 15 m τουλάχιστον. Χρησιμοποιώ κανονικότα το wifi του γείτονα απο 4 ορόφους μακριά, σε όλο το σπίτι, δηλαδή καλύτερο απο MotoG 2 και Note2.. Η οθόνη με πολύ καλή φωτεινότητα και φυσικά χρώματα, όχι το έντονο και τονισμένο των Amoled. Σε full HD video πετάει. Ειδικά στο θέμα της φωτεινότητας, όταν την βάλω στο full στο χειροκίνητο είναι πολύ δυνατή, δυνατότερη από XperiaZ. Στο αυτόματο όμως κρατάει πολύ χαμηλότερη φωτεινότητα από τα περισσοτερα κινητά που εβαλα δίπλα του. Μάλλον έτσι εξηγούνται και τα συγκριτικά βίντεο presentations. 3g σήμα δυνατότατο. AnTuTu (64-Bit) 21078. Στο 32bit 43.488 http://our.antutu.net/api/?action=v5&act=benchmark&id=29801603. Για φωτογραφίες το βράδυ , έχω πάθει την πλάκα μου ! Πολύ καλύτερες από την olympus sz31mr που εχω για φωτογραφική. Δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο από τα κινητά που έχω στα χέρια μου (Lg g2,Xperia Z, N8,Note2) Ρύθμιση κλείστρου για να μείνει ανοιχτό δεν βλέπω εμφανώς κάπου, αλλά έχει δύο scenes (night & Candle light) που πιθανώς κάνουν αυτό το πράγμα. Handsfree είναι CTIA. USB OTG δουλεύει κανονικότατα. Τα τρια κουμπάκια αφής δεν φωτίζονται. Από lock screen δεν ξεκλειδωνει με double tap, αλλα ξεκλειδώνει κάνοντας έναν κύκλο με το δάχτυλο. Με V από lockscreen ξεκλειδώνει και ενεργοποιεί την κάμερα (2-3 seconds)
  6. Έφτασε σήμερα ταχυδρομείο! Μετά την δουλεια πάω να το πάρω και το βράδυ θα γράψω εντυπώσεις .
  7. Το παρήγγειλα σήμερα από banggood. Email Campaign 149,99 dollars και 0,29$ μεταφορικά http://www.banggood.com/Ulefone-Be-Pro-5_5-inch-4G-64bit-MTK6732-1_5GHz-Quad-core-Smartphone-p-965319.html?utm_design=20&utm_source=emarsys&utm_medium=Mail_men119_email&utm_campaign=newsletter-emarsys&utm_content=Louis&sc_src=email_1237182&sc_eh=99537540f5b78fa21&emst=gbYVLhLRVg_71862_1237182_68 αντε να δουμε...
×
×
  • Create New...