Navar Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Και εμενα μου εβγαλε μηνυμα για αναβαθμιση.Αξιζει τον κοπο?Η αληθεια ειναι οτι εχω βαλει μια secure card απο παλιο κινητο χωρις να εχει τιποτε μεσα αλλα τα πιο πολλα αρχεια μου ειναι mp3(στον υπολογιστη).Και κατι αλλο.Κατεβασα το preview του metroid.Μπορω να το βγαλω ή απο καποια στιγμη και μετα θα φυγει μονο του? Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 E,βγαλε το γιατι εμενα δεν εχει φυγει ακομα,το εχω κανα μηνα και βαλε. Το σβηνεις απο Wii menu κατω αριστερα,θα καταλαβεις ειναι ευκολη διαδικασια,αν σβησεις κατι λαθος(που αποκλειεται) μπορεις να το ξανακατεβασεις απο το Shop δωρεαν. Η αναβαθμιση σου βαζει νεο Photos channel οπου μπορεις να βαλεις οτι φωτο θες να φαινεται σαν εικονα στο κεντρικο μενου αντι για τι κλασσικη φωτο του Photo channel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Σκέφτομαι να αγοράσω άμεσα ενα Wii. Μπορεί κάποιος να μου πεί περιληπτικά τί ικανότητες έχει το WII, τι πρέπει να αγοράσω επιπλέον. Κάπου διάβασα ότι μπορούμε να κάνουμε backup τα γνήσια games μας, αν τα κάνουμε backup μπορούμε να τα παίξουμε στο WII? Και τι χρειάζετε? Υπάρχει κανένας αναλυτικός οδηγός για το WII κάπου? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Εδώ έχω ανεβάσει έναν οδηγό. Βαριέμαι να τα ξαναγράφω, οπότε ρίξε μια ματιά και πες απορίες. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Σήμερα μου ήρθαν και μένα με acs οι θήκες για τα wiimotes απτην Νortec. Τουλάχιστον να μη σκονίζονται :grin: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Εδώ έχω ανεβάσει έναν οδηγό. Βαριέμαι να τα ξαναγράφω, οπότε ρίξε μια ματιά και πες απορίες. πολύ καλός οδηγός φίλε μου. να ρωτήσω όμως και κάτι άλλο? τί άλλο μπορώ να κάνω με το WII? ποιά παιχνίδια θεωρούνται τα καλύτερα του wii? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 ποιά παιχνίδια θεωρούνται τα καλύτερα του wii? Ενα Τοπ 10 θα μπορουσε να ειναι το παρακατω Metroid Prime 3 http://www.youtube.com/watch?v=zrPCGWTw6ao Super Mario Galaxy http://www.youtube.com/watch?v=9DRYX6xpOK4 Legend Of Zelda Guitar Hero 3 http://www.youtube.com/watch?v=8hsAgM28aj0 Zack & Wiki Treasure Medal of Honor Heroes 2 http://www.youtube.com/watch?v=-H2WayuzCyU Resident Evil: Umbrella http://www.youtube.com/watch?v=cGkKFdp6H9M Mario & Sonic Olympics http://www.youtube.com/watch?v=-2WFXHzrFr8 Wario Ware http://www.youtube.com/watch?v=zxMfL3jKEQY The Godfather Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarhss Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 αλήθεια ξέρει κανείς που μπορώ να φορέσω το wiikey το official? για back up παντα. μένω Πειραιά αλλά πάω και Αθήνα αν χρειαστεί Παράθεση OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ, ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 στο μαγαζι που δουλευω την τελευταια βδομαδα εχουμε δωσει κοντα στα 10 wii 2 xbox360 kai 1 ps3 :) wii WIINS Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Μια από τα ίδια, μόνο που τα Wii είναι 15 και τα Xbox360 αρκετά περισσότερα. Από τότε που εξαφανίστηκε το 60GB PS3, έχει πέσει ΠΟΛΥ. (PS: And yeah, Wii rulez :ρ) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 στο μαγαζι που δουλευω την τελευταια βδομαδα εχουμε δωσει κοντα στα 10 wii 2 xbox360 kai 1 ps3 :) wii WIINS Χεχε τι Ελλαδα τι Αμερικα σαν να λεμε.. Official November NPD Results U.S.A Hardware Unit Sales Nintendo DS 1.53 million Wii 981K Xbox 360 770K PSP 567K PlayStation 2 496K PlayStation 3 466K PSP 567K ..και τι Worldwide..:D Wii-------16.97M 42.7% Xbox360--15.06M 37.9% Ps3-------7.75M 19.5% http://www.vgchartz.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 το πηρα κ εγω!!!πηρα μαζι κ ενα δευτερο remote κ ενα που ειναι σαν οπλο μαζι με ενα game...αλλα ειναι ολα κατω απο το δεντρο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Και αντέχεις να τα έχεις εκεί :p; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 :p Παράγγειλα και εγώ το όπλο από eBay να δω τι λέει.. Δεν είναι το official της Nintendo, αλλά την δουλειά του θα την κάνει. Επίσης, άλλα ενδιαφέροντα και φθηνά extras για το Wii που βρήκα στο eBay είναι τα: DUAL Charger Station Cradle for Wii Remote +Battery x 2 = 14.3 Wii Boogie 2 x Karaoke Singing Microphone Dancing MIC = 20 GM46 GameCube Controller Compatible with Nintendo Wii = 12 GM11 Blue Light Gun Shoot Sport Game for Nintendo Wii = 13.5 GM20 Steering Racing Race Wheel Stand Games for Wii = 13.5 USB LAN NETWORK INTERNET ADAPTER CONNECTOR FOR Wii PLAY = 13.5 GM28 Controller Professional Billiards Game Kit for Wii = 9.7 Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 το πηρα κ εγω!!!πηρα μαζι κ ενα δευτερο remote κ ενα που ειναι σαν οπλο μαζι με ενα game...αλλα ειναι ολα κατω απο το δεντρο!!! άντε μεγειά σου βρε... Καλά παιχνίδια.. και προσοχή!!! Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά? Πως μπορώ να συνδέσω το wii με το internet? Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Με wifi αλλιως πρεπει να αγορασεις LAN adapter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unknown Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Με wifi αλλιως πρεπει να αγορασεις LAN adapter Και να εχεις και adsl router . Παιδια το πηρα την τριτη στις 3 το μεσσημερι και απο τοτε δεν εχω σταματησει να παιζω τεννις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Και να εχεις και adsl router . Παιδια το πηρα την τριτη στις 3 το μεσσημερι και απο τοτε δεν εχω σταματησει να παιζω τεννις :) Θα'χεις γίνει Pro.. φαντάζομαι!! Αντε άντε καλά παιχνίδια σου ευχομαι! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Έχω adsl router, συνδέομαι όμως μέσω καλωδίου δικτύου που έχουμε σπίτι. wifi ??..λίγο αδύνατο.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Έχω adsl router, συνδέομαι όμως μέσω καλωδίου δικτύου που έχουμε σπίτι. wifi ??..λίγο αδύνατο.. Για WiFi πρέπει να έχεις ένα aDSL Router/Modem + ένα Nintendo WiFi (50€) ή ένα άλλο USB WiFi (30€). Για LAN χρειάζεσαι πάλι ένα aDSL Router/Modem + ένα Nintendo LAN Adaptor (30€) ή ένα άλλο USB LAN Adaptor (10€). Αν πάρεις WiFi, θα το βάλεις πάνω σε μια θύρα usb του PC σου και θα έχεις Internet και στο PC και στο Wii, ενώ με το LAN θα πρέπει να βγάζεις το καλώδιο δικτύου από το PC και να το βάζεις στο LAN Adapter του Wii, εκτώς αν έχεις Switch ή δύο κάρτες δικτύου. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Για WiFi πρέπει να έχεις ένα aDSL Router/Modem + ένα Nintendo WiFi (50€) ή ένα άλλο USB WiFi (30€). Για LAN χρειάζεσαι πάλι ένα aDSL Router/Modem + ένα Nintendo LAN Adaptor (30€) ή ένα άλλο USB LAN Adaptor (10€). Αν πάρεις WiFi, θα το βάλεις πάνω σε μια θύρα usb του PC σου και θα έχεις Internet και στο PC και στο Wii, ενώ με το LAN θα πρέπει να βγάζεις το καλώδιο δικτύου από το PC και να το βάζεις στο LAN Adapter του Wii, εκτώς αν έχεις Switch ή δύο κάρτες δικτύου. Μπορώ να συνδέσω ένα οποιοδήποτε USB LAN Adaptor στο Wii και να παίξει, έχω ήδη δοκιμάσει να "μοιράσω" την lan σύνδεση μου με το internet από την ασύραμτη κάρτα δικτύου του φορητού και δεν δεν μπορεί να συνδεθεί (το βρίσκει όταν κάνει search αλλά το χάνει όταν κάνει σύνδεση :lol: ) ενώ οι άλλες συσκευές που δοκίμασα παίζουν κανονικά και διάβασα ότι το wii θέλει μόνο acces point για να παίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Εγω με το Nintendo WiFi δεν είχα πρόβλημα πάντως (θα μου πείς, της Nintendo είναι, γιατί να είχα..), αλλά δεν τα πολυπάω τα ασύρματα, λεω να πάρω κάνα USB LAN Adaptor κι εγω. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unknown Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Να ρωτησω κατι , στο Wii να βαλω D2Ckey η Wiikey ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unknown Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Θα'χεις γίνει Pro.. φαντάζομαι!! Αντε άντε καλά παιχνίδια σου ευχομαι! Πονεσε το χερι μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Για WiFi πρέπει να έχεις ένα aDSL Router/Modem + ένα Nintendo WiFi (50€) ή ένα άλλο USB WiFi (30€). Για LAN χρειάζεσαι πάλι ένα aDSL Router/Modem + ένα Nintendo LAN Adaptor (30€) ή ένα άλλο USB LAN Adaptor (10€). Αν πάρεις WiFi, θα το βάλεις πάνω σε μια θύρα usb του PC σου και θα έχεις Internet και στο PC και στο Wii, ενώ με το LAN θα πρέπει να βγάζεις το καλώδιο δικτύου από το PC και να το βάζεις στο LAN Adapter του Wii, εκτώς αν έχεις Switch ή δύο κάρτες δικτύου. Α! ωραία!! Κι από που τα αγοράζουμε αυτά..? Αυτή είναι η διαδικασία ή έχει κι άλλο? Αλήθεια τι συμφέρει περισσότερο γενικά? και σε ποιότητα υπηρεσιών και χώρου και καλωδίων κτλ? Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts