Vag_koun Δημοσιεύτηκε November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 1, 2020 (edited) Καλημέρα σας Ψάχνω κινητό για την σύζυγο στα παραπάνω χρήματα και αγοράζω και μεταχειρισμένο. Τώρα έχει το Α70 και θα θελε να επιστρέψει σε miui. Μας ενδιαφέρει amοled οθόνη, καλή φωτογραφία, μεγάλη μπαταρία και να ρολαρει καλά. Δεν είναι απαιτητική χρήστης, λίγο social media, από 128gb σκληρό και πάνω και κάνα ελαφρύ παιχνίδι. Μου έχουν μπει στο μάτι τα: Mi note 10 lite Mi 10 lite Poco f2 pro Για βοηθειστε ρε παιδιά ή προτείνετε κάτι άλλο. Σας ευχαριστώ Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 1, 2020 by Vag_koun Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Καλημέρα.realme 7 pro. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. November 1, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Ξέχασα να αναφέρω ότι τώρα έχει το Α70. Το real me έχει άλλο ui σε σχέση με τα xiaomi? Πολύ καλό φαίνεται.. Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Από ότι καταλαβαίνω κάποιες διαφορές υπάρχουν. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Realme 7 pro και από μένα. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Mi note 10 lite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Εννοείται poco f2 pro. Δε συγκρίνεται με τα υπόλοιπα φίλε μου Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Realme 7 Pro η OnePlus Nord N10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Poco f2 pro με κλειστά τα μάτια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. November 2, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, μάλλον θα κοιτάξουμε για mi note 10 lite ή poco. Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Tελικα που καταλήξατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. November 9, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2020 Tελικα που καταλήξατε;Καλημέρα φίλε μου, πάμε για mi note 10 lite απλά λόγω των περιστάσεων δεν έχουμε προχωρήσει σε αγορά ακόμα Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2020 Πρέπει να είναι πολύ καλή συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Huawei Nova 8 se ? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts