skyris Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Εγω δεν μπορω να καταλαβω τι σκ**α γίνεται! Τετοιες ώρες στον πειραιά μέχρι να ποιασεις γραμμη προσπαθεις καμμια 20αρια φορες. Ειναι απιστευτα εκνευριστικο αυτο το πραγμα. Παράθεση Ta Electronika einai 8riskeia skyris homepage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Συμφωνία για Τσάμπιονς Λιγκ To MEGA συμφώνησε με την Cosmote που απέκτησε τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων Τσάμπιονς Λιγκ (Τρίτης) για την κινητή τηλεφωνία και το ίντερνετ. Η Cosmote θα δείχνει τους αγώνες της Τρίτης που έχει δικαίωμα να μεταδίδει το MEGAλο κανάλι στην τηλεόραση, ενώ θα αναμεταδίδει και τις εκπομπές του MEGAλου καναλιού. Στο δε σάιτ του MEGA θα υπάρχει ειδικός χώρος, με χορηγία της Cosmote, που θα μεταδίδει τα ίδια πράγματα (αγώνες Τρίτης και εκπομπές). Ανάλογες κινήσεις (συμφωνίες με εταιρίες κινητής τηλεφωνίας) αναμένεται να κάνουν ΕΡΤ και ΑΝΤ1 που επίσης έχουν συμφωνήσει με την TEAM. http://www.gazzetta.gr/content/view/25790/73/ Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ca95f Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Έχεις στοιχεία και τους λες απατεώνες? Σου έκαναν κάτι συγκεκριμένο εννοώ? Όχι ρε μάστορα, μόνο κάτι ψιλές υποκλοπές σε καμμιά διακοσαριά τηλέφωνα υψηλών προσώπων. Κατα τ' άλλα τίποτε. Φυσικά άν είχε γίνει κάτι τέτοιο στον ΟΤΕ/Cosmote θα είχε γίνει εμφύλιος πόλεμος. Τώρα δεν άνοιξε ούτε ρουθούνι - εκτός βέβαια του φουκαρά του πως-τον-λέγαν που τον αυτοκτόνησαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ca95f Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 ... έφυγα για Wind. Και πράγματι η διαφορά είναι μεγάλη. Η διαφορά είναι μεγάλη φίλε γιατί οι κυψέλες της Wind έχουνε πιάσει μάκα από την αχρηστία, ενώ της Cosmote είναι μόνιμα υπερφορτωμένες. Δεν λέω ότι δεν έχεις δίκιο - αν έχεις πολλούς συνδρομητές, βάλε αρκετές κυψέλες - αλλά αν συνεχίσει να κερδίζει μερίδιο η Wind από το πτώμα της Vodafone (κυρίως), τότε κι αυτόί κάποια στιγμή θα φτάσουν στα ίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Όχι ρε μάστορα, μόνο κάτι ψιλές υποκλοπές σε καμμιά διακοσαριά τηλέφωνα υψηλών προσώπων. Κατα τ' άλλα τίποτε. Φυσικά άν είχε γίνει κάτι τέτοιο στον ΟΤΕ/Cosmote θα είχε γίνει εμφύλιος πόλεμος. Τώρα δεν άνοιξε ούτε ρουθούνι - εκτός βέβαια του φουκαρά του πως-τον-λέγαν που τον αυτοκτόνησαν. Φαντάζομαι πως άνηκες στη λίστα αυτών των 200 ατόμων και δεν σου έδωσαν αποζημίωση. Φαντάζομαι πως έχεις περισσότερα στοιχεία απο τις δικαστικές αρχές (οι οποίες δεν εντόπισαν τους ενόχους) και έχεις καταλήξει στο οποιός είναι ο ένοχος. Φαντάζομαι πως θεωρείς ότι η Vodafone δεν είχε άλλη δουλειά να κάνει από το να ασχολείται με το τι λες εσύ και δεν σου περνάει από το μυαλό ότι κάποιος hackαρε το σύστημα της. Φαντάζομαι ότι θεωρείς πως οι άλλες εταιρείες χρησιμοποιούν διαφορετικό εξοπλισμό από τη Vodafone που είναι πιο ασφαλής. Φαντάζομαι πως αγνοείς ότι η ίδια Vodafone ήταν αυτή που ενημέρωσε τις αρχές για το συμβάν. Φαντάζομαι πως πάλι έχοντας περισσότερα στοιχεία από τα δικαστήρια και την ΕΥΠ έχεις καταλήξει ότι ο Τσαλικίδης ήταν ένα κακόμοιρο παιδάκι που τον σκότωσαν, χωρίς να σου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να μην είχε καμία σχέση με την υπόθεση ή ότι μπορεί να ήταν ο ίδιος μπλεγμένος. Τέλος φαντάζομαι ότι θεωρείς ότι μπορείς να έχεις στοιχεία και να βγάλεις συμπεράσματα για μια υπόθεση κατασκοπείας με τεράστια συμφέροντα από πίσω. Καλό θα είναι λοιπόν να μην φανταζόμαστε και να μιλάμε με στοιχεία. Και δυστυχώς για τη συγκεκριμένη υπόθεση ΔΕΝ υπάρχουν στοιχεία. Επίσης αν θεωρείς επιχείρημα το "οι κυψέλες της Wind έχουνε πιάσει μακα από την αχρηστεία" τότε τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ca95f Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Φαντάζομαι πως... Φαντάζομαι πως... Φαντάζομαι πως... Φαντάζομαι ότι ... Φαντάζομαι πως... Φαντάζομαι πως... Τέλος φαντάζομαι ότι... Καλό θα είναι λοιπόν να μην φανταζόμαστε και να μιλάμε με στοιχεία. Με έστειλες ρε φίλε! Τόσο αυτοαναιρετικός δεν μπορούσα να φανταστώ :) ότι θα μπορούσε να είναι κανείς. Καταλαβαίνω την αμφιβολία σου, αλλά είναι αναμφισβήτητο ότι κάτι στραβό παίχτηκε και από τότε η Vodafone έχει πάρει την κάτω βόλτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Με έστειλες ρε φίλε! Τόσο αυτοαναιρετικός δεν μπορούσα να φανταστώ :) ότι θα μπορούσε να είναι κανείς. Καταλαβαίνω την αμφιβολία σου, αλλά είναι αναμφισβήτητο ότι κάτι στραβό παίχτηκε και από τότε η Vodafone έχει πάρει την κάτω βόλτα... To γιατι η Vodafone έχει χάσει τελευταία μερίδιο αγοράς (αν και στο τελευταίο τρίμηνο υπήρξε μεγάλη ανάκαμψη) τι σχέση έχει με το ποιός τελικά είναι ο πραγματικός ένοχος στην υπόθεση των υποκλοπών??? Και πως μπορείς εσύ, εγώ ή ο οποιοσδήποτε να μιλά χωρίς στοιχεία για μια υπόθεση κατασκοπείας για την οποία ούτε οι δικαστικές αρχές δεν έχουν στοιχεία και να την αντιμετωπίζει λες και είναι η ληστεία του ψιλικατζίδικου της γειτονιάς και τα ξέρει όλα... Τέτοιο αστυνομικό δαιμόνιο? Εκτός αν έχεις προυπηρεσία στην ΕΥΠ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ca95f Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 To γιατι η Vodafone έχει χάσει τελευταία μερίδιο αγοράς (αν και στο τελευταίο τρίμηνο υπήρξε μεγάλη ανάκαμψη... Και πως μπορείς εσύ, εγώ ή ο οποιοσδήποτε να μιλά χωρίς στοιχεία ... Φίλε μου προφανώς τρως ψωμί από την Vodafone και σε καταλαβαίνω. Ανάκαμψη φυσικά δεν υπήρχε, δεν υπάρχει και το μόνο που προβλέπει η αγορά για το πρώτο εξάμηνο του 09 ίναι να ελαττωθεί ο ρυθμός των απωλειών της - και για αυτό πίστεψέ με, έχω όσα στοιχεία θες και συγκεκριμένα νούμερα. Ενδεικτικά, αν δεν ελαττωθεί η πτώση, προβλέπεται ότι μέχρι το τον Σεπτέμβριο η Wind θα έχει πλέον μεγαλύτερο μερίδιο από την Voda. Το σκάνδαλο των υποκλοπών οδήγησε στην σταδιακή απομάκρυνση βασικών στελεχών, αποδυναμώνοντας την εταιρία και μοιραία οδήγησε στην απώλεια σημαντικού μεριδίου. Πώς δεν μπορείς να το συσχετίσεις αυτό; Τώρα στο πώς μπορώ εγώ και ο καθένας να μιλάμε, προφανώς σε ξενίζει γιατί έχεις μάθει να "την κάνεις γαργάρα" και να δέχεσαι τα πάντα. Αφού δεν είπε κάποιος δικαστής ότι έγινε κάτι στραβό, για σένα προφανώς όντως δεν έγινε κάτι στραβό που "κουκουλώθηκε" - και όλα πάνε καλά. Και θα συνεχίζουν να γίνονται σκάνδαλα Vodafone, σκάνδαλα Μ.Βατοπεδίου, σκάνδαλα με οικονομικούς μετανάστες και ένα κάρο ρεμούλες κι αρπαχτες και 'συ θα περιμένεις να βγεί το πόρισμα για να μιλήσεις. Φίλε, εσύ ποτέ δεν θα μιλήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Constantine_raz Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Μηπως να αλλαξουμε την ερωτηση και να το κανουμε,"γιατι ειστε δυσαρεστημενοι απο vodafone"?!σα να ξεφυγαμε λιγο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Φαντάζομαι πως άνηκες στη λίστα αυτών των 200 ατόμων και δεν σου έδωσαν αποζημίωση. Φαντάζομαι πως έχεις περισσότερα στοιχεία απο τις δικαστικές αρχές (οι οποίες δεν εντόπισαν τους ενόχους) και έχεις καταλήξει στο οποιός είναι ο ένοχος. Φαντάζομαι πως θεωρείς ότι η Vodafone δεν είχε άλλη δουλειά να κάνει από το να ασχολείται με το τι λες εσύ και δεν σου περνάει από το μυαλό ότι κάποιος hackαρε το σύστημα της. Φαντάζομαι ότι θεωρείς πως οι άλλες εταιρείες χρησιμοποιούν διαφορετικό εξοπλισμό από τη Vodafone που είναι πιο ασφαλής. Φαντάζομαι πως αγνοείς ότι η ίδια Vodafone ήταν αυτή που ενημέρωσε τις αρχές για το συμβάν. Φαντάζομαι πως πάλι έχοντας περισσότερα στοιχεία από τα δικαστήρια και την ΕΥΠ έχεις καταλήξει ότι ο Τσαλικίδης ήταν ένα κακόμοιρο παιδάκι που τον σκότωσαν, χωρίς να σου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να μην είχε καμία σχέση με την υπόθεση ή ότι μπορεί να ήταν ο ίδιος μπλεγμένος. Τέλος φαντάζομαι ότι θεωρείς ότι μπορείς να έχεις στοιχεία και να βγάλεις συμπεράσματα για μια υπόθεση κατασκοπείας με τεράστια συμφέροντα από πίσω. Καλό θα είναι λοιπόν να μην φανταζόμαστε και να μιλάμε με στοιχεία. Και δυστυχώς για τη συγκεκριμένη υπόθεση ΔΕΝ υπάρχουν στοιχεία. Επίσης αν θεωρείς επιχείρημα το "οι κυψέλες της Wind έχουνε πιάσει μακα από την αχρηστεία" τότε τι να πω...Το ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ή ότι δε θα υπάρξουν ποτέ δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μερίδια ευθύνης ακόμα και στη vodafone ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Φίλε μου προφανώς τρως ψωμί από την Vodafone και σε καταλαβαίνω. Bέβαια... Κλασική απάντηση όταν κάποιος διαφωνεί μαζί μας. Δεν θα κάτσω φυσικά να ασχοληθώ με τις λανθασμένες εντυπώσεις σου, νόμιζε ότι θέλεις. Ανάκαμψη φυσικά δεν υπήρχε, δεν υπάρχει και το μόνο που προβλέπει η αγορά για το πρώτο εξάμηνο του 09 ίναι να ελαττωθεί ο ρυθμός των απωλειών της - και για αυτό πίστεψέ με, έχω όσα στοιχεία θες και συγκεκριμένα νούμερα. Ενδεικτικά, αν δεν ελαττωθεί η πτώση, προβλέπεται ότι μέχρι το τον Σεπτέμβριο η Wind θα έχει πλέον μεγαλύτερο μερίδιο από την Voda. Μάλλον δεν διαβάζεις τα οικονομικά αποτελέσματα. Στο 4ο τρίμηνο του 2008 (το τελευταίο για το οποίο έχουμε αποτελέσματα), από εκεί που η Wind έκανε τις διπλάσιες και τριπλάσιες συνδέσεις, τώρα οι διαφορά τους ήταν μόλις 5000 συνδέσεις (139000 η vf, 144000 η wind). Επίσης αν διάβαζες τα οικονομικά αποτελέσματα θα έβλεπες ότι η Wind είναι μια εταιρεία με διευρυμένες ζημιές, 3δισ. χρέη ενώ η Vodafone έχει περίπου 500 εκ. κέρδη κάθε χρόνο και είναι μπροστά σε όλους τους υπόλοιπους δείκτες (arpu, amou/κίνηση φωνής κ.τ.λ). Η πρόβλεψη της ίδιας της εταιρείας (με βάση συνετεύξεις στελεχών) είναι πλήρης ανάκαμψη εντός του 2009. Το σκάνδαλο των υποκλοπών οδήγησε στην σταδιακή απομάκρυνση βασικών στελεχών, αποδυναμώνοντας την εταιρία και μοιραία οδήγησε στην απώλεια σημαντικού μεριδίου. Πώς δεν μπορείς να το συσχετίσεις αυτό; Αν διάβαζες προσεκτικά το μήνυμα μου θα έβλεπες ότι δεν επιχείρησα κανενός είδους αποσυσχετισμό των υποκλοπών με την εμπορική αποδυνάμωση της Vodafone. Aυτό που είπα είναι ότι η εμπορική αποδυνάμωση της εταιρείας δεν έχει καμία σχέση με το οποιός πραγματικά ευθύνεται για το συγκεκριμένο συμβάν. Τα στελέχη δεν έχουν καμία απολύτως σχέση καθώς ουσιαστική αναδιάρθρωση της εταιρείας ξεκίνησε μόλις πριν 1 χρόνο. Δυστυχώς η υπόθεση των υποκλοπών έκανε κακό στο όνομα της εταιρείας και η προηγούμενη διοίκηση δεν έκανε καμία απολύτως εντυπωσιακή κίνηση ώστε να αντιστρέψει το κλίμα, τη στιγμή που οι ανταγωνιστές κινούνταν με ταχείς ρυθμούς. Πλέον η δομή της εταιρείας έχει αλλάξει, οι διευθύνσεις κλειδιά (όπως η εμπορική) στελεχώνονται από ανθρώπους του ομίλου και πέφτει πολύ χρήμα για επενδύσεις σε υποδομές. Θα δούμε μέχρι το τέλος του χρόνου τα αποτελέσματα. Τώρα στο πώς μπορώ εγώ και ο καθένας να μιλάμε, προφανώς σε ξενίζει γιατί έχεις μάθει να "την κάνεις γαργάρα" και να δέχεσαι τα πάντα. Αφού δεν είπε κάποιος δικαστής ότι έγινε κάτι στραβό, για σένα προφανώς όντως δεν έγινε κάτι στραβό που "κουκουλώθηκε" - και όλα πάνε καλά. Και θα συνεχίζουν να γίνονται σκάνδαλα Vodafone, σκάνδαλα Μ.Βατοπεδίου, σκάνδαλα με οικονομικούς μετανάστες και ένα κάρο ρεμούλες κι αρπαχτες και 'συ θα περιμένεις να βγεί το πόρισμα για να μιλήσεις. Φίλε, εσύ ποτέ δεν θα μιλήσεις... Με συγχωρείς φίλε μου που έχω μάθει να μιλάω με στοιχεία και όχι να το παίζω ντεντέκτιβ Κλουζό μόνο με βάση το τι μου σερβίρει η κυρία Τρέμη και ο κύριος Χατζηνικολάου. Αν εσύ θεωρείς ότι για μια υπόθεση κατασκοπείας με τεράστια συμφέροντα από πίσω, τη μοναδική ευθύνη τη φέρει μια εταιρεία τηλεφωνίας, o.k, άποψη σου. Αν επίσης θεωρείς είσαι σε θέση να γνωρίζεις ακριβώς πως έγινε το συμβάν, πως μπορεί να εγκαταστάθηκε το παράνομο λογισμικό, τι είδους πρόσβαση έχουν οι προμηθευτές στα συστήματα, τι πακέτο λογισμικού αγοράζουν οι εταιρείες για τα κέντρα τους, από ποιους εγκαθίστανται, ποιοί απλώς το χρησιμοποιούν και ποιοί έχουν πλήρη πρόσβαση σε επίπεδο γλώσσας μηχανής για συντήρηση και αναβάθμιση των συστημάτων, ποιές διαδικασίες ασφαλείας ακολουθούνται, αν ακολουθούνται διαφορετικές διαδικασίες στις άλλες εταιρείες κ.τ.λ, o.k, δικό σου θέμα. Δυστυχώς όμως φίλε μου χωρίς στοιχεία οι απόψεις σου αυτές μόνο εμπεριστατωμένες δεν μπορούν να είναι. Δεν ξέρω αν εγώ θα μπορέσω ποτέ να μιλήσω. Εσύ όμως ποτέ δεν θα μπορέσεις να μιλήσεις σοβαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Εκεί που έχω παρατηρήσει είναι από Α8ήνα μέχρι και Θεσ/νίκη από την εθνική οδό και όλες οι εκεί περιοχές που περνάει: Θεσ/νίκη, Ημαθία, Πιερία, Θεσσαλία κτλ. όλες οι περιοχές είναι Αmr, από το Κιλκίς και πιο δεξιά μέχρι και τον Έβρο είναι Efr. Επίσης Πάτρα είναι Amr πάλι και οι περιοχές που στρίβεις από τηε εθνική οδό Θεσ/νίκης - Αθηνών για Πάτρα είναι όλες Amr! Κυκλάδες είναι Efr! Για τις υπόλοιπες περιοχές που δεν αναφέρω δεν γνωρίζω! Βρε παιδια πως βλεπετε ποτε ειναι ενεργοποιημενο το AMR και EFR για να το δω και εγω Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karpouzi Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 τα τελευταια 7-8 χρονια που ειμαι χρηστης cosmote ημουν απολυτα ευχαριστημενος. Το τελευταιο τριμηνο εχει αρχισει να μου τι δινει απιστευτα στα νευρα που δεν μπορω να πιασω παντα γραμμη και αν συνεχιστει το φαινομενο αυτο δεν με κοβω να μενω για πολυ ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 καιρος ειναι να αρχισετε να καταλαβετε οτι η cosmote δεν επρεπε να εχει το ονομα ''του τελειου σηματος + δικτυου'' αλλα το ονομα ''των καλυτερων συμβολαιων''. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 καιρος ειναι να αρχισετε να καταλαβετε οτι η cosmote δεν επρεπε να εχει το ονομα ''του τελειου σηματος + δικτυου'' αλλα το ονομα ''των καλυτερων συμβολαιων''. Συμφωνώ για το πρώτο αλλά γιατί "τα καλύτερα συμβόλαια"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 πιστευω πως ειναι καλυτερα απο τις αλλες. χαρακτηριστικο ειναι αυτο των ελευθερων επαγγελματιων οπου με 30 ευρω εχεις απεριοριστες κλησεις προς 2 αριθμους cosmote και 120 για εθνικες. θα μου πεις ολα τα υπολοιπα πανω κατω ιδια ειναι αλλα με αυτο για εμενα νικα η cosmote στα συμβολαια. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Βρε παιδια πως βλεπετε ποτε ειναι ενεργοποιημενο το AMR και EFR για να το δω και εγω Το AMR ενεργοποιείται σε επίπεδο BSC δηλαδή διευρυμένης περιοχής που συνήθως περιλαμβάνει περί τις 100-200 κεραίες... Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 πιστευω πως ειναι καλυτερα απο τις αλλες. χαρακτηριστικο ειναι αυτο των ελευθερων επαγγελματιων οπου με 30 ευρω εχεις απεριοριστες κλησεις προς 2 αριθμους cosmote και 120 για εθνικες. θα μου πεις ολα τα υπολοιπα πανω κατω ιδια ειναι αλλα με αυτο για εμενα νικα η cosmote στα συμβολαια. Noμίζω ότι στα ιδιωτών δεν είναι τόσο καλή. Και δυστυχώς οι επιδοτήσεις της πέρα από κάποιες προσφορές έχουν πέσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasmanian83 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 τελικα και η κοτε ειναι ενα .... δεν ξερουν τι τους γινετε απορω πως δουλευει αυτη η εταιρια!απλα να μη τυχεις σε αναποδια μετα.....:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Ειμαι ευχαριστημενος.Ο λογος?Μεχρι πριν 4 μηνες ημουνα στη vodafone.Πληρωνα μεσο ορο 60-70 ευρω.Απο τοτε που πηγα στη Κοσμοτε κ εβαλα το παρα πολυ καλο 500 κ 500 για ολους τους αριθμους Κοσμοτε πληρωνω 40 με 50 ευρω...Καμια σχεση...Και να φανταστεις περιμενα μεχρι τελευταια στιγμη μηπως κανει κατι αντιστοιχο η vodafone...(Εκανε ..εβαλε να ανανεωνεις καθε μηνα νταβατζιλικι το αλα καρτ αν θελεις να μιλας σε 2 αριθμους vodafone....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Noμίζω ότι στα ιδιωτών δεν είναι τόσο καλή. Και δυστυχώς οι επιδοτήσεις της πέρα από κάποιες προσφορές έχουν πέσει... Στα συμβόλαια ιδιωτών είναι πιο συμφέρουσα κυρίως στα μεγάλα προγράμματα μόνο με δωρεάν χρόνο ομιλίας(από 3 ώρες και πάνω),δεδομένης της χαμηλότερης χρέωσης εφόσον ξεπεράσεις τον ενσωματωμένο χρόνο ομιλίας του προγράμματος. Από κει και πέρα,συμφωνώ ότι στο θέμα των επιδοτήσεων δεν είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική σε σχέση με την Vodafone! Στα εταιρικά συμβόλαια θεωρώ πως είναι αρκετά χρόνια πίσω απ'την Vodafone και την Wind οι οποίες έχουν μακρά παράδοση στα εταιρικά συμβόλαια και αξιοπιστία! Το επιπεδο εξυπηρέτησης πελατών είναι απλά ισοπεδωμένο.Τελείως ανειδίκευτοι υπάλληλοι(και χρέωση ανά δευτερόλεπτο ενώ περιμένεις ο άσχετος υπάλληλος να ενημερωθεί από άλλους και τελικά να σου πει αυτό που γνώριζες και συ και τίποτα παραπάνω). Επίσης,έχω την αίσθηση ότι είναι πιο αυστηρή στον πιστοληπτικό έλεγχο σε σχέση με την Vodafone και δεν επιτρέπει εύκολα πολλά συμβόλαια στο ίδιο όνομα,ακόμη κι αν οι συνδρομητές είναι απόλυτα φερέγγυοι. Τέλος,τα καταστήματα είναι σχετικά καλά από επιπεδο εξυπηρέτησης(και αναφέρομαι μόνο σε Cosmote shops και όχι σε Γερμανούς-φτου κακά!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Με συγχωρείς φίλε μου που έχω μάθει να μιλάω με στοιχεία και όχι να το παίζω ντεντέκτιβ Κλουζό μόνο με βάση το τι μου σερβίρει η κυρία Τρέμη και ο κύριος Χατζηνικολάου. Αν εσύ θεωρείς ότι για μια υπόθεση κατασκοπείας με τεράστια συμφέροντα από πίσω, τη μοναδική ευθύνη τη φέρει μια εταιρεία τηλεφωνίας, o.k, άποψη σου. Αν επίσης θεωρείς είσαι σε θέση να γνωρίζεις ακριβώς πως έγινε το συμβάν, πως μπορεί να εγκαταστάθηκε το παράνομο λογισμικό, τι είδους πρόσβαση έχουν οι προμηθευτές στα συστήματα, τι πακέτο λογισμικού αγοράζουν οι εταιρείες για τα κέντρα τους, από ποιους εγκαθίστανται, ποιοί απλώς το χρησιμοποιούν και ποιοί έχουν πλήρη πρόσβαση σε επίπεδο γλώσσας μηχανής για συντήρηση και αναβάθμιση των συστημάτων, ποιές διαδικασίες ασφαλείας ακολουθούνται, αν ακολουθούνται διαφορετικές διαδικασίες στις άλλες εταιρείες κ.τ.λ, o.k, δικό σου θέμα. Δυστυχώς όμως φίλε μου χωρίς στοιχεία οι απόψεις σου αυτές μόνο εμπεριστατωμένες δεν μπορούν να είναι. Δεν ξέρω αν εγώ θα μπορέσω ποτέ να μιλήσω. Εσύ όμως ποτέ δεν θα μπορέσεις να μιλήσεις σοβαρά. Ξερουν και παραξερουν ... απλα σκεφτονται να μην καταληξουν και αυτοι σε κανα πολυφωτο κρεμασμενοι σαν τον τσαλικη ... δεν μπορει να εχουν ολοι αγνοια και προσβαση στα συστηματα που λες δεν εχει ο κα8ε τρομπας... και ξερουν και ποιοι ειναι και ποτε το κανανε.. απλα ο φακελος θα ανοιξει στην επομενη δεκαετια ....μολις ξεχασει για τα καλα ο Ελληνας και δεν θα μπορουν να ασκηθουν και σοβαρες διωξεις.. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts