Jump to content

ca95f

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ca95f

  1. Συμφωνώ σε όλα εκτός από το ότι το modem που προτείνεις δεν είναι GSM ή HSDPA μέσω GSM...
  2. Φίλε μου προφανώς τρως ψωμί από την Vodafone και σε καταλαβαίνω. Ανάκαμψη φυσικά δεν υπήρχε, δεν υπάρχει και το μόνο που προβλέπει η αγορά για το πρώτο εξάμηνο του 09 ίναι να ελαττωθεί ο ρυθμός των απωλειών της - και για αυτό πίστεψέ με, έχω όσα στοιχεία θες και συγκεκριμένα νούμερα. Ενδεικτικά, αν δεν ελαττωθεί η πτώση, προβλέπεται ότι μέχρι το τον Σεπτέμβριο η Wind θα έχει πλέον μεγαλύτερο μερίδιο από την Voda. Το σκάνδαλο των υποκλοπών οδήγησε στην σταδιακή απομάκρυνση βασικών στελεχών, αποδυναμώνοντας την εταιρία και μοιραία οδήγησε στην απώλεια σημαντικού μεριδίου. Πώς δεν μπορείς να το συσχετίσεις αυτό; Τώρα στο πώς μπορώ εγώ και ο καθένας να μιλάμε, προφανώς σε ξενίζει γιατί έχεις μάθει να "την κάνεις γαργάρα" και να δέχεσαι τα πάντα. Αφού δεν είπε κάποιος δικαστής ότι έγινε κάτι στραβό, για σένα προφανώς όντως δεν έγινε κάτι στραβό που "κουκουλώθηκε" - και όλα πάνε καλά. Και θα συνεχίζουν να γίνονται σκάνδαλα Vodafone, σκάνδαλα Μ.Βατοπεδίου, σκάνδαλα με οικονομικούς μετανάστες και ένα κάρο ρεμούλες κι αρπαχτες και 'συ θα περιμένεις να βγεί το πόρισμα για να μιλήσεις. Φίλε, εσύ ποτέ δεν θα μιλήσεις...
  3. Με έστειλες ρε φίλε! Τόσο αυτοαναιρετικός δεν μπορούσα να φανταστώ :) ότι θα μπορούσε να είναι κανείς. Καταλαβαίνω την αμφιβολία σου, αλλά είναι αναμφισβήτητο ότι κάτι στραβό παίχτηκε και από τότε η Vodafone έχει πάρει την κάτω βόλτα...
  4. Το πρόβήμα ρε φίλε είναι ότι το SMS κόστιζε περυσι 9 λεπτά και φέτος κοστίζει 12 - και λέμε και ευχαριστώ από πάνω :)
  5. Η διαφορά είναι μεγάλη φίλε γιατί οι κυψέλες της Wind έχουνε πιάσει μάκα από την αχρηστία, ενώ της Cosmote είναι μόνιμα υπερφορτωμένες. Δεν λέω ότι δεν έχεις δίκιο - αν έχεις πολλούς συνδρομητές, βάλε αρκετές κυψέλες - αλλά αν συνεχίσει να κερδίζει μερίδιο η Wind από το πτώμα της Vodafone (κυρίως), τότε κι αυτόί κάποια στιγμή θα φτάσουν στα ίδια...
  6. Όχι ρε μάστορα, μόνο κάτι ψιλές υποκλοπές σε καμμιά διακοσαριά τηλέφωνα υψηλών προσώπων. Κατα τ' άλλα τίποτε. Φυσικά άν είχε γίνει κάτι τέτοιο στον ΟΤΕ/Cosmote θα είχε γίνει εμφύλιος πόλεμος. Τώρα δεν άνοιξε ούτε ρουθούνι - εκτός βέβαια του φουκαρά του πως-τον-λέγαν που τον αυτοκτόνησαν.
  7. Εδώ δεν έχεις νοσοκομείο ρε φίλε, και μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν είχες καν ρεύμα. Και μεταξύ μας, αν δεν είχε και τον στρατό η Λήμνος, ούτε δρομολόγια πλοίων δεν θα είχε το χειμώνα. Περιμένεις να έχεις υψηλή τεχνολογία? Μόνο όταν είναι να σου τα πάρουν σε βρίσκουν όπου και να 'σαι. Όταν ζητάς κάτι εσύ, σε γράφουν κανονικά. Επιδοτούν τους αθηναίους όταν φεύγουν από το κέντρο προωθώντας την αποκέντρωση, αλλά τον κοσμάκη που είναι ήδη εκεί, του δίνουν μια έκπτωση 6% στο ΦΠΑ και τέρμα. Ψάξου λίγο για δορυφορικό internet φίλε - βγάζει κάτι νέο η Tellas. Κουράγιο και πιες κανα καλό μοσχάτο στην υγειά μας. (πώς το λένε εκείνο το γλυκό λευκό κρασί που έχετε και είναι σαν λικέρ;).
  8. Αυτό ακριβώς λέω ρε φίλε, "δεν αποκλείεται να έχει καλύτερο σήμα σε ορισμένες περιοχές". Αλλά σίγουρα δεν έχει παντού. BTW, στην διάρκεια της έκθεσης η Cosmote είχε στήσει τοπικά δίκτυο HSUPA 14.4 Mbps. Μήπως έτυχε να το τεστάρεις - ή κάποιος άλλος?
  9. Αν εννοείς το mail του mycosmos, ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.mycosmos.gr/mycosmos/FAQ/MyCosmos_faqs_gr.htm Πάντως για ένα διάστημα υπήρχε πρόβλημα στο POP3 του mycosmos. Δεν ξέρω αν έχει επανέλθει.
  10. Δοκίμασε με άλλο modem, ή με συσκευή κινητού. Το zte κολλάει καμιά φορά στα Vista αλλά όχι μόνιμα. Σε κάθε περίπτωση, αν δεν έχεις επαρκή κάλυψη, μπορείς να επικοινωνήσεις με το αρμόδιο τμήμα και εφόσον διαπιστωθεί το πρόβλημα, ή θα σου το λύσουν ή θα το επιστρέψεις "σπάζοντας" το συμβόλαιο. Αν πιάνεις με την Wind στο ίδιο PC και σε διάφορα σημεία της πόλης, το πιθανότερο είναι να φταίει το modem σου. Αποκλείεται να έχει η Wind καλύτερο σήμα & περισσότερες κυψέλες ΣΕ ΟΛΗ τη Θεσσαλονίκη (δεν αποκλείεται να έχει σε ορισμένες περιοχές - απλά όχι παντού).
  11. Ναι. Η χρέωση γίνεται στον αριθμό σου και όχι στα sessions του software που χρησιμοποιείς. Ναι. Ρίξε μια ματιά εδώ :http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/business/HuaweiE220WINDOWS_VISTAinstructions.pdf Τα μόνα που πρέπει να ρυθμίσεις είναι αυτά: apn: internet (με λατινικούς πεζούς χαρακτήρες) αριθμός κλήσης: *99# Αν υπάρχουν διαφορές, δεν είναι μετρήσιμες.
×
×
  • Create New...