NIKOSKURT Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Με 150-200 βρισκεις σε καλη κατασταση μεταχειρισμενο.Καινουριο δεν βγαινει.Τα lifan ειναι κινεζικα κι δεν αξιζει να τα βαλεις. υπαρχει καμια σελιδα για μεταχειρισμενα? για τα λιφαν ακουσα οτι τα μοντελα πριν το 2008 ηταν ελλατωματικα...απο εκει κ μετα τα στρωσαν και δεν βγαζουν προβληματα! γιαυτο την ψαχνω γιατι θελω ενα μοτερ... για τα γραναζια κανεις αμα γνωριζει .... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 υπαρχει καμια σελιδα για μεταχειρισμενα? για τα λιφαν ακουσα οτι τα μοντελα πριν το 2008 ηταν ελλατωματικα...απο εκει κ μετα τα στρωσαν και δεν βγαζουν προβληματα! γιαυτο την ψαχνω γιατι θελω ενα μοτερ... για τα γραναζια κανεις αμα γνωριζει .... :O http://www.car.gr/classifieds/bikes/search/ Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
srds Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Γεια σας. Εχω ενα sprinter με μοτερ απο c50 το οποιο ειναι 55 χιλ με 90αρη στροφαλο και 100αρα μπιελα. Η κεφαλή ειναι απο zongshen 125 με R20 εκκεντροφορο. Το μηχανάκι φοραει daytona ελεκτρονικη και nsr πολλαπλασιαστη, όλα τα αλλα ρευματα ειναι απο το Sprinter. Επίσης εχει keihiν 28 PWK. Σκέφτομαι να βαλω 56αρι στρογγυλο στροφαλο aasa, 57 mm wiseco πιστονι, να θυριδωσω την κεφαλη, να βάλω σκληρα ελατηρια takegawa, astrea σασμαν και 90αρα καμπάνα ή takegawa καμπάνα. Τι λέτε? ειναι καλός συνδυασμός? Εχετε να προτείνετε και εσεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
white_power Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 μια ερωτηση. ξερετε αυτο το κιτ πινοφορος-βολαν-ρευματα. που δινουν στο μοτο-ριδερ για το racing που βγαζει και φωτα. ληπων ολοι ξερετε πως τo racing με αυτο το μικρο βολαν που φοραει ειναι σφαιρα. αν βαλω αυτο το κιτ σιγουρα θα πεσει ι αποδοσει αλλα θα εχω και ρευματα. δηλαδη αν βαλω πολη καλα ρευματα πανω σε αφτο το κιτ λετε να εχει καλητερες αποδοσεις απο πριν αλλα και φωτα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Μιας και καποια στιγμη στο μελλον θα ασχοληθω με το μηχανακι μου. μηπως εχει κανεις καποια πληροφορια γι αυτο;; επιδοσεις αντοχη (βασικο) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Μιας και καποια στιγμη στο μελλον θα ασχοληθω με το μηχανακι μου. μηπως εχει κανεις καποια πληροφορια γι αυτο;; επιδοσεις αντοχη (βασικο) για ποιο μηχανακι ειναι?? white_power δεν θα εχεις καλυτερες επιδοσεις αν βαλεις ρευματα με φωτα...αν παλι βαλεις racing της kitaco,take,daytona πιστεθω θα εχεις διαφορα αλλα δεν θα εχεις διαφορα... ειναι λιγο κουραστικο αλλα μπορεις να βαλεις διακοπτακι να φορτιζεις την μπαταρια και να εχεις φωτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 για ποιο μηχανακι ειναι?? Στρογγυλαρι( με την αναλογη ενισχυση φυσικα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slila65 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 ρε παιδια το μοτερ του c50 ποσα mm ανιγει? δλδ 61mm ανιγετε?:) Παράθεση honda power;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 ρε παιδια το μοτερ του c50 ποσα mm ανιγει? δλδ 61mm ανιγετε?:) αν δεν κανω λαθος 60,5mm THEO_LEGEND κανει το κιτ για c50?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 αν δεν κανω λαθος 60,5mm THEO_LEGEND κανει το κιτ για c50??Οπως μου ειχε πει ενας μηχανικος, ναι κανει... στελνει για κατεργασια την ελαιολεκάνη και μετα το δεχεται κανονικα.. φυσικα απαιτειται ειδικη ενισχυση του σκελετου. Ρωταω εδω μηπως καποιος το εχει κανει να μου πει εντυπωσεις. και γενικα αν εχει καποιος εντυπωσεις απο τακεκαβα και με λιγοτερα χιλιοστα,,54, 59 κτλ εγω στο παπι μου το μονο τακεκαβα που εχω ειναι ο εκκεντροφορος και πραγματι το μηχανακι ξεχωριζει(στο γκαζι, οπως ανοιγει κτλ) απο τα υπολοιπα μηχανακια που ειναι 51-53 χιλιοστα(το δικο μου ειναι 51) παλαιοτερα ενας φιλος του αδερφου μου επειδη δεν μπορουσε να οδηγησει μηχανη λογω σωματοτυπου ειχε φτιαξει ενα glx 180 κυβικα φουλ τακεκαβα..το σκελετο τον εστειλε ιαπωνια θυμαμαι για ενισχυση. αλλα ειναι πολυ παλια και δεν ξερω περισσοτερα. δεν ηταν προσεκτικος και του το εκλεψαν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svouros_gr Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 αν δεν κανω λαθος 60,5mm THEO_LEGEND κανει το κιτ για c50?? οχι ρε παραπανω παει. κανεις αλουμινοκολληση στα καρτερ και μετα πλανιαρισμα και βαζεις πανω μεχρι 67mm πιστονι. ακομα μπορεις να παιξεις και με κιλυνδρο και κεφαλη takegawa ksr αλλα και εκει τα μπουζονια πρεπει να πανε πιο περα. αλλα για μενα η καλυτερη λυση ειναι ενα τουμπανο 59αρι η ενα τουμπανο 60αρι. χωρις takegawa πραγματα εκτος απο την κεφαλη φυσικα. αυτα απο μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Μιας και καποια στιγμη στο μελλον θα ασχοληθω με το μηχανακι μου. μηπως εχει κανεις καποια πληροφορια γι αυτο;; επιδοσεις αντοχη (βασικο) Καταρχας,αμα το αγορασεις μην το αγορασεις απο εκει.Αν πραματικα σε ενδιαφερει να το αγορασεις κοιτα εδω http://billsrebuilts.gr/TAKEGAWA.htm Κατω κατω σου λεει πατηστε εδω και σε βγαζει σε μια Αμερικανικη σελιδα.Αμα ψαξεις βρισκεις αυτο http://www.twobros.com/cgi-bin/shopper?preadd=action&key=022_1-05-8008 Με παραγγελιες ανω των 850 δολλαριων τα μεταφορικα ειναι τσαμπα.Αρα 850$=854€!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σχεδον μιση τιμη δηλαδη. Αντε,σε εφτιαξα παλι. οχι ρε παραπανω παει. κανεις αλουμινοκολληση στα καρτερ και μετα πλανιαρισμα και βαζεις πανω μεχρι 67mm πιστονι. ακομα μπορεις να παιξεις και με κιλυνδρο και κεφαλη takegawa ksr αλλα και εκει τα μπουζονια πρεπει να πανε πιο περα. αλλα για μενα η καλυτερη λυση ειναι ενα τουμπανο 59αρι η ενα τουμπανο 60αρι. χωρις takegawa πραγματα εκτος απο την κεφαλη φυσικα. αυτα απο μενα Γιατι,τι καλυτερο εχει μια κεφαλη takegawa απο μια cdi?????:O Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svouros_gr Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 εχει μεγαλυτερες βαλβιδες. δηλαδη η cdi εχει 26-22 και η takegawa εχει 28,5-23,5 και η αλλη takegawa εχει μεγαλυτερες. δηλαδη 30-24,5. ακομα η γωνιες τις takegawa δεν εχουν καμια σχεση με τη cdi και ο χωρος καυσης ειναι σκαμενος αλλιως. εχει ελαφρομενα κοκορακια και βαλβιδες αλλα αυτα τα κανεις και στην cdi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis236 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Παιδια ειμε σε δηλιμα 53X54 xωρις aνοιγμα κρατερ 119cc η 56Χ56 με ανοιγμα 138cc ποιο ειναι καλητερα σε chaly μοτερ:wacko::wacko::ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My bikepics member http://www.bikepics.com/members/akis236/ Tα παντα για τα scooter http://greekscooters.50.forumer.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 εχει μεγαλυτερες βαλβιδες. δηλαδη η cdi εχει 26-22 και η takegawa εχει 28,5-23,5 και η αλλη takegawa εχει μεγαλυτερες. δηλαδη 30-24,5. ακομα η γωνιες τις takegawa δεν εχουν καμια σχεση με τη cdi και ο χωρος καυσης ειναι σκαμενος αλλιως. εχει ελαφρομενα κοκορακια και βαλβιδες αλλα αυτα τα κανεις και στην cdi Με 300€ κανεις την cdi takegawa.Βαζεις μεγαλες βαλβιδες,φρεζαρεις εδρες και βαζεις καινουριες και βαζεις ενα αγωνιστικο εκκεντροφορο και ετοιμο:cool: Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
srds Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Γεια σας. Εχω ενα sprinter με μοτερ απο c50 το οποιο ειναι 55 χιλ με 90αρη στροφαλο και 100αρα μπιελα. Η κεφαλή ειναι απο zongshen 125 με R20 εκκεντροφορο. Το μηχανάκι φοραει daytona ελεκτρονικη και nsr πολλαπλασιαστη, όλα τα αλλα ρευματα ειναι απο το Sprinter. Επίσης εχει keihiν 28 PWK. Σκέφτομαι να βαλω 56αρι στρογγυλο στροφαλο aasa, 57 mm wiseco πιστονι, να θυριδωσω την κεφαλη, να βάλω σκληρα ελατηρια takegawa, astrea σασμαν και 90αρα καμπάνα ή takegawa καμπάνα. Τι λέτε? ειναι καλός συνδυασμός? Εχετε να προτείνετε και εσεις κατι? Αν μπορείτε πειτε μου την γνωμη σας γιατι σε λίγες μέρες θα το πάω για μετατροπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Καταρχας,αμα το αγορασεις μην το αγορασεις απο εκει.Αν πραματικα σε ενδιαφερει να το αγορασεις κοιτα εδω http://billsrebuilts.gr/TAKEGAWA.htm Κατω κατω σου λεει πατηστε εδω και σε βγαζει σε μια Αμερικανικη σελιδα.Αμα ψαξεις βρισκεις αυτο http://www.twobros.com/cgi-bin/shopper?preadd=action&key=022_1-05-8008 Με παραγγελιες ανω των 850 δολλαριων τα μεταφορικα ειναι τσαμπα.Αρα 850$=854€!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σχεδον μιση τιμη δηλαδη. Αντε,σε εφτιαξα παλι. Σωστος ο powerman αλλα υπαρχει και το τελωνειο:O:!: Ενας φιλος μου θα βαλει κεφαλι μου ειπε σημερα τακεκαβα, το εχει 58χιλ... θα την δω και απο κοντα συντομα πιστευω. επισης κατι που ειδα και ηθελα να ρωτησω.. κανει τιποτα αυτο το πραγμα;;;:blink: το εχει κανεις σας;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis236 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 [quote=THEO_LEGEND;2886387 επισης κατι που ειδα και ηθελα να ρωτησω.. κανει τιποτα αυτο το πραγμα;;;:blink: το εχει κανεις σας;; Δεν νομιζω να κανει κατι!!!!!;););) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My bikepics member http://www.bikepics.com/members/akis236/ Tα παντα για τα scooter http://greekscooters.50.forumer.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svouros_gr Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Με 300€ κανεις την cdi takegawa.Βαζεις μεγαλες βαλβιδες,φρεζαρεις εδρες και βαζεις καινουριες και βαζεις ενα αγωνιστικο εκκεντροφορο και ετοιμο:cool: ξεχασε το σου ειπα εχει διαφορετικες γωνιες στις βαλβιδες και στα κοκορακια και πεφτει διαφορετικα το καυσιμο στο χωρο καυσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slila65 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 ρε παιδια ποσο θελει ο μηχανικος να μου κανει τα καρτερ να μπενουν τα κιλινδρα του ksr(67mm):)? Παράθεση honda power;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svouros_gr Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 αυτο δεν το κανει ο μηχανικος. πας σε μηχανουργειο και στο κανουν. υπολογισε απο 150 ευρω μεχρι 220 περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svouros_gr Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Παιδια ειμε σε δηλιμα 53X54 xωρις aνοιγμα κρατερ 119cc η 56Χ56 με ανοιγμα 138cc ποιο ειναι καλητερα σε chaly μοτερ:wacko::wacko::ninja: καντο 53 mm με 56.5 στροφαλο τριγωνικο Aasa και κιλυνδροπιστονο Aasa και κεφαλη astrea θυριδομενη με εκκεντροφορο fuego f200. μετα καρμπυρατερ rwk 29mm και καμια ηλεκτρονικη takegawa. και ετσι θα πηγαινει ταπα χωρις κανενα προβλημα { το πιο συμαντικο} και χωρις να ανοιξεις καρτερ. α ξεχασα να σου πω να βρεις μια 90αρα καμπανα και να βαλεις δισκους. ειναι πολυ καλη και δεν πατηναρει καθολου. αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Σωστος ο powerman αλλα υπαρχει και το τελωνειο:O:!: Ενας φιλος μου θα βαλει κεφαλι μου ειπε σημερα τακεκαβα, το εχει 58χιλ... θα την δω και απο κοντα συντομα πιστευω. επισης κατι που ειδα και ηθελα να ρωτησω.. κανει τιποτα αυτο το πραγμα;;;:blink: το εχει κανεις σας;; Μα γιατι δεν διαβασες αυτα που σου εγραψα,αφου ο bill εχει τσαμπα μεταφορικα με παραγγελιες ανω των 850 δολλαριων,αρα εισαι καλυμενος.:O Ετσι θα στο εγραφα να σου παιξουν καμια ταπα στο τελωνειο να πληρωσεις 3 μηνιατακα???? Αυτη η ηλεκτρικη τουρμπινα δεν κανει απολυτως τιποτα. Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondaglx52 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Παιδια μπορει οποιος θελει απο εδω που εχει εμπειρια με glx 90αρι να μου πει ειτε εδω ειτε με pm τις τελικες που εχετε πιασει με το συγκεκριμενο παπακι σε ευθεια (χωρις αερα εννοειται κλπ) και σε κατηφορα;αν ειστε απο 47-52mm δεκτες γνωμες και εννοειται με απειραχτο στροφαλο (μονο με 49.5mm) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slila65 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Παιδια μπορει οποιος θελει απο εδω που εχει εμπειρια με glx 90αρι να μου πει ειτε εδω ειτε με pm τις τελικες που εχετε πιασει με το συγκεκριμενο παπακι σε ευθεια (χωρις αερα εννοειται κλπ) και σε κατηφορα;αν ειστε απο 47-52mm δεκτες γνωμες και εννοειται με απειραχτο στροφαλο (μονο με 49.5mm) εμενα φιλε που ειναι 47mm (72cc) με πρωτη σπασμενει πιανει περιπου στα 20-25km δευτερα πιανει 50-55 και σπασμενει 60Km και στην τριτη πιανει χαλαρα 70Km και παει μεχρι 85κμ (το μηχανακη ειναι τριμαρσο c50);) Παράθεση honda power;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts