fotis46 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 exw ena glx 54mm kai 8elw na tou allaxw exatmish giati tin palia thn ekopsa..ti proteinete kai apo 8ema omorfias alla kai na dinei....de milame gia takegawa...mexri 120 euro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas56mm Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 exw ena glx 54mm kai 8elw na tou allaxw exatmish giati tin palia thn ekopsa..ti proteinete kai apo 8ema omorfias alla kai na dinei....de milame gia takegawa...mexri 120 euro. Για τετοια χιλιοστα η καλυτερη εξατμιση για 4χρονο κινητηρα ειναι μονο μια!Sebring!Την βαζω και εγω αυριο με 123,86 ευρω ολοκαινουργια γνησια!Βαλτην στο παπι σου πανω και τηα μεινεις ικανοποιημενος απο θεμα ηχου αλλα και απο θεμα αποδοσης!Αν παρολα αυτα δεν διαθετεις τοσα λεφτα θα σου προτεινα την Daytona με 90 ευρω και παλι εισαι κυριος!Αλλα απο ομοργια να ξερεις και παλι Sebring και η Daytona καλη ειναι αλλα οχι οσο η πρωτη!Μετα το θεμα ειναι καθαρα δικο σου σχετικα με τα χρηματα και αλλα και το γουστο σου!Ελπιζω να βοηθησα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Sebring vale. ama thes kati fthinotero vale motosport autes tis 2 eksatmiseis protimw egw gia glx.. oi alles mou fenete oti den tou pane Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Και γω Sebring προτεινω.Αλλα κανει πολυ θορυβο. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomaslar Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 τι θα βαζατε πανω στο μηχανακι σας ετσι ωστε να παει πολυ καλα στο 400ari.το μοτερ ειναι honda astrea.εκτος απο πραγματα takegawa.(πραγματα που διαθετω ειναι μια κεφαλη cdi,στροφαλος 56 αασα,ελαφρωμενο βολαν,συμπλεκτης,εκκεντροφορος fuego 5o) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Χιλιοστα πιστονιου? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glx53mm Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Το glx53mm εγινε glx52mm διοτι ο μαστορας που μου ειχε κανει τη δουλεια ειχε κανει ασχημες πατεντες και κυλινδρος και πιστονι αρπαξανε πολυ ασχημα...Ευτυχως μονο κυλινδρομπιστονα και φλατζες...Τεσπα το εκανα 52mm και τωρα το στρωνω..Αλλά ότι θέλει ο καθένας μου λέει για το πως να το στρώσω,εγω λεω να το πηγαινω μεχρι 50χλμ για 500χμ και μετα λεω να ανοιγω το γκαζι..Με 4η εννοειται γιατι και με 40 να πηγαινω τραβαει πολυ καλα..Υπαρχει κανας κυνδυνος να μου παθει τιποτα αμα το πηγαινω σιγα;ξέρω ότι που και που πρεπει να το ανοιγω και πιο πολυ το γκαζι για να μη μπουκωνει.τι λετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris_C50 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Το glx53mm εγινε glx52mm διοτι ο μαστορας που μου ειχε κανει τη δουλεια ειχε κανει ασχημες πατεντες και κυλινδρος και πιστονι αρπαξανε πολυ ασχημα...Ευτυχως μονο κυλινδρομπιστονα και φλατζες...Τεσπα το εκανα 52mm και τωρα το στρωνω..Αλλά ότι θέλει ο καθένας μου λέει για το πως να το στρώσω,εγω λεω να το πηγαινω μεχρι 50χλμ για 500χμ και μετα λεω να ανοιγω το γκαζι..Με 4η εννοειται γιατι και με 40 να πηγαινω τραβαει πολυ καλα..Υπαρχει κανας κυνδυνος να μου παθει τιποτα αμα το πηγαινω σιγα;ξέρω ότι που και που πρεπει να το ανοιγω και πιο πολυ το γκαζι για να μη μπουκωνει.τι λετε; Den xerw autes oi istories me to strosimo me exoune trelani. O enas lei ta dika tou o allos ta dika tou dld oti nane! Egw ekana 3-4 ntepozita xalara kai meta 5-6 arxiza kai to aniga mexri pou to anixa terma kai to espasa ( oxi koftes alla xtipousan balbides kai den xerw an ekana kala h oxi p to anixa) apo ki kai pera o ka8enas to stroni opws 8eli mono min tou baras koftes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Το glx53mm εγινε glx52mm διοτι ο μαστορας που μου ειχε κανει τη δουλεια ειχε κανει ασχημες πατεντες και κυλινδρος και πιστονι αρπαξανε πολυ ασχημα...Ευτυχως μονο κυλινδρομπιστονα και φλατζες...Τεσπα το εκανα 52mm και τωρα το στρωνω..Αλλά ότι θέλει ο καθένας μου λέει για το πως να το στρώσω,εγω λεω να το πηγαινω μεχρι 50χλμ για 500χμ και μετα λεω να ανοιγω το γκαζι..Με 4η εννοειται γιατι και με 40 να πηγαινω τραβαει πολυ καλα..Υπαρχει κανας κυνδυνος να μου παθει τιποτα αμα το πηγαινω σιγα;ξέρω ότι που και που πρεπει να το ανοιγω και πιο πολυ το γκαζι για να μη μπουκωνει.τι λετε; Αν εχει γινει καλη δουλεια δεν θα δεις προβληματα.Ζεσταμα να κανεις την μηχανη καλα.Κανε και 4 ντεποζιτα και ανοιγε το που και που να ανεβαινουν οι στροφες. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Μια ερωτηση??? ποσο κοστιζει περιπου ο πυρος της μανιβελας χωρις την μανιβελα?? στο περιπου?? αξιζει η αλλαγη η να παω να τον κολλησω :blink: :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis46 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 euxaristw paidia...8a evaza sebring alla merikoi lene pws einai kales k alloi oti einai asta na pane...twra poios exei dikio.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis46 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Το glx53mm εγινε glx52mm διοτι ο μαστορας που μου ειχε κανει τη δουλεια ειχε κανει ασχημες πατεντες και κυλινδρος και πιστονι αρπαξανε πολυ ασχημα...Ευτυχως μονο κυλινδρομπιστονα και φλατζες...Τεσπα το εκανα 52mm και τωρα το στρωνω..Αλλά ότι θέλει ο καθένας μου λέει για το πως να το στρώσω,εγω λεω να το πηγαινω μεχρι 50χλμ για 500χμ και μετα λεω να ανοιγω το γκαζι..Με 4η εννοειται γιατι και με 40 να πηγαινω τραβαει πολυ καλα..Υπαρχει κανας κυνδυνος να μου παθει τιποτα αμα το πηγαινω σιγα;ξέρω ότι που και που πρεπει να το ανοιγω και πιο πολυ το γκαζι για να μη μπουκωνει.τι λετε; exw akousei oti an to phgaineis polu siga to mhxanaki moularwnei kai meta de paei..gi'auto kai egw otan estrwna to diko m to eskiza ligo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Μια ερωτηση??? ποσο κοστιζει περιπου ο πυρος της μανιβελας χωρις την μανιβελα?? στο περιπου?? αξιζει η αλλαγη η να παω να τον κολλησω :blink: :cool: Φωτο εχεις απο που εχει σπασει? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Μια ερωτηση??? ποσο κοστιζει περιπου ο πυρος της μανιβελας χωρις την μανιβελα?? στο περιπου?? αξιζει η αλλαγη η να παω να τον κολλησω :blink: :cool: Ο αξονας την μανιβελας που μπανει μεσα στα καρτερ?????Αμα μπορεις κολλησε το,γιατι για να αλλαξει θελει ανοιγμα ολο το μοτερ:( Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Ο αξονας την μανιβελας που μπανει μεσα στα καρτερ?????Αμα μπορεις κολλησε το,γιατι για να αλλαξει θελει ανοιγμα ολο το μοτερ:( αμα θελει τετοια φασαρια θα την κολλησω! αλλα εχω την εντυπωση οτι πρεπει πρωτα να βγαλω μπαταρια και ηλεκτρονικη,αν θυμαμαι καλα :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris_C50 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 αμα θελει τετοια φασαρια θα την κολλησω! αλλα εχω την εντυπωση οτι πρεπει πρωτα να βγαλω μπαταρια και ηλεκτρονικη,αν θυμαμαι καλα :cool: pou kolane h mpataria kai h ilektroniki me ton axonaki tis manibelas re c? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 pou kolane h mpataria kai h ilektroniki me ton axonaki tis manibelas re c? :wacko: αμα δεν την ξεσυνδεσεις θα την καψεις και την μπαταρια και την ηλεκτρονικη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blackjohn Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Παιδια ενας φιλος ρωταει αν μπορει να βαλει σε glx μαμα 50cc μεγαλο καρμπ ,22-24 micuni μαλλον θελει να βαλει, και να βαλει 52 με 53mm πιστονι,μοτερ θα αφησει το ιδιο...Λεει οτι θελει να βαλει και γραναζια 14-36 για να εχει και τελικη..Το ερωτημα μου ειναι,θα αντεξει το μηχανακι ή θα σκορπισει;και αν τα βαλει ολα αυτα πανω (πειτε οτι μαλλον δε θα βαλει το καρμπ και μενει με το μαμα) τι τελικη θα του βγαζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astapogiannos Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Παιδια ενας φιλος ρωταει αν μπορει να βαλει σε glx μαμα 50cc μεγαλο καρμπ ,22-24 micuni μαλλον θελει να βαλει, και να βαλει 52 με 53mm πιστονι,μοτερ θα αφησει το ιδιο...Λεει οτι θελει να βαλει και γραναζια 14-36 για να εχει και τελικη..Το ερωτημα μου ειναι,θα αντεξει το μηχανακι ή θα σκορπισει;και αν τα βαλει ολα αυτα πανω (πειτε οτι μαλλον δε θα βαλει το καρμπ και μενει με το μαμα) τι τελικη θα του βγαζει; 1)αμα βαλει 24αρη καρμπ στο 50αρι μοτερ θα μπουκωνει...(με 52mm κυλινδροπιστονο ολα καλα)...2)αν το κανει 52mm και αφησει το μαμα 14αρι καρμπ θα μπερδευει,θα σβηνει...και αμα παρει μπρος.....τις τελικες αστες να πανε...ειναι αλλη ιστορια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blackjohn Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 1)αμα βαλει 24αρη καρμπ στο 50αρι μοτερ θα μπουκωνει...(με 52mm κυλινδροπιστονο ολα καλα)...2)αν το κανει 52mm και αφησει το μαμα 14αρι καρμπ θα μπερδευει,θα σβηνει...και αμα παρει μπρος.....τις τελικες αστες να πανε...ειναι αλλη ιστορια... Παιρνει δηαλαδη το 52mm πιστονι;..Καλως εχουμε και ενα 18αρι καρμπ που ισως δε πεφτει πολυ μεγαλο...Αν πεις του βαλει το 52mm και το 18αρι καρμπ (14-36 γραναζωμα) μια 90αρα θα την βγαζει;Στο περιπου πες μου αν μπορεις μια εικονα να παρουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Παιρνει δηαλαδη το 52mm πιστονι;..Καλως εχουμε και ενα 18αρι καρμπ που ισως δε πεφτει πολυ μεγαλο...Αν πεις του βαλει το 52mm και το 18αρι καρμπ (14-36 γραναζωμα) μια 90αρα θα την βγαζει;Στο περιπου πες μου αν μπορεις μια εικονα να παρουμε... 52mm κυλινδροπιστονο οχι μονο πιστονι ετσι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blackjohn Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 52mm κυλινδροπιστονο οχι μονο πιστονι ετσι?? Εννοειται ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis15 Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 re paidia lew na valw granazia gia telikes ti noumero lete na valw?k dn 8elw to mhxanaki m na einai entelws psofio sta xamhla Παράθεση http://img110.mytextgraphics.com/quakemaker/2009/10/11/51ddbe60600caddaf1d6836203db7270.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 re paidia lew na valw granazia gia telikes ti noumero lete na valw?k dn 8elw to mhxanaki m na einai entelws psofio sta xamhla Εσυ θα δεις ποιο ταιριαζει στο μηχανακι σου. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis15 Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Εσυ θα δεις ποιο ταιριαζει στο μηχανακι σου. egw dn xerw:( 8a rwtisw k ton mhxaniko m...gt as poume twra exw telikh 100-110 km an allaxw granazia,ena carb(oxi polu megalo) k an valw k mia hlektornikh k mia exatmish dn 8a dw kamia diafora? Παράθεση http://img110.mytextgraphics.com/quakemaker/2009/10/11/51ddbe60600caddaf1d6836203db7270.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts