madloufos Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Το ειχα δωσει σ'ενα μαστορα να του αλλάξει ζιγκλερακια επειδη μπερδευε ελαφρα....αλλα μετα μου ειπε οτι μετα τα 60 το μοτερ μπαρουτιαζει...ανεβαζει πολυ θερμοκρασια δηλαδη και μπορει να ξεσπασει σε διαφορα εξαρτηματα..Μηπως φταιει το λαδι;castrol 15-50 βαζω.. Αν ανεβαζει θερμοκρασια τοτε αυτο που θα γινει ειναι κολλημα.Αρα μιλαμε για πιστονι σιγουρα μετα κυλινδρο με λιγοτερες πιθανοτητες και μετα μπιελα και παει λεγοντας.Θερμοκρασιες ανεβαινουν ευκολα αν εχεις φτωχο το μειγμα. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glx53mm Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Αν ανεβαζει θερμοκρασια τοτε αυτο που θα γινει ειναι κολλημα.Αρα μιλαμε για πιστονι σιγουρα μετα κυλινδρο με λιγοτερες πιθανοτητες και μετα μπιελα και παει λεγοντας.Θερμοκρασιες ανεβαινουν ευκολα αν εχεις φτωχο το μειγμα. Τι να εχει ο κυλινδρος,καινούργιος είναι...Το πιστονι ειναι 53mm και μου ειπαν φιλοι μου επειδη μπερδευε οτι για 53mm θελει μεγαλυτερο καρμπ,ειχε το μαμα του astrea πανω που δε ξερω ποσο ειναι(17,18mm?).Του έβαλα 22αρι keihin και εγιναν αυτα....δε ξέρω τι να πω...με το μικρο μπερδευει με το μεγαλο πυρωνει!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 egw otan eixa 53mm tou eixa valei 24ari kai htan komple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris_C50 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 kai parapano perni arki na to ziglerosis. To 24ari pantos me 150 zigler pou forai douleue pena se 72cc :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Τι να εχει ο κυλινδρος,καινούργιος είναι...Το πιστονι ειναι 53mm και μου ειπαν φιλοι μου επειδη μπερδευε οτι για 53mm θελει μεγαλυτερο καρμπ,ειχε το μαμα του astrea πανω που δε ξερω ποσο ειναι(17,18mm?).Του έβαλα 22αρι keihin και εγιναν αυτα....δε ξέρω τι να πω...με το μικρο μπερδευει με το μεγαλο πυρωνει!:lol: Εννοω θα παθει προβλημα ο κυλινδρος οταν κολλησει.Τι εξατμιση φορας? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Εννοω θα παθει προβλημα ο κυλινδρος οταν κολλησει.Τι εξατμιση φορας? Αμα κολλησει το μηχανακι θελει αλλαγη κυλινδρος??????Ρεκτιφιε ετσι? Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis236 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 αμα ειναι αλουμενου θελει αλλαγη αμα ειναι μαντεμι ρεκτιφε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My bikepics member http://www.bikepics.com/members/akis236/ Tα παντα για τα scooter http://greekscooters.50.forumer.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glx53mm Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Εννοω θα παθει προβλημα ο κυλινδρος οταν κολλησει.Τι εξατμιση φορας? Sebring μικρη μπουκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glx53mm Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Sebring μικρη μπουκα Ρε συ παιζει το μοτερ να είναι 50αρι και γι'αυτο να μη μπαινει το καρμπ;αλλα 53mm σε 50αρι νομιζω δε μπαινει..(μα τι μ...κας που ειμαι,παραθεση εκανα αντι τροποποιηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Ρε συ παιζει το μοτερ να είναι 50αρι και γι'αυτο να μη μπαινει το καρμπ;αλλα 53mm σε 50αρι νομιζω δε μπαινει..(μα τι μ...κας που ειμαι,παραθεση εκανα αντι τροποποιηση) Ποσα cc ειναι απο την μανα του??? Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glx53mm Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Ποσα cc ειναι απο την μανα του??? Δεν εχω ιδεα...Αυτος που το ειχε οταν μου το εδωσε ελεγε ειναι 90αρι μαμα πανω εγραφε 97cm αλλα πιστευω αυτος το ειχε κανει ρεκτιφιε..τωρα σιγουρα ομως ειναι 53mm αλλα το μοτερ ιδεα δεν εχω..δεν εχω πιασει 50αρι με sebring να δω αν πανε τα ιδια και 90αρι δν εχει κανεις εδω...ο στροφαλος του δλδ μπορει να ειναι 50αριου και να ζοριζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astapogiannos Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Δεν εχω ιδεα...Αυτος που το ειχε οταν μου το εδωσε ελεγε ειναι 90αρι μαμα πανω εγραφε 97cm αλλα πιστευω αυτος το ειχε κανει ρεκτιφιε..τωρα σιγουρα ομως ειναι 53mm αλλα το μοτερ ιδεα δεν εχω..δεν εχω πιασει 50αρι με sebring να δω αν πανε τα ιδια και 90αρι δν εχει κανεις εδω...ο στροφαλος του δλδ μπορει να ειναι 50αριου και να ζοριζεται; εγω εχω 90αρι μοτερ μαμισιο στο c50 μου και sebring...μια χαρα παει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glx53mm Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 εγω εχω 90αρι μοτερ μαμισιο στο c50 μου και sebring...μια χαρα παει και εμενα c-50 γραφει πανω ο σκελετος...οποτε 50αρι θα ειναι το μοτερ εκτος αν το ειχε πειραξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astapogiannos Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 και εμενα c-50 γραφει πανω ο σκελετος...οποτε 50αρι θα ειναι το μοτερ εκτος αν το ειχε πειραξει. εχει και το μοτερ κωδικο...δες και εκει τι γραφει...παντος ο κυλινδρος του 90 λεει 85cm3...οχι 97 που γραφεις παραπανω...97 νομιζω γραφει του astrea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 an einai 50aris o strofalos kai exeis valei 53mm pistoni, karbirater kai eksatmisi me 2a sketo gkazi tha prepei na sikwnete souza. ama den sikwnete tote to moter einai 90ari Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glx53mm Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 εχει και το μοτερ κωδικο...δες και εκει τι γραφει...παντος ο κυλινδρος του 90 λεει 85cm3...οχι 97 που γραφεις παραπανω...97 νομιζω γραφει του astrea Που ακριβως εχει το μοτερ τον κωδικο;Εχω δει ενα χαρτακι με κατι γιαπωνεζικα και το μονο που βγαζω ειναι το 0.6l (μαλλον για το λαδι θα λεει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astapogiannos Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 an einai 50aris o strofalos kai exeis valei 53mm pistoni, karbirater kai eksatmisi me 2a sketo gkazi tha prepei na sikwnete souza. ama den sikwnete tote to moter einai 90ari αμα ηταν 50αρης ο στροφαλος δεν το κοβω να αντεχε...μπορει να εχει ανοιξει και καρτερ...δες τι γραφει ο κωδικος του μοτερ(χαμηλα στα καρτερ)...εκει γραφει σιγουρα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glx53mm Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 an einai 50aris o strofalos kai exeis valei 53mm pistoni, karbirater kai eksatmisi me 2a sketo gkazi tha prepei na sikwnete souza. ama den sikwnete tote to moter einai 90ari :lol::lol::lol: Μπα δε θα το ελεγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glx53mm Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 αμα ηταν 50αρης ο στροφαλος δεν το κοβω να αντεχε...μπορει να εχει ανοιξει και καρτερ...δες τι γραφει ο κωδικος του μοτερ(χαμηλα στα καρτερ)...εκει γραφει σιγουρα;) θα το κοιταξω;) thx ολους παιδια:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astapogiannos Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Που ακριβως εχει το μοτερ τον κωδικο;Εχω δει ενα χαρτακι με κατι γιαπωνεζικα και το μονο που βγαζω ειναι το 0.6l (μαλλον για το λαδι θα λεει) για την ακριβεια σπο την μερια που λεει honda...κοντα στις ταχυτητες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Δεν εχω ιδεα...Αυτος που το ειχε οταν μου το εδωσε ελεγε ειναι 90αρι μαμα πανω εγραφε 97cm αλλα πιστευω αυτος το ειχε κανει ρεκτιφιε..τωρα σιγουρα ομως ειναι 53mm αλλα το μοτερ ιδεα δεν εχω..δεν εχω πιασει 50αρι με sebring να δω αν πανε τα ιδια και 90αρι δν εχει κανεις εδω...ο στροφαλος του δλδ μπορει να ειναι 50αριου και να ζοριζεται; Ξεχωριστα πηρες το μοτερ και ξεχωριστα το σκελετο???Ο μονος τροπος να το δεις ειναι να δεις τους αριθμους του καρτερ{αμα εχει χαρτια το μηχανακι σου:blink:}Θα δεις τι γραφουν τα χαρτια:O Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Αμα κολλησει το μηχανακι θελει αλλαγη κυλινδρος??????Ρεκτιφιε ετσι? Αναλογως.Αν ειναι σιδηρος τοτε ρεκτιφιε.Αν ειναι nicassil η καινουργιος η αν εχεις γνωση και χρημα μπορει να γινει ρεκτιφια.Βασικα περισσοτερο χρημα.Σ εναν ξαδερφο μου ηταν να στειλει τον κυλινδρο του CRM Αγγλια για ρεκτιφιε.500 ευρα εβγαινε αλλα ειχε παρει ο κυλινδρος απο το κολλημα. Sebring μικρη μπουκα Αρα δεν εχις προβλημα απο την εξατμιση για αυξηση θερμοκρασιας.Παντως απο την στιγμη που το παπι ειναι φτιαγμενο λογικο ειναι να ανεβαζει και παραπανω θερμοκρασια. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Αναλογως.Αν ειναι σιδηρος τοτε ρεκτιφιε.Αν ειναι nicassil η καινουργιος η αν εχεις γνωση και χρημα μπορει να γινει ρεκτιφια.Βασικα περισσοτερο χρημα.Σ εναν ξαδερφο μου ηταν να στειλει τον κυλινδρο του CRM Αγγλια για ρεκτιφιε.500 ευρα εβγαινε αλλα ειχε παρει ο κυλινδρος απο το κολλημα. Αρα δεν εχις προβλημα απο την εξατμιση για αυξηση θερμοκρασιας.Παντως απο την στιγμη που το παπι ειναι φτιαγμενο λογικο ειναι να ανεβαζει και παραπανω θερμοκρασια. μηπως παιζει τιποτα με την τρομπα λαδιου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 gt den les sto mixaniko sou na sto anoiksei kai na to dei? tha dei kai ti fteei tha dei kai ti moter foras :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 gt den les sto mixaniko sou na sto anoiksei kai na to dei? tha dei kai ti fteei tha dei kai ti moter foras :p Σωστο!!!!!!!!!!!Αν και δεν μπορει να δει τι μοτερ φοραει............ Θα μου πεις θα το δεις απο το στροφαλο,αλλα αμα τον εχει αλλαξει????? Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts