clioman Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Καλησπέρα σε όλους!:D Εχω στην κατοχή μου ένα Honda Astrea το οποίο μου το είχαν κλέψει και στην συνέχεια βρέθηκε με πάρα πολλά πλαστικά όμως σπασμένα. Τώρα θέλω να το ξαναφτιάξω και θα ήθελα μια βοήθεια στο που μπορώ να βρώ ανταλλακτικά πλαστικά. Θα με ενδιέφερε να μάθω αν υπάρχουν και μάντρες μεταχειρισμένων ανταλλακτικών και φυσικά το που... :p Σκέφτομαι να μαζέψω ότι είναι και να τα πάω όλα για βάψιμο ;) Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Καλησπέρα σε όλους!:D Εχω στην κατοχή μου ένα Honda Astrea το οποίο μου το είχαν κλέψει και στην συνέχεια βρέθηκε με πάρα πολλά πλαστικά όμως σπασμένα. Τώρα θέλω να το ξαναφτιάξω και θα ήθελα μια βοήθεια στο που μπορώ να βρώ ανταλλακτικά πλαστικά. Θα με ενδιέφερε να μάθω αν υπάρχουν και μάντρες μεταχειρισμένων ανταλλακτικών και φυσικά το που... :p Σκέφτομαι να μαζέψω ότι είναι και να τα πάω όλα για βάψιμο ;) Ευχαριστώ! Θες αυθεντικα πλαστικα η ιμιτασιον? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glx53mm Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Παιδιά είχα πάει το παπί στο μάστορα και μου είχε πει ότι έπρεπε να αλλάξω γρανάζια και αλυσίδα γρήγορα...τεσπα είπα καλα σε κανα μήνα θα το πάω και σε 3 βδομάδες μου τα κούρεψε τελείως τελικά...λέω λοιπόν να αλλάξω γρανάζια έτσι για αλλαγή και θα ήθελα τη γνώμη σας τί συνδυασμό μπρος και πίσω να βάλω..Το μοτερ ειναι 90αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Παιδιά είχα πάει το παπί στο μάστορα και μου είχε πει ότι έπρεπε να αλλάξω γρανάζια και αλυσίδα γρήγορα...τεσπα είπα καλα σε κανα μήνα θα το πάω και σε 3 βδομάδες μου τα κούρεψε τελείως τελικά...λέω λοιπόν να αλλάξω γρανάζια έτσι για αλλαγή και θα ήθελα τη γνώμη σας τί συνδυασμό μπρος και πίσω να βάλω..Το μοτερ ειναι 90αρι. βαλε 14-36 οπως του astrea... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clioman Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Θες αυθεντικα πλαστικα η ιμιτασιον? Ιμιτασιόν κατά προτίμηση για να μειώσω το κόστος :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrea Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 110€ περιπου εχει ολο το κοστουμι σε γνησιο καινουρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 110€ περιπου εχει ολο το κοστουμι σε γνησιο καινουρια. δεν νομιζω να κανει τοσο το γνησιο κοστουμι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Το ημιτασιον πρεπει να κανει τοσο που εχει μιση τιμη απο το γνησιο.Μαζι με ποδιες. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Το ημιτασιον πρεπει να κανει τοσο που εχει μιση τιμη απο το γνησιο.Μαζι με ποδιες. καπου στα 300€ πρεπει να κανει το γνησιο αν βαλουμε παιδια αυτο μπορουμε να βαλουμε ρευματα racing http://www.akyriakopoulos.gr/shop/product_info.php?cPath=22_40&products_id=70&osCsid=6436e283930790c2b9e1e4a548b9364f ??????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Kαι εγω για καπου εκει ξερω.250 σχεδον. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrea Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 δεν νομιζω να κανει τοσο το γνησιο κοστουμι;)To αλλαξα τον Σεμπτεμβριο το κοστουμακι.Τοσο εχει γνησιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blackjohn Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 ξερει κανεις πως καθαριζουμε καρμπυρατερ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 To βγαζεις απο πανω απο τον λαιμο.Ξεβιδωνεις το ποτηρακι και παιρνεις σπρευ ειδικο η βενζινη και το καθαριζεις.Το ποτηρακι και το καρμπ μετα το φυσας με αερα με υψηλη πιεση. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blackjohn Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 To βγαζεις απο πανω απο τον λαιμο.Ξεβιδωνεις το ποτηρακι και παιρνεις σπρευ ειδικο η βενζινη και το καθαριζεις.Το ποτηρακι και το καρμπ μετα το φυσας με αερα με υψηλη πιεση. ποτηρακι είναι αυτο που μπαίνει η ντίζα του γκαζιού που ξεβιδώνει και έχει ένα ελατηριο και μια βελόνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 ποτηρακι είναι αυτο που μπαίνει η ντίζα του γκαζιού που ξεβιδώνει και έχει ένα ελατηριο και μια βελόνα; οχι το κατω μεροσ του καρμπ ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvvas Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 παιδιά, μου έχει ξεσφίξει η αλυσίδα και είναι έτοιμη να μου φύγει. πως θα την σφύξω μόνος μου? (δηλαδή ποια βίδα είναι?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Παιδιά είχα πάει το παπί στο μάστορα και μου είχε πει ότι έπρεπε να αλλάξω γρανάζια και αλυσίδα γρήγορα...τεσπα είπα καλα σε κανα μήνα θα το πάω και σε 3 βδομάδες μου τα κούρεψε τελείως τελικά...λέω λοιπόν να αλλάξω γρανάζια έτσι για αλλαγή και θα ήθελα τη γνώμη σας τί συνδυασμό μπρος και πίσω να βάλω..Το μοτερ ειναι 90αρι. Αν ειναι τεσσαρι το σασμαν βαλε αυτα που σου λεει ο honda100 αν ειναι το τριαρι βαλε 14-33...για να εχεις και τελικη... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 αν βαλουμε παιδια αυτο μπορουμε να βαλουμε ρευματα racing http://www.akyriakopoulos.gr/shop/product_info.php?cPath=22_40&products_id=70&osCsid=6436e283930790c2b9e1e4a548b9364f ??????????? μηπως ξερει κανεις???:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glx53mm Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 παιδιά, μου έχει ξεσφίξει η αλυσίδα και είναι έτοιμη να μου φύγει. πως θα την σφύξω μόνος μου? (δηλαδή ποια βίδα είναι?) Ξερω ότι υπάρχουν 2 μεγαλες βίδες που σφιγγουν τη ρόδα(θέλουν μεγάλο κλειδί για να γυρίσουν απο 20αρι+ αν θυμαμαι) και 2 μικρες που ειναι αυτες που τεντώνουν την αλυσιδα(χρειάζονται νομίζω 12αρι)...μη σφίξεις τις 2 μικρες χωρις πρώτα να ξεσφίξει η ρόδα γιατί θα τρέχεισ μετα...Επισης πρόσεξε να ευθυγραμμιστεί καλα η ρόδα για να μη σκοτωθείς...Με άλλα λογια αν δε ξέρεις τί να κάνεις πάενέ το στο μαστορα σου να σου κάνει τη δουλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blackjohn Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Αν ειναι τεσσαρι το σασμαν βαλε αυτα που σου λεει ο honda100 αν ειναι το τριαρι βαλε 14-33...για να εχεις και τελικη... Τι διαφορά έχει στην τελική το 3αρι και το 4αρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glx53mm Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Αν ειναι τεσσαρι το σασμαν βαλε αυτα που σου λεει ο honda100 αν ειναι το τριαρι βαλε 14-33...για να εχεις και τελικη... 4 ταχυτητες εχει.Δηλαδή βάζω 14-36;Τί τελική θα έχω δλδ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Τι διαφορά έχει στην τελική το 3αρι και το 4αρι; Αναλογως την δυναμη του μοτερ σου.Γενικα στο 3αρι οι σχεσεις ειναι πιο μακριες απ αυτες που εχει το 4αρι. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomaslar Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 πως σφιγκουμε την καδενα σε honda astrea? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clioman Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Ευχαριστώ για τις τιμές για το κουστούμι του Honda Astrea αλλά θα ήμουν υπόχρεως αν μου λέγατε και από που μπορώ να τα πάρω σε καλή τιμή! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomaslar Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 μπορει καποιος που ξερει να εξηγησει τους ορους ''τετραγωνο'' υποτετραγωνο'' ''υπερτετραγωνο'' τι σημαινουν.και πως μπορουμε να δωσουμε περισσοτερη ροπη σε ενα μηχανακι π.χ βαζωντας μεγαλυτερη διαδρομη απο την διαμετρο του πιστονιου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts