honduck Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 to mpouzi mou to allazw sxedon kathe mina...otan to vgazw einai mavro san kammeno!! kapoioi mou eipan oti ftene oi valvides kai oti theloun rigoularisma..isxiei?? mporw na tis rigoularw monos mou? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] POLICE.....XAXAXAXA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 παιδες κατεληξα στο συμπερασμα οτι ειναι πιστονι που οταν ζεσταθει διαστελλεται βρισκει στην κεφαλη,η' βαλβιδα.πρεπει να ειναι πολυ οριακο,γιατι δεν ακουγεται οταν ειναι κρυο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siamos Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 παιδες κατεληξα στο συμπερασμα οτι ειναι πιστονι που οταν ζεσταθει διαστελλεται βρισκει στην κεφαλη,η' βαλβιδα.πρεπει να ειναι πολυ οριακο,γιατι δεν ακουγεται οταν ειναι κρυο... apokliete re file giati ama diastelotan tha sou eihe kollisi to mihanaki giati prota tha diastelotan pros hitonio kai tha kollage oxi pros kefali.diladi den tha megalone pros to mikos alla pros to platos pou ayto ginete panta sta mpistonia.oti kati me systoli diastoli eine to problima eine sigouro gia na to kanei ama eine zesto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ρε παιδια ολα στραβα μου πανε............ Πηρα το Runner 3:00 και 6:00 τρακαρα αποτελεσμα 1500 ευρω ζημια στο κολαμαξο και πλαστικα δεξιας πλευρας σπασμενα στο Runner.. Θα πουλησουμε το Grand και το Runner..........(λογο φοβου της μανας μου και του πατερα μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siamos Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 pikra re file.esy eisai ok kata ta alla.ktipises pouthena.etsi eine re file oi goneis.sou lene kalitera na kles esy tora para na klaio ego mia zoi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 apokliete re file giati ama diastelotan tha sou eihe kollisi to mihanaki giati prota tha diastelotan pros hitonio kai tha kollage oxi pros kefali.diladi den tha megalone pros to mikos alla pros to platos pou ayto ginete panta sta mpistonia.oti kati me systoli diastoli eine to problima eine sigouro gia na to kanei ama eine zesto. πηγα στο μαστορα σημερα,αλλα δεν ειχε καθολου χρονο.το ακουσε&μ ειπε οτι αυτος ο ηχος ειναι απο την αυξημενη συμπιεση.αν ηταν βαλβιδα η πιστονι,το μηχανακι αποκλειεται να μην ειχε παραδωσει πνευμα...εχω κανει 150χιλιομ απο τοτε που εγινε η μετροπη...τον ρωτησα αν ειναι λαθος χρονισμενο,&μ ειπε οτι αν ηταν ετσι δεν θα λειτουργουσε καν σωστα... τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 siamos εχω ενα civic vti 99 turbo κι εχω σκιστει στις ''βολτες'' γι αυτο εχω χαθει :p GIL46 κριμα φιλε,εσυ κοιτα να εισαι καλα κι αργοτερα θα ξαναπαρεις μηχανακι.αν μπει μεσα σου το μικροβιο δεν βγαινει ποτε! g_angelo01 αν δουλευει χωρις προβλημα μην κανεις τπτ!γεγονος ειναι οτι αν αρχιζεις να τα πειραζεις ολο και κατι θ'ακουγεται! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 siamos εχω ενα civic vti 99 turbo κι εχω σκιστει στις ''βολτες'' γι αυτο εχω χαθει :p GIL46 κριμα φιλε,εσυ κοιτα να εισαι καλα κι αργοτερα θα ξαναπαρεις μηχανακι.αν μπει μεσα σου το μικροβιο δεν βγαινει ποτε! g_angelo01 αν δουλευει χωρις προβλημα μην κανεις τπτ!γεγονος ειναι οτι αν αρχιζεις να τα πειραζεις ολο και κατι θ'ακουγεται! μια χαρα δουλευει το μοτερ,παει&ορθιο!αλλα το θεμα ειναι αν αυτος ο ηχος που κανει (τρρρρρ) μ δωσει στο μελλον το μοτερ στο χερι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siamos Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 file liapo eise polu mouri alla prosehe oxoi polla spiniarismata giati sta civic ta tyrbo spane eykola ta aksonakia kai i korona tou kibotiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 siamos εχω ενα civic vti 99 turbo κι εχω σκιστει στις ''βολτες'' γι αυτο εχω χαθει :p GIL46 κριμα φιλε,εσυ κοιτα να εισαι καλα κι αργοτερα θα ξαναπαρεις μηχανακι.αν μπει μεσα σου το μικροβιο δεν βγαινει ποτε! g_angelo01 αν δουλευει χωρις προβλημα μην κανεις τπτ!γεγονος ειναι οτι αν αρχιζεις να τα πειραζεις ολο και κατι θ'ακουγεται! τι εγινε ρε λιαπο καλα? περνα και καμια βολτα απο το κλαμπ. το αστρεα το εφτιαξες? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 siamos πρωτη δευτερα και λιγο απο τριτη μενουν κατω κι εχω χασει πολλα εκει!με ενα μπλοκε θα ειμαι οκ! dmkias_46 ολα καλα φιλε,το αστρεα το εφτιαξα με 56αρα διαδρομη και 54αρι πιστονι τελικα!στο 55αρι πιστονι μου ειχε καψει 2 φορες την φλαντζα καυσης διπλα στο πανω δεξι μπουζονι κι αυτο γιατι δεν ειχε πολυ ''ψωμι'' η φλαντζα,το 56αρι πιστονι δεν εμπαινε γιατι δεν ειχα ανοιξει αρκετα τα καρτερ (αλλα και να χωραγε παλι θα εκαιγε την φλαντζα καυσης) οποτε πηγα πισω στον αασα το 56αρι που ειχα παρει και πηρα κι εβαλα ενα 54αρι.ολα καλα αλλα καιει λαδια!τα εχουμε κοιταξει ολα με τον μαστορα αλλα δεν βρισκουμε τι ειναι!ισως να φταινε τα ελλατηρια πιστονιου,θα το κρατησω λιγο καιρο ετσι κι αν δεν φτιαξει θα το λυσω παλι.ανοιξα και με ενα γιαμαχα ζ ενος φιλου κι εμενε πισω,επαθα πλακα μιλαμε! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvalvis Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 μια χαρα δουλευει το μοτερ,παει&ορθιο!αλλα το θεμα ειναι αν αυτος ο ηχος που κανει (τρρρρρ) μ δωσει στο μελλον το μοτερ στο χερι... filaraki kai egw exw ena supra kai exw kai egw to idio akribos problhma to mpistoni den einai kalo kai skarmpilizi alla3e mpistoni kai 8a deis!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 siamos πρωτη δευτερα και λιγο απο τριτη μενουν κατω κι εχω χασει πολλα εκει!με ενα μπλοκε θα ειμαι οκ! dmkias_46 ολα καλα φιλε,το αστρεα το εφτιαξα με 56αρα διαδρομη και 54αρι πιστονι τελικα!στο 55αρι πιστονι μου ειχε καψει 2 φορες την φλαντζα καυσης διπλα στο πανω δεξι μπουζονι κι αυτο γιατι δεν ειχε πολυ ''ψωμι'' η φλαντζα,το 56αρι πιστονι δεν εμπαινε γιατι δεν ειχα ανοιξει αρκετα τα καρτερ (αλλα και να χωραγε παλι θα εκαιγε την φλαντζα καυσης) οποτε πηγα πισω στον αασα το 56αρι που ειχα παρει και πηρα κι εβαλα ενα 54αρι.ολα καλα αλλα καιει λαδια!τα εχουμε κοιταξει ολα με τον μαστορα αλλα δεν βρισκουμε τι ειναι!ισως να φταινε τα ελλατηρια πιστονιου,θα το κρατησω λιγο καιρο ετσι κι αν δεν φτιαξει θα το λυσω παλι.ανοιξα και με ενα γιαμαχα ζ ενος φιλου κι εμενε πισω,επαθα πλακα μιλαμε! παει πολυ καλα ρε. και εμενα το glx παει πολυ καλα Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkispa Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Το πιο τρελό show σήμερα στην πλατεία των Ιωαννίνων για τους πανηγυρισμούς της νίκης του ΠΑΣ Γιάννινα επι του Ολυμπιακού. Αυτοκίνητα, Παπιά ακόμα και γουρούνες αφησαν τις υπογραφές τους στην άφαλτο.....πολύ λάστιχο όμως, μύρισαν όλα τα Γιάννενα. Γιαννενάρα ολεεεεεεεε..... Παράθεση http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis84 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 ela re Alki G@misame pali e? hsoun k esy mes ston xamo? poli kameno lasixo akoma me ponaei o laimos.... Exei kaneis strofalo apo Innova i moter allokliro???? einai megali anagi.. Παράθεση TAKEGAWA [sIGPIC][/sIGPIC] POWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 filaraki kai egw exw ena supra kai exw kai egw to idio akribos problhma to mpistoni den einai kalo kai skarmpilizi alla3e mpistoni kai 8a deis!!!! καινουργιο πιστονι daytona εβαλα... κυλινδρος γνησιος με ρεκτιφιε στο δρακο... μα ειναι δυνατον να σκαμπιλιζει το πιστονι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 g_angelo01 για να γινει καλη δουλεια οταν κανεις ρεκτιφιε δινεις και το πιστονι μαζι για να μετρησουν και να ανοιξουν τον κυλινδρο στα χιλιοστα που πρεπει βαση του πιστονιου! alkispa γραφεις ''Το πιο τρελό show σήμερα στην πλατεία των Ιωαννίνων για τους πανηγυρισμούς της νίκης του ΠΑΣ Γιάννινα επι του Ολυμπιακού.'' εγω σου λεω οτι δεν νικησατε αν ειδες το αποτελεσμα,απλα μας αποκλεισατε,αυτο ειναι ολο! socratis84 ποτε ηταν η τελευταια φορα που G@mhsate pali οπως γραφεις;εκτος κι αν το κανετε συχνα στην κατηγορια σας! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siamos Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 liapo tsekare ta elatiria mipos eine pio lepta kai pezoune poly sto kanali tou mpistonioy giafto troei ladia.tis tsimouhes ton balbidon tis kitaksate.ama balate taiwan tsimouhes kai kainouries na eine tis pio polles fores hannoune.gia ta kappellakia to balbidon milo.emeis ta leme valakaiz.otan eftiahna kai go polla hiliosta re file mou skagane i flatzes.kai telika mou efeuge simpiesi apo ta mbouzonia kai piga tin kefali kai mou gemisan alouminio tis tripes ton mpouzonion kai pernousane tsima tsima ta mpouzonia apo tin kafeli kai elisa to problima.diladi patage se perissotero horo i flatza.alla milame 59 hiliosta eitane to pistoni kai eiha toso problima Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 g_angelo01 για να γινει καλη δουλεια οταν κανεις ρεκτιφιε δινεις και το πιστονι μαζι για να μετρησουν και να ανοιξουν τον κυλινδρο στα χιλιοστα που πρεπει βαση του πιστονιου! δεν ημουν αναλυτικοτατος πριν.εστειλα το πιστονι στο δρακο μαζι με τον μαμα κυλινδρο για ρεκτιφιε...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 siamos ειναι σπασιμο φιλε να δουλευει τοσο καλα το μοτερ και να καιει λαδια!το χειροτερο ειναι οτι δεν βρισκουμε απο που χανει!τα εχουμε κοιταξει ολα!4 φορες εχουμε ανοιξει το μοτερ!με παρηγορει το οτι παει πολυ καλα στον δρομο! g_angelo01 δικη μου εκτιμηση γνωμη οπως θες πες το αλλα τον δρακο εγω τον φοβαμαι στα ρεκτιφιε!δεν λεω,ισως καποτε να εκανε καλη δουλεια αλλα εχει χαλασει κατα πολυ,εχει μεινει το ονομα μονο!φυσικα και δεν μπορει κανενας να αποδοκιμαζει,κατακρινει,θαβει ενα τετοιο μαγαζι απο λογια που εχει ακουσει απο φιλους ή γνωστους αλλα εγω μιλαω με αποδειξεις οι οποιες δεν ειχαν το επιθυμητο αποτελεσμα!τωρα τι να πω για σενα,οτι δεν εγινε σωστα το ρεκτιφιε;στα crypton παντως κανουν εναν χαρακτηριστικο θορυβο καποια ρουλεμαν μεσα στο μοτερ,μηπως ειναι αυτο; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1111 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 gia pedes. thelo tin boithia sas. ine na antallaxo ena lifan 50ari me ayto to glx. http://www.bikepics.com/pictures/755173/. posto blepete? axizei? tha bro na to pouliso meta?:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvalvis Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 καινουργιο πιστονι daytona εβαλα... κυλινδρος γνησιος με ρεκτιφιε στο δρακο... μα ειναι δυνατον να σκαμπιλιζει το πιστονι??? kala tsekareto kai mporei na einai ayto poy soy lew egw pantos eimai sigoyros oti einai ayto... des to kai pes mas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvalvis Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 gia pedes. thelo tin boithia sas. ine na antallaxo ena lifan 50ari me ayto to glx. http://www.bikepics.com/pictures/755173/. posto blepete? axizei? tha bro na to pouliso meta?:worry: an to lifan soy einai entelos mama se symferi na to pareis.. 8a breis na to poulisis giati einai wraio alla exei kai moter astrea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvalvis Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 paidia poulaei kaneis moter astrea??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1111 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 na to antallaxo me ayto to glx i na to pouliso 600-700 euro(to lifan)? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts